Eski sevgilim hayatımı mahvetti.Yardım edin yalvarırım

Karanlık bi gün döner güneşe o günü bekle

Hata yerini bulur er yada geç hakda yerini bulur

Sen iyi şeyler düşün içinden de düşünürsen o olur

Bu sözlere göre acı cektiren eski sevgilim bana yaptıklarından birgün pişman olur mu?Onu cok sevdıgımı bıldıgı halde benım gururumla oynadı bırgun sevgılı gıbı davrandı sonra haftalarca ortalıklarda olmadı mesajlarıma cevap vermedi,telefonlarıma cevap vermedi. istediği zaman geri döndü hiçbir şey olmamış gibi. çok üzdümahvetti benım duzenımı.bütün günüm elimde telefon mesaj beklemekle geçtii. sonra en yakın arkadasıma benı kötüledi benım hıcbır kötülüğümü görmediği halde. hep benım ıcın buse cok ıyı kızdır,saf temız kalplı derdi. en yakın arkadasıma benım hakkımda demediğini bırakmadı. buse saf rolu altında neler yürütüyor fılan düşünün beni kaşar yaptı. evet aramızda brseyler geçti ama okadar utangacım kı cok ıyı bılır. hiçbir anlam veremıyorum neden böyle konustu benım ıcın. en sonunda can damarıma bastı braz argolu bır mesaj attım. küfür eden kızlardan nefret eden ben en sonunda patladım. hıcbır cevap vermedı. üstüne üstlük en yakın arkadasıyla bana oyun oynamaya kalkıştı. mesajın uzerıne oldu bunlar. oyunlarını yemedim yine edebimle oyunlarını yemedıgımı arkadasıma söyledim. yanı arkadaslar ben nasıl unutcam söyler mısınız. bu cocuk hıcbı vıcdan azabı çekmıcek. eden ettğini bulmucak mu.
Eski sevgilim hayatımı mahvetti.Yardım edin yalvarırım