1 buçuk yıllık birlikteliğim var. Sevgilim dini inançlarına bağlı biri. Ama ben ateistim. Ve bunu ondan gizliyorum. Aslında ailemde bunu bilmiyor. Öğrenseler çok üzülürler eminim. Okuldan bazı arkadaşlarım biliyor yalnızca. Ben sevgilime artık inançsız olduğumu söylemek istiyorum. Bunu nasıl söyleyebilirim ve siz ateist diye birini terk eder miydiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılBildiğim kadarıyla Müslüman bir erkek ehli kitap dine mensup birisiyle evlenebilir ama kadınlar evlenemez ve yine müslüman erkekler dinsiz kişilerle de evlenemez yani dinen bu iş mümkün değil. Bence sen aşkın için müslüman ol hakkı aramaya başla. Yoksa eğer sevdiğin kabul etmezse bu iş mümkün değil eğer kabul ederse hem ona büyük bir günah işletmiş olursun ki özür dilerim ama bu durumda evliliğiniz geçersiz sayılacağı için ömür boyu zina olmuş olacak hem de bunu takip edecek diğer büyük günahların olacak dini açıdan bence sen neden ateist olduğunu bir düşün. Yani sana içki ya da keyif verici ama zararlı maddelerden uzak durmanı sağlamaları mı yoksa başını kapat demeleri mi yoksa "sana göre yalnış olan" ayetler mi? Bu tercihi yapmana sebebiyet verdi aşkın için bunu ciddi ciddi düşünmeni tavsiye ederim. Sonuçta Yüce Allah Kul hakkı dışında bütün günahları affeder. Haberin olsun yeter ki tövbe etmesini bilmeli.
07 Yorumla
Soran+1 yılYorumun icin tesekkurler ama ben inanabilecegimi sanmiyorum bu sekilde kabul etmeli beni
- +1 yıl
Ben olsam reddederim. Rabbim mi sen mi dese bu soruyu sormaya cüret ettiği anda döner giderdim. Sormasına bile gerek kalmazdı yani.
Soran+1 yılRabbin mi ben mi diye sormuyorum o istediğine inanabilir saygim sonsuz
- +1 yıl
Örnek verdim ama müslüman bir erkek dinsiz bir kişiyle evlenemez haberin olsun.
- +1 yıl
Kız için dininden dönen bir erkekten de hayır bekleme yanlış anlama burada kimseye sataşmıyorum ama bir insan için rabbine ihanet edebilecek adam yeryüzünde bulabileceğin en kötü insandır neden dersen bir müslüman canını verir vatanını verir her şeyini verir kötü bir örnek ve özür dilerim ama erkek olmasına rağmen Allah göstermesin ama en büyük utançlardan birisi erkek için götünü verir ama dininden dönmez. Bu böyledir. Şu an böyle bir cümleyi kurduğum içinde rahatsız oldum bilmiş ol.
Soran+1 yılOnu dininden dondurme niyetinde degilim istediğine inanir
- +1 yıl
Anladım zaten de sadece söylüyorum işte bence sen gerçekten seviyorsan bir hiçe inanmak yerine sevdiğin için onun inancını paylaşmayı deneyebilirsin.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların İnançları sadece kendilerini ilgilendiren konulardır ama her insan birşeye inanma gereği duyar. Senin sevgilin Gerçekten dinine bağlı bir adamsa Ataist olup olmaman onu ilgilendirmez söylüyebilirsin korkmana gerek yok. Sadece seninle ilgilenir ama inançlara saygısızlık yapmamakta gerekir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla saygisizlik yapmam ki ailem uzulmesin diye ramazanda sahura kalkan biriyim ve bazi ateistler gibi dini asagilamakla derdim yok herkesin inanci kendine
- +1 yıl
Aynen öyle istersen söylüyebilirsin ama aranızın bozulucağını sanıyorsun söylemene gerek yok zaten.
Ateistlik bir dönem hariç hep saçma gelmiştir bana. Amacım sizi yargılamak değil sadece benim düşünce yapıma uymuyor. Mesela belli bir noktaya kadar size hak verebiliyorum ama bir noktada tıkanıyorum. Sorularıma cevap bulamıyorum sizin mantığınızla.
Sorunuza gelince nasıl söyleyeceğini bilemem ancak söylemen gerektiğini düşünüyorum. Ve sevgilim eğer ki başka bir dinden olsa veya ateist olsa hayır onu terk etmem. Benim düşüncelerimi değiştirmeye çalışmıyorsa eğer bu konuda birbirimizi kabullenmişsek sorun yoktur.02 Yorumla
Soran+1 yılNe noktada tikandiginizi sorcaktim ama tartisma ortami yaratmak istemiyorum :)
Ona ve inanclarina saygim sonsuz butun insanlara oldugu gibi :)- +1 yıl
Tartışma gibi bir amacım yok zaten. Çok kişiyle konuştum araştırdım ancak hep aynı yerde tıkandım. Zaten artık o konuyu aştım. Ben bana en mantıklı gelen cevabı buldum. :)
Bence bu konuda çekiniyorsan önce ağzını ara. Belki oda senin gibi düşünüyordur. Korktuğun gibi bir sorun yaşamazsınız. ya da söylemezsin ama yalanla bir ilişki ne kadar devam edebilir ki?
+1 yılbir ateist olarak, herkese kendini tüm samimiyetinle açmanı tavsiye ediyorum. ben küçüklüğümden beri inançsızım, sonradan bir sorgulama şekli ile değil hiç inanamadım tüm bunlara, ha sonra araştırdım orası ayrı. buyüzden benim 'şş anne ben ateist oldum' tarzı cümlelerle kendimi anlatmam gerekmedi. ama öyle olsaydı da bunu ilk sorgulamamda herkesle paylaşırdım. arkadaşların gidecek falan diye mi korkuyorsun? geriye kalan sahalar bizimdir!
-- -- psycho killer ateizm düşünce derneği sundu -- --12 Yorumla
Soran+1 yılKeske senin kadar cesur olabilsem ben aileme bile bunu rahatca soylemedim soyleyemedim toplumsal baski dislanma korkusu hep engel oldu bana
- +1 yıl
dostum ben de şunu diyorum, seninle bu yüzden konuşmayacak insanlar zaten konuşmasın. kimi kandırıyorsun ki ayrıca? seni olduğun gibi sevmeli zaten yanında olan herkes.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
44Cevap
Ateist nedir saygı duyulcak hicbir yanı yok k. bkma böyle bir din anlayisi yok cunku biz musluman bir ulkedeyiz anladigim kadariyle ailende dinene bagli bir aile hep ilim eksikliginden iman eksikliginden kalbin tas kesilmesinden oluyo bunlar o kuranı eline aldinmi hic onu gectim hic mealini okudunmu bikere dene pisman olmassin olmayan seylere inanma seytan bile Allaha inanıyo sen nasıl böyle bir yanlisa dusersin Rabbim seni islah etsin
13 Yorumla
Soran+1 yılben Kurani okudum mealini de okudum. Cok arastirdim...
- +1 yıl
Kimse kimseye saygı duymasın arkadaş dogru yol neyse ona teşvik etsin herkes neden böyle yapıp bu tür insanlara destek oluyosunuz dogru yolu gostermektir bir muslumanin amacı yanlisi gordugum zaman kabullenemem yapma kardesim çok yanlis bir yol sevdigini kaybetmeyede deymez ilerde cok pismanliklar yasarsin
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanırım ederim.. Çünkü ateistler bende tuhaf duygular yaratıyor.. Tabi hiçbirimiz ölmeden anlıyamayacağız ama ben uzak durmanın bana daha iyi geldiğini öğrendim bugüne kadar...
24 Yorumla
Soran+1 yılAteistler ocu degil korkma bak normal bir insanim
Soran+1 yılTahammulsuz olanlari anlamiyorum. Herkese saygim var. Keske herkesinde bana saygisi olsa...
Ateist olduğunu en başta söyleyecektin. Yani dinine bağlı biriyse illa ki sorun çıkarır ve ayrılma ihtimali de çok yüksek. Ben her şeyi en baştan söylüyorum daha önce konuştuğum birkaç kişiye Ateist olduğumu söyledim hiç başlamadık mesela. Ama bilemiyorum şimdi olmasa da ileride çok sorun çıkar söyleyeyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn bastan ben ateistim haberin olsun seklinde yanasmadim kimse ye :) ayrica dedigim gibi ailem bile bilmiyor bunu soylemeyi tercih etmiyorum. Ama erkek arkadasimin dini yonden baskilari olmaya baslayinca artik soyleme ihtiyaci hissettim ornegin kapanmami istemesi..
+1 yılGercekten bravoo. 1,5 yil iyi saklamisin. :).. terk eder mi etmez mi. Bence bunun net cevabini burada bulamazsin. Bu sevgilinin nasil biri olduguna bagli. Baska dinlere saygilimi ozellikle ilahi olmayan dinler hakkinda ne dusunuyor bunlara tepkisi ne. herkez ozgurdun istedigine inanmak mantigindami yoksa tam tersimi.
00 Yorumla
+1 yılhakkın var dinden soğutulursa boyle dın kıspesi altında turluk boq yemeler çocuk dınden soğur tabi görüştür saygı duyarım allahın yolunu bırakma bence gunahda varrr sevapta zemzem suyuna vişne suyu veya boyar madde dok goreceksın renk almayacak şu zamana kadar kalmış en buyuk mucizesi bence allahın varlığının işareti olduğunu göreceksin tıbbende ılmende açıklayacak hiç bir profosor yok bu olayı duşun derim allah ıman versin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. benim fikrimi sorarsan... seni seviyorsam sana değer veriyorsam... evlenene kadar seni müslüman yapmaya çalışırdım... çünkü müslüman müslüman olmayanla evlenemez... kişi hristiyan olsa bile din değiştirip müslüman olmak zorunda.. ama kaderime razı gelip evlenebilirdim de...
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevdigini biliyorum ama beni musluman yapmaya calismasini istemiyorum ben buyum ve beni boyle kabul etmeli
Aile neyse de, sevgilinden niye gizliyorsun? 1.5 yıllık sevgilin senin hayata bakış açın, fikirlerin hakkında nasıl bilgi sahibi olmaz, hiç şöyle doğru düzgün sohbet de mi etmediniz, nasıl bir ilişkidir bu böyle...
13 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel demissin. Dini konularda ben fikirlerimi ona soylemedim. Bilmiyorum nasil yanasir aslinda ben cogu kisiye soylemiyorum dusuncelerim cunku anlattigimda aldigim tepkiler cok sacma
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla değer verdiğin, ilerletmek istediğin de bir ilişki, bu durumda bilmesi gerekir. Vereceği tepkiden korkuyorsun fakat bu sensin, düşüncelerine saygı gösteremeyecek ve anlayışla karşılamayacak biriyse, bunu ilişki ilerledikten sonra öğrenmen daha büyük bir yıkıma yol açmaz mı?
Hem bir yerde sevgilinin seni tanımasına engel oluyorsun, bu onun için de haksızlık değil mi?
Soran+1 yılBende bunlari dusunerek soylemek istiyorum zaten. Ama onu kaybetmek de istemiyorum bu yuzden
Kesinlikle asla etmem. İster Hristiyan ister budist ister inançsız olsun. Hiç farketmez bana sorarsan anlat gerçeği
10 Yorumla
+1 yılevet terk ederim açık ve net. Nedeni ise eğer o kişi ile evlenmeye ve yuva kurmaya karar verisek hem zina işlemiş olurum hemde bende kafir olmuş oluyorum inanmayan birisi ile evlenirsem
22 Yorumla
Soran+1 yılSiz bu yorumunuzla beni saklamaya tesvik ediyorsunuz :)
- +1 yıl
İstediğinizi yapın valla ne diyem umurumda değil eğer sevdiğin Allah'a inanır Peygamberimize uyuyor ise inan direk ilişkiyi bitirir. Yok sevgi aşk dine bakmaz ne demek. Müslüman olan birisi öyle diyemez benim görüşüm açık ve net çünkü. Allah'a inanmayan inkar eden birisinin bana ne hayrı olacak derim.
Ben olsam hemen terketmem bakaım az uğraşırım imana gelirse ne ala gelmesse yapcak bişey yok ayrılırım
14 Yorumla
Soran+1 yılBeni degistiremez boyle iyiyim
Soran+1 yılSanmiyorum :)
+1 yılbenim erkek arkım ya inanmıyor zamanla inanır die bekliorum tabi hep kafamda soru işaretleri var ama çok iyi biri ve düzgün. kadın öldüren müslümanlar da var yani aslında ne bilim kafam karışık
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu inanc daha dogrusu inancsizligi yizunden birakma olur mu? Insanligina bak. Karakterine bak. Ve sikica saril ona :)
+1 yılEvet terk ederim. Yok inançlarına saygı duyarım laflarını geçiniz. Müslüman erkek ateist biriyle dini olarak evlenemez. Evlenemeyeceğim kişiyle birlikteliğimi devam etmem.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünüyoruz her konuda uyumluyuz ama inanc konusunda degil
- +1 yıl
Tamam işte bende diyorum ki müslüman erkek ateist biriyle evlenemez.
Bence soyle yalanla iliski yurutemezsin ztn , Ve bu sana test gibi olur gercekten severse dogru duzgun dinler saygi duyar
00 Yorumla
+1 yılsevgilin bir buçuk sene ateist olduğunu anlamadı mı
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadi cunku bunu belli etmiyorum
+1 yılBir arkadaşım var ateist güzel bir kız gördümü beni böyle birşey yaratmış olmalı diyor cehennemde yanacağı için sadece üzülüyorum tercihlerine saygı duyuyorum çünkü değişmiyor.
00 Yorumla
+1 yılKendi ağzınla bile inançsız olduğumu söylemek istemiyorum diyorsun ve ateistsin vallahi helal sana.
04 Yorumla
Soran+1 yılSoylemek istemiyorum cunku toplumsal dislanma oluyor malesef
- +1 yıl
ateist olmak inançsızlık bence inanmaman için bir sebep yok inan birşey kaybetmessin
Soran+1 yılAyrica ateist olduğunu soyleyenlere marjinal vs. Bu gozle bakiliyor. Aileme soylememe sebebim onlarin cok üzülecek olmasi bu yuzden onlarla bu konulari hic konuşmam.
Soran+1 yılInanmak once beyinle akilla sonra kalple olur. Ben kalben inanmayi isterdim evet ama aklimla inanmiyorum malesef
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme hiç bilmesin. Bilse de sıkıntı olmaz. Olursa ayrılırsın. Sorun etme. :):
01 Yorumla
Soran+1 yılBende soylememeyi dusunuyorum ailemde bilmiyor zaten
Direkt açıkla çılgına döner veya kötü yaklaşırsa yol ver
02 Yorumla
Soran+1 yılBu sebeple iliskim bitsin istemiyorim :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl yani arefe gunleri bile oruc tut muyor musun tekne orucuda olur.
sen boy abdestide almiyorsun oda fenaa oyle gezme derim06 Yorumla
Soran+1 yılHergun dusumu aliyorum rahat ol sen soruya cevap verirsen sevinirim alakasiz yorumlara gerek yok
Cevap sahibi+1 yılinancliysa seni de ikna etmeye calisir olmadi yollar ayrilir hergun dus alanlara brovo ben useniyorum
Soran+1 yılIkna olacagimi sanmiyorum... usenmezsen iyi edersin :)
Cevap sahibi+1 yılher gun yikanmak gereksiz sonucta yaris ati degilim terlemiyorum saclarim yaglanmiyor apisarasi on numara koku yok neden yikanayim mi cildim eskiyor 2 gunde bir tercihim bazen 3 gun de olabiliyor
Cevap sahibi+1 yılo degil de sen neden inan miyorsun bunu nasil tercih ettin yahu
Soran+1 yılOkudum sorguladim arastirdim tercih degil bu aslinda :)
+1 yılİnancın yoksa sevgine inancım nasıl olsun, cevabını duymaya hazırlan. Söyleyeceklerin karşısında
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgi ve Tanrı inancı ne alakası var
+1 yılben terk etmezdim ama tuhaf hissederdim benden gizlediği için
07 Yorumla
Soran+1 yılBu konu hakkında konuştuğumuzda onun tepkisinden çekinip susuyorum ki ilerde kapanmamı isteyen biri
- +1 yıl
vaooov baya kötü durum :)
fazla geç olmadan söyle derim zaten dindar biriyse seninle evlenmez dinen yasak :)
sen niye ateistsin deyip tartışma başlatasım var ama
Soran+1 yılAhaha :) cok okudum arastirdim sorguladim kucik yastan beri boyleyim iste
- +1 yıl
küçüksün daha 20 23 falansın heralde neyse sana bir tavsiye verim ben kuran müslümanıyım ve dini tanrıya özleyerek yaşıyorum kuran araştırmaları grubu, kurandaki din, edip yüksel, ihsan eliaçık bunları bir takip etsene birde mehmet okuyan ve caner taslaman var eğer araşştırıyorsan zaman ayır :)
Soran+1 yılTabi onerdigin kitap varsa soyle okurum
- +1 yıl
kurandaki din uydurulan din kitabı birde edip yükselin müjde adındaki kitabı
- +1 yıl
umarım müslüman olursun ve özgür olursun kardeşim inancımızın temeli tevhid yani Allahtan başka otorite bilmem
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin durumundayım, aslında bu durumda olduğum için sevdiğim kıza açılmıyorum. Bugün değilse yarın öğrenecek ve bana kızacak, ayrılacak, konuşmayı kesecek. :(
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. senden soğur orası kesin. sana nasihat vermeye kalkar orsıda kesin ve tartışma çıkar ayrılırsınız oda kesin
00 Yorumla
+1 yılben yapmazdım ama çok dindarsa yapabilir yinede öğrenicek yavaştan konuyu aç alıştıra alıştıra söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılCok dindar degil ama namazini kilar inancli
+1 yılNeden sorusuna bir cevabin var mı peki atayiz kız
05 Yorumla
Soran+1 yılFelsefi tartışma yapmak için değil sorunuma çözüm aramak için sordum :)
- +1 yıl
Iste o arkadas ben olsaydim sana bunu sorardim sonrasinda musluman yapardim sorun kalmazdi
Soran+1 yılInanabilecegimi sanmiyorum
- +1 yıl
Her neyse dostum bence sıkıntı cikartmaz fazla dindar degilse. Evlendikten sonra cocuklari musluman deist ateist seklinde yaparsiniz bisey olmaz ahshsjdj
Soran+1 yılUmarim oyle olur :)
+1 yılHayir ama cok kirilirdim sakladigi icin. 1.5 sene de hic mi anlamadi konusu gecmedi
02 Yorumla
Soran+1 yılDisardan bakan kimse inancsiz oldugumu anlamaz ibadet etmesemde gayet saygiliyim ve dusuncelerimi icimde yasiyorum
- +1 yıl
Herhangi birseyi karsilikli paylasirken, tartisirken vs bunu kastetmistim. En yakin zamanda soylemelisin
+1 yıldirek çat diye söyleme de konusu açılırsa fikirlerinle belli et.
05 Yorumla
Soran+1 yılAslinda belli ediyorum ama o inancsiz oldugumu anlamadi ya da anladi ama sormuyor bilmiyorum evlendikten sonra kapanmami istedigi soyledi gecen
- +1 yıl
o zaman anlaşmazlık çıkar ya, ben de mesela aşırı inançlı biriyle yapamam
Soran+1 yılKendi ne kadar neye inanirsa inansin ama beni zorlamasin bunu isterdim
- +1 yıl
valla öyle bir ihtimalin olmadığını sen de biliyosun :)
Soran+1 yılEvet saklamak en dogrusu sanirim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin muslumansa eger ya seni musluman yapmaya calisir ya da dinin gereklilikleri geregi senden ayrilmasi gerekir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet o musluman...
Cevap sahibi+1 yılO zaman sıkıntı var. Dine bagli diyorsun bir musluman baska dinden veya inancsiz biriyle evlenmez. Ama sevgisi icin dininden vazgecermi bilmem
- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılsenin ona saygın yok onun inaçlarına göre evlenirseniz nikah olmaz ve ömür boyu zina zaten inanöçlarına baglı biri seni kesin terkerder
00 Yorumla etmesı dogaldır ama bır sure fıkır alısverısıne gırın bırbırınızle konusun dusunce dusunceyle degısır
00 Yorumladirek siktiri çekerim ben
kafirle işim olmaz acık ve net01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm anlıyorum :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet. Sevdiğimin ateist olması onu terketmek için gayet yerinde bir neden.
00 Yorumlaİlişkinin boyutuna bağlı. Çok seviyorsa sorun olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılabilir belki hem ateist birisiyle evlenilmez günah diye duymuştum tabi onların düşüncesi söyleyecenmiki?
00 Yorumla
+1 yılAteizm (Kafir) Derneğinin Bile Bir Yöneticisi, Bir Kurucusu Varken, Bu Koca Kainatın Bir Yaratıcısı Olmadığını Savunabilen Bir Kafirle İşim Olmaz.
311 Yorumla
Soran+1 yılLutfen yorumlarnizda laf sokmaya calismak yerine yalnizca sordugum seyi cevaplayın. Sevgiler...
- +1 yıl
ve siz ateist diye birini terk eder miydiniz? #SorunuzaCevapVerdim. İyi Geceler.
- +1 yıl
@ReboRN42O Kafir After You?
Soran+1 yılAllah rahatlik versin :D
- +1 yıl
@ReboRN42O All Due Respect : Are u High?
- +1 yıl
@ReboRN42O By The Way Buckle Up! Kafir..
- +1 yıl
Oh Shit! ALLAH Rahatlık Versin? :)
Soran+1 yılKinaye yaptım :)
- +1 yıl
Maşallah..
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dinine bağlı biriyse bence büyük sorun olur onun açısından.
00 Yorumla
+1 yılGit duzgunce soyle. Kabul etmezse o kaybeder sen degil. O da bulacak dogru yolu. Ateizm candir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet terk ederdim ama bunu din ayrımı yaptıgım icin oldugunu algılama.
Dini yok sayan peygamberimize ve Allaha inanmayan katıksız beyinsizdir ve beyinsiz biriyle sevgili olmak istemezdim52 Yorumla- +1 yıl
bu başlık altında yazmışsın dostum da, 2 satırlık cümlede en fazla ne kadar ironi yapılır sorusunun cevabı bu..
Soran+1 yılBune bicim yorum böyle
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevgilinde senin gibi biridir tencere yuvarlanır kapagını bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet direk hemde. sonu olmayacak. sırf islama inanmayıp sapkınlıga inandıgı için.
00 Yorumlaben terk ederim sevdiğim insanla aynı şeyleri sevmeliyiz
00 YorumlaAllah'ı sevmeyen beni niye sevsin diyebilirdim açıkcası.
00 YorumlaDini inanclarina bagli biriyse ayrilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle Allahın izniyle o seni yola getirir
04 Yorumla
Soran+1 yılYola gelmeye ihtiyacım yok bu şekilde mutluyum
Cevap sahibi+1 yılYanılıyosun.. Inanmama nedenler neler?
Soran+1 yılCook fazla sorguladim okudum
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilim vardı birzamanlar ateistti ben birakmadim zaten biliyordm daha sonra sevgili olmuştuk.
Bana sadece şey dedi bu konuları konuşmayalım dedi tamam dedim. Bırakmaz bence
+1 yılen fazla ayrılır ne olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöyle gitisn seni sen olduğn için sevsin
00 Yorumlaewet acıkcası seni birde iyi döverdim
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya :)
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılöğrendiği anda bırakır
00 Yorumla nedir ateizm... senin anladığın
04 Yorumla
Soran+1 yılTartismaya mi geldiniz :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ateist biriyle bırak aşkı arkadaşlık bile düşünmem
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
Ergen moode ateiz mi.
01 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayım ve ergen olduğumu sanmıyorum. Araştırdım okudum sorguladim
Gizli Üye(36-45)+1 yılateistten ne eş olur ne anne
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ateistler insan degilmi ne sacma dusunceleriniz var yahu
+1 yılNeden inanmıyosun?
00 Yorumla
+1 yılLiselisin dimi :))
01 Yorumla
Soran+1 yılÜniv 2 siniftayim
Ederdim
00 Yorumlaben de agnostistim
04 Yorumla
Soran+1 yılÇevren biliyor mu
Soran+1 yılOgrenenler ocuymusum gibi yanasiyor da ondan :)
Maalesef.
00 Yorumla
+1 yılEtmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Ederdim :D
00 Yorumla
+1 yılBen ederim. Net.
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi