Eski sevgilim aklımdan çıkmıyor. Nasıl unutabilirim?

arkadaslar 3.5yıl süren bi birlikteliğim vardı benden kaynaklanan nedenlerden dolayı ayrıldık.3.5yıl boyunca o bana döndü aramızda çok şey yaşdık.sözlenmiştik bu sefer ben döndüm ona ama kabul etmedi redte etmedi tamam dedim sen biliyosun nasıl istiyosan öyle olsun dedim ve artık aramadım arada o arıyodu konusyodu ama ararken hep tartışıyodum sonra ailem mudahale etti onu aramışlar ya barışın yada hiç arama onu bırak oda unutsun demişler oda unutmayı tercih etmiş.tamam dedim ozaman bende kendimi azda olsa avuttum onsuzluga beklemediğim bi dakka aradı beni ama yne hep tartışma hep o aradıgındada hep içiyodum.ondan sonra bizim bi ortak arkdsımz armış onu arama artık onu bırak onutsun cocuk yıprndı flan tamam dediş oda onu sevyorum unutmym ama armam artık demiş.tekrr avuttum kendimi 15 güne yakın armadı herşey düzeleckken birden yine aradı sevyorum dedi seni özledim dedi unutmyom bende seni sevyom dedim 2 3 gün güzel konultuk hersey cok güzeldi çünkü hasret kalmıştık birbirimze dün gece bu seferde ben aryım dedim ardım güzel konuştuk herşey çok güzldi sonra yüzyüze görüşelim konusalım dedim hayır dedi senle görüşemem senle görüştüğüm anda barısırım yine baglanırım dedi ben ne oldugunu anlamadım nye barısmak iştemyonmu iştiyom ama artık yapamam barısamayız aramızda sebeb var dyip lafı vrdu bende tamam dedim arama ozaman beni beni dedim beni sevyor ama neden byle yapıo anlamadım simdi tkrar ilk günkü gbym sanki yeni ayrıldık cıkmıyor aklımdan ne yapmalıyım yardım edin tekrar ararmı akıl verin herşeyi yazdım ben lütfen akıl verin...
Eski sevgilim aklımdan çıkmıyor. Nasıl unutabilirim?