SİZCE nasıl acaba sevdiği ben miyim yoksa başkasını mı seviyor gerçekten de?

ben okuldan bir çocuğa aşık oldum sonra bu çocuk bana çok yakın davranıyordu çocuk da çok yakışıklı ama ben hiç onunla konuşmadım sadece bakışıyoruz 1.5 yıldır öyle bu 1 aydır feln bna bakmayı kesti bnde pek bakmazdım aman anlamasın falan diye çünkü hani anlarsa bna bakmayı keser falan diye düşünüyorum arada bir bakıyordum bir gün bizim sınıftan bir kızda ona aşık oldu tabi benim ona aşık olduğumu da bilmiyor neyse ben kıza kanka gibi yaklaşıyorum olanları öğrenmek için kız sonra watsappdan konuşmaya başladık demesin mi ben yıkıldım resmen sonra bir benim çocuga bakıyorum Allahım nasıl havalara girmiş bana felan bakmayı kesti benim çok moralim bozuldu. benimkini seven kız kim olduğunu dahi söylememiş ama benimki şimdiden havalara girmişti kızla da konuşuyor tabi arkadaşlarım hiç beklemezdik felan dediler neyse bu bana bakmayı kesti 2 hafta felan nerdeyse hiç bakmadı okulda cool cool gezincem havalarında bende anca ağlıyorum sonra bizim okula benim biarkadaşım geldi tam da onların sınıfına arkadaşım da ona aşık oldu ama oda bilmiyor benim ona aşık olduğumu sonra onların sınıfına gelen arkadaşım yanıma geldi kanka onun sevdiği bikız varmış dedi 1.5 yıldır okızı seviyomuş bana söyledi dedi ben hemen umutlanıyorum o kız inş benimdir diye neyse sonra şöyle dedi, kız bu okuldan değilmiş, bana kızla watsapp mesajlarını gösterdi dedi kız buna yüz vermeyince sevmeyi bırakmış ama unutamıyormuş bir türlü dedi bende hala içimde kalan umutla soruyorum belki seni kandırmıştır diyorum yok kanka dedi sınıftaki herkes biliyo onu sevdiğini dedi adı ne dedim aslı dedi benim de adım aslı değil ben çok üzüldüm yine arkadaşlarıma anlattım ya saçmalama dediler hiç insan ilk gördğü brine anltır mı bu kadar özelini dediler daha kız geleli kaç gün oldu dediler
Güncellemeler
+1 yıl
ewet
SİZCE nasıl acaba sevdiği ben miyim yoksa başkasını mı seviyor gerçekten de?