Sevgilim başkasını sevdiğimi düşünüyor ama ben onu çok seviyorum?

Üç dört gün önce tanışmamızın 1. senesi doldu. Her şey çok iyiydi. Benim bu kızdan önce hiç ciddi bir ilişkim olmamıştı daha doğrusu ilişkim olmamıştı (ortaokulda mektupla konuşma vb olmuştu). Çok sevdim kısa zamanda her şeyim oldu. Annemi babamı dahi karşıma aldım, sizden olmaz diyen arkadaşlarımla küstüm. Arkadaşlarıma "ben seviyorum benim yanımda olun ya da gidin" de dedim. Çoğu arkadaşımla bağım koptu. Parasız gezdim ailemle kavga ettim çünkü yine bu kıza sığındım. Sığındım çünkü çok sevdim. Yakın bir arkadaşı vardı ve o kızla arası bozuldu sevdiğim kızın. Biz de ayrıldık ve o sırada en yakın arkadaşımda Instagram şifrem var çünkü ben aktif değilim ders çalışıyorum ama kızla ayrıyız. Bir gün bir fake hesap yazmış (arkadaşım fake hesabı sevdiğim kiz sanmış beni test ediyor sanmış) ve arkadaşım sevdiğim kızla ilişkimi onaylamadığı için sevdiğim kızı sinir etmek için benim ağzımdan, "ben aslında o'nu değilde en yakın arkadaşıni (sevdiğim kızın kavga ettiği kızi) seviyorum" yazmış. Fake hesap sevdiğim kiza ait olmadığını anlayıp arkadaş mesajları silmeden fake hesabı engellemiş. Bizim kızla aramız düzeldi ve ben memleketteyken beni aradı. Dedi ki "benimle çıkarken en yakın arkadaşımı sevmek nasıldı?". Kız engeli kaldırmış ve konuşulanlar silinmedigi için dm kutusuna düşmüş. Arkadaşımın yazdigi yalan yanlış her şeye inanmış. Sonra ben her gün aradım hakaretlere dayandım sustum. Anlattım birleştik. O günden sonra hiç bana güvenmedi ama birlikteligimiz sürdü. Sürekli ayrıldık barıştık yeri geldi ben gittim yeri geldi o geldi. Barıştık. Sarıldık sustuk. Ağladık. Ben evimle onun evi arası 2 km olmasına rağmen bir ay boyunca evinin önüne gittim sigara içtim bekledim acaba çıkar da görür müyüm diye. Saklandım binalarinin göründüğü ama beni goremeyecekleri bir yere sürekli oturdum saat 12ye kadar. Gittigimiz parklara akşamları gittim oturduğumuz banklarda tek başıma oturdum geri geldim eve. Son 3-4 aydır kendimi kanıtlamak için her şeyden taviz verdim derslerim düştü.
Güncellemeler
+1 yıl
-iliskinin kralı ilan etti kendisini ne dediyse yaptım. Bir sene olduğu için herşeye rağmen gittim kolye aldım ve bugün verdim. Akşamına bana sen o kızın evinin önüne gittin diye tartışma başlattı ve ayrılma noktasına getirdi, bitirdi ilişkiyi. Yoldan geçen bir kıza göz ucuyla baksam sen ona baktın buna baktın diye beni azarladı mahvetti küstü. Psikolojim bozuldu. Kafam yerde yürüdüm yeri geldi.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşları da istemiyor bu ilişkiyi, benim arkadaşlarım da istemiyor. Üzülmekten bir kaç kere yolda baygınlık geçirdim. Sigara içmekten kafam yerinde olmuyor alkol kullanmaya başladım. Çok seviyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bana her şey bitti birdaha olmayacak bizden dedi. Buraya sorayım dedim. İt gibi sevdim seviyorum. Çok kız reddettim ederim de. Allah var. Gün olur anlar...
Güncellemeler
+1 yıl
Eden bulur. Yapan yaptığını çekmeden ölmez. Tesellim değil temennimdir.
Sevgilim başkasını sevdiğimi düşünüyor ama ben onu çok seviyorum?