Herhangi bir operatör ya da banka ya da başka bir yer adına sizi müşteri hizmetleri kapsamında arayanlarla flörtöz konuşur musunuz?
Cevabın nedir?
sanırım 2-3 defa teşebbüste bulunmuş ve samimi iltifatta bulunmuştum. İşe yaradı mı dersen hayır : ) fakat bir kaç defa özellikle bir keresinde yarı özel bir kurumdan aranmıştım (herkesin çok bildiği her hafta fatura ödediği bir şirket) ve telefondaki bayanın sorduğu sorulara cevap veriyordum ki bana ciddi ciddi asılmaya başladı. Sesimin güzelliğinden bahsetti nerede oturduğumu sordu sonra kayıtlarda grüyorum zaten müsaitseniz sonra arayacağım dedi ve yaptı da :D çok şaşırmıştım.
20 Yorumla
Turkcell müşteri hizmetlerinden bir bayan aramıştı işte ne işle uğraşıyosunuz aylık geliriniz falan diye sormuştu aylık gelirim 5.5 TL, Otel işletmeciliği yapıyorum falan demişti kadının konuşması yuşamıştı kız arkadaşım var mı onu bile sormuştu :D
10 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. yok yapmam ama 1 kere yaptım resmen :D dsmart müşteri hizmetleriyle ben sürekli akraba olan bir insanım sağlam giydiriyoruz sülalece.. bir gün yine bir sinirle aradım çok kibar bir beyfendi çıktı karşıma carlayamadım kibar oldugu icin bir süre sonra baktım gülerek konuşuyor ben de o şekil :D en son cocuga dicektim ver numaranı hep ben seni arayayım sorun olunca diye ama diyemedim tabi :D 50dk teknik destek süresince güle güle halletti işimi.. :)
13 Yorumla
+1 yılkibar konuşan oldu ama hiç o tarz konuşan olmadı
arkadaşıma evlenelim diyen olmuştu :)
ben konuşmam çok sacma çünkü00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
29Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 617 cevap paylaştı. Bu gün öğle saatlerinde 1,5 dakika süren bir flörtüm olmuştu. Şu an çok acı çekiyorum. Nasıl unuturum? Yardımcı olur musunuz arkadaşlar? :((
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılttnet müşteri hizmetlerinden bir kadınla akraba olduk... haftanın 7 günü arayıp habire taciz ediyordu. en sonunda dedimki. hanımefendi bende gözünüz varsa açık söyleyin yazık bukadar vakit kaybettik... :D
10 Yorumla
+1 yıl@Sigaraöldürür senden bahsediyorlar.
Sizin birimde böyle şeyler yaşadınız mı.
Sapiksiniz ya kesin yapmissinizdir 😀13 Yorumla- +1 yıl
Baba biz sektor icinde flort ediyorduk arayanlar asilsa da standartlarin disina cikamiyorduk. EN AZIN ISYERI SINIRLARINDA : )))
- +1 yıl
@Sigaraöldürür hadi ya sen git naser'i kandır. Müşterileri arayıp 'hhooohh' 'selam ben sapım' konuşmaları yaptığınızı biliyorum 😀
- +1 yıl
Birgun arayacam seni : )))
+1 yılSadece satış yapmak ya da ikna etmek için kullanırdık o numarayı. Adam da demiyor ki bu kadın günde yüzlercesiyle konuşuyor
00 Yorumla
+1 yılonlar genelde beni bağlamak için yaparlar sesimden etkilenirler ya da durumu lehlerine çevirmek için baştan çıkarmaya çalışırlar yutmadım hiç :)
10 Yorumlaİş üstündeyken telefonda konuşmam. Asddff evet sarhoşum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTurktelekom mhz. Olarak 4 yıldır çalışıyorum. Ve her gün muhakkak biri oluyor flört tarzı konuşan. Nasıl bir yokluk anlamış değilim. Ama bize de gırgır oluyor.
00 YorumlaHiç öyle konuşmadım gayet ciddiydim.
Zaten dinleniyor dikkat etmek zorundasın00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı. bir kere takılmıştım yıllar önce valla sesi cok tatlıydı 😃😃😃
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 919 cevap paylaştı.
+1 yılbir kere olmuştu evet ses tonun ne güzel demiştim o da teşekkür ederim diyip güzel bir gülümsemeyle sizin de demişti, sonra kovulabilir olacağını dikkate alarak sonlandırmıştım.
00 Yorumla
+1 yılhiç bir müşteri hizmetleri flörtöz konuşamaz işinden olur kayıtlar kaydediliyor çünkü ettim diyen sallıyor sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben normal derdimi anlatmaya utanıyorum arayamıyorum.
00 YorumlaHahaha 😂 yok ya öyle saçmalıkmı olur.. onlar put gibi konusuyor
00 Yorumla
+1 yıltabi beni arayan her müşteri temsilcisine, şu an üzerinde ne var demek favorim :-p
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenide cok ararlar ama hep karsimdaki bilgisiz sacma birseyler uzerinden girdigi icin konu hep kavga ediyormuscasina gidiyor muhabbet. :))
10 Yorumla
+1 yılÜç yıldır çalışıyorum öyle şey olmaz ama biri bir kere beni aramıştı fazla sürmedi
00 Yorumla
+1 yılben bu işte çalıştığım için baya fazlasıyla konuşuyorum karşımda kiyle baya da etkili
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 349 cevap paylaştı. Genelde borç için arıyorlar :D
10 Yorumla
+1 yılses tonuna göre değişiyor :f
02 Yorumla- +1 yıl
Ses tonum etkileyicidir :)
- +1 yıl
@Verenyok3535 hangi operatör ahaha
+1 yılBaşka neden telefonu açayım ki?
00 Yorumla
+1 yılTicari menfaat yoksa konuşurum
00 Yorumlaolurmu öyle sey ya :)
00 Yorumla
+1 yılYuh be nasıl bir yokluk acıdım sana
00 Yorumla
+1 yılYooo gayet düzgün konuşmaya gayret ederim..
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaşarlığa gerek var mı...
00 Yorumla
+1 yılBak bunu hiç düşünmemiştim.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 4,3b cevap paylaştı. Höh yok artık.
00 Yorumla
+1 yılkonussak mı ki
00 Yorumla
+1 yıldaha neler
00 Yorumla
+1 yılgörmeden olmaz
00 Yorumla
+1 yılKonuşurum
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır tabiki
00 Yorumlahayır :D
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 5,1b cevap paylaştı. hyr tabıkı.
00 YorumlaAra konuşalım :ass
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Müşteri hizmetleri temsilcisi olarak arayanlarla telefonda flört etmek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat