Merhaba Degerli Kardeşim; Şunu soyliyeyim Eğer ki sevgi beğeni demek ise, insan resimde gördüğü estetik değeri de sevebilir, bir şairin şiirini okur ve resmini dahi görmeden yazarını sever kanı kaynar. Ben bir kişinin kitaplarını okurum ve o kişiyi çok severim.
Eğer sevgiyi beğeni olarak geniş anlamda düşünürsek evet sevilebilir.
Aşk ise kast edilen , ne yazık ki sadece resim ile aşık da olunabilir. Çünkü aşk zaten bir anlamda uzaklıklardan , kısıtlanmışlıklardan doğar. Elbetteki bir temelin zaten önceden var olması kaydı ile. Ama sonuç BENCE her zaman hâyâl kırıklığıdır. Aşk aynı zamanda engellenmişlikle beraber zihnimizde üretilen bir imgeler kompleksinin duygusal tezahürü ! (Breh breh ! ) O imgelerse çoğu kez gerçeklikten kopuk olur. Ve gerçeklik kendini ifşâ ettiğinde kırılma yaşanır !
Bence sorunun cevabı farklı anlamlarıyla birlikte "evet"" #krogenç30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. evet. ama etkılendım dıyelım. konustukcada baglandım. cunku ask oyle basıt bıse degıl. dunyada mınyonlarca ınsan hoslanmayı ask sanıyo ne yazık kı. ama bıde retrıca veya phoshop dıye bı gercek var. kız resımlerde manken gıbıydı. kızı bı gördüm. bıldıgın yemıs yemıs sıcmamıs :D
10 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle saçmalık. O aşk değildir ki? O beğenmektir. Fotoğrafını görmeden seversin, sadece konuşursunuz o aşktır. Yakışıklı bir erkek görünce tabiki bende beğeniyorum, ama ''aşk'' demiyorum. Her beğendiğimiz erkek aşık olduğumuz erkek mi oluyor yani? Fotoğrafını görüp aşık olanlar dış görünüşe önem veren insanlardır. Benim fikrim.
31 Yorumla- +1 yıl
Konu sadece resim degil. Sohbet ediyorsun ve sadec fotografini gordun diyelim
Olmaz diye bir şey yok ne yazık ki. Kalp boşluğuna denk gelip sevebiliyor insan. Tuhaf olanaksız gibi ama yürek bu. Seveyim mi diye izin de almıyor. Gerçek bir duygu yaşanmaz elbette. Yani hissedersin ama gerçekte yaşanılan bir aşk duygusunun yerini tutmaz. Güzel duygulardır ve üzen.
74 Yorumla- +1 yıl
Harika bir gorus yorum olmus tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim gorusun icin tekrar tesekkur ederim
- +1 yıl
Allah'ıda görmeden sevmedikmi zaten Allah'ı sevdigimiz kadar sevemeyiz ama bence bu gormeden sevmenin kanıtı 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
İnsan hiç görmediği birine böyle hissedermi ya? Diye düşündüğümde en güzel cevap onun adını sayıkladığımda ögrendim.
Kokusunu bile bilmediğin bir insanı özlemek gibi bişey var
Sesini her duyduğun günü bayram ilan ettiğiniz...:(
Kısacası yanında olduğunu hissetiriyorsa sana neden olmasın...22 Yorumla- +1 yıl
Guzel cevap olmus haklisin
+1 yılhic gormeden asik olanlarda var yahu. bu senin ne kadar buyuk bir yureginin olduguyla alakali bence. hem bir insan dokunmadanda sevebiliyosa asil gercekten sevmistir. ama simdi ben sana cok asigim diyip resmi goruncede topuklamamak lazim asafshadahaxah 😂😂
31 Yorumla- +1 yıl
Senin oldugunu tahmin etmjstim asdasfgh 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen daha canlı gördüğüm birine aşık olamıyorum asikligi bırak hoslanamiyorum ve en önemlisi birini sevecek olursam sevgili olduktan sonra seviyorum😂 dış gor unusunu beğenebilir belki ama taniscagin zaman huylarimi sevmeyi bilir bir anda soğuya bilirsin o kişide n
11 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
+1 yılNasip, Allah' ın işi gönlüne bir ateş düşürüverir, sevdalanır birden.
131 Yorumla- +1 yıl
On numara cevap bu oldu sanirim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani ben sevdicekle bilirsiniz belki Tinder üzerinden tanıştım. Allah aşık oldum galiba dedim direk resmini görünce ve doğrudan mesaj attım "Selam, şu an cafeinn'deyim. Yakinlardaysan buluşalım mı? Eğer yerini bilmiyorsan eski kilisenin ordan alabilirim de seni hiç sorun değil." Ben mesaj attığımda saat 1 buçuk civarıydı gece 2'ye kadar dolanıp sohbet ettik ertesi gün de sevgiliydik. 2 yıl olacak hala da sevgiliyiz bakalım.
30 Yorumla Ne yazıkki sosyal medyada insanlar bambaşka kişiliklere burunuyor bu yüzden seni elde etmek için daha dikkatli davranıyor bana kalırsa bu tur olaylara hiç karışma yüz yüze her zaman çok daha iyi ve kendi resmini koyduğu ne malum?
11 Yorumla- +1 yıl
Haklisin aslinda neyin ne olacagi hic belli degil
+1 yılBen yaşadım. Onu sadece Whatsapp grubunda gördüm ve sevdim. Sonra çıkmaya başladık ve çok bağlandık. Onu görmeyi gerçekten çok istiyordum, ama o İstanbul'da bende Bursadaydım. Sonra bir yolunu buldu ve iki gün üst üste geldi, buluştuk. Bugun 7. ayımız. Uzaktan aşk olmaz diyenler bence bu yalan. Biz gayet mutluyuz. İnsan isterse aradaki dağları sorun etmez, isterse daha çok büyütebilir :)
12 Yorumla- +1 yıl
Helal lenn 😆😆😆
- +1 yıl
Helal bize degil mi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla oluyor gayet bildigin. Tabi sohbet muhabbet sonucu fotograflarin etkisi ile de oluyor bu. Dokunmadan, goz goze gelmedende sevebiliyorsun. Ben bir ara guvendim bile. Tabi yillar onceydi. Kalbin hissediyor bunu ki kimine her ne kadar sacma gelsede bence gayet ozel ve guzel bir sey.. 😊 Bu durumu gizli paylasmak istemezdim ama neden bilmem. oyle paylasmam gerektigini dusundum 😊
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMSN varken arkadaşım aşık olmuştu kızla buluşmaya gitti bizde uzaktan takip edelim nasıl bişi dedik kız 1,20 bişi çıktı ondan beridir tamamını görmeden aşık olmam :D :D :D
12 Yorumla- +1 yıl
Yalniz soyle birsey var 1 20 yi de 180 i de yaradan ayni. Kimse o sekilde yaratilmak istemez di.
- +1 yıl
orası öyle ama o kadar öz güven bende yok
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılbence hayranlik duyarsin ama buda nekadar hayal perest bir beyine ve pskljiye sahip oldugun buyuk bir etkendir
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
evet olabilir, gercekte gormekteki farki bulamadim dogursu
+1 yılBen yasadim cocukla gercekte hic gorusmemistik aramizda 2 saat olan bir sehirde oturuyodu ama hic gorusmedik mesafeler vardi pek uzun surmedi iliski belki gercekte gorusseydik daha uzun surebilirdi
16 Yorumla- +1 yıl
Evet tabiki bu sekilde pek uzun omurlu olmuyor ama kisa da olsa oluyor
- +1 yıl
Oluyor tabikide karsindaki insana bagli birazda gercekte gormedim diye cikmayanlarda var
- +1 yıl
Bitmesine sen mi o mu sebep olmustu
- +1 yıl
O sebep oldu mesafeden dolayi malesef hala unutamadim 😒 arada yine mesajlasiyoruz ama bana karsi sevgisi olmadigini soyluyo artik
- +1 yıl
Ozaman sende ustune dusme bosver gitsin
- +1 yıl
Oyle olucak artik bakalim 😊
Olsa olsa hoşlantı beğeni olur aşk öyle fotoya bakıp sonra ondan çok hoşlanıp karşı cinse duygu beslemekle alakalı bir şey değil bana göre tamamen birlikte yaşanan anlarla ilgilidr yani gözle bakarak değil yoksa her beğendiğine aşık olur insan direk ama öyle değil işte bana göre.
10 Yorumla
+1 yıltabiki olamam birini sevebilmem için önce ruhunu sevmem lazım
16 Yorumla- +1 yıl
Insqnlarda hala ruhun kaldigina inaniyormusun
- +1 yıl
inanıyorum ve ruhuna taptığım bir adamla nişanlıyım
- +1 yıl
Tammak cumlesi ne niyetle soylenirse soylensin. musluman birini dinden cikarir. Akil vermek gibi anlama ama muslumansan eger bu sozden tovbe et :) kizma bana uyarmak istedim sadece
- +1 yıl
kızmadım kardeşim deistim zaten müslüman değilim ha müslüman bile olsam allaha tapmakla sevdiğin birine tapmak farklı anlamlarda kullanılıyo
- +1 yıl
Bir cumle farkli manalarda kullanilmaz. Deistlik moda olmus onune gelen hatta bu sitede cok var
- +1 yıl
yani insanalrın neye göre inanç beslediği beni alakadar etmez ama sana kısaca şöyle diym müslüman bir ailede doğdum ailem aşırı müslümanlığa düşkündürler ben de müslümandım bir süre sonra aklıma yatmayan şeyler ortaya çıkmaya başladı başlarda şeytan aklıma girio dedim es geçtim ama sürekli düşününce kuranı hatim ettim anlamlarının okudum hocalara imamlara sordum din hocalarımla sürekli muhabbete girdim hep araştırdım nerden baksan 4 sene hayatım araştırmakla geçti ve sonu. ta kurana ve diğer dini ki, taplara inanmadığım kanısına vardım ama bir yaratıcıya inanıorum yani bilmeden araştırmadan bir tutum sergilemem ben kardeşim
aşk olmaz hoşlantıdir o beğeniyor o... aşk hareketlere tavırlara bakar ve zamanla aşk olur...
11 Yorumla- +1 yıl
Ask zamansiz ve amansiz sarar insani yaniliyorsun zamanla sevgi olur
+1 yılEvet ben yasadim fotografini gordukten konustuktan sonra asık oldum
11 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler yorumun icin
olabilir yani. 1 fotoğraf bir insana tabi bakmasını bilene bir sürü şey anlatır :)
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sonuc ne oldu peki
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olamam. bir gün bir çocuğu çok beğenmiştim sonra bir şekilde denk geldik ve konuşmasıyla batırmıştı :d
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bu durum kotu iste 😆😆😆
+1 yılevet aşık olunuyor ben yasadım ama gerçek halini görünce canlı olarak, soğudum. çünkü foto da yakışıklıydı gerçekte değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Bunu nasil becerebiliyorlar fotoda degisik olmayi
- +1 yıl
eski fotoğrafları yeni gibi paylaşmış bir de gördümki daha kilolu daha yaşı büyük gösteriyo yani anlayacağın yakışmadık... normal de olsa olurdu ama fotoğrafları görüp hayal kurdum karşıma geçen adam farklıydı hayallerimle alakası yoktu
+1 yılEvet mesela ben.
Brad Pittle aşk yaşıyorum ama onun bile haberi yok25 Yorumla- +1 yıl
Lutfen artik şu kizlar baska bir aktor bulsun ya 😆😆😆
- +1 yıl
Ama bu farklı gerçekten Brad çok farklı mükemmel biri
- +1 yıl
Benim ikizim o 😆😆
- +1 yıl
Hee hee
- +1 yıl
😡😡😡
aşk çok farklı bişey ya. Hisettiğin şeylerin adı beğenmek , hoşlanmak , etkilenmek bunlardan biri emin ol ve bunların olması da çok normal.
10 Yorumlafotografa aşık olmadm hiç hiç yüzyüze görmeyip konuşmasından etkilenip hoşlandıgım oldu sadece oda küçük bir hoşlantıydı
10 Yorumlaİnsan bir beğenebiliyor ilk başta bayağa ama sonra tanıyınca siz kurduğunuz hayale aşık olmuşsunuz aslında o kişiye değil onu görüyorsunuz.
10 YorumlaBen sevgilimi bir fotoğrafta gördüm araştırdım ismini cismini şu an sevgiliyz ben ilk görüşte tutuldum
10 Yorumla
+1 yılAşk bu kadar basit degil hayir.. kürk mantolu madonnada olur o ☺
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bilemiyorum büyük konuşmak istemiyorum
+1 yılSadece fotoğrafını gördüğüm bir kişiye aşık falan olamam
22 Yorumla- +1 yıl
Kimbilir olur mu olur
- +1 yıl
Kendini bilecek adam ilk önce, biliyoruz ki olmaz diyoruz. Ha olur mu olur adamına göre
+1 yılİleri derecede hoslantı olabilir nası bir insan oldugunu bilmeden asık olamazsın. Ask bambaska bisey
10 Yorumla
+1 yılAşık olunmaz da hoşlanılır bir kalp çarpıntısı olur sonra zaten geçer
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi ki olabilir. Hem de hiç şaşırılacak bir durum yok. Bir kitap vardı, adam resim sergisine gidiyor ve yağlı boya tablosundaki kadına aşık oluyor. Bence gayet normal.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende kesinlikle katılmıyorum ne yazık ki bende bir çok kişiyle sohbet ettim ve yine ne yazık ki çıkma teklifi ediyorlar üstelik başka illerde olduğumuz halde ama ben kabul etmıiyorum çünkü şacma geliyor bana onun sesini kokusunu bakışını hissetmeden nasıl hoşlanıyorlar anlayamıyorum.. artık kafa mı buluyorlar onuda bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılytok heralde ya büyük konuşmayımda yani tanımadan etmeden canlı olarak görmeden bir fotodan cık
22 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
eğer onla konuşmak sana iyi geliyorsa mutlu oluyorsan vs. ona karşı bir yakınlık olur o kişi sana iyi gelir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yaşadım ve gerçekten oluyor görmeden dokunmadan seviyorsun ama oluyor.
16 Yorumla- +1 yıl
Evet olabiliyor
Cevap sahibi+1 yılBen oldum 3 yıl oldu hiç görmedim ama oldu.
- +1 yıl
Sonuc ne oldu peki
Cevap sahibi+1 yılBunu ona söyledim olabilir deneyebiliriz dedi ve buluştuk falan aramızda çok iyi buraya taşınıcak işte :)
- +1 yıl
Hadi hayirlisi :) umarim mutlu olursun:)
Cevap sahibi+1 yılİnşallah :D
Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Hoşlanabilirim, "Allah sana geliyorum" diye kalbim küt küt atabilir, ama canlı bir versiyonunu gördüğüm an da unuturum. Velhasılıkelam, aşk olmaz da hoşlantı belki.
00 Yorumla
+1 yılBen 2.5 aydir hergun yazistigim cocuktan cok ama cok hoslaniyorum. Kendisini hic gormedim. Ama bu ask mi degilmi gorusunce anlasilacak.
Olabilir belki. Bilmem.00 YorumlaOlsum her fotoğrafını en küçük ayrıntısına kadar ezberledim hi anda kendimi onun profillerinde buluyodum artık takıntı yapmıştım sonra tüm sosyal hesaplarımı kapattım dayanamıyodum çünkü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı.
+1 yılBelki bir nebze hoşlantı olabilir ama aşk olacağını sanmıyorum. Çoğu zaman aşk ile hoşlantı karıştırılıyor
10 Yorumla Fotografini görüp konuşurken sonra görüştükten sonra susan insanlar onlar. görünce evet iyi hoş diyosun ama bir arkadas olmayı bile beceremiyor insanlar. bu sadece can acıtıcı bişey
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. aslnda fotoğraf değilde bir insann kalbine aşık oluyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldu, karşılıklıydı. Sözlüyüz. Fotoğraf ilk adımda olsa gerçek bir insandı sonuçta. Ama ben ilk görüşte değil tanıdıkça sevdim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk görmedende sevilir illa görmekle ilgisi yok. Ya bir foto resmine ya sesine ya da canlısına aşık olabilir insan. Aslında aşk değilde içindeki boşluğu doldurmaktır.
00 Yorumla
+1 yılOlamam.
Huyunu suyunu hicbir seyini bilmiyorum nasil asik olim. Ask bu kadar basit mi20 Yorumlakalbim bomboş oldugu için günde ortalama fotografını gördügüm yerli yabancı her türlü aşık oluyorum kank :D sorun yok
10 YorumlaOlsa bile bir fotoğraf karesi kadar cansız olur yaşadıkları
10 Yorumla
+1 yılbenim ilk basta böyle başlamıştı fotograftakinden değil de hani o kızların duygusal sömürleri varya ona kandık ne diyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben varım oldum yalnız olduğunu zanneden çok oluyor karıştırmak baya mümkün ama ben yaşadım.
10 Yorumla
+1 yılpsikolojikte olabilir aşık sandıyorsundur belki gibi gerçek olduğuna inanmıştır beyin bir kere
10 Yorumlasaçma olur çoğu kişi fotoğfarfta göründüğünden çok daha çirkindir
11 Yorumla
+1 yılÖyle salaklıklarım oluyor malesef 😂
101 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlduk gerçekte ayni değildi
22 Yorumla- +1 yıl
Yani fotografta gorundugu gibi degilmiydi
- +1 yıl
Değildi
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşk gıbı bıersey oldu heyecan dıyelım bir kaçgun fotolarına bakıp durdum
sonra kendimi ikna etmeye çalıştım belkide sevdiği vardır sonra da bir videosunu falan gördüm biraz sogutabıldım kendımı.00 Yorumla
+1 yıl3 senedir beraberiz ve 2 kere buluştuk sadece fotoğraftan ibaretti bu sene görüştük
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ya öyle saçmalık mi olur en fazla güzel kızmış derim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bazen öyle bir güzel kiz görüyorum ki ask duygularim kabarik oluyo nasil oluyo bilmiyorum ama icim gidiyo. Resmen agliyacam ona askimdan.
10 Yorumlaolunabılır tabıkı hosuna gıder mımıklerı gozlerı yuzu yurekten baktıysan gercekten sevebılırım dıyorsan olabılır
00 YorumlaHiç olmadım bu şekilde ama olabilirim yani kalp sonuçta
10 YorumlaAşk değil de hoşlanma olur çünkü aşk birini tanıdıkça ortaya çıkar.
10 YorumlaTabiki olrm hatta kndi kndme deliler gbi sevip sonra birden muczyle o kişi benim nisanlm olur suanda olduğu gbi:)
10 Yorumlaevet :D
televizyonda gorduklerimizde sayilirmi :D12 Yorumla- +1 yıl
öyle olmuyor o işler o kadar basit değil
11 Yorumla- +1 yıl
Ask basittir bir anda seni sarar askin kendisi basit degil ama seni bir anda sarabilmesi basit ve kolaydir
Etkileyici gelebiliyor zaman zaman ama yüz yüze gelip mimiklerini, hal ve tavırlarını da görmek lazım.
00 Yorumla- Devamını Gör (155)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat