Lisede etrafına, kızlara bakmayan erkekler hakkındaki görüşleriniz

Arkadaşlar 18 yaşındayım lise son'a gidiyorum.Okulda pek fazla etrafıma kızlara felan bakmıyorum.Fakat okul idaresi hocalar öğrenciler felan %90'ı beni tanır.Çoğu aktivitede ön plandayım.Spor yapıyorum geniş omuzluyum.Cool olmaya çalışmıyorum fakat nedense biraz sakin herşeye gülmeyen fakat yeri geldiğindede eğlenceli bir yapım olduğunu söylüyorlar.Mesela sınıfta veya okul etkinliklerinde hocalar genelde hep benim üzerimden bişeyler anlatır espriler yapar.Bende öyle ince esprilerle ortamı neşelendiririm.Spor yapıyorum ve vücudum normal bir erkeğe oranla daha iyi yani dikkat çekiyorum her ortamda spor mu yapıyorsun diyorlar.

Mavi gözlüyüm esmerim.Bu sene 2 kızdan çıkma teklifi aldım fakat şuan sınıfta çıktığım olduğunu söyledim ve kabul etmedim.Etrafımda sürekli erkek arkadaşlarım var.Tuvalete bile onlarla gidiyorum.Ama yürürken felan bakışların üstümde olduğunu farkediyorum sanki.Birazda çekingenliğim var yani gidip bi kızla tanışamam veya bakışamam yani bakmam.Ama yanıma gelenlerde tanıdığım kızlarla felan rahat konuşabiliyorum.

Okulda popüler bulduğum beğendiğim kızlar felan var.Facebook dan beni ekledi çoğu.Twitterdan takip edenler felanda var.Ama hiç birini onaylamıyorum.Bu bana nasıl bir hava katar ne düşünürler hakkımda merak ediyorum ?
Lisede etrafına, kızlara bakmayan erkekler hakkındaki görüşleriniz