AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
dostum zaten kızlar kolay kolay evet demez biraz ısrarcı ol bırakma peşini güldürmeye çalış ama abartma sonu güzel biter inşalalh
İnsallah kardesim allah razi olsun
Ekleyemedigim seyler var kiz beni reddetti ama bakiyorumda gozu surekli bende ve dun gelmis arkadasima sormuş beni sen ne diyorsun bu işe? Pisman mi olmustur? Birde sevgili yapsam bunun gozune gözüne soksam kiskandirsam nasil olur?
Simdiden tesekkur ederim yorumun icin
sakın öyle bir hataya düşme sadece onunla ilgilen bir yerden whatsaap numarasını bul ordan konuşun sürekli daha iyi tanısın seni. Her bakanada inanma banada çok tatlı diyenler oluyor ama çıkmıyoruz :D Yani demem o ki dostum ısrarcı ol anlasın senden kurtulamayacağını birazda maçoluk yap
senin burada yapacağın tek şey biraz ilginin tadını tattır ve ondan uzaklaşbaşka kıza yönelmiş gibi yap koşakoşa gelecek
Zamana bırak yakın ol sevgili anlamında değil değerli oldugunu özel oldugunu hissettir etkilenirse oda saana karşı bişiyler hissedebilir
İlk önce arkadaş gibi davran hızlı davrama hemen eğer sabırlı biri isen senindir eğer hiç fikri değişmiyorsa biraz daha bekle kısaca sabır et hızlı gitme arkadaş gibi davran zaten yavaş gerisi gelicektir
ya ne oalcak elde edeceksin de? İkna edip geçici bir elde ediş ve geçici mutluluk yaşayacaksın? Zaten seni gerçekten beğense ve güzel duygular hissetseydi ne kadar sevgili istemese dahi hislerinin peşinden koşardı? Biraz mantıklı ol.
Seni cebe atmaya çalışıyor. Gönlü olsa zaten evet derdi salla gitsin kanka
Ben simdi bir sevgili yapsam bunun gozune soksam kiskandirsam ne diyorsun bu işe?
Yapmadığın kabahat olm sana karı mı yok allasen
Onun fikrini değiştireceğine kendi fikrini değiştirmeye çalışsan?
Napayim seviyorum
O seni sevmiyorsa sende onu sevme :/ :( Zor olabilir ama kendini buna inandır.
olmaz , bır keere arkadas kalmayı secmısse sevgılı olmayı dusunmez
Hep olumsuz yorumlar be kardesim hicmi umut yok :(((
durum bu malesefff
Sana akıllıca bir tavsiye kendi üzerinde otoriter ol ve vazgeç yoksa acı çekersin, hayat devam ediyor
oo kanka o meselelere girersek sabaha doğru ibrahim tatlısesten bu parçaya geliriz
https://www.youtube.com/watch?v=hp18Em8YZMMblues cu adam bile kederlenir bunu dinler oyy oyy
yüz verme döner gelir :) arkadaş kalmamızda doğru olmaz neyse nasip değilmiş de hiç umursama git başka kızlarla takıp gül eğlen hep ortalarda ol herkesle muahabbet et ama onla hiç alakadar olma o yokmuş gibi davran çok büyük ihtimalle bir süre sonra o gelir gelmiyorsada salla gitsin ;)
Arkadaş ol. bu sırada da sana ilgi duyan kızları yanında tut. kıskandır. ama o kızları asla kullanma. bakarsın o kızlardan hoslanırsın akıllı davran :)
Bir kez sevmediyse, bir daha sevemez. Zorlama güzel kardeşim, unutmaya bak.. Belki de hayırlısı buymuş..
arkadaş olmak istemiyorum sevgili olmak dışında kabul edemem dersin ardından sen kabul edene kadar devam edeceğim dersin öyle ya da böyle gemiyi suya indirirsin
Arkadaşça yaklaşarak ilerde sevgilisi de olabilirsin
Peki
Ekleyemedigim seyler var kiz beni reddetti ama bakiyorumda gozu surekli bende ve dun gelmis arkadasima sormuş beni sen ne diyorsun bu işe? Pisman mi olmustur? Birde sevgili yapsam bunun gozune gözüne soksam kiskandirsam nasil olur?
Hiç iyi olmaz. Üzersin sadece. Sana yakın olmak istiyor bence onun için cabalamani bekliyor. Zaman ver yanında ol ilerde sevgilinde olur. Mesela kahve içelim de orada sohpet edin konuşun bu şekil yakinlasirsiniz zaten.
Vur kaç taktiği ona hediyeler al durmadan güzel sözler söyle aşık olduğunu belirt her gün yaz alıştır sonra bir gün yazma o gelecektir.
ya zaten isteseydi arkadaş olabiliriz felan ayaklarına girmezdi biraz onurlu ol ben 5 senelik kız arkımı bir hatası yüzünden direk sildim...
tek seçenek var: hiç bir şey olmamış gibi davran ve sevdiğini söyleme.. şaşkınlıktan küçük dilini yutarken farkında olmadan ilgilenmeye, ilgilenirken sürekli merak etmeye başlayacak. sonrası malum aşk başlangıcı.. devamı da senin kabiliyetine bağlı..
Yapman gereken tek şey, dış görünüşünü, hal ve hareketlerini değiştirmek. Sonra izle o sevgili yapmıyorum diyen egoist kız nasıl pamuk olup seninle iletişime geçmeye çalışıyor.
yok o fikirler ddeğişmiyor, olmazsa olmaz oluyor karşı taraf için. bende açılmıştım ama olmaz deyince hiç değişmedi... uğrasma bence baskalarına kaydır gözlerini :)
Kaleyi içten fethetmek gerekir... Arkadaş ol, kendine alıştır sonra o gitmene izin vermez zaten merak etme ;)
Once arkadas ol ama sakin ondan hoslandigini belli etme. Zamanla baska kizlara ilgi duyuyomus gibi yap. Bu aradada kendini ona ideal ve ulasilmaz erkek olarak goster. Bu kadari yeterli
reddedilkten kısa bir süre sonra kızı zorlaman ondan iyice kendini uzaklaştırmana sebep olur kız iyice sinir olur
bence arkaas ol hatta kardes kadar yakin ol seni tanidikca asik olucaktir :)
Ah be kardesim cok zoruma gidiyo boylesi sevdigim kisiye arkadasim demek
zamanla sevicektir merak etme kiskandirsana kanka olduktan sonra
Kiskandir derken Sevgili mi yap diyosun
onun gibi bisey ya da guzel bir kizla baya samimi knk ol
aynen kıskandır işe yarar
Kız istemiyorsa zorlama arkadaş kalmak istemiş bu şansını da kaybetme.
Peki hicmi umut yok?
bencede arkadaş olarak yaklaş önce sonra seni sever belki ama çokda zorlama sırnaşma.
Kardes ekleyemedigim biseyler var kiz reddetti ama gozu sureklide bende dun gelmis arkadasima beni sormus sen ne diyorsun bu ise?
güven meselesi vardır bana göre. sen duygularından eminsen gerçekten seviyorsan dediğim gibi yapmalısın ama yok kızla eğlenmek gibi bir fikrin varsa hiç yaklaşma bile. birde zamana bırak acele etme.
hiç mi ajan filmleri izlemedin kardeş arkadaş olarak konuş jestler mimikler espiriler birazda karizmana dikkat et sonra aynı soruyu farklı bir zaman diliminde şimdiki sorduğun tarzdan farklı bir şekilde sor kesin okler :):)
dikkat çek biraz daha yürü sonra birden boşluğ bırak ilgilenme yani eksikliği hisseder
Ben simdi bir sevgili yapsam bunun gozune soksam kiskandirsam ne diyorsun bu işe?
hayır ya sevgili yaptığın kişinin ne suçu var
Acı ama seni beğenmemiş bro, 2 ay sonra başkasıyla el ele görürsün merak etme.
Dostum alakasi yok begenmekle hatta sordum beni beğenmedin mi diye alakasi yok sevgili istemiyorum dedi
baslangicta arkadas olarak gorursun sonra aska cevirirsin
Nasil olacak abi nasil yapicam onu?
sen arkadas olarak kal belki sonrada seni sevmeye baslayabilir diye tahmin ediyorum
Eyvallah abi sağolasin ama bosuna ugrasmis olmayayim
sonucta seni arkadas olarak kabul ediyor sende bu firsati iyi degerlendir
Biraz bekle ustune gitme. Sadece soyle de ben seni arkadas olarak goremem, konusmayiz daha iyi. Gorucen o sana sonra nasil donecek ;)
Kizla senin aranda ucurum varsa evet olmaz zorlama ama yoksa zorla bazi kizlar kendini agirdan satar hepsi kucakci degildir
Ona karşı gösterdiğin ilgiyi reddedilmekle birlikte üzerinden cek ve hiçbir şey olmamış gibi davranmaya başla işte o Zaman o sana gelecektir
Off, iyi de böyle davrandıktan sonra gelmesin ama. Böyle olduktan sonra gelmesin, ona bu kötülüğü yapmak üzücü onun adına, bu aşık arakdşın adına :)
Biliyorum aynısını ben yaşadım, başka bir kızla başladım ve deli gibi mesaj atmaya başladı ve ondan sonra her şey berbat oldu çünkü gördüm ki ben bu iğrençliği yapınca benimle ilgilenmeye başlıyor
@Kriton evet malesef öyle oluyor ve bu durumda karşı tarafın aklını karıstırabiliyor bazen
Bu durumda başka bir kız ile çıktığım için pislik demesi onu bayağı rezil duruma düşürür çünkü başkası ile olmamı o istiyor, başka türlü bana geri gelmeyecek, çok sinir olsam da yaptım işte, bir daha yapmak istemiyorum ya. Aldatmak denilen şey de bir gereklilik ayrıca o halde
@Kriton onu gerçekten seviyorsan senin başkasına gitmene gerek yok sadece kendini ondan uzak tut yeter. benim için başkasını bırakan bigün başkası içinde beni bırakır diye düşünebilir yoksa.
Buna eminsin değil mi
@Kriton tabiki
ya sen iyi vakit geçirmeye bak. Kıskan ama sıkma , ilgi göster ama abartma , sahiplen ama herşeyine karışma. Zamanla ilgisini çekersin. Acele edip saçmalama ;)
baska birine karsi biseyler hissediyosa zor, ama hoslandigi sevdigi kimse yoksa hala sansin var onu çok sevdigini göster.
Sevgilisi ve sevdigi yok bunu biliyorum, günlerdir pesinden kostum ama sonuç yine ayni diyorumki ben bir sevgili yapayim bunun gozune gozune sokayim kiskandirayim sen ne dersin?
Birdr beni reddetti ama gozu bende surekli?
Ne yapayim?
hayir hayir sakin sevgili falan yapma iyice uzaklasir, arkadas gibi davran sonradan seni sevebilir..
Layn yeşil ışık yakmış kız zaten. Arkadaş olarak konuşmaya devam et.
Kardeşim ne yazayim ben buna simdi ne konusayim kizi sikmak ta istemiyorum
Konu ayrılık olmasında ne dersen de.
Bence hic ugrasmaya degmez sen cabaladikca o kendini geri cekecektir
Arkadaş ol gerisi gelir zaten zaman içinde fikri değişir.
Sen bu kızla arkadaş olduktan sonra sevgili yap büyük ihtimalle kıskanır
Arkadaş olmayı reddetti ve uzaktan izle onu neler yapar nelerden hoşlanır nelerden mutlu olur erkekte ne gibi özellik arar analiz yap uygun zamanda uygula :)
ya da arkadaş ol kaleyi içten fet ett ama bu senin açından acimakli olur
Sevgili yapmayı düşünmüyorum derken senınle sevgili olmayı düşünmüyorum demektir bu biz kızların nazikçe reddetme tekniğidir yinede hayırlısı olsun 😊
bir ya ya
Pesinden kosma. O konuyu acma gor bak kendi gelir...
Arkadas kalal dedigine gore var bisey
ah be bende çok seviyorum ama o reddedilme korkusu yüzünden söyliyemiyorum :(
olsaydı olurdu. eğer olacağı varsada olacaktır. sen yeter ki kızı zorlama ve bekle
açılmıcaksın aslında önce sohbeti kurup sevdirceksin ilgisi oldugunda basıcaksın bazen geri tepiyor ama
Kız seni sevmiyor. Genellikle kızlar beğenmedikleri erkeklere bunu söyler.
ona sevdigini deger verdigini ozel oldugunu hissettir gerisi zaten geliyor belki degistirir fikrini aklinda yer edinirsin en azindan bana oyle olmustu
yani seninle sevgili olmak istemiyorum demis kısaca ama ilginide istiyor ayni zamanda
bunu dediyse sanmam. çünkü benimde hep bu bahanemdir. sevgili yapmak istemiyorum
Olmaz. Kabul etmediyse bir nedeni vardır. Kalkıp olmadığın bir kişi olmaya çalışmanın anlamı var mı?
kabul et arkdasca konuş sevıdıgını göster kotu anlarında ılk sen yanında ol ; kızlar kotu ya da hassas anlarında yanında olan kısılerı hayatında en onmlı yere koyarlar.
Arkadaş olarak kal kızı gezdir gezelim de hediyeler al hafta bir bazen sinemaya götür koru onu sonra tekrar teklif et yine etmezse s i ktir et 😄
arkadas olarak yaninda ol farklı kadinlara gox kaydirma ve ona destekci ol vakit geçirmek icin zaman kolla ve jestler yap zamanla ilgisini çekebilirsin
Arkadaş ol ama mesafen olsun kanka moduna girme. Aynı zamanda ona ilgisizleşmiş gibi davran, başkalarıyla ilgilen ama bunu onun gözüne sokma, bırak fark etsin. Sonra hırs yapar.
Dünyada 3.4 milyar tane daha kadın var.
Kendine bir sor çok mu önemli diye cevap çok da değilse kalanlara yönel
Cevap evetse bilen birine danış
Buraya yazmayacaktım ben bunu ya 😅
@MR_ENGİNER Hahaha, tamam 😂
@MR_ENGİNER
Ben de bunu buraya yazmiyacaktim. Telefonun şeyi tuttu.
@ilkvetekkonum Keşke öyle olsa, bir kadını sevince diğerleri anlamını yitiriyor trilyonlarca da olsa
onun kararına saygı duyduğunu ama sevmeye devam edeceğini söyle
Deneme baştan reddedilmişsin denersen sadece kendini incitirsin.
bence arkadaş ol şimdilik ama öyle kanka moduna girme yani. yavaş yavaş alışsın sana sonra küçük sürprizler yaparsın. hoşuna gidecek şeyler yaparsın. olabilir neden olmasın
duygu işlerı bunlar.. olursa olmaz, olmuyorsa, zorlasan da olmaz..
Zamanla şimdilik arkadaş kalın daha sonra sempatik oldukça o seni tanıdıkça fikri değişir
arkadaş ol zamanla onun fikrini değiştirmesini sagla nasıl diye sorma ben de bilmiyorum :)
Azimle sıçan klozeti deler sonuna kadar dene bence.