+1 yıl
. Tam böyle durur 😂
Allah'ım ya.
boş ver bunları sevgi varsa aşk varsa gerisi önemsiz.
Yok boy yok tip yok bilmem parası bunlar ekstrem şeyler.
Kişiliği sen hiçbir şeyle satın alamazsın.
109 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak bu
- +1 yıl
Gülme krizine girdim
Soran+1 yılSus sus çaktırma
- +1 yıl
Allah razı olsun
Mental olarak iyi değildim görünce aklıma bu geldi
Takma bunları boş ver mutluysan kimene
Soran+1 yılDimi bencede
- +1 yıl
Öyle 🌸
- +1 yıl
Neden iyi değildin
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
@executor10 seni ilgilendiren bir şey göremiyorum ben burada?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz diyen kızlar, sırık gibi oldukları ve onlara 1.70 üstü erkekler bakmadığı için kıskandıklarından öyle diyorlar. Olumsuz bakan erkekler ise kısa olan erkekler, onlara hiçbir kız bakmıyor diye öyle yapıyorlar. Bence gayet güzel olur. Olmaz diyen kıskanç kazulet kızlara bakma. Kızlar maalesef uzun erkekler bizi tercih ediyor, az ötede kıskanın.
220 Yorumla- +1 yıl
Ay ne alaka be manyak mısınnn göz var nizam var
Cevap sahibi+1 yılDüzgün konuşmayı bilmiyor musunuz? Tanımadığın insana manyak demek ne alaka? Ayrıca gayet de güzel ve tatlı bir görüntü. Ardın niye böyle yandı?
- +1 yıl
Sinirlendim arkadaşım çünkü normalde manyak demiyorum tabikide ama geneli jadenin dediği gibi ama her kısa veya her uzun öyle değil
- +1 yıl
Ama yorumundanda anlayacağıöız üzere kadının düşmano kqdın yani çok ucuz bi yorum sinirlenmekte haklıyım
Cevap sahibi+1 yılCüce diyip kendince aşağılamaya çalışman çok basit hahahah ötede ağlayın canım size bakmıyorlarsa yapacak bir şey yok.
Hak veren arkadaşa teşekkür ediyorum 😘
Cevap sahibi+1 yıl170 olan herkes model olmuyor madem çok uzunsun seni niye keşfedemediler sırık? Demek ki yüzünde bir halt yok hahahah yanıklar sürüsü sizi hahaha kimse ne boyunuza ne de yüzünüze bakmıyor siz de burada ağlarsınız anca. Kendini adriana limayla karşılaştırıyor hahahahah
Cevap sahibi+1 yılAllahın kazuleti gelmiş buraya bana çemkiriyor hahaha git de kısa boylu kızlardan biraz cilve yapmayı öğren gerçi sırıklara cilve de yakışmıyor, dönmeler gibi oluyorsunuz. 40 numara ayakkabı bulmak zor olmuyor mu ahahahabsb
- +1 yıl
Az önce bana manyak dememe bu kadar kıxdınız kendiniz kıza neler dediniz boyunuz gibi kalbiniz de kısa küçük
Cevap sahibi+1 yılSırık arkadaşın yazdıklarını görmeyip bana laf yapman, o kişiyle aynı kafada olduğunu gösteriyor
- +1 yıl
O arkadaşında dedikleri saçma zaten insanın önce kalp güzelliği olması lazım genetik değişmez de o insana bağlı uzatmayın ya
- +1 yıl
Banada sataşma yani ben onuda haklı bulmuyorum
Cevap sahibi+1 yılHaklısın evet, o seviyeye düşmemek lazım. Siz beni anlıyorsunuz ama diğer arkadaş sataşmaya çalışıyor
- +1 yıl
Evet anladım tabii ki. Kısa uzun farketmez ama insanda kalp yoksa sıkıntı
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle. Kişilik yoksa boyu ne yapalım. Ne önemi var boyun karakter yoksa
- +1 yıl
Bir kornişon turşusu için fazla sözler. Boyu cüce olmayan insanların hepsi ajanslara kayıt olmuyor mankenlik meslegide doktorluk, mühendislik gibi bir meslek o da cüce olunca beyninde pek gelişmemiş sanırım. bu arada cüce olmayan herkes istedigi meslegi yapabilir ama bazı önemli mesleklerde boy sınırı var yani sen mesleklerde boy sinirindan bile anormalize oldugun için giremezsin tatlım💋😂 ayrıca insanın yapısı geregi yetişkin olan insanın 1.60 boyundan kısa olması anormaldir. Normal görünen boy ve kilo oranlari var araştır istersen 11 yaş
145,4 cm
38,2 kg
12 yaş
153,1 cm
45,1 kg
13 yaş
157,8 cm
50 kg
14 yaş
160,4 cm
53,3 kg
15 yaş
161,7 cm
55,3 kg
16 yaş
162,4 cm
56,3 kg
17 yaş
162,7 cm
57,2 kg
18 yaş
163,1 cm
58,1 kg
Şeklinde gidiyor..
Bak kornişon turşusu normal görülen boy ortalaması budur yetişkin olup çocuk vücudunda kalıp cüce olman yüzünü de güzel kılmıyor dünya üzerindeki yüz ve fiziksel olarak en çok begenilen kadınlar uzun boya sahiptir. Erkekler tarafindan tercih edilmeme olayinida çözemedim senin mantiginla bütün normal boyda veya biraz uzun kızların hiç sevgilisi olmayacak ama hepimizin bir sevgilisi ve tercih edeni senden eminim çok çok daha fazla oluyor🤭voleyboldaki kadınlar gerçekten aşırı iri ve uzun olmasına ragmen sevgilisi olmayan yok ve çogu da evli oluyor 😊belki de seni bir erkegin tercih etmesi yuzunun güzelliginden degil daha çok kucakta yaparken daha iyi tutarım diye de olabilir iç güdüsel olarak ama emin ol yetişkin olup hala çocuk formunda kalan bir kızla ben erkek olsam istemezdim memen oluşmuşmu senin cüce.
Bu arada boyumda 1.67 ortalama.
😇 uzun kizların toti sini ye sen
Cevap sahibi+1 yılTeyze git koca bul bu kadar hayatsız ve işsiz olman iyi değil. Okumuyorum bile hadi işine yanıkkk
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılDışarıdan bakan gözlerin kıymeti bir ilişkiyi kötü yapmamalı. Bu iki boy arasındaki en güzel olan şeyi yaşayanlar bilip onlar anlatmalı.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok uyumsuz tabi bana göre bu benim fikrim beğenenler de olabilir ama aradaki aşırı boy farkı çok itici duruyor.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBoy önemli değildir
00 Yorumla
+1 yılBen 155 nişanlım 190 meselaaa ama no matter. Gönüller bir olsun yeter kiiii 😊😊😊😊😊🥰🥰🥰💞💞
21 Yorumla
Soran+1 yılAbla nasıl duruyosunuz
+1 yılBöyle olur yani net şekilde
62 Yorumla- +1 yıl
MWKFORKCORMXLEMLZW
- +1 yıl
süper benzetme
Aşkım ben 1.73üm flörtüm 1.94 ben bile adama yetişmekte zorlanıyorum 1.58 nasıl yapacak oksijen seviyeleriniz farklı yani
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılne önemi var tam sana göre biriyse mesela seni seviyorsa sen de seviyorsan sırf insanlar kötü dedi diye bitirecek misin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl
aha böyle
41 Yorumla
+1 yıl1.90 erkeği 1.70 üstü kız alsın. Minyon kızlar uzun erkekleri alıyor. Uzun kızlara minik erkekler kalıyor.
30 YorumlaHayvan gibi adam bu minnak kızı nasıl s¡|<¡¥ordur derler😀
412 Yorumla- +1 yıl
Akwbdhshvahshs Bencede
- +1 yıl
@pıtırcıkselin sen minyonmusun😀
- +1 yıl
Minyon derler 170 im ama boyla ilgisi yok yüz olarak😂
- +1 yıl
@pıtırcıkselin benim boyuma göre minyon sayılmassın. Bu güzel😂
- +1 yıl
Ahhaha senin boyun kaç
- +1 yıl
@pıtırcıkselin 187cm😀
- +1 yıl
Tam ideal erkek boyu be
- +1 yıl
@pıtırcıkselin teşekkür ederim. Seninkide tam ideal kız boyu. Ne uzunsun nede kısasın🙂
- +1 yıl
Eheheh evett
- +1 yıl
@pıtırcıkselin sen memnunmusun boyundan
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@pıtırcıkselin güzel🙂
Gizli Üye(36-45)+1 yıl155 im erkek arkadaşım 187 ben adile naşitle tarık akan gibiyiz diyorum oda bana olsun onlar çok tatlı değillermiydi diyor o sıkıntı yapmıyor yani bende boyumla mutluyum değiştiremiyeceğimiz şeyler için üzülmeye gerek yok
21 Yorumla- +1 yıl
Oha ben 1.87 yim ve çok eskiden 155 kız vardı yanımda 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılYa ne kadar milletin aklıyla hareket etmeye çalışıyorsunuz siz yeni nesil ya, seviyorsan boyun ne önemi var ki 😏
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSüper oluyor sarildiginda onun kalp atışını dinliyorsun müthiş bir uyum buradaki olmaz diyen erkeklere bakma çogu kısa ya yediremiyorlar kendilerine🤣
40 Yorumla
+1 yılİğrenç su kısa kızlar uzun erkekleri bı bıraksınlar bizim rizkimizda gozunuzmu var kskdkfkdd
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç güzel durmuyor burada teselli vermek için boy farkı önemsiz diyemicem ciddi anlamda yanında çocuk gezdirmiş gibi oluyorlar ben 1.70 boyumla 1.90 erkekle olmam.
24 Yorumla- +1 yıl
1.70 kız ve 1.90 erkek bence de hoş görünmüyor ya
Cevap sahibi+1 yıl@sorusormakkk555 1.90 erkeğin yanına 1.75 den aşağısı olmuyor. Birde kısa kızlarda anlamadığım şekilde uzun erkek sevdası var ben 1.71 erkeğe bile olur diyorum 1.60 arkadaşım 1.80 aşağısı olmaz diyor. Şaka gibiler
- +1 yıl
Ya kısa uzun fark etmiyor gerçekten çoğu kızda anlamsız uzun boy sevdası var. Açıkçası boyun önemi yok bana göre. 1.70 de olur 1.90 da ama önemli olan kafa yapımızın uyuşması
Cevap sahibi+1 yıl@sorusormakkk555 kesinlikle bende bu fikirdeyim benden tabi uzun olsun ama hani illa 1.80 olacak diye şart koşmam.
+1 yılÇok uyumlu yaa gerçekten çocuğu gibi dolanirsin yaninda fenami hep çocuk kalirsin
20 Yorumla
+1 yılValla bende 1.87yim bence gayet tatlı oluyo. Ben miniğim diye severdim sürekli tabi olsaydı jfhdhdhd
00 Yorumla
+1 yılYooo🤠🤠🤠 bi arkadaşim vardi yan yana çok tatli duriyorduk 1.90 dı ben 1.55 ama şey çocuğu gibi durursun yaninda smdjksd
00 Yorumla
+1 yılUzun boylu birisi olarak şahsen beğeniyorum minyon kızları daha narin daha tatlı ve kadınsı oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılÇok sırıtır hem herkes 190 erkek istiyor geriye kalan erkekler ne yapacak çok merak ediyorum bana göre en iyisi yakın boylar.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsanız birbirinizi eyvallah
Ama boy farkı fazla yalan yok. Topuklu ayakkabı giyip 1.65 - 1.70 e tamamla öyle gez dışarıda onunla...
00 Yorumla
+1 yılruh uyumu yoksa hiç zorlama yok ruh uyumu varsa zaten böyle şeylere takılmazsınız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an ki sevgilim 1,96 boyunda ve kalıplı. Bence erkek dediğin 1,95 üstü olacak da sizin boyunuz kısa. Benim mesela 1,76 olduğu için gayet hoş duruyoruz bebekimle sjsja
10 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyorsan fiziksel özellik önemsizdir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir görüntü olur boyuna uygun erkekleri seçmelisin 170-175 civarı.
00 Yorumla Bakması zor olur. 1.92yim oradan biliyorum..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMükemmel bir uyum. Muhabbet kuşu gibi omuzuna alıp gezdirir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kötü bir şey değil, boy falan bunlara takılmayın seven sevdiğini her şekilde sever
00 Yorumla
+1 yılen ideal boy farkı bence 10 cm civarı olmalı örneği 1.80 erkek 1.68 1.70 civarı kız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Olur niye olmasın çoğu öyle 1.70 kizlar da 1.85 erkek aramaya devam 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzun diye reddettiğim oldu kendime yediremiyorum 190 boyunu hakettmiyorum gibi geliyor 180 bile çok. Hatta bu sırf bu yüzden çocuk istememişti
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkekler de takıyor bence çoğu sorsan mecburiyetten oluyorlar biri demiyor kısa seviyorum
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum o kdr fark bana uymuyor istemiyorum fark kotu duruyor bence
Cevap sahibi+1 yıl158 boyum 170 iyi bana 175 iyidir
Soran+1 yılYaaa kırıcıydı bu
Cevap sahibi+1 yılYani sen bilirsin çocuk ne diyor
Soran+1 yılO tskilmaz ki
Cevap sahibi+1 yılBeni reddeden olmuştu ne güzel takmıyorsa
Soran+1 yılYok o teklif etti zaten
Cevap sahibi+1 yılOrtlama neresine geliyorsun merk etim
Soran+1 yılYa 7 cmlik bı topuklu ayakkabıyla tam omuzundayim
Cevap sahibi+1 yılSürekli topuklu mu giyilmez canım. Gogus hizasına geliyorsun o zmn
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılBakarken boynun tutulmuyor mu ahajaj
Soran+1 yıl🥹yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 cm ideal ….
gerçekten değer veriyorsa gerçek sevgi varsa… boya yaşa memlekete takılılmamalı…
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlaşmanız önemli benim de sevgilimle 30 cm fark var aramda
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıluzun boylu erkekleri uzun boylu kızlara bırakın canlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Tünel var tren var bilmem anlatabildim mi
30 Yorumla192 yim. 158, 160, 165 arasında bir fark yok. 170 ve üzeri biraz fark ediyor. ki boy benim baktığım son şey bile olabilir.
20 Yorumlaya kızlar 174 boyum var şimdi ben uzun boylu erkek istemeyim de ne isteyim uzun boylulari da 150 yerden bitme kızlar kapıyor deliriyorum ag
10 Yorumla
+1 yıluzun boy genetikleri mahvoluyor uzunları uzunlara bırakalım.
20 Yorumla
+1 yılİkisinin tercihi kimseye laf düşmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılMuhteşem. Uzun boylu erkek çekiciliği.
10 Yorumla Aslında seviyorken çok güzel ama işte disardan kötü herkes size bakıyor
00 YorumlaSüper olur hekede erkek benim gibi sarışın olursa tadından yenmez
00 YorumlaBEnim kuzenim 1.58, sevgilisi ise 185 gayet uyumlular.
00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın hatta bazen 1.77 olan bir erkek 1.60 kızla bile çıkar
10 Yorumla
+1 yılBiraz öyle duruyor ama bu sevginizin önünde engel değil bence
00 YorumlaTomla jerry gibi olursunuz.
32 Yorumla- +1 yıl
hiç güleceğim yoktu 😂😂😂😂
- +1 yıl
@huzunluyurek Ne güzel :D
+1 yılKısa olan erkek olmadığı sürece sorun yok bence
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılSevdikten sonra isterse 1 metre fark olsun
20 Yorumla
+1 yılAşırı uyumsuz yanında cüce gibi kalırsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılberbat olur. bi zahmet herkes kendi leveli ile beraber olsun…
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim boyum 1.60 eşimin boyu 1.93 gayette iyi sorunda yok
113 Yorumla- +1 yıl
Topuklu mu giyiyorsun veya kalın taban
Cevap sahibi+1 yılAlıştık artık spor ayakkabı giyiyorum 15 senedir evliyiz 😂
- +1 yıl
Maşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın 20-30 cm in lafı olmaz😊
Cevap sahibi+1 yılAmin çok teşekkür ederim sadece biz sorun etmedik diyeyim
- +1 yıl
En güzelini yapmışsınız. Boy ne ki önemli olan anlaşmak
Cevap sahibi+1 yılAynen de öyle tabiki
- +1 yıl
Bu devirde ayrılmamak büyük başarı neye borçlusunuz
Cevap sahibi+1 yılEn önemlisi önce aramızda saygı var
- +1 yıl
Aşk falan geçiyor heralde saygı geçmesin de
Cevap sahibi+1 yılSaygı olduktan sonra sevgi de bitmiyor emin olabilirsin
- +1 yıl
Öyledir tabi. Soran kişi bize kızmaz inşallah bildirim gittiği için😊
Cevap sahibi+1 yılKızmaz niye kızsın
- +1 yıl
Ona da bildirim gidiyor ya her yorumda ondan dedim
Komik asla kabul etmezdim
10 YorumlaBöyle bir çift vardı çok komik duruyor
10 YorumlaDeve cüce oynayacaksaniz guzel
10 Yorumla
+1 yılDiz çökmene gerek kalmaz ajsjdj
10 Yorumla
+1 yıl2.5lt kola ve yanında hediye bardak
41 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılUyumsuz duruyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yılEstetik çöplük
00 Yorumla Trene giren tünel babba
00 Yorumla
+1 yılBen 170 bi kız olarak saçma buluyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılçok dikkat çekici olur
00 Yorumla - Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne