Sizce nasıl durur acaba? Erkek cok mu kısa kalır?
Bence ideal gibi ama bilemedim...
Bence ideal gibi ama bilemedim...
ya sizin bu boy takıntınız nedir Allah aşkına ya aynı boy olsanız nolur olmasanız nolur? siz erkekte boy ararsınız ama bizde kızlar da beyin ararız
Erkek cokmu kisa kalir derken? Sizi beklediginix boy ne? Kizin kafasi erkegin yarragiyla ayni hizadami olmasi lazim erkegin uzun olmasi icin?
Tövbe Estağfurullah :d
Valla adami sinir edip sacma sacma konusturtuyorlar
Haklısın valla sacma sapan sorular :D
Kiz milleti iste domates secer gibi adam seciyorlar
@maylfa haha aynen
Tüm bu tarz boy sorularına verilebilecek en kral cevap helalsin
@KelvinJora eyvallah hocam
Boy meselesı neden bu kadar onemlı? Aynı ol nolmus. Dıştan kımın ne dedıgınr bakma kardesım
olur ya niye olmasn ama ben şahsen 185ten aşağı istemem erkek dedign şeyi
Erkeklerde doksan altmış doksan ister kadın dediğin şeyi
@AltınPortakal ahahahahaha
@AltınPortakal valla beni ilgilendiren erkek benden hoşlanacak olandır. o yüzden geneli beni ilgilendirmez
Bizde kadınlarda beyin arıyoruz ama türkiye de ne 1.85 üzeri erkek cok nede beyni olan kız
@Apocaliptik @AltınPortakal ne bu kasıntılar? bir kere kendi adınıza konuşun. siz tüm erkekleri temsil etmiyorsunz sonuçta.
Cogu erkek aynı düşünüyor merak etme ic iceyiz 😀
185 lik senle ilgilenen birini bulursun inşallah ne diyeyim ama bence boyuna göre erkek seçilmez
@Apocaliptik coğu erkek futbol da izler ve ben futbol izleyen erkeklerden hiç hoşlanmam. o yüzden herkes kendi adına ve kendine yakıştırdığı için konuşsun bir zahmet. öyle genelleme yaparak damga burmaya çalışmayn
hiç hoşlanmayı nefret ederim diye değiştirebilrz
@AltınPortakal bulurum bulurum merak etme. daha önceden de bulmuşluğum var :D evt tek boyuna göre olmaz tabi.
Senin boy kaç ki ben 180 im 170 den aşağı yakışmıyor 185 e175 olur
Neyse bisi demeyeceğim.
Kusura bakma.
@AltınPortakal 170lik kız topukluyla senden uzun olacak ama. bence bir 15cm olmalı fark o yzden
1.85 den aşağıya erkegi erkek saymam diye okumuşum nasıl okudum bilmiyorum da 1.85 altı oldugum icin sinirlendim sanırım 😀
Kendi şahsi isteklerine karışamam tabi ki ben hakaret sandım bir an ondan kusura bakma
Her dakika topuklu giyen kız ben istemem
@maylfa laf soktu kendince çeyrek :d zaten burada nick batemanden bahsetmedm ben. nick bateman desem ne diceksnz acaba :D
@maylfa ahaha yok ama olay şu sen dokunsun bana yazdığın diye yazdın kendisi v. s mankeni diye. ben de saçmalamana karşı v. s mankeni olsam n. b derim. dedim. ha sen verdigm cvbı bile anlayacak kapasitede deglsn galiba da o da ayrı bir konu.
Ortalama 1.83 veya 185. Uzunluğundaym tam net bilmiyorum. Ama yorumuna eksi verdim çünkü ben bunu 1.85 in altındakilere saygısızlık olarak algıladım ve bu boy olayını gerçekten anlamıyorum birgün Karşına 1.70 çıkar bu söylediğin söz için pişmanlık duyarsın demem oki büyük konuşmamak gerek 1.70 olan adam gerçekten adam olur ve sana sahip çıkar nice 1.80 lerden daha üstün olur
@İsmiBende burada zaten illa şöyle böyle diyen yok. çok gereksiz kasıntılara girmişsnz. benim boyu 173 olup karizmasına bittigm shahrukh khan örnegi var mesela. ya da çok zeki olur zekasına aşık olursun bu başka. ama bunlar tercihlerini söylemene engel degl ya da tercihini söylemek onun dışına çıkılmaz demek te degl. VE EN ÖNEMLİSİ BENİM TERCİHİMİ SÖYLEMEM ERKEK CİNSİNİ AŞALAĞIMIŞM GİBİ DAVRANMANIZI GEREKTİRMEZ. ama bakıyorum yorum yapan erkekler müthiş bir kasıntıya girmişler. fakat bir taraftan da bu iyi bişey OLDU. yıllarca kadınları belli kategorilere sokup durdunz. öyle ki bugun hepsi belki de rahatsız oldugu halde kadın şöyle böyle olur diye bir ton makyajla gezip, insanın saglığını bozacak topuklulara bagımlılar. sadece tercihimi söylerken erkek denilen şeyi bir kategoriye sokmuş olduğumda hissettgnz şeyin kadın cinsi üzerindeki süregelen o igrenc baskının kırıntı bir örnegi. bunu da bu yorumuma tepki verenler sayesinde daha iyi görmüş oldum.
@ismiBende kırıcı oldugunu söylemedim. yazılanları anlamayı deneseydn keşke
@İsmiBende
@İsmiBende neyi anlıyorsun kardeş :D yeni mi anladın ben bu konuyu unutalı çok oldu
Cevap
25Cevap
Hepi topu 7 cm lik önemsiz bir uzunluk. 4cm si topukla tamam zaten :D
Abi erkek senden uzun nasil kisa durur. topukluyu abartma guzelce yan yana durup hasret giderin
Güzel durur. Seni kollarinin arasina alip, alnindan öpebilir.
Normal durur nasıl duracak sanki kız uzunmus gibi konusmussun erkek kısa gibi diyor 😀
Kötü durmaz, tam tersine iyi durur. Davul bile dengi dengine demiyorlar mı zaten?
beynin çalışmıyor mu senin ideal tabikide , şöyle tiplerin ağzına çakasım geliyor
Boyu onemli degil önemli olan islevi sunu bir ogrenemediniz.
Uyumlu durur uygun bence :)
bence cokcaa tatlı olurlarrrr
Dursunlar bir bakalım.
Uzun tekel 2000
Kısa tekel 2000
Aman kiz cok uzun sanki maşallah
Boyuna göre adam seçme pişman olursun
yani aslında kız topuklu giyerse sorun olmaz ki
kız topuklu giyerse sorun kalmaz
1.75 in altında erkek ne ya D::D:d. ddd
Topuklu giymessen no sıkıntı
boş iş bunlar takmayın