4 yıllık bi sevgilim vardı onun yaptığı bazı şeylerden ve ilgisizliğinden ötürü ayrılmıştım tam da o zamanlarda oyundan bi çocuktan hoşlanmıştım sonra onunla sevgili oldum ilişkimiz 5 ay sürdü tam 5. ay dolduğunda da bitti. Çocukla hiç buluşmadım yakın da olsa farklı şehirlerdeydik. Bazı sebeplerden ötürü buluşamadık. Ama ona gerçekten değer vermiştim, gerçekten hoşlanmıştım, sevmiştim. O da eski sevgilimi öğrendikten sonra bana farklı gözle yaklaşmaya başladı seviyorum adı altında ve bi süre sineye çektim sustum. Sustuğum için pişmanım da ama ne bilim yine her şeye rağmen hep sevdim. Dış görünüş olarak hoşuma gidiyordu sesi çok güzeldi birbirimize yakışabilecek güzel bi çifttik insanlar bize övgüler yağdırıyordu ama sonuç sıfır tabi. Beraberken birbirimize aşık olabilmişken şimdilerde 2 yabancı gibiyiz. Kendisi vakti zamanında ameliyat oldu zorlu süreçlerden geçti her birine üzülüp ağladım benden ayrıldıktan sonra yine ağladım hala ağlıyorum bazen. Wp de İnstada story atıyorum hiçbirine de baktığını görmedim beni silmiş mi her yerden bilmiyorum. Sürekli onun fotoğraflarına bakıyorum eski konuşmalarımızı okuyorum. Onun yüzünden sanırım anksiyete oldum doktora randevu aldım. Öyle çok yoruldum ki onu çok özlüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar