Sizce bu tarz nasıl? Bı kız fransada yaşıyo ve ben tarzını çok beğeniyorum. Sizce nasıl? Fikirlerinize ihtiyacım var. Mesala sokakta görseniz böyle girinen birini dönüp tekrar bakar mısınız?
Tarzımı değiştirmeye karar verdim aşağıdaki tarz sizce nasıl?
Hayatında yenilik istemen tarzını değiştirmek istemen güzel hatta cesaret gerektiren Bi davranış... Ama açıkçası bunu sana maddi manevi iyi hissettireceği için değil de beğenilmek ya da hoş olmak için yapıyorsan gerçekten tavsiye etmem İnsanları etkilemek onlara güzel görünmek ya da adına yer ne dersen bu her zaman imkansız olmuştur. Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya herkesin beğenisi ilgisi farklı... Ama bu değişim başkaları için değil kendin içinse eğer tarz olmak ya da tarz değiştirmek kendine yakışanı giymek de değil sadece mutlu hissettiğin ya da olduğunda mutlu olduğun şeyi de yapmak tarz olmak zaten Seni mutlu edicek ya da iyi hissetttiricekse şu tarz mı olsun bu tarz mı olsun diye düşünme sana hangisi iyi hissettiriyorsa o tarza bürün ki çevren de Bi yerden sonra buna adapte olucaktır. Şahsi fikrim bu sadece
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet evet tabiki kendim için değişime gidiyorum. Sadece fiziksel olarak deği zihinsel olarak da değişime girdim ✌🏼
Aynen öyle oluyor dostum. Köle de onların kültürünü aldığın için derim. Ben daha Amerikan tıraşı olmadım kendimi bildim bileli. Ya tamamen kestirdim ya da aslan yelesi gibi uzattım. Şuanda da uzun. Ben biraz seçiciyimdir bu konuda ve o şapkayı giyen herkese bunu derim.
Çünkü mahremini başkalarına gösterme çabasına giren ilerde beni aldatır başıma da bela olur neden dertsiz başıma iş alayım gözü dışarıda oluyo boyle rahat tiplerin hem yanımda gezdiremem gerilirim bana ters tarzlar