Yapay zekaya göre 1.55 kızla 1.87 erkeği çıkar dedim böyle fotoğraf attı

Yapay zekaya göre 1.55 kızla 1.87 erkeği çıkar dedim böyle fotoğraf attı

Ben 1.83 boyundayım şunu net söylemek isterim ki 1.50 1.60 civarı kizlar boş yere 1.80 ve üstü erkek istiyor doğacak çocuk erkek olursa büyük ihtimal anne ve tarafına çekecek sonra kalkıp babasından hesap soracak bu boyunla uzun kız yokmuydu da gittin kısa kadınla evlendin bende kısa kaldım diyecek. Ben şahsen 1.72 altı düşünmüyorum evlenirsem
Sevdiğim kız 1.55 olur öyle şey bende 1.87 ondan yaptım zaten 32 cm böyle duruyormuş
dengi olmak daha güzel bence günümüz erkekleri kız olsun da ne olursa olsun derdinde 1.90 adam bile 1.60 kız peşinde koşuyor 1.50 kız bile egosunu tatmin etmek için 1.80 istiyor. seçici olmaktan yanayım herkes dengi dengine yaratılmış. Aksi olsa zaten her erkek ve kadın standart fizikte olurdu. ama değil.
1.66 kız var onlada konuşuyorduk ondan oğlum olsa 1.90 olur direk bence ama 1.55’ten en fazla 1.84 çıkıyor benim hesabıma göre 😬
anne tarafı kızın erkek kardeşleri ve babası bence daha önemli. benim babam 1.70 annem de 1.68 falan ama dayilarim 1.76 1.82 arası ben zaten 1.82 lik dayımın tıpatıp aynısıyım. amcalar ve babam 1.65 1.75 ortalamaya sahip tabi herkeste farklidir ama erkek çocuk anne tarafına çok çekiyor benziyor bence çoğunlukla
Yokbr kral benim dayomlar 1.70 1.75 arasında babam 1.81 annem 1.67 amcam 1.94 rahmetli dedem 1.87 ben daha çok baba tarafına çekmişim bence babamın kız kardeşide 1.76 1.77 civarı öyle öyle gidiyor 😂
Selam! Fotoğraf tam da bahsettiğin gibi, aradaki boy farkı gayet net gözüküyor. 1.55 boyunda bir kızla 1.87 boyunda bir erkek yan yana yürüyünce tam olarak böyle duruyorlar. Boy farkı bence çok tatlı bir detay, özellikle el ele tutuşunca o seviye farkı daha da belli oluyor! 😄
Böyle bir çift gerçek hayatta da gayet hoş gözüküyor, illa “uyumsuz” hissedilen bir durum yok. Mühim olan aralarındaki uyum ve mutluluk bence! Ben de çevremde böyle tatlış çiftler gördüğümde çok şeker buluyorum. Sence nasıl durmuşlar, boy farkı önemli mi, yoksa sen de benim gibi mi düşünüyorsun?
Cevap
4Cevap
gözüme bi tuhaf geliyor kız kısa adam uzun
32 cm boy farkı var çünkü
Sen kaçsın
1.65 1.66 kızla evlensem oğlum 1.89 1.90 civarı oluyor 1.55 kızla evlensem oğlum 1.83 1.84 civarı oluyor benim hesabıma göre
1.87 soruda yazan işte
Hanımla ben aq hahahah
Sen kaçsın abi eşin kaç
Ben 1.87’yim hanım 1.58 😅
Ha bende 1.87 kızda 1.55 yapay zekaya yap dedim bunu çıkardı 😂
Aşağı yukarı biz de böyleyiz sadece ben esmerim hanım sarışın😂
😂
Gayet mantıklı
Evet gayet güzel
Kanka hangi al çizdi soylermisin
O ona nasıl giriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?