Olamam ki! Bakışlarını, gülüşünü, ses tonunu, mimiklerini ve heyecanını görmeden 🙃 İsmimi dilinde duymadan, nefesini hissetmeden, aynı masada tek bardaktan su içmeden ve ait olduğumu hissetmeden..!

Olamam ki! Bakışlarını, gülüşünü, ses tonunu, mimiklerini ve heyecanını görmeden 🙃 İsmimi dilinde duymadan, nefesini hissetmeden, aynı masada tek bardaktan su içmeden ve ait olduğumu hissetmeden..!

Birini sadece görerek etkilenirsin sadece. Sevebilmen için tanıman lazım.
Az önce nasıl diye soran bir kız gördüm 😂 etkilendim. Maşallah güzel kız 😂 ama sadece etkilendim 😂 Dikkatimi çekti o kadar 😂
Bazı romanlarda resmini bile görmeden satırlar arasındaki karaktere bile aşık oluyor insan.
Teşekkürler
Olmadım ama 4 senede sadece 2-3 kez görüştüğüm bir adama aşık olmuştum.
Cevap
19Cevap
hayır olmadım ve olmamda
Kalbini hissetmem lazım aşık olmam için. Hissettirmesi yeterli. Görerek ya da görmeden, bilemem bunu…
Resmini görüp beğenmiştim buluşunca da hareketleri de hoşuma gitmişti bu tarz olabilir veya hissedersin senin için önemli biri olacağını
Her şeyi en güzel şekilde yazmışsın zaten 😊
Fikirlere aşık oluyorum o yüzden fikirler öncelik bende..
Olmadım, resim ile reel arasında çok fark var
Etkilenme olur ona aşk denmez aşık olmak için tanımak gerekir diğer türlü heves sayılır
Hayır, ama fotoğrafını gördüğümde anlamıştım onun tüm hayatımı değiştireceğini...
Bana olan biri var ve yanlış tercih yapıyorsun gel vazgeç bu sevdadan diyorum ama netice ortada.
Yaptık bir a*ptallık işte..
Hayır olmadım olmam da.:)
İmkansız,, z olmaz olamaz
Aşık olmadım ama çok hoşlandım
Insan bi hayalin pesinden gitmemeli
Sanmıyorum, yetersiz kaynak der geçerim😉
hoşlanma tanıma sebebi
ama sadece resmini beğenip yakından tanıdığım insanların geneli bana çok benzer
Olduklarım genel de ünlüler oluyor 😁
Abazalik, sevgisizlik veya asosyalliktir bu.
Sacma ya yeterli değil
Hoşlanma olabilir tabi
O kadar yoklukta değilim henüz
ben daha çok ses tonuna aşık olurım
Hayır resmini gorup asik olmadim
Evet şu an öyleyim
Olmadım
Hayır
Olmadım olmam da
O kadar da değil
kıza baglı :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?