Bakış açımı değiştirmeye karar verdim?

25 yaşındayım mutlu beraberlikler yaşadım diyemeyeceğim, gerek ailemden gördüğüm terbiye gerek karakterimden dolayı kendimi kullandıran bir insan olmadım, bugüne dek :) insan tam zıttını çeker derler ya konuştuğum görüştüğüm yeterince erkek oldu ve yüzde doksanı beni bir obje gibi cinsel açlığını doyurmak, kullanmak için geldi ben hep farklıydım, duygusal biriyim filmlerdeki gibi bir aşk sevgi falan bekledim aptal gibi. Olgunlaşınca gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalıyorsun. Uzun bir ilişkim olmadı ama gördüğüm kadarıyla ilişkiler evlilikler (bana göre) çıkar üzerine, bu yüzden hala itilmeye ve garipsenmeye devam ediyorum. Ee nasıl bakış açını değiştireceksin dersen artık bende duygusal değil maddesel odaklı bakacağım. Zengin, bana rahat, iyi bir hayat sunabilecek birini hayatıma alacağım, hoş bende onu memnun ederim bu şekilde geçinip gideriz işte. Bu zamana kadar sevdikte ne oldu işler böyle yürümüyor 😄 unutmadan şunu söylemek istiyorum ERKEKLER MADDİYAT BEKLEYEN KIZA KARŞI NEFRETİNİZİ BIRAKIN, SİZDE CİNSEL AÇLIĞINIZI DOYURMAK İÇİN KADINLARI KULLANDINIZ, KULLANAN KULLANILIR :)
Bakış açımı değiştirmeye karar verdim?