Eski sevgilimi unutmak istiyorum, hergün aklıma geliyor...

Beni terk etti, bu da bana çok koyuyor açıkçası...

Benim ilk sevgilimdi, nerdeyse hiç kavga falan etmiyorduk iyi anlaşıyorduk.. Sonra işte son ay çok soğuk davranmaya başladı, ama ben halen iyi davranıyodum, soruncada niye soğuk davrandığını yok ramazan ayı dolayısıyla, yok tadım yok falan diyordu. Sonrada bi mesajla bittirdi.. O 21 yaşında bende 20., 6aylık bir beraberliğimiz oldu. Mesajda 26yaşında evlenmek istediğini falan yazmış, ama bahaneydi bu.. Çünki onu ayrıldıktan 1ay sonra başka bir kızla gördüm, ve de duygum ki başka bi kızla şimdi ilişkisi varmış. Ondan nefret ediyorum ama halen unutamıyorum... Resmen benimle oynadı, ve bu beni çok üzüyor.. Çünki gerçekten hiç haketmediğimi düşünüyorum. İlk zamanlar bana o kadar iyi davranıyoduki, şiirler falan yazıyordu, ona çok güvenmiştim ve inanmıştım. Beni hiç bırakmaz sanıyordum ama yanılmışım.. Ben onun hiçbir özgürlüğünü kısıtlamıyordum, bildiğiniz melektim resmen. Pişman olmasını çok isterim ama sanmıyorum. Ha buarada bana o ayrılık mesajını gönderdikten sonra hiç bişey yazmadım, cevap yazmadım.. Ama bizim bi ortak arkadaşımız soru falan sormuş niye bıraktın ölüm, bidaha onun gibisini bulamassin falan diye, demek yeterince sevmemişsin.. Ne dese beğenirsiniz.. Türk filminde yaşamıyoruz oğlum, sevgim tabikide bitmişti yoksa bırakmazdım. Anlamıyorum, anlayamıyorum birtürlü nasıl ben böyle ÖKÜZ biriyle çıktım anlamıyorum..
Eski sevgilimi unutmak istiyorum, hergün aklıma geliyor...