Sorumuz çok basit ama sebebiyle birlikte bir cevap istiyorum 😘
Cevabın nedir?
Olunur. Aynı ortamda buyumemissindir. Çocukluktan beri onu öyle gorememissindir. Aşık olursun. Bir de hep bayramda seyranda ya da ziyaretlerde ona maruz kaldığın için de ergenlige geciste onu farkli gormeye başlayıp aşık olursun. Çoğu insan söylemese de kuzene aşık olma vakaları çok etrafta. Yani ilk aşkın kuzenle olma vakaları. Ancak genetik anlamda önermem. Büyü, insanlari tanı, hayatıni kur, kendini bul. Yıllar sonra hala aklın çocukluk aşkında mı kaldı? Dön ona benzer genlerini birleştir, hata payıni arttir. Ama su asamada durumu derinlestirmeye hic gerek yok bence.
22 Yorumla- +1 yıl
Dinen nikah düşer demek "uygundur buyrun nikahlanın" demek değildir. Allahım bu "nikah düser" lafini ne kadar pozitif anlamissin sen..
Hadiste bile "Yabancılarla evlenin, yakınlarınızla evlenmeyin." buyurulmustur.
Burada yakınındaki biri akraban da olur eş dost tanıdığın da olur. Yakında olduğu için bir süre sonra kadın erkek iliskisinin, aradaki cekimin tehlikeye girecegi, heyecanin azalacagi konusunda kisileri uyarir. Bu yüzden çok gördüğünüz kisilerle de evlenmek onerilmez.
Nikah düşmesi denince, nikahın düşmediği kişilerden bahsedelim, kız icin, baba, dede, kardeş, çocuğu, yeğen, torun, küçük çocuk. Yanisi bu kapsamda bakarsan illa ki kuzene nikah düşer. Bu ne demek? Aynı ortamda yalnız kalmayın demek. Nikah düştüğü için kıza erkek kuzeni yanında kapanmasının, kendini kuzenine karsi muhafaza etmesinin emredilmesi demek. Kisilerin davranis sinirinin belirlenmesi icin nikah dusen kisiler bas basa kalmasin denir. Yoksa "nikah düşmesi" demek "sakıncası yok, buyrun evlenin" degil yahu
Soran+1 yılBen zaten oo nikah düşüyor yani evlenelim demiyorum ki bazıları bunu sapıklık olarak yanlış olarak görüyor bende Hayır neden sapıklık olsun en az dışardan tanıdığım biriyle nikah düştüğü kadar nikah düşer anlamında söyledim yoksa nikah düşüyor o zaman evlenmeliyiz diye bir durum zaten yok aşık olmak sevmek gibi duygular mantık aranmayan duygulardır onun için kuzenmiş dostmus düşmanmış bunu sadece ergenlikte değil hiçbir durumda düşünmezsin aşık olduğun zaman düşünüyorsan o asla aşk değildir dini boyutunu da çok yanlış anlamışsın
En İyi Cevaplar
Evet olunur hatta ben seviyorum ama benimki üvey kuzenim 😊
14 Yorumla
Soran+1 yılYaa imkanı var mı peki
Soran+1 yılAy maşallah Rabbim bozmasin
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kuzenim bana olduğunu söylemişti ama inandırıcı değil yani yaşla alakali bir durum o zamanlar 17 yaşlarındaydi sanırım o yaşlarda bir kız herkese aşık olduğunu zannediyor zaten yani işin özeti aklı başında insanlar kuzenine falan aşık olabilicegini sanmıyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılAşk aklın başındayken olmaz zaten akıllım
Soran+1 yılBirine birden aşık olmazsın ona karşı duyguların istemeden başlar ve durdurmaya çalıştıkca ilerler ve bu evrede aklının başında olması çok düşük bir ihtimaldir
Neden olmasın bizim burada kız yabancıya gitmesin diye akrabayla evlendirilir en başta da kuzenler. bir kuzenim bir başka kuzenimle evlenmediği için pişman bile olmuş.
15 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bizim burda da olsa çok güzel bir görüş
Soran+1 yılKişiden kişiye değişir tabiki
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Olunabilir. gerekçesi yok.. kardeş değilsin. ateşle baruttur. ki İslamda da yasaklanmamıştır. nikah duser kuzene yani..
51 Yorumla
Soran+1 yılHay gözünü seveyim yaa
+1 yılİnanç kısmı beni germez ama yasalar izin veriyorsa (ki veriyor*) sıkıntı olmaz. Eğer ki etiklik ve çevre tepkisini soruyorsan da sen bireysin, toplum değil. Ayrı bir kimliğin var ve kimilğinde Avşar Tomris** yazıyor, tüm akrabalar tek kimlikle "Tomris Ocağı***" değil.
* TCK-104'ü gerektirecek bir durum söz konusu değilse.
** Belirtilen yerdeki adın tarafımızca bilinen herhangi bir gerçekliği yoktur.
*** Aile demek, dili Arapça'dan kurtarmanın bir parçası olarak Türkçe karşılığı yazılmıştır.10 Yorumladetaya attığın öpücüğeöpücüğe bakılırsbakılırs olunur.
14 Yorumla
Soran+1 yılKlavye eko yapmışmışmış
Soran+1 yılHwaywhwha keriz 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden olmasın biz olduk sevgiliyiz üç yıldır çıkıyoruz ayrıca çokta uzağız birbirimizden yinede asrın en güzel aşkını yaşıyoruz
55 Yorumla
Soran+1 yılHelal ulan size işte sizinki aşk inşallah çok çok çok mutlu olursunuz inşallah
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim inşallah kuzeniz diye evledirmiyorlar ama vazgeçecek değiliz
Soran+1 yılBizede yaptılar aynısını o vazgeçti ben asla vazgecmedim
Cevap sahibi+1 yılanlamıyorum ki neden bu kadar baski yapıyorlar onuda etkilemiş demek ki
Soran+1 yılBende anlamıyorum çok zor..
Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Dini acıdan sakıncası yok yadırgamam fakat bana ve aile yapıma göre yanlıs. Kuzenimi de kardeş gibi göremeyeceksem kimi göreceğim
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar senin kuzenin kardeşin değil senin kardeşin babanın çocuklarıdır ha bakış açına sonsuz saygım var eyvallah ama kuzenden kardes olmaz
Heh soruya bak... sonra da diyanetin uyduruk haberine tepki gösterin. Sen bu gün kuzenine yarın kardeşine daha sonra ki gün babana aşık olursun. M A L!
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartmadan saçmalama istersen bir soru sorduk çıkarın anam b. kunu
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAkraba evliliğine oldum olası karşıyım. Yani Türkiye de insan bitti, akrabaya dadandık bumu yani?
34 Yorumla
Soran+1 yılNiye akraba hayvan mi
- +1 yıl
Ben akrabalar hayvan onlarla evlenmeyin diye bir cümle kurmadım. Eğer bu sözümden bunları anladıysan pess.
Soran+1 yılHayır turkiyede insan bitti akrabalara dadandık ne demek yani gereksiz bir cümle
- +1 yıl
Sana göre öyle.
Akraba ilişkilerine aşk ve evlilik anlamınsa karşıyım :)
14 Yorumla
Soran+1 yılWhy
Soran+1 yılYukarda bir beye bunun cevabını verdim onu okumanı tavsiye ederim
olunur hatta kuzen kuzene evlilikte olur günah değil
01 Yorumla
Soran+1 yılAaayynen
Bana %100 uysa bile kuzenle ilişki iğrençlikten başka bir şey değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılKınama
+1 yılKuzenim bana olmustu ama ben istemedim cok kotu biseysonucta hep yuzyuze gelicegim bir insan kasiliyoruz ayni ortamda 😔
05 Yorumla
Soran+1 yılKarşılaşınca bir şey hissediyor musun peki
- +1 yıl
Onceden cok iyi anlasirdik yakindik yani seviyorum halen ama oyle değil yakin bir arkadasim gibi samimiydik o yuzden tek hisettigim sey onu kirmamak yani uzuluyorum
Soran+1 yılKötü bir durum tabiki onun için daha kötü gözünün önünde evleneceksin çocukların olacak
- +1 yıl
Evet daha iyileri cikar umarim onun karsisina
Soran+1 yılİnşallah inşallah
abi iğrenç misin ya kuzen dediğin kardeş gibidir. Hani uzaktan kuzen olsa yine anlarım da kuzen bu babanın öz kardeşinden olan çocuk
01 Yorumla
Soran+1 yılNolmus yani
olunabilir, dini olarak bir sakıncası yok.
ama ne olursa olsun yarın yüz yüze bakacaksınız aranız açılsa bile. dikkat et derim.13 Yorumla
Soran+1 yılİşte en zor yani da bu
Soran+1 yılKesinlinle
bence doğru bir durum değil ama dini yönden soruyorsan haram değil nikah düşer. iş nikaha gitmesede sevgili olunur.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden doğru olmasın ki
Soran+1 yılSenin düşüncen eyvallah saygım var ama bana göre evlendirilebilirler zaten herkes aşık olarak evlenmek istemez zorla evlendirilirler sonradan aşık olurlar belli olmaz anlayacagin
- +1 yıl
sana haksızsın demiyorum. sdce senin düşüncene göre değil normalde olan duruma göre de ewlenmelerinde bir sakınca yok. sadece yabancı tanımadığın biriyle ewlenmek farklı tanıdığın bildiğin duygularının farklı olduğu biriyle ewlenmek çok farklı. senin sorduğun durumun en güzel yanı eğer kuzenler birbirini seviyorsa ona sözüm yok bu çok iyi bir durum olabilir onlar için ama zorla ewlendirme kısmı iğrenç.
Ben olmadım çünkü kardeş gözüyle baktım her zaman. Ama bir kuzenim hatta süt kardeşimdi aynı zamanda bana aşık oldu. Tabikide karşılıksız olarak kaldı öyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılSüt kardeşlere nikah düşmez sadece kuzenin olsaydı iyi olurdu
olunur mu olunmaz mı bilemem ama benim kuzenlerim birbirlerini sevdikleri için 2-3 yıl önce evlenmişlerdi onlar birbirlerine çok aşıklarmış öyle diyolar 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaa en sevdiğiiim
+1 yılKucuklukten beri yanyana buyumus 2 insan ne biliyim olmaz bence
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha güzel bence çok anıları olmuş oluyor
Evet olunur. Dinen nikah düşer. Nitekim peygamber efendimiz (sav) de kızını amcasının oğluna vermiştir
00 YorumlaSeviyosan Git konuş bence :D
Bizde Kuzen kardeştir :D
Cıs yanarsın :D
Genede sen bilin :D112 Yorumla
Soran+1 yılWua y wgwayahw yorumuna gurbannn
Soran+1 yılBanane girsinler benim yuvama karışmasinlar yeterki
Soran+1 yılOturmaya mi geldik 😄😄
Soran+1 yılBakıyor ama aramızda imkansız olaylar var canım benim
Soran+1 yılÜmidim yok zaten seviyoz öylesine
Soran+1 yılAhauhqqay
- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılbizde evlenen var. kuzene nikah düşüyor diye biliyorum ben
00 Yorumla uf ya ne zamanlara denk geldik. herkese yan gozle bakmak nedir ya
01 Yorumla- 1 yıl
Aşk ne zamandır yan göz oluyor acaba biz galiba geride kalmışız
+1 yılKuzenin kardeşten farkı yoktur olunmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılKuzen kardes gibi olsaydı nikah düşmezdi ama Kuzenlere nikah düşer
- +1 yıl
Nikahın düşüyor olması etik olduğu anlamına gelmez ben yanlış buluyorum
Soran+1 yılEtik görecelidir elbette kişiye topluma yetişme tarzına göre değişir saygım var her türlu
+1 yılOlur mk. Geçen baba kızına şehvet duyuyordu diyanet açıklamasında, kuzen kuzeni sevecek çok mu sanki... :D
00 Yorumla
+1 yılEvet olunur ben bir . dönem oldum sonra baktım saçma sapan işler unuttum
11 Yorumla
Soran+1 yılOoooyy
+1 yılKuzenlerim kardeşlerim kadar yakın olduğu için imkansız.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi aile bağlarına göre de değişir
Gizli Üye(30-35)+1 yılolunabilir ben benden 12 yaş büyük bir kuzenime aşığım mesela benden başka kimse de bilmiyor ona da söyleyemiyorum platonik bir şekilde yaşıyorum aşkımı
09 Yorumla
Soran+1 yılYaa 12 yaş biraz fazla değil mi sanki
Soran+1 yılBide erkeksin yani daha zor
Cevap sahibi+1 yılya tabi fazla zaten ondan dolayı böyle platoniğim ya yaşıt olsak belki bir şeyler olurdu ama 12 yaş olunca çekiniyorum duygularımı söylemeye
Soran+1 yılYa şimdi söylemesi çok kolay ama bence başka birinde dene aşkı çünkü 12 yaş kabul edilir mi bilmiyorum kafam karıştı ama eğer donebilecegin bir noktadaysan hemen dön derim ben
Cevap sahibi+1 yılyok zaten onunla aramızda bişe olmaz bir sürü engel var.. başka birinde denemeye gelince, aşk öyle denenmiyor ki belki bir gün onun gibi aşık olacağım birisi çıkar karşıma
Soran+1 yılOnce tanı sonra aşık ol :) yapabilirsin
Cevap sahibi+1 yılumarım :) sen de mi kuzenine aşıksın?
Soran+1 yılArtık değilim bir zamanlar öyleydi
Cevap sahibi+1 yılne güzel sen kurtarmışsın kendini
bizim ailede olan yok ama uzaktan akrabalarda olupta evlenen duydum
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim ailede en son annemle babam kuzen olarak evlenmişler başka da izin yok yani
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılaşk bu kadar basit ise kime olacagını seçebiliyorsan niye olmasın dinen bir sakıncası yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrusun 👍👍
+1 yılberaber büyüdüğün kuzene aşık olamazsın, uzakta olan ilk defa gördüğün kuzenini sevebilirsin. Fakat nolursa olsun çok yanlış
04 Yorumla
Soran+1 yılKimi sevecegimize karar veremiyoruz maalesef
- +1 yıl
karar verebilirsin, azcık mantıklı olarak
Soran+1 yılAşkta mantık arıyorsan hiç aşık olmamışsın demektie
- +1 yıl
evet olmadım şükür.
Ayrıldık ama her seferinde engelletip geri gelip Özür dilerdi bigün ise numaramı sildiğini farkettim ben onu geri kazanmak isıtiyorim sence hersey bitmismidir
01 Yorumla
Soran+1 yılAynısı banada oldu kardes sonra bir baktım bir kızla instaya foto atmış s. ctm ağzına kaldırdı ayrıldı kızdan da sonra ben yine terk ettim onu bu sefer yine o kıza döndü 2 yıldır birlikteler
Gizli Üye(30-35)+1 yılakraba evliliği boy boy çocuklarınız olur evlenin :))
08 Yorumla
Soran+1 yılAyqygwgw
Cevap sahibi+1 yılÖküzdkwdawojdkw
Soran+1 yılWuauwhabhayvanhayaha
Cevap sahibi+1 yıladjasdhakineklikyapmaqsdajdklawa
Soran+1 yılWuzuahbakamacokilerigittinsusiwakuzsybwa
Cevap sahibi+1 yılaskadekoÖzürDilerimOzamansdlkasşldow :)))) neyse kalbini kırdıysam k. bakma hakkını helal et ayı dedin sandım ayq imiş :))
Soran+1 yılHauahababatamamaffettimququwuhw
Cevap sahibi+1 yıldjkasdjastuhafkonuşaraktaanlaşabiliyoruznlkasndkwjwq
+1 yılAslında bu soruda merak ettiğim.. Aşık olmaya karar verilirmi?
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yanii
- +1 yıl
Mesela biz olabilirsin dersek sen kalbine olabilirsin "kalbim" bir sakınca yokmuş mu diyeceksin?
Soran+1 yılBen zaten bildiğimi yaparım ama toplumumuzun bu konuya bakışı nedir onu merak ediyorum
- +1 yıl
Anladım hakkında hayırlısı olsun kardeş
Soran+1 yılSağol kank
Aaik olunur hatta evlenilir bile. Dinen de bir sakincasi yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılSüt kardeş değilse neden olmasın sonuçta nikah duser
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Kuzeniyle evlenen çok tanıdığım var hepsi gayet mutlu :)
Soran+1 yılİnş bende mutlu olurum kız
- +1 yıl
İnşaallah canım inşaallah darısı basıma ;)
olunur ya neden olunmasın sonuçta hayvandan geliyoz demi
01 Yorumla
Soran+1 yılValla ben insandan geliyorum da seni bilemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim arkadaşım yazlıkta kendi kuzenini hunharca götürdü ne diyorsun sen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Aşk mantıksız bişey olduğu için olabilir :)
12 Yorumla
Soran+1 yılThanks
+1 yılensest ilşkinin tavan yaptığı bir ulkede evet olur ve şeref yoksunları olur !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir benim kuzenim bana asikti ama snra vazgecti
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye vazgeçti
Cevap sahibi+1 yılSevdigim biri var mı diye sormustu bende evet var demistim ve bas harfini vermistim sevdigim kisinin ilk iki bas harfi ayniydi kuzenimkiyle sonra ikinci harfi de soyledim ama beni sevdigi cok belliydi gozleri parliyordu ayni harfler oldugundan cok mutluydu ama onu oyle uzmek istemezdim sonra ismini tam soyledim sevdigimin ve uzuldu ;( birdaha benle konusmadi
Soran+1 yılUlan yazık kıza nasıl üzülmüştür benim ciğerim parçalandı şurda
Cevap sahibi+1 yılOzamanlar sevdigim kisi beni sevmiyordu bende ilgi duymuyordum ama yillar sonra ona biraz ilgi duymaya baslamistim ama cok gec kalmistim artik. Ailedemizden gizlice nisanlamislar kuzenimi ve bizim sadece dugununden haberimiz vardi. Ne yani sanki onlarin kizina mi kaldik ki gizli gizli Nisan yapiyorlar
Soran+1 yılİşte hayata gec kalmamak lazım öyleyse böyle demişler sana çaktırmadan
+1 yılolunmaz sakat cocuklarınız olur ama sevısevılırsnız sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılolabilir. başıma geldi. ama platonik olduğu için zamanla bitti
03 Yorumla
Soran+1 yılSöylemedin yani
- +1 yıl
hayır.. o aynı duyguda değildi çünkü
Soran+1 yılOda zor anacım
Aşk değilde hoşlantı olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılHisse bağlı
Bence olunmaz kardeş bence o
02 Yorumla
Soran+1 yılBence değil
+1 yılOlunmaz çünkü kardeşin gibi görürsün
02 Yorumla
Soran+1 yılYetişme durumuna göre değişir bence
- +1 yıl
Sanmıyorum kuzenlerimin hiçbiriyle samimiyetim olmadı. Yılda en fazla 2 kere görüştük ama insanın benimsemesi lazım kardeş diye.
Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. Hayır olunmaz çünkü aileden birine şehvet duyulmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Sebebi mi var?
04 Yorumla
Soran+1 yılVar tabiki
- +1 yıl
Sinir katsayımı mı ölçüyorsun he?
Soran+1 yılPardon sen kimsin ya 😄
- +1 yıl
Yağmur.
aşk bu nereye konacağı belli olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz o ota konamadik
- Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılOlunmaz kuzen=kardes denklem bu
01 Yorumla
Soran+1 yılKuzen= amcanın Dayı'nın Hakan'ın teyzenin oğlu ya da kızı. Kardeş mardeş değil
+1 yılOlunmaz kardes gibi bise zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılHiçte
+1 yılbenım annemle babam teyze cocukları
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimkiler de amca çocukları
- +1 yıl
sıkıntı olmaz ya nolcak ama ıiş cidi olursa akraba evlili olcagı için hastende bı kan testı falan yptırın
+1 yılsapıksan olabilirsin tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeee alakaa ya
+1 yılAşk bu otada konur kuzenede 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılYani yanii
- +1 yıl
😊 ama dezavantajı cocuk olursa engeli olabilir
Soran+1 yılSağlık gibi bir engel yok 2016dayiz
- +1 yıl
Tabi canım herkes çok sağlıklı
Soran+1 yılSen hariç sanırım..
- +1 yıl
Gel kontrol et
+1 yılOlabilir kardes degil sonucta 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılAaaynen
Olunmaz çünkü kuzen kardeştir.
10 YorumlaBen olmadım ama olanlar var.
00 Yorumla
+1 yılOlunmaz açıklamaya falan gerek yok olunmaz.
00 YorumlaBende oldum ama reddetti söyleyim baştan
01 Yorumla
Soran+1 yılBenideeeee
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana asik olan kuzenim var
04 Yorumla
Soran+1 yılBanada. Sen ne cevap verdin
Cevap sahibi+1 yılOlmaz tabikidr
Soran+1 yılGıcık mısın
Cevap sahibi+1 yılYani asik oldugunu soylemedi ana faceden sahte hesaptan filan yazdi iste yok sulaleye yayarsin sen ben kim oldugumu solersem filan dedi ben anladim o oldugunu ama sevgili olmak istesede olmazdim yakismaz bana.
olabilir bu gönül mesalesi
00 YorumlaKuzen kuzeni giber mi hiç xd
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri