Bence ilk olarak onu nasıl geri kazanacağını düşünmek yerine degip degmeyecegini dusunmen gerek. Yani nasıl desem, Eger gerçekten çok seviyorsan o kişiyi eger elbette. Ki bunun gururla pek bir alakası da yok. Kaç kez aşık olur ki insan?
Soruna dönecek olursak eğer, ilk önce kızın burcunu soylemen gerek bana ki daha ayrıntılı ve spesifik bir yorum yapabileyim. Eğer arkadaş olabiliriz demeye getiriyorsa mevzuyu seni kırmamaya ve incitmemeye çalışıyordur bil ki hiçbir zaman eski s amimiyetiniz olmayacak. Seninle sevgili olmamasının sebebi sevgili yapmak istememesi değil sevgili yapmak istiyorum deyip de kimse sevgili yapmaz. Sana karşı ilgi duymuyordur ya da ailevi sorunlar çok ağır gelmiştir bu dönem. Eger sorun ve e stres yuzundense geçici bir durum sıkıntı yapmaya gerek yok. Hala umut vardır senin için öyleyse.
Her zaman yanında ol ama abartma. Bunu ona hissettir sanki hiç teklifte bulunmamış gibi selam ver gulumse ama pek samimi konuşmalara girme burdaki kastım ben cuma akşamı yemeğe çıkıyorum diyor varsayalım ki. Nereye veya kimle çıkıyorsun gibi özel hayata müdahale eden sorular sormak yerine iyi eğlenceler diyebilirsin. Sonra başka insanlarla konuş ve mutlu gözük ona. Hayatın ondan ibaret gibi bir imaj çizme. Giyimine ve bakımına ekstra özen göster parfümün daha etkileyici olsun mesela...20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUmut yok değil var umut...
Bence sevgili yapmak istemiyorum lafının iki anlamı vardır;
1) Daha hazır değilim kafam karışık.
2) Tipim değilsin anca arkadaşım olursun.
Bu mantığa göre ilerler hayat.
Eğer kafası karışıksa seni seçmesi için bir şeyler yapmaya gerek duymak zorundasın.
Kendini ön plana atacak, romantiklik hediye ilgi Vs.
Eğer 2. seçenek ise, istediğin kadar uğraş, önyargılarıyla kafası seni direk reddeder.
İşte o zaman ancak para ile, hediye ile ikna edersin.
Sonra hediye almadın mı, sevgide biter.
Dikkatli olmanı ve sabırlı davranmanı tavsiye ediyorum.32 Yorumla
Soran+1 yılİyide ne diye hediye alayim simdi durduk yere :D
- +1 yıl
:D ne biliyim buluşmak iste bir kolye al.
sonra taktim et , güzel ve oturaklı bir şekilde. Bir kafeye gidin güzel bir kafeye sonra boynuna tak falan :)) çok film izliyorum ben ya
Gizli Üye(25-29)+1 yıl:( :( eger yazdigimi okursan sana bir yol bir ilac gibi gelicek simdi basimdan gecenleri yazicam eger gercekten cok seviyorsan onu birakmak istemessin sen burdaki milletin dediklerine bakma yok neymis unutmusda hayirmista kardesimben birisini cok ama cok sevdim ask fm ni buldum facede bana soru sorun diye paylasmis ben utangac oldigum icin buna faceden mesaj atamam tabi ask fmden yazdim buna konustuk iste oyle boyle derken kendimi 6 ay boyunca sakladim soylemedim utandigimdan bide cok takisiklida degildim ve ben buna cikolata felan almistim okuldan bir cocuktan rica ettim gitti verdi iste ondan sonra ask fm den lutfen kim oldugunu soyle yok soyle boyle hic untutmuyom kandil gunu aksamina denkgeldi ve ben elim titreyerek kalbim kut kut atarak mesaj yazdim bendim o dedim ondan sonra kiz hair dedi reddetti sevgilisi vardi ustune ben gecelerce agladim het gece yastigin altina girip her gece oyle boyle iste okullar basladiginda hep bana bakitordu bu ben belki pisman olmustur dedim bir baktim tam tersi beni dahada kotuluyordu ben iyice yoruldum ama pes etmedim ben onu severken o 3 kisiyle cikti o bitti na gecti ben şu an hala seviyonmu diye sorarsan evwt deli gibi asigim ama gelmiyor :( ama vazgecme elbwt gelir kardesim
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaybettiginde degil vazgecctiginde kaybedersin
Soran+1 yılseninkisi daha zormuş be kardeşim :(
Cevap sahibi+1 yılyaaa :( ne yapacağım bilemiyorum
+1 yılBence geri çekilme vakti kız senden hoslansa zaten ilk basta kabul ederdi acı ama gercek öncelikle bunu kabul etmelisin evlat kendini sevdirmek adına yapacağın hersey kıza itici gelecektir ve kızın egosu hızla sismeye baslayacaktır ister istemez ve sonunda senden hoslanmama seviyesi volüm 2 den 5'e cıkacaktır
Hem çeske kızın büyük ihtimalle teklifini kabul edeceğinden emin olduktan sonra acılsaydın simdi kendin baskı altnda hissedebilirin ama gecer görmemeye calıs bulunma onun bulundugu yerde yeter cok yazdım22 Yorumla
Soran+1 yılHacim ekleyemedigim birseylerde var kiz teklifimi kabul etmedi ama bakiyorumda gozu surekli bende arkadasima beni sormuş dun amaci ne sence?
- +1 yıl
hmm valla kızı seni ortamı tanımadan yorum yapmak biraz zor ama olduğu kadar artık kız simdiye kadar hiç ilgi görmemiş olabilr diğer erkeklerden senden hoslanmasada senin ona teklif etmen onun dikkatini cekmiş olabilir kendini iyi hissetmiş olabilir eğer durum böyleyse kıza yürü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Sen sen ol, bir kıza pat diye açılma.. İlgini belli et önce.. bunu gormesini ve sana alıcı gözle bakmasını sağla.. Bence hata etmissin... Su durumda ise rahat , ilgili , çok yakın değil ama kararlı olmalısın. zavallı aşık rolünde olursan asla elde edemezsin.. Her şey senin bundan sonraki tavrına bağlı. doğru davranirsan şansın olabilir.. iki dünya bir araya gelse bununla çıkmam diyen kızla evlendi arkadaşım.. Vazgeçmedi , kararlı ana rahat davrandı.. Alacağım ben bu kızı dedi ve elde etti sonunda.. Olmaz
22 Yorumla
+1 yılKadınlar şöyledir;
Ona koşan onu isteyen üstüne titreyen birini isterler ama bu kişi gelince istemez iterler. Amaa ona çektiren canını yakan biri geldiğinde peşinden koşarlar kendilerine bağlayıp üstlerine titremesini isterler.
Yani fikrini değiştirmen mümkün. Onun etrafinda ol bir sure sonra kaybol uzaklaş ondan emin ol dikkatini çekecektir ve seni arayacak isteyecektir. Bu bende oldu bendeki şöyleydi sevmiyordum reddettim sonra 1 yıl sonra kadar onu andim ve bulmaya çalıştım bulduğumda üzerime titreyen o adam yoktu ben peşinden koşmaya başladım ama bu defa ben başarısız oldum. 😊😊20 Yorumlaonu bir süre yalnız bırak üzerine gitme kaçar kovaladıkça
sonra bu kendi kendine kıllanacak ya dicek bu teklif etti nerde hiç yok falan tiribe girecek kafasına takılcaksın hiç bişe yapmadan o mesaj atcak sana
sonra sen devam etceksin yazmaya
burada amaç kendini vazgeçilmes sanmasına izin vermemek
yani'' bak teklf ettim sana reddettin öyle kosamam peşinden istiyosan gel demek'' gibi bişe bu yapılan
kız da dicek kendi kendine ya bak vazgeçebliyomus bulunmaz hint kuması deilmisim kaçırmıyım çocuk yoksa bulamam dicek
böyle bir his verceksn kıza
bunuda eig seçmessn oturur ağlarım knka :D
bu işe yarayacak tek çözüm22 Yorumla
Soran+1 yılEline saglik o kadar yazi yazmissin abi Olumlu sonuc alirsam sececegim :D bir sorum daha olacak ben bir sevgili yapsam bunu kiskandirsam diyorum sen ne dersin? birde beni reddetti ama sürekli de gozu bende amaci ne sence?
- +1 yıl
işde gözü sende lakin geri duruyor kostursun beni diye kosturmıcaksın ama kmseylede çıkmıcaksın ters teper daldan dala geziyor benide sevmiyordur der yalan söylüyo der.
sakın biriyle çıkma.
kızla bakısmaya devam ama sadece gördüğünde meraba falan bu kadar bide surat asma normal davran çok bellide etme isdediğini şımarmasın
Bak kardeşim benim burdakilerin sözüne kanipta sevgili yapayım kiskandirayim falan deme. Sevgili yaparsan olacağı varsa bile olmaz. kız dicekki bu beni sevmiyor sevseydi başkasıyla çıkmazdı der. Sabırlı ol olacağı varsa zaten olacak. Ben hic bir kıza çıkma teklifi etmedim 2O yaşına gideceğim. Sevgilisiz kalınca kimse ölmüyor. Herşeyi kendi haline bırak. Kızla çok fazla samimi olma tavrını koy benim güzel kardeşim. Sana bir dost arkadaş tavsiyesi. Bırak herşeyi kendi haline. Kimse seni sevsin diye uğraşma. Unutma sakin ama sakin sevgili yapayım kiskandirayim deme
50 Yorumla
+1 yılbir kızı elde etmek istiyorsan 2 yol vardır ya gidersin direkt teklif edersin gönlü varsa eder ki sende olumsuz sonuçlanmış ya da önce onun arkadaşı olursun her zaman onun yanında olur destek olursun sevdiği şeyleri öğrenirsin birlikte bişeyleri paylaşırsın uzun bir süre olabilir bu tabi ama zamanla bir bakmıssın hiç teklif etmeden ele ele tutuşmuş olursun bunu göze alıyorsan sabret ama geçici bir hevesse hiç zorlama derim ne üz ne de üzül... imkansız diye bişey yoktur unutma sana olmaz diyenlere inanma... hakkında hayırlısı..
10 Yorumla
+1 yılevlilerden bile duyuyorum defalarca reddedildiklerini zamanında. bir kız ilk seferde evet demek zorunda değil. zaten her isteyene hemen gidersen oohooooo. zaten gidiyorsa da bir gariplik yok mudur? böyle mi olmalı yani hemen ilk seferde kabul mu etmeli katılmıyorum.. :))) hem bak seni istemiyorum dememiş şu anda ilişki istemiyorum demiş bu zamanla değişecek bir şey. peşinden koş yılma. o kadar seviyorsun madem bu yakışır.
12 Yorumla
Soran+1 yılEkleyemedigim seyler var kiz beni reddetti ama bakiyorumda gozu surekli bende ve dun gelmis arkadasima sormuş beni sen ne diyorsun bu işe? Pisman mi olmustur? Birde sevgili yapsam bunun gozune gözüne soksam kiskandirsam nasil olur?
Simdiden tesekkur ederim yorumun icin- +1 yıl
o kıskandırma olayı çok kötü bir olay yapma onu.. ondan uzak dur girme o sulara :))) iki günde unutmuş diye düşünebilir. demek ki o kadar da hoşlanmıyormuş iyi ki hayır demişim der. kendini kıymetsiz hissedip üzülebilir. ayrıca karşıyım ben birini seviyorsan neden kötü hissettirmek için uğraşasın ki :) o kötü hissedecek sen öyle yapınca bence yıpratıcı.
öyle yaptığına göre demek ki hoşlanıyordur. pişmanlık değil de dediğim gibi zor kız olma durumu, anında koşa koşa kabul eden kız olmak istememe durumu var belli ki. sapık gibi takıntılı gibi görünme :D tatlı hoş bir şekilde kur yap ara ara teklif etmeye devam et.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenzer durumu bende yaşıyorum. Çocuğa ilgim vardı ama reddettim çünkü kafamda soru işaretleri vardı, onun duygularından emin değildim vs. Bu aralar benim bir arkadaşımla baya yakınlaştığını farkettim. Flört ediyor gibilerdi. Benim ona ilgim olmasına rağmen bu durum karşısında kıskanmadım aksine soğudum gibi bişey oldu. Yakınlaşıp ilgimi belli edecekken uzak durmaya karar verdim. O yüzden sakın kıskandırayım falan olayına girme aksine soğur senden. Ne çok samimi ne çok mesafeli davran ve zamana bırak en doğrusu bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce arkadaşı ol ona deger verdgini hissettir cok yakin ol kotu zamaninda yaninda olan siginagi olan kendini sevdirip guven saglayan bir adami kolay kolay hic bir kiz reddetmez. guvenini kazan sevdir kendini destekcisi ol. sonra en degerli arkadaslarindan olmus olucaksin. o zmaan bunu tekrar sor. ama arkadasken kesinlikle belli etme kiz uzaklasir senden yakinlasamazsin. snrada acil tekrardan. sana guveni tam oldugu zaman senden iyisini bulamiycagini dusunup kendini iyi hissettigi kisiyi kabul eder.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim zamanında bende reddedilmiştim daha sonra bu kızla 6 ay boyunca hiç konuşmadım. Sonraki 3-5 ayda kızla tekrardan iletişime geçtim. Sonrada kızla büyük buluşmayı gerçekleştirdim. Bu zaman zarfında numarasını değiştirmiş yeni numarasını aldıktan sonrada gerek whatsapp tan gerek sesli aramayla iletişimimi sürdürüyorum. Kıza tekrardan ona karşı niyetimin ciddi olduğunu bu sefer daha ciddi olarak hissettirmeye başladım. Tabi bu yaptıklarımdan olumlu tepkiler almaya başladım kızdan bakalım sonu ne olacak. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı şekilde ilişki yaşamak istemediğim bir zaman diliminde ki tamamen insanlara olan güvensizliğimdendi. Bir teklif aldım. Reddettim. Hiç istemedim. Ama teklifi eden kişi ne dediysem vazgeçmedi. Bulunduğu şehri değiştirdi benim yaşadığım yere taşındı. 9 ayın sonunda sevgili olduk. Tanıdıkça işler değişiyor. Ve tam bugün bizim 5. Yıl donumumuz:)
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah mutluluğunuzu daim etsin diyeyim
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun inşallah sevdiğin insanda sana karşılık verir :)
Soran+1 yılAh keşke be kardeşim keşke ben kaç gündür ne durumdayım onun haberi bile yok :(
Birde ekleyemedigim seyler var kiz beni reddetti ama bakiyorumda gozu surekli bende ve dun gelmis arkadasima sormuş beni sen ne diyorsun bu işe? Pisman mi olmustur? Birde sevgili yapsam bunun gozune gözüne soksam kiskandirsam nasil olur?
Simdiden tesekkur ederim yorumun icin
Cevap sahibi+1 yılsakın başkasıyla kıskandırmaya kalkma. Sana olan saygısını kaybeder. Akışına bırak ısrarcı da olma. Sadece seni bir şekilde tanımasını sağla. Arkadaş olmayı kabul et. Zamanla sana ilgisi artacaktır. Çünkü yumuşamaya başlamış belli ilgilendiğine göre
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen insan elindekini kaybedince degerini anlar. Bu yüzden ona sunu demelsin kusura bakma sevdigimle arkadas olamam de ve kinusmayi bittir. Sakin ha kiskandirmay calisma heleki baska kiz ile yoksa gözünden tamamen düsersin ve iyiki kabul etmemissim baksana bugün seni seviyorm diyen ertesi günü baskasiyla diye düsünceye kapilir bu yüzden öyle aptalik yapma. Ondan mesafeli dur kisa ve öz konus kpnusacaksan eger.. cünki insan birden deger görürse senin degerini asla anlayamaz kaybetmeden o yüzden bu mantikla yürü. Kisa mesafeli ol derkende bokunuda cikarmayacaksin.
20 Yorumla
+1 yılBen farklı bir şekilde düşünüyorum , arkadaş kalalım sözünün altında farklı bir düşünce de olabilir , 'bakalım hemen vaz mı geçecek yoksa üzerime gelecek mi benim için savaşacak mı?' diye debilir , valla kardeş bayanız biz bir arkadaş kalalım deriz sen onun altında neler var bilemezsin , sen arkadaş kalmaya devam et zaman neler gösterir bilinmez :)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana tavsiyem konuşuyorsan arkadaşmış gibi konuşursun normal muhabbet felan. Ben çok gördüm önce rededip sonradan aşık olanları ha bu bir ihtimal tabi ki. 1 ay mühlet ver kendine eğer olacak gibi değilse hiiiiiiç boşa uğraşma ben uğraştım da bir halta yaramadı
20 Yorumla
+1 yılbence önce seni hiçmi sevmiyo yoksa bir umut var mı onu öğren olmucaksa zamanınıda mutluluğunuda kendinide boşyere harcama mesela benimde reddettiğim biri var ondan gerçekten hoşlanmıyorum hissizim yani bunun için uğraşıpda benide kendinide yormasını hiç istemem
20 Yorumla
+1 yılKardeşim sen seviyormusun seviyorsun ozaman tam ilişkiyi kesme çünkü benimde başıma böyle olay geldi kız a soordu redddeildim sonra kız yanıma geldi dediki seni seviyorum dedi sevgili olalım dedi ben olmadım :D oda başka konu sen burdan ders al ve ilişki tam kesmemelisin kız sana bir gün geri dönücek :) :) :) :) :)
15 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim yorumun icin ahbap, kizla birkac gundur konusmuyordum gelmis bizim sinifa beni sormus harbiden ustune fazla dusmemek gerekiyomus kendisi geldi sonradan hatunlar bir baska gerçekten kiz beni reddetti ama gozu bende surekli sen ne diyorsun bu ise amaci ne?
- +1 yıl
Gözü sende ise senden bir şey bekliyor demektir benimde reddettiğim kız bana bakar ve iltifaf eder gözüyle bakıyorsa aşık tır %91 olarak böyle olur kızlar göz temasını sever başka soruların varsa söyle. ?
Soran+1 yılEvet gozu bende surekli ama reddetti de valla ne yapacagimi bilmiyorum kafam cok karisti
Birde diyorumki ben bir sevgili yapayim bunun gozune gozune sokayim kiskandirayim?
Soran+1 yılAbi sendne bisey bekliyor diyorsun da reddetti yani o kadar ustune düştüm ki artik yani mesaj atmayada yüzüm yok ne yapayim simdilik?
- +1 yıl
ozaman işler karışır kız artık umutlanmaz ve bırakır sen onu senin reddettiğini unut biraz daha zaman geçince konuşmaya başla ve teklif et tek başına
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Değiştirebilirsin, ama ilk önce arkadaşlığını kabul et arkadaş ol zamanla olur her ne kadar olmaz diyen olsa da ortak yönler vs olduktan sonra ve duygusal yönden vs güven verdikten sonra neden olmasın 😉her fırsatta onunla sevgili olacağını vs dile getirme ama en uygun vakitte bunu yap
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çok basit takma bol bol kendinle ilgilen hiç ilgilenme kendi dış görüntüne zaman ayır bir kaç gün sonra seni düşünmeye başlar bir kaç haftada seni uyuce aklına takar benim açtığım bir konu vardı onu oku istersen suratıma bile bakmayan kizın ağlaya ağlaya seni seviyorum diye koşmasını anlatmıştım emin ol dediklerimi yapınca iş e yarıyor
10 Yorumla
+1 yılSeni beğenmediği ve tanıma gereği duymamış birisine; aşıksın ve sana yalan söyleyen birisini seviyorsun hiç tanımadan öyle mi? Bence bir daha düşünmelisin.. kalbini riyekar bir insana emanet edersen şayet sifonu çeker ve gider..
13 Yorumla
Soran+1 yılBegenmedigini nereden biliyorsun?
- +1 yıl
Beğenen kız ağzına düşerdi, yeterince reddedilmiş olsaydın ve olayın peşini araştırmış olsaydın bilirdin kardeşim, bunlar kızlar tarafından karşı tarafı akıllarınca kırmamak için söylenmiş yaşan sözlerden başka birşey değildir
Soran+1 yılPeki buna ne diyeceksin? Kiz beni reddettiginden beri surekli gozu bende ve gecen gun gelmis beni arkadasima sormuş?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılMüdür erkek dediğin gururlu olur. Ki zaten öyle pat diye de teklif etmeyeceksin. Önce süründüreceksin. İyice senden teklif bekler olacak. Ağlayacak kıvama geldiğinde hafif bir tebessümle ona ışık yakacaksın. Elde edilmez olacaksın. İşte o zaman değerin bilinir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver dostum.. :) Bende aynı şeyi yaşadım.. O anda farkına varamıyorlar.. Ama emin ol çok uzun sürmez.. Sen onu sakin bırakıp düşünmesine fırsat verirsen aklına gelmeye başlarsın ve bir yerden sonra seviyormuşuma döner mesele.. Bende öyle oldu en azından :)
10 Yorumla
+1 yılKabul et arkadaşlık teklifini. Eğer mantıklı ve ona farklı șeyler yașatirsan, onun görüşlerini değiştirirsen, emin ol o kişiyi elde edebileceksin, yani arkadaşlık teklifi bile senin için bir artıdır. Şöyle düşün belkide seni tanımak için bunu dedi? 😊 genelde benim arkadaşlık ile başlangıçların hep sevgili ile bitiyor hatta onlar diyor bide ilk seviyorum diye. burada sana düşen görev farklı olmak.
10 YorumlaBak, şimdi sana hayatın boyunca işine yarayacak bir tavsiye vereceğim. Hiçbir beraberlik, pekala, hiçbir demiyelim, şöyle diyelim beraberliklerin çoğu birbirini tanıdıktan sonra başlamış ve sağlıklı devam etmiştir. "Hey çıkalımmı sevgili olakmı" şeklinde ilişkiler başlamaz, başlasa bile temelsiz olur. En küçük rüzgarda dağılır gider. Ama temelinde arkadaşlık olan bir birliktelik ilişkiye dönüşürse çok sağlam olur.
Sen onu çok beğeniyor olabilirsin. "Aşk"ından ölüyor gibi hissedebilirsin, ama bunu çok fazla açığa çıkartmadan arkadaşlığınıza devam et. Ama kanka olmadığını her zaman hissettir, ona iltifat et, sevgili imiş gibi küçük hediyeler al, beraber çay kahve vs. içmeye gidin, sinemaya gidin. Arkası kendiliğinden gelecektir. Yeterki sen ona gereken ilgiyi ver. Kadınlar çoğu zaman hayır derler, yapılarında var. Sen vazgeçmezsen istediğini elde edersin. Bol şanslar kardeşim.00 Yorumla
+1 yıldeğiştiremiyorsun arkadasım zamana bırakıp arkadaşlık olarak devam edebilirsin
sen sabırlı davranırsan kazanan sen olursun
çünkü kadınlar ilgiyi sever.
sana en azından arkadaş olalım demiş be arkadasım
bana başkasıyla ben seni bir daha görmek istemiyorum dedi
oysa ben evlenmek istedim20 YorumlaReddedilmişsin sakın peşinden koşma. Keşke arkadaş kalmasaydınız. Şimdi bu senin sevdiğini bildiği için gelip ilişki durumu yapıp gözüne de sokar uzaktan izleseydin kolay unutabilirdim. Ben olsam arkadaş kalmazdım ona hissettiklerin daha da çoğalacaktır :/
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. fikrini değiştirebilirsin tabiki. kızla iletişimi hiçbi zaman tam olarak kesme ama sevdiğinide belli etme. hani tamam sana teklif ettik ama çokta önemli değil yani modunda yaklaş.
21 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Hemen kaçarak uzaklas, irtibati kopar, gördüğün yerde sırtını dön. .. telefon, mesaj vs sil.. Aksi takdirde çooook beklersin, o da siginacak liman diye zırt pirt seni kullanir... yedege düşen yedek kalır
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki hicmi umut yok?
Ekleyemedigim seyler var kiz beni reddetti ama bakiyorumda gozu surekli bende ve dun gelmis arkadasima sormuş beni sen ne diyorsun bu işe? Pisman mi olmustur? Birde sevgili yapsam bunun gozune gözüne soksam kiskandirsam nasil olur?
Simdiden tesekkur ederim yorumun icin
Hic girme derim arkadas olaylarina yuzde 99 fikri degismicek cunku once senin ilgini gormus sonra istemedigini belirtmis ama o bazi kurnaz kizlar vardir hani istemem ama lazimda olabilir soyle yakinlarimda olsun hesabina arkadas kalabiliriz secenegini cok melekce bir tavirla ortaya atarlar. Arkadas olunca samimide olursunuz beraber vakitte gecirirsiniz ama sonuca gitme olayin cok dusuk bosa vakit kaybı:)
10 YorumlaDeğiştiremezsin. Senden hoşlanmıyor cünkü. Daha fazla çabalamana gerek yok
410 Yorumla
Soran+1 yılKiz beni reddetti ama surekli gozu bende Ben simdi bir sevgili yapsam bunun gozune soksam kiskandirsam ne diyorsun bu işe?
- +1 yıl
Bu kadını dinle bu kadın efsane ve her kelimesi doğru şu yazdıklarının..
Diğer cevapları s. ktir et, aklın bulanmasın.
Bu kadının söylediği her şey doğru - +1 yıl
Senin söylediklerine bende bikaç şey ekliyim mi orkidem... Destur var mı
- +1 yıl
Birincisi sen çantada kekliksin.. Ceptesin..
Ortada kızın ilgisi yokken, sen ona ilgi gösterip kendini bedavaya satmışsın..
Bu devirde kim bedava olan bir şeye değer verir?
Hadi onu da geçtim... Zor olanı sevmez mi insan.
İnsanoğlu sadece sahip olamadığını ister. Ulaşamadığını ister.
Bir kıza kendini teslim edip istediği zaman sana sahip olacağı izlenimi verirsen, kolay elde edilir olursan… Değersiz olursun.
Kadınlar zor elde edilen erkeklerle görüşmekten hoşlanırlar, onlar için çaba sarf etmeyi severler ve o çabanın sonunda da o erkekleri bir ÖDÜL olarak kazanmış olmaktan hoşlanırlar.
Sen bir kadını saplantı haline getirdiğinde, ona kafayı taktığında zor elde edilen bir erkeğin TAM TERSİ olmuş olursun.
Kadın bunun yokluktan olduğunu bilir ve yokluk iticidir.
Kadınlar onları önemsemeyen, onlara ihtiyacı olmayan erkeklerden hoşlanır. - +1 yıl
+1 yılreddedildiysen başka aşklara yelken açıcaksı bir kızda takılı kalmıcaksın :D
90 Yorumla
+1 yılBak simdi senin dis gorunusun ve karakterin cok onemli bu ikiside iyiyse bunu halledebilirsin.
Vazgecme anliyor msun biraz zamanini alacak ama senin ona ne kadar deger verdigini anlasin onu herseyden sakın , gözün gibi bak ona.
Ciddi soyluyorum bende herkese yok diyorum ama birinin beni gercekten sevdigini ve ustume tutredigini gorsem bir sans verebilirdim.12 YorumlaArkadaş ol, zamanla iyi yanlarını görecektir elbet.. Dürüst sadık zor günlerinde yanında olan bir arkadaş olursan ve en önemlisi umursamaz olursan bir süre sonra aklı kaymaya başlar belki.. Bir ihtimal ama denemeye değer.. Ama içine düşme sakın umursamaz ol sanki o meseleyi kapatmış gibi ama açık Kapı da bırak ;-)
Aynı durumdaydım benimki olmadı, fırsatım olmadı tanımaya umarım senin şansın yaver gider10 Yorumla
+1 yılSeni istemiyorsa yapabileceğin bir şey yok. Bence bu durumu kabullenmelisin.
32 Yorumla
Soran+1 yılOlumsuz yorumlardan sikildim artik hicmi umut yok simdi birde sevgili yapsam bunun gozune soksam kiskandirsam ne diyorsun bu işe?
- +1 yıl
Umut her zaman var. En olmaz artık dediğin zamanda bile. Ama umut var dedim diye her an kızdan bir beklenti içerisinde olma. Umut ettiğini elinden geldiğince ona belli etmeye çalış. Öyle saçma sapan kıskandırma işlerine de girme. Çünkü eline yüzüne bulaştırabilirsin, daha da kötüsü kız seni kıskanmaz ve çapkın zanneder, yanlış anlar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnunla ilgilen ama ona ilgilendiğini dazla belki etme olmasada olur gibiisnden davran bu konuyla yaklaşıp onu sıkma normal bir derece de yakın ol sonra yavaş yavaş devamı gelir. Sen yalnız ona ondan hiç vazgeçmicekmtenonu kıskandırmak için nişiler yapmakmılda öyle şeyler yapma derim ben olaam daha çok soğuruumm
10 Yorumla
+1 yılkaçan kovalanır klasiktir ama doğrudur bu yoldan devam et ya da birini bul arkdaşınn olsa bile (erkek) kıskandır
14 Yorumla
Soran+1 yılİse yarar mi dersin sen birini reddetmis olsan ve o baska biriyle ciksa kiskanirmiydin?
Soran+1 yılKiz zaten beni sevmiyo ayni durum benim basima gelse benim umrumda olmazdi
- +1 yıl
tabiki de ya öyle olmasa sana der miyim kanksss
- +1 yıl
Kaçan kovalanır gibi çocukça saçmalıklara kurban etme bu yüce duyguyu, sen aşıksın adasdas
Yapman gereken üstte demişlerdi ya, kolay elde edilebilir olduğunu hissettirmiceksin, çekiclik sağlayacaksın ve aynı zamanda onu sevdiğini ona hissettireceksin ama bunu onu umursamayarak yapacaksın. Biliyorum onu umursamamak sana acı verecek ama zaten bu işin suçlusu, faili meçhulu o. O bir kötülük yapıyor sana sen de aşkın için onun anladığı dilden konuşuyorsun, biliyorum, inan ki çok zor ama yapman gereken bu. Aslında seni istemeyen birini terk etmen gerekir çünkü kötü birine dönüşmek zorunda bırakır seni ama sen onun için bunu yapacaksın çok takdir edilir bir şey. Duygularını açmamak, çok üstüne düşmemek kolay elde edilebilir olmamanı sağlar, bunu ilişkiye başladığında bile yapman gerektiğini düşünürsek asla mesaj atmamalısın duygularınla ilgili ve mesaj da atmamalısın bence, o yokmuş gibi davranman gerek. Duygularını belli etmeden mesaj atacaksın o attığı sürece
sürekli zaman geçir onun hayatında ne kadar cok olursan o kadar cok sana daha yaklaşır tek çözümü bu :)
12 Yorumla
Soran+1 yılKardesim benim aklimda bisey var ama sen ne diyosun sevgili yapayim gozune gozune sokayim belki o gelir ha kiskandirayim
- +1 yıl
sakın ama sakın yapma bak sakın diyorum bu cok riskli kızına göre degişir bazıları kıskanır ama bazılarıda tam tersi herkese iş atan tip sanar seni ve uzaklaşır. biraz daha kıza yakın ol cevresınde ol cok yakın ol senınle iyi vakit geçirdiğini hissettir ona ondan sonra belki ufaktan denersin o zaman anca kıskanabilir herkes ama bak cok riskli.
+1 yılKardeşim bu yorumumu görecekmisin , cevap verecekmisin bilmiyorum ama ,
Ben de teklif edip reddedildim , üstelik 3 yıldır seviyordum. Ama biz arkadaş bile olmadık. Konuşmaya çalıştığımda benden nefret etti. Sakın ısrar etme. Doğru zaman gelene kadar bekle.10 Yorumla
+1 yılCanım zorla güzellik olmaz unutmak üzerine çabala..
22 Yorumla
Ekleyemedigim seyler var kiz beni reddetti ama bakiyorumda gozu surekli bende ve dun gelmis arkadasima sormuş beni sen ne diyorsun bu işe? Pisman mi olmustur? Birde sevgili yapsam bunun gozune gözüne soksam kiskandirsam nasil olur?
Canım öncelikle rica ederim, belirtmem gerekir ki sana bakması senden hoşlandığı anlamına gelmez konuşmak isterse içinde kalmasın yine git konuş fakat hiç sanmıyorum. Pişman olmamış halinin nasıl olduğunu merak etmiş olabilir bence sevgili yapmana lüzum yok bir kız üzülsün diye iki kızıda üzmüş olursun.
+1 yılNeden fikrini değiştireceksin ki? Seni asla şehvetle sevmeyecek; çünkü seni ilk bakışta uygun bulmadı öyle ya da böyle. Benden sana tavsiye bu durumu unut yoluna bak, ben olsam dönüşü düşünmem geriye; birşey oluyorsa olur, olmuyorsa tat vermez ;)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Arkadaşlığı devam ettir, fikrinin değişmesini bekle.
22 Yorumla
SoranAbi boylede olmuyoki be ben ona nasil arkadasim derim :(
Arkadasa ayagina ona kendini alistir boyle bidaha gorusmeyelim konusmayalim dediginde hic uzatma okeyle bak sonra tipis tipis nssil gelicek sana 😃
53 Yorumla- +1 yıl
Bu yorum bana göre. Ben en yakın arkadaşımı arayarak onu sevdigimi söyledim ihanet etmediğimi anlattım. Sonra ya ben seni sevmiyorsam dedi ki sevmedi. Bende her taraftan engelledim. Sence o pişman olup yazacaak mi bir hafta oldu daha bu olay olali
- +1 yıl
ama o kız. Sence gelir mi :(
İtme-çekme yap :) Taktik yapmak kesinlikle hoş değil, ama bu gerekiyor ve onu gerçekten istiyorsan ilgilen çokça, sonra bir anda üstünden ilgini çek.
14 Yorumla
Soran+1 yılKizla fazla da konusuklugum yok kardes dediğin gibi 1-2 gun yazmadim bugun gelmis sinifa beni sormus birde kiz beni reddetti ama sureklide gozu bende sen ne diyosun bu ise umut varmi?
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Kardes kilitli kapiya kayipi acip girmek yerine kapi deliginden kestirmeden girim diyorsun. Once kilidi patlat sonra kapi acilir. Yani kiz seni tamamiyla reddetmemiski onunla arkadas ol once sonrada kendini ona kanitla. Sen bastan sevgili olalim el ele kol kola gezelim diyorsun. Biraz zaman alicak bence bu kiz icin ama degicek gibime geliyor. Kiz kendini agirdan aliyor cabuk gevseme diye. Arkadas ol yapmacik olma neysen oyle dur yeterli.
10 Yorumla
+1 yılArkadaş olarak takıl, onun kafasında 'acaba olur mu?' soruları oluştur, sonra o sana açıldığında sen reddet ve arkadaş olarak devam edebiliriz ama sevgili şu ara istemiyorum de :) İntikam soğuk yenen yemektir unutma..
20 Yorumla
+1 yılonun sevdiği, ilgi duyduğu şeyler hakkında bilgi topla. Sonra bu şeylerle alakalı sohbet et onunla. Ve mesela Nazım seviyor diyelim git bir Nazım kitabı al ilgisini kendine çek. Ama bunları pat diye yapma yavaş yavaş yap :) çok da boğma. Nacizane tavsiyem. Umarım sevgili olursunuz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılGururunu kuağına al, o kişiyi sil dimağından. Yoluna bak.
22 Yorumla
Ekleyemedigim seyler var kiz beni reddetti ama bakiyorumda gozu surekli bende ve dun gelmis arkadasima sormuş sen ne diyorsun bu işe? Pisman mi olmustur? Birde sevgili yapsam bunun gozune gözüne soksam kiskandirsam nasil olur?
Umut falan arama. Gururlu ol biraz. O pişman olsun zamanla.
+1 yılSen beni arkadas olarak gör ancak ben seni hep sevdam olarak gorecegim de ona sensiz oldugu zamanlarda sıkılmasını sağla swninle eglensin seninle gulsun yani yoklugunu hissetsin seni arasin.. bak nasil aşık olack sana
10 YorumlaArkadaş ol belki seni tanımadığı için reddetmiştir. Kadınların kalbini kazanmak kolaydır, güven duygusunu ver iyi biri olduğunu kanıtla tamamdır. Ama umutlanma üzülürsün. Yine de olmazsa hayırlısı böyleymiş de yoluna devam et
10 Yorumla
+1 yılBence istemiyorsa ısrar etmek pek doğru gelmiyor bana amma ve lakin ısrar yapma, kendini değersizleştirmiş olursun. Bunlara karşın ağır ol bekle bakalım olacağı varsa olur bu süreçte fazla yavşama şekeklikler yapma ağır ol sadece.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğiştiremezsin, sen seviyorsun diye karşı taraf seni sevmek zorunda değil.
12 Yorumla
Yav ne pişman olacak, böyle sımsımca umut bağlama boşuna. Ayrıca ne mantığı var kıskandırmaya çalışmanın? Hayatına devam et böyle takılıp dürtükleme bu meseleyi.
+1 yılKabul edesiye kadar yüzsüzce futürsuzca atağa geç ama malum yerini kaldırmadan yap bu işlemi.
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmuyo işte
+1 yılSevgili dostum unutmaya çalış...
Birini bulduğu anda sevgili yapar...
Ama illaki onu istiyorum diyorsan pahalı hediyeler al onu şaşırt suprizler ya12 Yorumla
Yok sevgili yapip ta kıskandırmak işlerine girme.
O kizida uzersin kendinde uzulursun.
Belkide pismandir ama onuda senin degerlendirmen gerek.
Adımlarını nasıl atabilirsin, ne yapabilirsin onu hesaplanan lazım
+1 yılBir kadina degerli oldugunu sevildigini hissettireceksin ki sana yakinlasabilsin ancak oyle olur yani yok kiskandirayim umursamamis gibi davranayim dersen o is yas kardes
20 Yorumlasevgili yapmak istemiyorum diye cevap veren kızların büyük çoğunluğu bunu karşıdakini kırmamak için bahne olarak kullanırlar. yakında kendisine sevgili yapıca görürsün dostum. o yüzden hiç kasma yeni denizlere yelken aç
10 Yorumla
+1 yılSevgili yapmak istemediği için değildir o. Seni istemediği için reddetmiştir
13 Yorumla
Soran+1 yılYav nerenizle okuyosunuz soruyu
Defalarca sordum seninle alakasi yok ben sevgili istemiyorum diyo- +1 yıl
Tamam işte. Bence sevgili istemediği için değil seni istemiyor. Seni üzmemek için öyle demiş olabilir arkadaşım. Not: Ağzımla okudum valla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş olarak devam et.
Bir süre sonra her şey yoluna girer.
Belki diyeceksin ki iyi sevgili olmamışiz
Ya da bir bakmışsın sevgili olmuşsunuz.
Sabırlı ol.10 Yorumla Bunun için zaman gerek. "Arkadaş olabiliriz" demesine iyi açıdan bakarsak seni tanımak istediğini vurgulamak istemiştir, kötüsü ise sadece kalbini kırmamak için öyle demiştir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılFikrini değiştirmeye çalışma arkadaşı ol iyi gününde yanında ol en kötü gününde yanında ol ve sevgini aşkını hissettir zamanla zaten onun fikri değişecektir..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl%10luk bir şansın var. Arkadaş kalalım demek ben seni kırmak istemiyorum demek.. Her dakika yazsan bu iyi niyetli de olsa terslenme ihtimalinin çok çok yüksek olduğu bir durum. Ben vazgeçmeni ve yoluna bakmanı öneririm. En iyisi bu olur.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılSeni istememis sevgili isteyip istememekle alakası yok
25 Yorumla
Soran+1 yılNerenle okudun soruyu
- +1 yıl
ayhnen
- +1 yıl
Bazi arkadaslar itme cekme gibi seylerden bahsetmis. Ona ne yorum yaparsin :) ? @sensiz_asla
- +1 yıl
Yahu sen komiksin nedenle anladın yazdığımı gözünle oku
- +1 yıl
+1 yılYaw arkadaş ben bu insanları anlamıyorum ya seni sevenbi insan bulmuşsun reddediyorsun insanbi düşünür bulmuşlar bunuyorlar e şanslı olunca tabi.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:((
- Devamını Gör (208)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler