Sanaldan sevgili olanları anlamıyorum neye göre ve nasıl sevgili oluyorsunuz karşı tarafı görmemişsiniz tanımıyorsunuz o kişiye nasıl bir duygu besleyip de vaatler verebiliyorsunuz bir anlatın da bilelim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olunuyor, oldum. Ancak anladım ki çokta mantıklı değilmiş. Sonunda mesafeler yüzünden terk edilen ben oldum. Bu her anlamda böyle, aradaki mesafeler yüzünden bir şeyler hep eksik kaldı. Herkes sabırlı olamıyor, herkes bir şeyleri göze alamıyor. İnsan tek başına dağ olamıyor.
06 Yorumla- +1 yıl
Görmediğin birine nasıl vaat veriyorsun fotoğrafla gerçek bir olmuyor duygu besleyemezsin görmediğin bir insana hayal kurarsın ancak o da hayal kırıklığına ortaya çıkarır
- +1 yıl
Birincisi ben vaat vermedim. Tam tersi oldu. İkincisi görmüyorsun diye bir şey yok, teknoloji çağında yaşıyoruz görüyorsun. Görüntülü sohbet denen bir şey var. Ancak yan yana, yüz yüze olmakla bir olmuyor. Eksik kalıyor bir şeyler hep. Sonra bir taraf kendini geri çekince her şey kötüye gitmeye başlıyor. Kavuşamadıkça daha da kötü oluyor.
- +1 yıl
Hayır görüntülü dahi konuşsan yüz yüze gelme hissiyatı çok farklıdır yüz yüze görüştüğün zaman hoşlanma durumu oluşur yüz yüze görüşmediğin birine ne vaat verebilirsin ne de ondan hoşlanabilirsin klavyeyle sevgili olursun ancak
- +1 yıl
görmediğin birinden hoşlanamazsın ki fotoğrafa bakarsın fotoğrafa aşık olursun o da ters
En İyi Cevaplar
Herkesin kafasında bir insan profili var. Yanlızlık çekenler sosyal medyadan tanıştığı kişiyi onun yerine koyuyor. Yani kadın hayalindeki erkeğğn profilini düşünüyor, erkekde kadın hayalini. İki tatlı laf iki tarafında şımarmasına aşık olmasına sebep oluyor. Bu tamamen real açlıktan kaynaklanıyor. Birde sevgi görmemiş insanlar çok düşüyor bu duruma. Sosyal medya da çok sohbetim oldu. Benim ki arkadaşca. İhtiyaçlar doğrultusunda oldu
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
32Cevap
+1 yılcok guzel olunur. sevgili arkadas es hersey olunur.
bilgisayar basinda tanimadgimiz insanlara firkirlerimizi soylemekten yeri geldiginde yardimci olmaktan cekinmiyoruz ama su at gozluklerini cikarmayi bir beceremedik.
sanaldan hicbirsey olmaz diyen ahmaklarin derhal sosyal medya hesaplarinin tamamini kapatip gitmesi lazim.
08 Yorumla- +1 yıl
Görmediğin birine nasıl vaat veriyorsun fotoğrafla gerçek bir olmuyor duygu besleyemezsin görmediğin bir insana hayal kurarsın ancak o da hayal kırıklığına ortaya çıkarır
- +1 yıl
fotograf bir iletisim yontemi degildir. biz fikirlerimizi yazarak konusarak ifade ediyoruz. birini tanimak konusarak olur.
fotograflarimizi beyendik diye neden sevgili olalim.
once tabiki insanlarin birbirini tanimasi gerekir. ama bu fotograf beyenerek olmaz. - +1 yıl
Karşılaştığında beğenmeyeceksin belki ben bu kişiyle mi sevgili olacağım diyeceksin karşı tarafı umutlandırıyorsun istemeden onu görünce soğuyacaksın belki hayallerinii başına yıkacaksın kadının
- +1 yıl
İyi de beyenip beyenmeme konusu başka şekilde tanışınca da aynı şekilde sonlanıyor. Bu sanal dünyayla ilgili değil ki. Arkadaşının önerdiği birini de aynı şekilde beyenmeyebilirsin.
Ayrıca beğendiğin insan bile ne kadar aynı güzellikte kalacak. Hücreler her an yaşlanıyor.
Güzellik geçici.
Anlaşmak konuşabilmek çok daha önemli. - +1 yıl
Arkadaşının göstermesi farklı sadece resimde gördüğün birisine vaatle vermen farklı arkadaşın sana yardımcı oluyor ama sen burada hiç görmediğin birisini umutlandırıyorsun umut ise çok kötü bir şeydir o gösteren arkadaş sana umutla gelmiyor ama bu kişi sana bir umutla geliyor anlatabildim mi?
- +1 yıl
Vaat vermek tabiki çok ahlaksızca. Ben bundan bahsetmiyorum. Ama seni de anladım galiba. Ben iletişim kurmanın arkadaş olabilmenin önemli olduğunu söylemeye çalışıyorum. İnsan telefonun diğer ucundaki fiziki olarak aynı ortamda bulunmadığı birine vaat vermemeli. Üzücü
- +1 yıl
Aynen yüz yüze geldiğinde hoşlanırsan sevgli olursun
- +1 yıl
Evet anlaşılırsa çok da güzel olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiri buluşmuş kız sonra 1-2 erkek birde pitbull köpek getirip oğlanın üstüne salmış oğlanın kulağı kopmuş herifler şimdi cezeevinde, sabah haberde izledim, sanaldan sevgili çok güvenilir olması lazım galiba
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanaldan sevgili olmaz ama millet seks bile yapıyor
12 Yorumla- +1 yıl
seks yapmıyorlar mastürbasyon yapıyorlar
Cevap sahibi+1 yılyani öyle tabi ama onun zevki olmaz ki
+1 yılOlanlar var fotoğraf, video, görüntülü arar. Bana gerçekte manyak geliyor sanalda ultra manyak gelir. ☺️
07 Yorumla- +1 yıl
İşte neye göre oluyorsun fotoğraf ile gerçek bir olmuyor görüntülü de aynı şekilde yüz yüze gelince beğenmeyebilirsin görmediğin birine vaat veriyorsun
- +1 yıl
Görüntülü nasıl aynı olmuyor olan neyse o konuşursun edersin illa sevgili olalım değil o da seni beğenmeyebilir
- +1 yıl
İşte onu diyorum dışarıda yüz yüze görüşüp tanışmak var bir yerlere gidip vakit geçirmek var o yüzden sanaldan olmaz
- +1 yıl
Ben sanal işine girmem sahtelik akan insan dolu bulan buluyor orası ayrı ☺️
- +1 yıl
Yok be kimsenin bulduğu yok herkes kendini kandırıyor
- +1 yıl
Evlenen bile sanaldan güvenmek ayrı olay tecrübe ettim
- +1 yıl
Evlenen falan yok ya onlar magazinsel aptal şeyler
Gizli Üye(18-24)+1 yılliseliler yapıyo dışarı çıkamıyolar çünkü o yüzden telefonla ilişki yaşamak kolayo oluyo
20 Yorumla
+1 yılOlunur neden olunmasın evlenenler var sanal diee reel olmayacak değil ya
04 Yorumla- +1 yıl
Olunmaz yüz yüze görüşmen lazım
- +1 yıl
Zamanla oda olur yani yüz yüze görüşme
- +1 yıl
görmediğin birine vaatler veriyorsun belki beğenmeyeceksin belki ayrı dünyaların insanı olacaksınız neye göre vaat veriyorsun karşı tarafa
- +1 yıl
Resmini görmeden o şekilde iliski zaten yürümez ben bu siteden yüz yüze çok kişiyle görüştüm kız ya da kadınla boş yere ne diye görüşeyim oldu ya da olmadı sonucta bir şekilde yüz yüze geldik yani 1 sene burdsn bir ilişkim oldum aldattı o ayrı adam gibi sevseydi bellkide evli kalacaktim ama olmadı nasip değilmiş nasibin nerden geleceği belli değil anlican ha burdan ha reeldn
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlunabilir görüşürsün ne olcak sonra ama çok uzaksa uzak ilişki saçmalok sanaldan tanışıp ilişkidr olur seks odaklı fb falan olanda çok her şey olabilir
04 Yorumla- +1 yıl
O yüzden olunmaz arkadaşça konuşup buluştuğunda hoşlanabilirsin mesela
Cevap sahibi+1 yılYa bundada önce konuşuyorsun sonra buluşuyorsun bi çeşit tanışma yani işlevi aynı. Sadece sanal görüşmeden sevgili oldum ben diyenler saçma. Ama sanaldan tanışılabilir başlangıvı sanal olur
- +1 yıl
evet böylesi daha iyi
Cevap sahibi+1 yılBenvede sanal sadece konuşmaya araç işte
Öyle düşününce saçma geliyor evet ama ben reelde utangacım, Sanal da iki yıl konuştuğum kız arkadaşım oldu, Çağırdı gitmedim
00 Yorumla
+1 yılNeden olunmasin sonucta foti denen bir sey var ve arada muhabbet var
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır evlenemezsin sanaldan konuştuğun birisiyle yüz yüze görüştüğünde ancak sevgili olabilirsin fotoğraf ile gerçek bir olmuyor belki gördüğünde beğenmeyeceksin görmediğin bir insanla sevgili olamazsın olunmaz hayal dünyasında yaşarsın ancak
- +1 yıl
Tamam zaten sanaldan tanışırsın konuşursun sonra tele gecersin konusursun foto atarsin falan derken reelde bulusursun.
Ben buradan biriyle ilişki yaşadım 2018 de görüşüyorduk ama buluşma oluyordu
02 Yorumla- +1 yıl
bende yaşadım yüz yüze gelince beğenmedim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYüz yüze görüşmeden gerçek anlamda sevgili olunmaz ama flört başlangıcı olabilir bence.
01 Yorumla- +1 yıl
evet bende oldum 2 yıl önce hiç fotosunu görmemiştim ama deli gibi seviyodum sonra tabi fotosunu gördüm hisselerim hala aynıydi ama ayrıldık 1 2 hafta çıkmıştık defalarca ayrıldık başkasıyla aldatı ama onu hala seviyorum 2 yıl 6 ay oldu...
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır sevgili olunmuyor işte sadece düş yapıyorsun sanaldan konuştuğun birisiyle yüz yüze görüştüğünde ancak sevgili olabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılFlört olur da sevgili hep sanalda kalacaksa olmaz
00 Yorumla Olanlar var. Evli olmasaydım denerdim
529 Yorumla- +1 yıl
İşte onu soruyorum neye göre görmediğin birisine vaat veriyorsun
- +1 yıl
@Keynesyen yoo denemedim
- +1 yıl
@Keynesyen arkadaşlarımla konuştum
- +1 yıl
Mesaj butonunu açmanı bekliyorum ☺️
- +1 yıl
@CanArslan3333 neden kii
- +1 yıl
seks teklifinde bulunacak
- +1 yıl
Açarsan hemen 2 cümle yazıcam başka da yazmıcam
- +1 yıl
@CanArslan3333 Peki açtım
- +1 yıl
İşte olmuyor görüntülü konuşsan bile yüz yüze gelmediğin sürece birisine aşık olamazsın yüz yüze görüşmek çok başka bir duygu
- +1 yıl
@hulyalimm şimdi denemez misin pekisi 🙃
- +1 yıl
Kendi adına konuş herkes Abaza diye bi ilan mı verildi burada
- +1 yıl
@hulyalimm bende evliyim
- +1 yıl
@CanArslan3333 Ne kendi adıma konuşacam be burada numara çekme ağzına tekmeyi vurdum mu yığılırsın yere kertenkele seni
- +1 yıl
@hulyalimm çok ayıp
- +1 yıl
Seviyesi düşük birisi için ağzımı bozup seviyene inemem bak işine
- +1 yıl
@hulyalimm valla pes ediyorum tamam 😂
- +1 yıl
@CanArslan3333 Şimdi de seviye ölçer mi oldun dansöz
- +1 yıl
@hulyalimm pes dedim ya sustum işte 🤐
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılsanaldan en fazla partner bulursun ama evlenenlerde var
00 Yorumla Olunmaz çok acı çektim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılolunuyor ama çabuk kaybediliyor
10 Yorumla
+1 yılGizlilik ilgi çekici olabiliyor bazen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleski sevgilimle sanaldan tanıştık. 9 ay birlikte olduk. arada buluştuk. doya doya s4ks yaptık. sanaldan konuşmak daha rahat
013 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılbuluşamamış olmamız bizi daha çok birbirimize bağladı. görüntülü görüştük. sonra buluştuk. kafamız uyuşuyordu. sapyoseksüel bir çifttik. .10 yaş büyüktü benden hatta. aynı yatakta da yattık. çıplak da uyuduk her şeyi yaptık. çok iyiydi her şey. rüya gibiydi. o olmasa çoktan intihar etmiştim
- +1 yıl
sevgili olma olayına yüz yüze görüştüğünde karar verirsin yani sanaldan düşünemezsin bunu onu anlatmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılbiz birbirimize çok bağlıydık. her saniye konuşuyorduk. sanalda oldu her şey.
- +1 yıl
Konuşabilirsin ama onunla bir şey düşünemezsin
Cevap sahibi+1 yılya neden düşünmeyeyim fotoğrafını, her yerini gördüm her şeyi konuşuyorduk. derdimizi anlatıyorduk. içimiz dışımız birdi. sen 31 yaşındasın diye ters geliyor sana ama normal şeyler bunlar.
- +1 yıl
Sanaldan düşünemezsin diyorum sanaldan normal konuşursun yüz yüze geldiğiniz de sevgili olursunuz
- +1 yıl
ben mesela sanaldan konuştuğum oldu ama yüz yüze geldiğimiz de sevgili olamadık
Cevap sahibi+1 yılkarşındaki herifle alakalı. benim sohbetim sarıyor gerçekten kaç yaşındaysa karşımdaki aynı onun gibi konuşuyorum. karşımdaki kadın da öyleydi sohbet etsek hak vereceksin bana
- +1 yıl
İşte olunmaz olunmaz görmediğin birine ilgi duyamazsın
Cevap sahibi+1 yılseninle konuşmaya başladık diyelim. birbirimize foto attık. beğendik birbirimizi sohbet ettik bi ara da buluştuk öyle sevgili olduk mevzu bu.
- +1 yıl
yüz yüze görüştüğümüzde buna karar veririz fotodan karar veremeyiz
Cevap sahibi+1 yılSen İstanbul’da mı yaşıyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herhalde duygularını doyuruyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. flört olurda sevgili asla
01 Yorumla- +1 yıl
ikisi de olmaz yüz yüze görüşmediğin biriyle sevgili olamazsın
+1 yılOlunur ve oldum da
02 Yorumla- +1 yıl
Olunmaz yüz yüze görüşmen lazım görüşüp vakit geçirmen lazım bol bol
- +1 yıl
Sanaldan konuşmaya başlıyorsun, kafa yapıları da uyuyorsa görüşmeye karar veriyorsun , beğenilme de olduysa karşılıklı sevgili olursun..
Yoksa görmeden sen benim sevgilimsin tarzı olmaz tabii, saçmalık olur o
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Saçmalık olunmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Nefes almasına göre oluyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. BUradan Oldu buluştukta
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
sevgili olma olayına yüz yüze görüştüğünde karar verirsin yani sanaldan düşünemezsin
- +1 yıl
duyguları yüz yüze görüştüğüm insanlara yapıyorum görmediğim birine aşık olamam
- +1 yıl
Ben sadece sanaldan bunu düşünemezsin diyorum
+1 yıluzun boyluysa.. ..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz mantığa ters
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. olunaz bos is..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyokluktan bi de özgüvensizlikten bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Görüp sevgili oluyorlarsa demek
00 YorumlaOlunuyor
01 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılEvet 4 yıl.
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır olamazsn sanaldan konuştuğun birisiyle yüz yüze görüştüğünde ancak sevgili olabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz, bence olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlabilir.
00 Yorumlaasla olmuyor
10 YorumlaHayır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur
01 Yorumla- +1 yıl
Olmaz tabiki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz bence
00 YorumlaNeden olmasın
015 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bende yaşadım ben buluştuğumda beğenmemiştim karşı tarafı o yüzden boşa vaat vermiş oluyoruz karşı tarafa sevgili olmuyor yüz yüze görüştüğün bir insanla sevgli olacaksan olur
- +1 yıl
Olmuyor olmuyor görmediğin birine vaat veremezsin
- +1 yıl
Hiç bir türlü olmaz
- +1 yıl
Sende de olmadı
- +1 yıl
yüz yüze gelmediğin biriyle sevgili olamazsın konuşmayla sevgili olunmaz yüz yüze geleceksin çıkacaksın gezeceksin takılacaksın klavyeyle sevgili mi olunur
- +1 yıl
Görüntülü konuşmaktan bahsetmiyorum yüz yüze gelip bir yerlere gideceksiniz eğleneceksiniz bir şeyler paylaşacaksınız
- +1 yıl
Olamazsın kendini kandırırsın
+1 yılKimle
00 Yorumla
+1 yılKısmen
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi