- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBenim hayatta böyle aşk meşk denen şeylerle işim olmadı Çünkü böyle pisleşmiş bir dünyada temiz kalmak çok mantıksız Öyle erkeklere Pardon da ezik olarak Neden görüyorsun ben çok erkekler çok kaliteli erkekler Çünkü kadınların ne kadar tehlikeli varlıklar olduğunu biliyor ve uzak duruyor Bence çok mantıklı
09 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca bu şekilde milleti aşağılamaya hakkın yok sorun kaba paylaşım olarak şikayet edildi @KızlarSoruyor ilgilenir misiniz soruyla gerekirse gerekli birimlere de iletin lütfen
- 1 yıl
Merhaba @visneliturta34 ,
Soruda kaba bir paylaşım söz konusu değil. Arkadaşımız fikrini paylaşmış, sende paylaşmışsın.
Ancak direkt olarak belirli bir kişiye incel demesi uygunsuz olmuş. İşlem yapıldı. - 1 yıl
@LastGuest tabiki efendim ama sorunun geneli bir cinsiyeti aşağılama yönünde nefret ve ayrımcılık içermekte o yüzden şikayet ettim 😊
- 1 yıl
TCK yı da araştırmaktayım
- 1 yıl
@LastGuest ben saygı çerçevesindeyim efendim hiç şüpheniz olmasın beni bilen biliyor 😊 uğraşmıcam bu kişiyle Allah tez günde iyi etsin herkes yerini bilecek buranın amacı iyi vakit geçirip paylaşım yapmak Hatta gerekirse güzel arkadaşlar kurmak ama böyle şeyler gördüğüm zaman da sinirim tepeme çıkıyor Herkesin hayatında sorunlar var herkesin hayatında sıkıntılar var ama biz kimsenin Günah Keçisi değiliz 😇😇 saygılar sizede iyi görevler
- 1 yıl
@LastGuest sizede 😊
- 1 yıl
@LastGuest şu şahsiyeti uyarır mısınız benimle muhatap olmasın aşağıya yine yazmış bana
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılCahiliye dönemi düşüncelerin mi bunlar?
Erkekler olarak dünyaya geliş sebebimiz sadece kızlara yürümek mi sence?
Boşanmış ve eşini aldatan kadın sayısı o kadar fazla ki kızlara yürümek yerine o şekilde ihtiyaç gideriyor olamaz mıyız? ya da para karşılığı istediğimiz biriyle birlikte oluyoruzdur. Türk kızları değilde daha kolay yabancı hatun tercih eden erkekleri hiç düşündün mü? Tek gecelik ilişkiler, f*ck vs vs vs tüm bunlar aklıma geldi ve ben sana acımaya başladım. Sen otur haline ağla.
02 Yorumla
Soran1 yılSaydıklarını yapman da kızlara yürümek oluyor zaten
Cevap sahibi1 yılAnlamadın sanırım para karşılığı cinsel ilişkiye giren bir erkek neden yürüsün?
Parasını verir işini görür yoluna gider.
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kızlara yürümem ben sevdiğime direkt söylerim
21 Yorumla
Soran1 yıladamsın
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Belki kızları yürümeye değer bulmuyorlardır...
01 Yorumla
Soran1 yılöyleyse daha iyi onlar için
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canısı, kesinlikle senin hislerini anlıyorum! Böyle trip atan ve özgüven eksikliğini saklamaya çalışan tipler bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor 🙈 Ama belki de işin aslı, onlar sadece kendilerini korumak istiyordur, kim bilir? Özellikle geçmişte kötü deneyimler yaşayanlar daha tedbirli olabiliyor ya da yanlış bir kalıba giriyor.
Ama şunu diyeyim: gerçek özgüven ve samimiyet her zaman çekici! Tabii ki herkesin yaklaşımı farklıdır ve senin bu konuda mesafeli olman gayet doğal. Peki sence birileri onlara doğru davranarak bu tavırlarını değiştirebilir mi, yoksa bu hep böyle mi kalır? 🧐00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kızlara yürümüyorlarsa, kendi cinslerine yürüyorlardır.
02 Yorumla
Soran1 yılKendi cinsleri de bakmıyorsa 🤭😅
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal bir durum ben de öyle yapıyorum çünkü çok fazla seçenekleri var ve boşuna vakit kaybı yani beni tercih etmeyeceklerini biliyorum. Friendzone yemek daha kötü bence çünkü başka erkekler yanında ki kız ile her şeyi yaparken sadece izlemek ve dinlemek ile yetinmek çok kötü bir durum aynısını yaşadım.
16 Yorumla
Soran1 yılKarakter olarak bizim tercih ettiklerimiz senin yanına bile yaraşamaz merak etme, biz takılır ya kullanır ya da kullanılırız ama her türlü o heyecanı tatmaktır amacımız, sen takma bu işleri yoluna bak kardeşim
Cevap sahibi1 yılKarakter olarak dediğin kötü çocuklar değil mi 😀 Serseri p*c olanlar yani
Cevap sahibi1 yılEvet doğru heyecan arıyorsunuz
Soran1 yılEfendi adamla işimiz de yok derdimiz de
Cevap sahibi1 yılSöylemiştim ama evlenirken efendi istiyorsunuz
Soran1 yılNe isteyeceğiz ya
Butarz bakış açısına sahip kızların flört adı altında en az 5 kişiyle konuşup en az iki kişiyi birbiri ile ayarttigini düşünüyorum.. Bir erkeginde ilgi alanın kızlar olmadığı zamanda başka şeylere odaklandigindada Cool davrandığı şeklinde yorulmasını da kız açısından avam olduğu yönünde değerlendiriyorum. Yani Türkçesi Yosma , ayı.
12 Yorumla
Soran1 yılBana asla gerçek hayatta da sahip olamayacağını bildiğin için hakaret ediyorsun, evet 5 kişiyle konuşur 10'unu ayartırım ama sen ve senin gibilere dönüp bakmam ☺️
Bir kızla arkadaş olurum ama çoğunlukla cinsellik için evlilik vs düşünmem yürüsem bile kıza yazık bence duygusal insanlarsınız senin gibi agresif erkeklerden bile kaba olsn kızlards genelde istediğini yi yemediği için dert olmuşki burada soru soruyorsun kimseye acıma her şey çok kolay ve istediğini elde edebilirsin yeterki istesin
02 Yorumla
Soran1 yıl1,70 boyundaki bir erkek bile özendiğini elde edebiliyor mu, hani nerede?
1 yılBelki düşüncelerinizde size göre haklısınız diyelim , bu nefret niye peki biraz abartılı gereksiz bir yükseliş sizinki. Önünüze gelen her yürüyene karşılık verip flörtleşiyorsunuz diye yürümeyenler neden ezik oluyor? Onlar ezik ise siz ne oluyorsunuz?
05 Yorumla
Soran1 yılHer yürüyene karşılık mı veriyoruz, saçmalama, hiçbir kızın karşılık vermediğine ben de karşılık vermem 🙌
- 1 yıl
her yürümeyen erkek etrafındaki kızları beğenmediği için yürümüyor seçeneğini değil de acıma ve ezik tabiri ile karşılaşıyor ama , bende seni her yürüyene karşılık verirsin izlenimi aldım bunu düşündüm ve acınası bir durum seninki de.
Soran1 yılBirincisi alfa erkek dediğin seçici olmaz, ikincisi ise hiçbir kızın vermediği erkeklere ben de vermem
- 1 yıl
Anladığım kadarıyla cinsiyetiniz kadın , bu yüzden siz kendiniz hakkında yorum yapın Alfa erkek özelliklerini belirlemek biz erkeklere bırakın. İkinci cevap çok tam bir facia , wp grubu mu kuruyorsun ''arkadaşlar bu çocuğa verenler parmak kaldırsın'' gelen cevaba göre ohhh 3-4 kız vermiş bende verebilirim gel mi oluyor.
Soran1 yılKimin ne olduğu direkt anlaşılıyor
1 yıl- ben artık yürümeye değer bulmuyorum kızlara ama işte aslan burcu olduğumuz dan flörtöz konuşmalar çok yaptığım dan ilğileniyor sana govel kız :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılUmudu kesmiş olmaları doğal, o kadar reddedilirsem ben de umudu keserim. Ezik diye insanları aşağılaman hoş değil neyin pesindesin? Kızlara yürümüyor diye direkt ezik mi oluyor? Diyelim ki öyle o zaman bu erkek iyi yapiyor dogru olani yapiyor yazsam zaten reddedilecek ee derdin ne bu tiplerle ay
03 Yorumla
Soran1 yılhayatlrında arkadaş zannettikleri kızların da kendilerine nasıl baktığını bilmelerini istedim, herkes onlara acıyor yalan mı
Soran1 yılay sen olsan reddetmez misin hem, niye reddediyorsan ben de bunu söylüyorum gene günah keçisi ben oluyorum
Cevap sahibi1 yılDoğru acırlar arkadaş zannettikleri de aslında arkadaşları yok bence:) neyse üzücü bence deme oyle gene de
1 yılNeden öyle düşündüğünğ anlıyorum ama Herkes böyle şeylere ihtiyaç duymuyor emin ol önceden ben de çapkındım ama artık sırf istemediğim için yürümüyorum, herkesin içte içe seni arzuladığınu düşünür ve buna göre davranırsan çok cringe durumlara düşebilirsin, tüm erkekleri muhtaç ve abazan zannetmemeni tavsiye ediyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSosyal yetiler ve Özgüven Erkek için elbette önemli … esasen bunun altını çizmişsin…. Dobra bir yorum…. Yürüme olayı çok saçma ama bekar Erkek çok kasmamalı iletişim konusunda kesinlikle … ama sevdalanınc odaklanmayı enerjiyi bir noktada toplamayı sağlamalı ki enerji patlaması oluşsun gerçek sevgi ortaya çıksı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılBen hiç öyle düşünmüyorum. Kızlara yürümek zorundadır diye bir şey yok. Tercih etmeyebilir. Bir ortamdaki her kıza en az bir kere yürüyen erkek itici geliyor asıl.
02 Yorumla
Soran1 yılYürüyüp sırayla her üç kişiden birini tavladıysa da itici geliyor mu gerçekten?
- 1 yıl
Geliyor evet. Tavlayamiyorsa ayrı itici 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
1 yılBirini çok sevdim redetti oyuzden kimseye yürümüyorum
10 Yorumla Kızlara yürümüyorsa öyle her kıza sizin aksinize kaliteli derim ilgimi çeker. Asıl kızlarla iyi konuşup anlaşanlardan korkacaksın
01 Yorumla
Soran1 yılKorkunç ve gizemli olan güçlüdür zaten 😎
- Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
1 yıleğer kızların peşinden koşmak yerine işinde başarılı olmaya eğitimine önem vermek eziklikse seve seve ezik olayım
01 Yorumla
Soran1 yılişinde başarılı olsan zaten kızlar senin peşinde koşar
- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 1 yılGünde 400 kıza selam veren erkek daha iyi yani sizin için vay be. Sapiklari mutlu etmişsin bravo😅😅
02 Yorumla
Soran1 yıl500 kızın selam verdiği erkek daha iyi ☺️
- 1 yıl
Ok
Amanın bir yerinizi kaldırmadik diye küstünuz mu siz kıyamam, nasıl da hararetle savunma yapıyor canım benim 🤣🤣
02 Yorumla
Soran1 yılCanımlı cicimli konuşma adam ol öyle gel
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne anlamsız bir soru, bir şeyler zoruna gitmiş bu sorudan bu anlaşılıyor. Yoksa niye böyle bir şeyi söyleme ihtiyacı duyasınki.
05 Yorumla
Soran1 yılÇünkü ben bir kızım ve seçen tarafım hahaha Eleştirmek benim hakkım
Soran1 yılGülüyorum kanka ne rahatsızlığı
Soran1 yılHahahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBastırılmış duygular +kompleksler= ayarsizliklar görüyorum işin tuhafı minnoş ve saf bir kız bak bi de güzel ayyy ne masum der konusur onunla sonra da işler değişir 😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Kızlara yürümüyorum kardeşim niye ezik olayım çok daha önemli uğraşları olan birisiyim
17 Yorumla
Soran1 yıltabii canım kesin bilim adamısındır veya dünyayı kurtaracaksındır (!), bir yerlere gelmiş olsan zaten kızlar senin etrafında olurdu
Soran1 yılSenle arkadaş olarak takılan bütün kızlar seni dediğim gibi görüyor inan
- 1 yıl
Arkadaş gerekli birimlere şikayet edildi nefret söylemi bir suçtur
Soran1 yıl@visneliturta34 Aferin 3 ay sonra al KYOK kararını otur
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Var öyle arkadaşım çok üzülüyoruz 30 yaşında hiçbir sevgilisi olmadı akıllı ama kadınlarla konuşamıyor da kadınlar onda hiçbir şey bulamıyor
00 YorumlaEfendinin üzerinden tır gibi gecerler bu dönemde efendi erkek dozunu kaçırdığı an scp sıvar ve ezik konumuna düşer
00 Yorumla
1 yılBen neden kızlara yürüyeyim. kızlar bana yürüsün hatta koşsun :D
08 Yorumla
Soran1 yılAynen kanka bak yürüyom şu an sana
- 1 yıl
Şakacı :D
Soran1 yılyoo ciddi
- 1 yıl
evliyim kanka
Soran1 yılniye bana yürüsünler diyon o zaman şakacı
- 1 yıl
Hayatımda hiç bir kıza yürümedim de ondan
Soran1 yılyürüme zaten kalplerini çiğnersin mazallah
- 1 yıl
Kimseye zarar verip beddua almak istemem
Belki de sadece senden hoşlanmıyordur abartma istersen
02 Yorumla
Soran1 yılsoruyu okur musun
Soran1 yılsen arkadaş olarak takıldığın erkeklerden hoşlanıyon mu, sen se onları benim gibi görüyon çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDiğer türlüsü oluncada abazan diyorsunuz nasıl olacak bu
011 Yorumla
Soran1 yılYürüyüp tavlıyorsa önünde eğiliriz 😎
- 1 yıl
Öyleleride irite edici bence tamam yürümesi sorun değilde yüzüyenler sonra seks dilenmeye başlıyor
Soran1 yılErkek olan dilenmez, biz veririz 😎
- 1 yıl
dilenen çok erkek var :)
Soran1 yılAyyy avuçlarını yalasınlar
- 1 yıl
Bak tamamen pasaif erkektende olmaz aşırı aktif erkektende biri durmadan aldatır farklı bedenler ister diğeri seks bile yapamazşeyi bile kalkmaz..
Soran1 yılAldatılma korkusu bizi erkeğe bağlayan şeydir zaten anladın mı?
- 1 yıl
Sürekli seni aldatacak mı diye onumu kontrol edeceksin bu güvensizlik oluşturur bence...
Soran1 yılgüven dediğin boşş ne yani savaşa mı gidiyoruz, heyecan tutku beni bağlar
- 1 yıl
senin amaç ciddi ilişki değilse ona bişey diyemem bunun savaşla ilgisi yok karşındaki nasıl bir profil yinede insan biraz çözmek istiyor sonuçta seks ilişkisi bile olsa karşına öyle biri çıkarki burnundan getirir alacağın zevki.
Soran1 yılEh şans ve kader diyelim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılAcıyacak bir şey yok herkesin yapısı farklı bu bir başarsızlık sayılmaz
01 Yorumla
Soran1 yılKız arkadaşlarınla erkeklerden bahsederken hangi yönlerini konuşuyorsunuz acaba :))
1 yılOha böyle biri için amma dil döktün üzüldüm.
10 YorumlaKuyruk acın var sanki
618 Yorumla
Soran1 yılSen sevgilisi olmamasına rağmen arkadaş olarak takıldığın erkeklerle niye arkadaşsın peki? Benim gibi görmüyor musun?
Soran1 yılKuyruk acım yok. Buyrunuz şimdi
Soran1 yılSadece onları zavallı bulduğumu ifade etmek için yazdım
Soran1 yılBana yürümeyen yok demedim. Hiçbir kıza yürüme cesaret olmayan erkeklere dedim. Onların da etrafında kız olan arkadaşları var ama kabul edelim ki hiçbiri onla yakınlaşmaya tenezzül etmez çünkü zavallı görür
Soran1 yılAyrıca her kıza yürüyen erkekler olur benim de var kızların bu anlamda zavallı olması söz konusu değil
Soran1 yılKızlar erkeklere yürümeli demedim ki
Soran1 yılBazı erkeklerin kendi elinde
Soran1 yılAma hayatları boyunca birşeyleri eksik kalıyor
Soran1 yılAyy sen sanki kız arkadaşlarınla konuşurken yok o erkek yakışıklı yok bu erkek uzun şu zengin vs diye konuşurken yanı başında anlattıklarını dinlemek zorunda kalan başka bir erkeğin gururunu incittiğini düşünüyor musun hiç? Gelip bana ahlak öğretme
Soran1 yılBenim bahsettiğim erkekler kızları umursamıyormuş gibi yapan tipler, yani kızları konuşmuyorlar zaten.
Soran1 yılsen neden erkeklerin gururunu kırıyorsun, sevgilisi olmayan bir erkeğe arkadaş gözüyle bakman onun için en gurur kırıcı şey emin ol
1 yılyürümeyen yok bence ilgisini çekmemiştir ondan yürümez
00 Yorumla
1 yılKızlarla konuşamadığım kısmı doğru olabilir gerisi kesinlikle zıvara
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÜzülme bu kadar ya başka erkek yürür dert etmeyin.😀 Niye yürümedi sana hay Allah ezik demekki yazık yaaaa. Bu tarz erkekler değişik
05 Yorumla
Soran1 yılBana yürüyen de var yürümek isteyip cesaret edemeyen de ☺️ Bana yürümek istemeyenin ancak sevgilisi filan vardır
Soran1 yılsana yürümeyenler için de geçerli bu
Cevap sahibi1 yılHımmmm anlıyorum durumunu geçer ya dert etme ☺️ insanoğluyuz alışıyoruz ya herşeye güzel kız seni ayy
Soran1 yılSen arkadaş olarak takıldığın erkeklerle niye arkadaşsın, açıklayabilir misin? Sen de onları benim gibi görüyon çünkü.
Soran1 yılPeşimizde süründürmek, beğenip beğenmemek, duygularla oynamak acımasız olmak cadı olmak bizim bir şansımız, duyar kasma ve tadını çıkar sen de
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKuyruk acısı diyoruz biz ona bu kadar ses eden olunca kardeşim. 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKimse kaşarlarla gezmek istemez günümüz kaşarları çoğaldı
00 Yorumlaacikcasi yuruyeni yurumeyenden cok ayri tutmam. herkesin beklentisi & istedikleri farkli💕💕
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş herhalde yakışıklı olup böyle olan bir erkek sana yürümedi çünkü sana kalkmadı o yüzden kuduruyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılincel argümanları
Cevap sahibi1 yılçirkinsin çekici değilsin uzatma o kadar kız varken gidip sana mı açılsın millet
Gizli Üye(25-29)1 yılKimse tarafından sevilmeyince bu işleri bırakmış olabilirler normaldir. Ben de hiç sevilmedim mesela.
00 Yorumla
1 yılDaha iyiler ama çoğu özgüvensiz
01 Yorumla
Soran1 yılözgüvenli olup istemeyeni de vardır gene
Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. Fazla yürüyenler?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Benim gibi iyi erkek derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılBen kimseye yürümedim hiç nedeni ni bilmiyom
00 Yorumla Güzel teşhis çok var onlardan piyasada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSinyal alırsam yürürüm ve kızı alırım
06 Yorumla
Soran1 yılHerkes sana sinyal vermeye çalışıyor git yürü hadi :))
Cevap sahibi1 yılNiye vermesinler ya tipsiz miyiz😅
Soran1 yılKız arkadaşların niye senle arkadaş gibi takılıyor şayet sevgilin yoksa
Cevap sahibi1 yılf*ck bodylerm mi? Vuruyorum onlara
Soran1 yılYok okulda merhabalaştığın Ayşeler Fatmalar
Cevap sahibi1 yılBen begenmemişimdir
Gizli Üye(30-35)1 yılYürüsek sapığ yürümesek ezik damgası yiyoruz niye
00 Yorumla
1 yılAynı ben
01 Yorumla
Soran1 yılkıyamam..🤭
Bazıları gay olabilir
00 Yorumla
1 yılUtangaç çocuk
00 Yorumla
1 yılGenellememek lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKötü bir durum
00 Yorumla
1 yılNeden seni bu kadar gerdi ki anlamadım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Onlar kossun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılAdamın dibidir bea.
00 Yorumla istek ihtiyaç
00 Yorumla
1 yılMal erkekler
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası