Sevgilim beni gerçekten seviyor mu yoksa farklı amaç için mi farkını nasıl anlarım?
3 ay
Sevgilim beni gerçekten seviyor mu yoksa farklı amaç için mi farkını nasıl anlarım?
Ben merak ettiğim şey şu hani senin zevkin oluyor tamam farklı amaç olsa ne olur olmasa olur ya iki tarafta zevk alıyor mu alıyor hayatınızı yaşıyorsunuz O zaman niye böyle düşünüyorsun ki hani bakire olmayan bir kız olsan da olmasın da kimse sana bir şey demeyecek Hani sen tadını yaşıyorsun o tatlı damağında kalmış onun içinde kalmış bence yaşa gitsin ya ama hani ben evlenecek Ben onu bekliyorum diyor sana bir şey diyemem daha sonra daha da şöyle söyleyeyim artık bak bir kere diye bir şey kalmadı kafana takılı olan şey bu yüzden bakiresin değilsin kimsin umurumda değil artık ya
birinin gerçekten sevip sevmediği sözlerinden çok davranışlarından belli olur sana değer veriyor mu yanında huzurlu hissediyor musun zor zamanlarda yanında mı yoksa sadece işine geldiğinde mi var buna bakmak en net cevabı verir ❤️🌹
Şüphe duyman normal, kalbin kendini korumaya çalışıyor aslında 🫶🏼
Bunu anlamanın en net yolu, onun davranışlarına bakmak. Sadece ihtiyacı olduğunda mı yazıyor, buluşmak hep onun işine gören zamanlarda mı oluyor, zor günlerinde yanında mı, sen üzgünken gerçekten ilgileniyor mu? Sadece fiziksel şeylere odaklıysa ya da sürekli senden bir şeyler istiyorsa orada soru işareti var demektir 🚩
Senin ilişkinde en çok neler seni rahatsız ediyor, biraz anlatmak ister misin? 💬💭
Cevap
16Cevap
10 lafından 9 tanesi cinsellikse kendi çıkarına seninle
Yok konuşurken hiç açmıyo ama bukulunca yakınlaşıyoruz
Bu soruyu sorman demek ortada çıkar olduğunun göstergesi. Gerçekten sevseydi sevildiğini hissederdin
Evlenmiyeceksen dert etme gerçek sevgiyi aramakda, anın tadını çıkar geç
osur yaninda oh aşkşm çok güzel kokuttun diyorsa seviyordur napıyosun lan diyorsa aldatıyorudr
Manyak 😅😅
yakışıyor mu sana böyle sözler (yakışıyor)
@neiciyosuncamsilmi yorumlarıma bakmaya utanmıyormusun
utanmazım ben
@neiciyosuncamsilmi belli
Davranış ve konuşmalarından
Konuşurken konusunu hiç açmıyo. Ama yanyanayken yakınlaşıyoruz baya
Tamam yani 😂 aynı şey kullanılıyorsun
Ne kadar zamandır sevgilisiniz
Daha yeni
O zaman sevmiyordur
Menfaati için arıyorsa cikari öndedir
Cinsellik yaşama anlarsın
Anlar his edersin çoğu erkek kaçamak peşinde
Yanında ossur igrenirse sevmiyor
bunu düşünüyorsan çıkarı içindir
yav gidin uyuyun hayatı zehir ediyosunuz
Ya ne alaka merak ediyorum
bi erkeğin bi kızın kahrını çekmesi için nasıl bir çıkarı olabilir sence
Cinsellik açısından
Bosverr bırak silksin
Farklı amaç ne ama
Her görüşmede özelin oluyor mu
Nasıl bir çıkar
Cinsel açıdan
Yok öyle değil şu anlık ama daha yeniyiz. Hatta ilk defa biraz yakınlaştık geçen ve o yakınlaşmadan sonra öyle düşünmeye başladım
Ama daha öncede başıma geldi. Bazı erkeklere gven olmuyo. Seni çok düşünüyo gibi daveanıyolar ama tek amaçları o
Aslında hiç öyle kaygım yoktu. Yakınlaşınca oldu
Ne hissettim bende bilmiyorummm
:(
Konuşmalarına bak
Zor j
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?