Arkadaslar 1,5 yıldır beraber oldugum sevgilime artık eskisi kadar ilgi gosteremiyorum eskisi kadar sevemiyorum onu ve su anda baska birinden hoslanmaya basladim bunu sevgilime soyledim sana ihanet etmek istemiyorum kalbimde baskasi var daha fazla devam etmeyelim diye. sinirlendi biraz bir de gozleri doldu. o kim kesin benimleyken onunla da yazisiyodun falan dedi ama daha cocukla yeni tanistik. sonra kalktı gitti zaten. bari güzel ayrılsaydık ya. bir de sonradan beni o cocukla konusurken gordu okulda, ''aferin iyi yapıyosun'' bakışı attı iğneleyici bir bakıştı yani. Söylemeyip sonradan aldatsam daha cok hosuna gidecekti herhalde ya. of kotu hissediyorum napıcam
Cevabın nedir?
+1 yılMerhaba, bu anlattığın olay benim fobim :D burdan bende özgüven eksikliği varmış gibi düşünebilirsin ancak benim kastettiğim , sevdiğim, gönül verdiğim birini mutlu edememem ve elimden kayıp gitmesi. Senin soruna gelirsek eğer , sevgili olduğun oğlan bazı yönlerde son zamanlarda eksik kalmış, misal cinsellik, eğlence, muhabbet, romantizm , ya da sizin ilişkinize özel bizim bilemeyeceğimiz, ve bu ilişkinin mihenk taşı olan birşey ki bu şey siz ilk çıktığında alevlenip zaman içimde sönümlenmiş olabilir ve bunun gibi pek çok ihtimal, sende bir dişi olarak 10-20gun ne kadar sabrettiysen dayanmışsın ve iç güdülerine yani egona yenilip ( sandığınız) aşkı [ki 21. Yy da herkes aşkı yaşadığını sanar, bu kadar kolay değildir] kafanda bitirmişsin, hoşlandığın oğlanda (biz bunlara ibine deriz) kasıtlı olarak dikkatini çekmiş sen bunu fark etmedin , ve sonra sana yüz vermemiş böylece hep elinde dur, ilgin üstünde kalsın tarzı ego tatmin edici hareketlerde bulunmuş, senin bu durumda yapacağın eğer hala aytılmadıysanız ve bir umut ışığı varsa sevgilinle konuş bak mahmut ilişkimize bir şans veriyorum 1,5 yıldır bersberiz yediğimiz içtiğimiz ayrı geçmedi,, biraz değiş benim için, o ilk tanıştığımızdaki aşkı alevi özlüyorum, hormonal dengem bu aralar çok garip , beni anlayışla karşıla de, tamam derse toparlarsınız, demezsede hoşlandığı ibineyle ÇIKMA! Zamana bırak sana bir mahmut dahaçıkar, bu yazıyı , sevgiline üzüldüğüm için yazdım, ii günler :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılen doğrusunu yapmışsın.ona ilgisiz olarak davrancaktın ve kafasında sürekli bir kuşkuyla dolaşacaktı ve bu onu uzun vadede daha fazla yıpratacaktı.şimdi belki birkaç ay boyunca başkasına tercih edilmiş olmanın burukluğunu yaşaaycak.gözlerinin feri sönecek.ancak olsun.yine de hiç olmzsa kafasını beynini kemiren bir kuşku dalgası olmayacak.ve kendini sürecin sonunda daha güçlü çıkmış olarak bulacak.KEŞKE BÜTÜN KIZLAR SENİN GİBİ OLSA...
011 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım doğru bişey yapmışımdır
- +1 yıl
etik olarak doğru.ancak netice olarak? orasını Allah bilir.ancak çocuğu bir uçurumdan aşağıda yuvarladın.onu da bil.bundan sonra karşısına çıkan hiçbir dişiye açımaz o..
Soran+1 yılUçuruma yuvarladın derken
- +1 yıl
yani hayatı ve insanlara bakışı bundan sonra asla eskisi gibi olmayacak.
Soran+1 yılO kadar mı kötü diyorsun? Unutur bence bir sure sonra
- +1 yıl
bazı şeyler vardır ki beyin unutsa bile kalpte izi kalır...
Soran+1 yılAnladım 😔
- +1 yıl
anlasanda birşey fark etmez artık.GEÇTİ BORUN PAZARIIII SÜR EŞEĞİ NİĞDE'YE...
Soran+1 yılYine olsa yine yaparım yapacak bisey yok. Sadece üzülsün istemezdim cok guzel anilarimiz var
- +1 yıl
işte bunun için ASLA Bİ KADINA TAM OLARAK BAĞLANMAMAK GEREK.şunu artık çok iyi biliyorum ki hiçbir kadın.en senin için ölürüm dediği bir erkeği bile %100 tam anlamıyla ama kesinlikle sevmez.bunu çok iyi biliyorum.bi kere bende düştüm o tuzağa.bundan sonra düşmem Allah'ın izniyle...
Soran+1 yılInşallah.
Sen yapman gerekeni yapmışsın. Dürüst davranmışsın. Bir insana karşı dürüst olmak, net davranmak, dengesiz davranmamak ona değer vermek demektir. Birinden hoşlandığını farkedip bundan suçluluk duyup ilişkini bitirmen bile çok onurlu bir davranış. Etrafta bunca kadın başkasına ilgi duyup hatta! aldatıp! ilişkisini sürdürüyor. Başkasına kayıyorsa ilgin demek ki bitme vakti gelmiş. Ama sen gene de hemen bir ilişkiye başlama. O çocukla da görüşme, bekle biraz hem kendi duygularından emin ol. İyi düşün, doğru karar ver.
33 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, dediğin gibi yapıcam
- +1 yıl
Marlani ne dediyse aynısından..
+1 yılBir insana umut verip başkasını sevmek çok gunah.
Peygamber efendimiz demiş ki "umut verip, guven aşılayipta yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasini iki dunyadada veremezsin."
Allah sonunu hayretsin , dürüstlük yapmışsın ayrilmissin amenna bu iyi bir şey fakat her ne olursa olsun çocuğa umut vermişsin unutma yaşattığını yaşamadan ölmezsin05 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır zaten 1,5 yıllık sevgilim diyorum ben de seviyordum onu. Ilgim azaldi sadece
- +1 yıl
Peki size karşı yanlış bir hareketi mi oldu ya da eskisi kadar ilginizi çekmiyor mu? Çünkü bu tür olaylar insanları başka heyecanlar aramaya tetikler
Soran+1 yılHiçbir yanlısı olmadı
- +1 yıl
Ay çok kötü bir durum , ben her zaman korkarım sevgilimden sogumaktan.. o yüzden fazla bulusmayiz sıkılmayalim diye. Neyse olan olmuş canım sıkma canını , bazıları çıkarken aldatiyor , sen onu yapmamissin en azından dürüstçe söylemişsin. Bir başkası olsa bunu bile söylemeye cesaret edemezdi. Diyeceği şey " sen daha iyilerine layiksin " olurdu. Bu klişe cümleyi bahane ederek soylemedigin için seni ayrıca tebrik ederim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılmal mısın sen? sevgilin varken yeni bir erkekle tanışmak neyin kafası? ağır kaşarlık seziyorum ben burada...
eğer o seninle tanışmak istemişse sevgilim var deyip geri çevirirsin... çevirmiyorsan bu seni hazırda adam tutan bir kaşar yapar... yok sen tanışmaya çalışıyorsan zaten silme kaşarsın...15 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi de kaşar olduk.
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma da öylesin... eğer gönlünün başkasına kayacağını hissediyorsan önce o çocuktan ayrılırsın.. ondan sonra karşına çıkan insanları değerlendirirsin...
Soran+1 yılAyrıldım zaten. Ayrıca etkinlikte tanıştık çocukla yani yavsamadi ben de sevgilim varken tanisamayiz tatliiam mi diyim? Etkinlikler sosyalleşmen icin zaten.
Soran+1 yılHskshshsjsjhsh
+1 yılDoğruyu yapmışsın ama çocuk her gece senli hayaller kurmuş bir anda hayatından defolum cıkmıssın , çocuk için nekadar lanet bir gün sen onu anlayabılırmısın ne diycektı hayallerını yıkıp agzına s.cıp bıraktıgın için iyi yaptın saglık olsunmu? çocuk sevmiş işte sn terk etmissin davranması gerektıgı gıbı davranıyr duygunuzmu yok sızın nasıl yaratıklarsınz ya benim gozum doldu
017 Yorumla- +1 yıl
hacı sevmese bile bir erkeğe koyar bu.
Soran+1 yılBen miyim duygusuz? Gidip sarılayım mı napıyım hayret biseysin
- +1 yıl
Sarıl falan demiyorum çocuktan nasıl davranmasını bekliyorsun ki gelip ya ne güzel yaptınmı diyecek
Soran+1 yılHayır da ben kendime yediremedim galiba bu davranışı
- +1 yıl
Yedirememen normal ben burada kimseye yaranmaya çalışmıyrum soru sordun cevaplıyorum ya da sana garezım yok, yaşadım daha önce böyle bir şey 1 senelik ilişkiyi kız bitirip bir hafta sonra ilişki sırasında buna baktı sarktı diye dövdüğüm 2 çocukla ayrı ayrı buluştu falan.. Adamın zoruna gidiyor adam sana gece sarılıp yatma hayali kurup yatıyr her gün sen terk ediyorsun sonrada ona acıyorsun...Çocuk sessiz tepki veriyor küfür etmediğine dua et... 2 gün ence gece senle aynı evde uyuma planları yapan cocuk sımdı gece o adamla aynı evde uyudugunu dusunucek... Senin yaptıgın yanlış olmaya bilir ama bekledıgın tepki yanlıs
Soran+1 yılEvet haklısın. Yalnız kufretse daha mutlu olurdum. Sessiz kalmasaydi keske. Bisey demiycek misin dedim susmak buyuk insanlarin intikamıdır dedi
- +1 yıl
Bende aynısını dedim beni terk eden kızda 2-3 sene sonra benden helallik istedi sanırım acısı geçmiyor şu an bir örnegini kankam yaşıyor.. Bu yaptıgını sanırım unutmayacaksın ortada bir yanlış yok ama acıya sebep oluyr
Soran+1 yılAnladım:
Soran+1 yıl:/ *
- +1 yıl
Bu arada eğer çocugun iyiliğini gerçekten istiosan bırak unutsunb yazık be döner falan diye umut bağlar.. Kendini iyi hisstmek için çocuğa kendını anlatmaya calısma bırak pesını cocugun ne dusnurse dusunsun daha kolay oluyr en azından
Soran+1 yılOyle doner falan diye düşüncek biri değil sildi su an beni. Sadece üzülüyodur en fazla. Ben donsem bile kabul etmez yani
- +1 yıl
Etmez ama işste pişman ol dönmek iste diye bekler kendim yaşadığımdan söylüyorum bende aynısını yaptım içim kavruldu ama kuyruğu bende diktuttum
Soran+1 yılPişman olsam da belli etmiycem :D We can do it!! Hskshshsjsjhsh belamı arıyorum resmen
- +1 yıl
Bnce et olursan bu senin karina olur..
Soran+1 yılGururlu biri hayatta kabul etmez donsem bile. Ben biliyorum yani
- +1 yıl
Fark etmez sen dönmek isteme zaten umarım gittiğin yerde mutlu olursun ama sana tavsiyem olduğun gibi görün ne hissediyorsan onu söyle dışa vur zarar etmezsin.. Pişman olursanda sen haklıymışsınb demesini bil bence herkez her zaman bu felsefe ile davransa dğünya çok daha gzl bir yer olurdu
Soran+1 yılEvet
şimdi sana kaşrsın şusun busun demiyeceğim. çünkü bu senin doğanda var. ne yazıkki kızlar "daha iyisini bulduğunda yanındakini sat" şeklinde programlanmış. üstelik evliyken bile daha iyisini aramayı bırakmıyorsunuz.
015 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyisi falan degildi eskisi kadar sevmiyordum zaten anlamak cok mu zor lan?
Soran+1 yılSevgilim yok su anda. Sadece konuşuyoruz çocukla iliski yok
Soran+1 yılAbi ben sevgilim mi dedim? Çocukla konuşmayla başladık hoslandim diyorum. Nerenle okuyorsun sen
- +1 yıl
tamam kızım. sen bu kafayla devam et. görüştüğün bir adam var. onun için sevgilini terk etmişsin. ama onunla sevgili olarak anılmak istemiyorsun. bu ne biliyor musun? bu kendine bunu da terk etmek ya da buna da bağlanmamak için yarattığın bir zemin. her an bir başkasına da kayabilirsin. üzgünüm kızım ama sadece bu son yazdıkların bile tek başına sana kaşar dememiz için yeterli. busun. kendini böyle kabul et.
Soran+1 yılHayır daha samimi degiliz arkadas derecesine bile gelmedik sevgilim mi diyim cocuga? Garipsin cok.
Soran+1 yılAy resmen kasarim yaa of harika
Soran+1 yılDalga geciyorum yalnız
Soran+1 yılIgrencsin ya
Soran+1 yılOkey ;))) shsjhsjsjsjs
Soran+1 yılAhahhshssh harbiden kabullendim su an bence ruhum kaşar
Soran+1 yılAydınlandım teşekkür ederim shjshsjshsjss
Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Empati kurmaya çalışırsan anlarsın onun hislerini.
Bu çok kötü birşey ondan soğuduğun vakit ayrılmayı deneyecektin. Başka birisinden hoşlandıktan sonra değil.11 Yorumla
Soran+1 yılYeni yeni soğudum zaten evet kötü bisey farkındayım
eğer konuşmaya başladığın çocuk bu yaşananlardan haberdarsa ileride senin önüne çıkarabilir sorun yaratabilir. gerçi hangi aşk ilişkisi sorunsuz olmuş değil mi? :) vicdanın rahat olsun tatlım sen zor ama doğru olanı yapmışsın!
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim:)
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. selam arkadaşım sen en dogrusunu yapmışsın sevdigini aldatmamışsın cok güzel düşünmüşsün helal olsun size derim ama şunuda düşün eski sevgilinden hiç seni üzen bişey oldumu bu seni üzer aldatırsa o zaman ne yapacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılSu anda sevgili değiliz ama oyle olacak gibi gözüküyor. Bilmiyorum ya ne olacak
Soran+1 yılShsjhsjsjsjsj sagol
+1 yılkötü bir durum ama çocuktan ayrıl daha fazla senden umut etmesin. ve de 1.5 yıldan sonra böyle bir kötülüğü yapıyosun çok tuhaf hissederdim ben yani şimdi kendi sevgilimdende kormaya basladım bak..
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık ya.
- +1 yıl
tam anlamıyla kopar anlamında..
Soran+1 yılAnladım
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Onda görmediğini ondan görmüşsün normal...
Kim daha iyiyse kazanır..
Senin suçun yok o sevgilinin suçu var..02 Yorumla
Soran+1 yılOnun hicbir sucu yok
aynı şeyi o yapsa ne hissederdin biraz empati kur sana küfür etmediğine dua etmiyosunda gelmiş burada niye böyle yaptı diye şikayetleniyosun.
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım bak ben çocuğa durumu anlattım hislerimden bahsettim onunla sevgiliyken diger cocukla takılsam daha mı güzel olacaktı
+1 yılsöylemen iyi olmuş ama yapacak bir şeyinde yok his bu gittimi gelmez söylemeseydin ilerde daha çok üzülürdün. Fakat o diğer çocuğun ilgisine bir anlık hevesin olmaz umarım. 1,5 yıllık sevdiğini kaybetmiş olursun o durumda ve çok pişman olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılDiger cocukla pek yakın degiliz zaten
- +1 yıl
ee o zaman naasıl hoşlandın
Soran+1 yılyani konusuyoruz da iliski yok su anda
+1 yılAynısı başina gelirse ozaman görürürüm ben seni sürtkcüğümmmm konuşturma beni yazık sana. Ayrılcaksan dersinki biritmek istyrm ben başkasından hşlanyrm demek ne demek midemi bulandiriysun
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye ayrılmak istiyorsun diyecek? Sürtük de anandırsjjsjsjd tövbe ya neyse
- +1 yıl
bir çok bahane üretebilirsin kızcagazım. aynısını sana yapsydı eğer şu an buyuk bı bunalım ıcındydın ve bekide erkeklerdden nefret edıyodun ne güseldi eski dönmlerde köle gibiydiniz şimdi size haklar verildide ne oldu oranız buranız oynuo bşka bişy yok
Soran+1 yılAllah Allah ya. Okulda beni o çocukla görecekti o zaman daha kötü olurdu
- +1 yıl
Sen sevgilin olduğu halde başkalarıyla muhabbete girebilicek kadar düşüksün işte uzatmanin manasi yok çocuk senden kurtulduğunu sevinsina
Soran+1 yılZihniyetine tüküreyim ya. Çocukla etkinlikte tanıştık zaten gayet normal bir tanışmaydı. canım svglm kzıyo mu diyim. Etkinlikler sosyalleşmen icin zaten
- +1 yıl
bir kızın haklı oldugumdan anladığı butun suçun onda olmamasıdır. Sen çocuksun daha anlaşildi. mezhebin geniş zamanla herşey rayina oturur ben nasıl biriymişim dersin herşey tecrübe..
Soran+1 yılCocuk falan değilim
- +1 yıl
Sen beni bir takip etsene çocukcagızım bakalım ölemisin değilmisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılbnde öyle bir karmaşa içerisindeyim =7 sevgilim bilmiyor ama diğer hatun biliyor ve sürekli ayrıl diyip duruyor ama sevgilimden ayrılmakta istmiyorum şu anlık böyle gidiyor bakalım ileride nasıl olacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıl.
Sizler gibi ayran gönüllüler yüzünden olan gerçekten seven adama oluyo aferin sana bir hoşlantıya 1.5 senelik ilişkini bitir
11 Yorumla
Soran+1 yılTek o değil. soğudum cocuktan
Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı. kötü hissetmelisiniz zaten.. ilahi adalet... size de yaşatır birileri..
11 Yorumla
Soran+1 yılÂmin canım.
e o zaman sevgilini terk edeceksin arkadaşım hiç mi vicdan yok sende? Diziler bizi ne hale getirdi vallahi ayıptır yahu...
03 Yorumla
Soran+1 yılayrıldık diyorum lan.
Soran+1 yılpeki o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Bunu nasıl kaldırıyorsun bir insanda bu laflar söylenir mı. Umarım aynı şey senin başına gelir. Umarım o yeni hoşlandığın kişi de aynısını sana yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşşşallah.
Bence sana bunu hissettiren vicdanın.
Empati yaparsan
Onun ne çektiğini daha iyi anlarsın.03 Yorumla
Soran+1 yılcok iyi anliyorum ve soyleyince bile gozleri doldu ben bu kadar uzulecegini beklemezdim yani. sen bilirsin dedi sesi titriyodu :/
Soran+1 yılUmarım unutur dedigin gibi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatmadan ayrıldığın için doğru olanı yapmışsın.of mof deme işte malı götürüyosun ayran gönüllü seni...
07 Yorumla
Soran+1 yılOf mof derim cunku okulda bizi gorunce kotu kotu bakıyor bir de bir arkadasi yanima gelip konustu cok uzgun falan diye
Soran+1 yılKafama sicayim ya pisman oldum galiba
Cevap sahibi+1 yılöbürüyle görüşüyon işte biraz vicdanında acısın yani şimdi o vicdan sızısı için bile şikayet ediyosun.bence sen kendini düşünüyorsun daha çok.
Soran+1 yılSikayet etmiyorum.
Soran+1 yılEvet bencilim igrencim oldu mu
Cevap sahibi+1 yılolmaz.düzelt kendini.bence o çocuktan ayrıldıktan beş ay sonra falan diğer ilişkiye başlamalıydın.bi tutamadın kendini.ama aaldatmak yerine ayrılmışsınki bu doğru bir davranış
Soran+1 yılortada iliski falan yok su anda ya. sadece konusuyoruz ama ben hoslandıgımı hissettim. ama haklısın dogru
+1 yılİğneleyici bakış atacak tabi ne yapacak :) Geçer zamanla boşver.
02 Yorumla
Soran+1 yılOf ama agladi bir de okuldan arkadaşı benimle konuştu cok üzgün falan diye. Ama cocuğun haberi yoktur konuştuğundan. Gururlu biri yani ve sesi titredi sen bilirsin dedi keske daha sert bisey soyleseydi icime oturdu ya o görüntüsü gitmiyo aklımdan
- +1 yıl
Sert konuşup peşine takılsaydı da iyi olmazdı. Dediğim gibi geçer bir süre sonra.
dürüst davranmışsın bişey demiyoruz ama çocuğada hak ver kolay iş değil yani
021 Yorumla
Soran+1 yılOff pisman olmaya basladim galiba. Sesi titredi bir de sen bilirsin dedi kalktı gitti sonra
Soran+1 yılseviyordum tabi ki de. ayrıca ne olayı cıkaracak? igneleyici konusmazsan sevinirim
Soran+1 yıleskisi kadar sevmiyodum cunku. saldırgan biri degil zaten duygusal ve arkadasi yanima gelip konustu cok morali bozukmus uzuldum
- +1 yıl
ya kolay değil sana yapılsa sen nasıl hissederdin değil mi..eskisi kadar sevemeyebilirsin bir süre sonra alışkanlık gibi olur ama dediğimi anladın mı her sıkıldığında gidemezsin çünkü en mükemmelini bulamayabilirsin ya da bulursun ama bu sefer sen onu için vazgeçilmez olurmusun o da belli olmaz yani hep bir risk vardır...ama dediğim gibi gelip konuşmuşsun istemiyorum diye başkada yapabileceğin birşey yok elbet üzülecek bir de erkekler arası rekabet vardır ''kız arkadaşını başkası kapmış'' gibi algılanır..o yüzden bu yeni çocukla konuşacaksan sevgili olacaksan hiç değilse çocuğun gözü önünde olmasın
Soran+1 yılAynı okuldayız mecburen görecek
Soran+1 yılDonmem ki
Soran+1 yılÇok yeni değil ya.
Soran+1 yılKim?
Soran+1 yılTanışmıyorlar ki
Soran+1 yılBilmem duyabilir ama dedikodumuz donmuyor okulda
Soran+1 yılUmarım:)
+1 yılsen ona söylemekle en güzelini yapmışsın ama iyi düşünseydin keşke
09 Yorumla
Soran+1 yılBastan soyliyim dedim okulda ikimizi gorurse daha kotu olurdu
- +1 yıl
onu aldatmamışsın arkadaşım o yuzden iyi yapmışsın ama 1,5 yıl sevdigin biri var karşında sana yanlışı olmamış sanırım keşke bırakmasaydın derim
Soran+1 yılBirden soyledim ya of haklısın bir de cok uzuldu ama yapacak bisey yok :/
- +1 yıl
öyle artık bitmiş arkadaşım
Soran+1 yılAynen bitti
- +1 yıl
bak arkadaşım sen dogruyu yapmışsın pişman olmazsan tabiki onun için kafana takma oldumu
Soran+1 yılUmarım pisman olmam.. Tesekkur ederim bu arada cevapladıgın icin :)
- +1 yıl
teşekkür ederim sen nasılsın
Erkek için çok zor bir durum onu da anlamak lazım ama sen doğru olanı yapmışsın sıkıntı etme zamanla düzelir her şey
04 Yorumla
Soran+1 yıloff bildigin pis pis bakıyo cok icine oturdu galiba. bir de agladi cok uzuldum ya
Soran+1 yılKıyamam ya of. Neyse teşekkür ederim
yaptığın çok yanlış..inş o tanıstıgın yeni cocukta sana aynısı yapar
00 Yorumlaevlenincede aynısını yap çok dürüstçe buldum gerçekten!
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmiycem
+1 yılAllah bildiği gibi yapsın senin gibileri. Beddua etmeye bşle değmezsiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılIliskiyi devam mı ettirseydim cocuktan sogudugum halde?
- +1 yıl
o çocuğun yerine koy kendini bir de öyle düşün
Soran+1 yılKoydum
- +1 yıl
hehe
Soran+1 yılBeni sinir etmeyin hajshssjsj
Soran+1 yılNe yaşattığını biliyorum empati de kurabiliyorum. Kötü hissederdim ben de.
Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Peki bu durumda sen kendini onun yerine koy? ne hissederdin?
02 Yorumla
Soran+1 yılCok berbat😁
lan varya kızlar böyle arkadaş 1-2-3 hepsi alayı daha iyi birisini buldummu ya aldatır ya gider
09 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığım cocuk kesin benden hoşlanmıyor sadece tanıştık konuşuyoruz. Ben soğudum çocuktan ondan bir de
Soran+1 yılYani ayrılmamda onun da etkisi var
Soran+1 yılHayır hiçbirini yapmadı
Soran+1 yılSaçmalara sevmesem 1,5 yıl çıkar mıyım? Soğudum sadece baslarda cok asiktim hatta ben acildim ona arkadas olduk falan
Soran+1 yılSaçmalama*
Soran+1 yılAshsmjdjsjdjsj
çocuk tepkisinde çok haklı hatta az bile tepki vermiş bence
yapacak bişey yok01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın da ne tepki verecekti başka
adamın morali bozulmuş seni gerçekten seviyormuş galiba
07 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu hissettim..
Soran+1 yılOyle oldu biraz
Soran+1 yılAma cok üzüldü
Soran+1 yılTamam peki
sen yapacağını yapmışsın keşke onun duygularıyla oynamasaydın yazık çok yazık
11 Yorumla
Soran+1 yılDuygularıyla oynamadım 1,5 sene beraberdik zaten ben de cok asiktim ama soğudum ondan
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Bu kadar sey yapmıssın bır de guzel ayrılsaydık dıyorsun. Sen normal degılsınbunu anladım ben
01 Yorumla
Soran+1 yılSadistim ben cok hoşuma gitti aci çekmesi
10 numara kızsın helal olsun.doğru olanı yapmışsın hiç of mof deme.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Biz buna sokak jargonunda ayran gönüllülük diyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet dogru
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel ayrılık nasıl bır sey yav :D dugunlü dernekli mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılHe oyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kocam olduğu halde kadınlardan hoşlanıyorum nasıl olcak :/
02 Yorumla
Soran+1 yılShsjhsjsjsjsj kelin ilaci olsa kendi basina surermis
Cevap sahibi+1 yıl:) dmi yani
Umarım hoşlandığın çoçuk paketler seni sonra elindekindende olursun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :))
+1 yılfarklı bir cevap olacak ama ikisinden de hoşlanmayı dene
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz oyle arkadasim
- +1 yıl
ben sadece seçenek sundum zaten tercih senin
+1 yılsevmiyorsan birlikte olmanın anlamı yok en iyisini yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen en azından durust davranmıssın karsına alıp solemıssın yuzune ben onu bıle yapamıorum
03 Yorumla
Soran+1 yılSöyle bence
Cevap sahibi+1 yılsöyleyemıorum sonrasında ne olacagını kestıremedıgım ıcın sonucta sevgılımle ılerleyen bı ılıskım var ayrılsam dıgerıyle ne yapacagım onunla bunun gıbı olabılecekmıyım mutlu edebılecekmı benı
Soran+1 yılSevgiline yazık ya aldattıgını öğrenirse hic iyi olmaz birinden vazgeç
Çocuk sadece durumu kendine yediremiyor yoksa sevmek falan boş onun için takma bence :)
018 Yorumla
Soran+1 yılO zaman niye sesi titredi gözleri doldu söyleyince
Soran+1 yılBilmiyorum ya aslında cok seviyo gibiydi ama ben soğudum iğrenç bir durum anlam veremiyorum
Soran+1 yılMümkün tabii
Soran+1 yılYanlış anlamadım da buradan yazsan daha iyi olur:)
Soran+1 yılEğer boş degilse eminsen yani git yanına de iste sürekli karşılaşıyoruz ama bir türlü tanışamadık adım x
Soran+1 yılAcilmazsan kaybedersin tabi direk senden etkilendim falan deme tanıyın ilk birbirinizi
Soran+1 yılLise 3 olduğunu nereden biliyorsun
Soran+1 yılHmm anladım tahmin etmiştim zaten
Soran+1 yılYanına otur iste otobüste ilk dediğimi söyle zaten kızın da ilgisi varsa muhabbetiniz ilerler
+1 yıldüzgün ve kibar bayan arkadaş arıyorüm cep 05327888492 ist
01 Yorumla
Soran+1 yılSen ne diyon degisik
+1 yılkalbini sesini dinle eminim doğru bir sonuca ulaşırsın :)
00 Yorumlaayrıl onu sevmiyorsan
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılteşekkür mü etmeliydi?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır da vicdan azabı çekiyorum bir de sustu keske bisey deseydi
+1 yılozaman hemen sevgilinden ayrılmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
+1 yılİkisinide boş ver sen bana ver boşa gitmesin
041 Yorumla
Soran+1 yılya bir siye adkskjfg
- +1 yıl
Aaaaa çok ayıp ben sana olması gerekeni söylüyorum. ya da arkayı 3leriz sana koymayacağı kesin. Hastasıyım hasta karakterlerin
Soran+1 yılBen hasta mıyım
- +1 yıl
Sen olmadığını mı idda edeceksin şimdi bana. Başlığına bak bu kere. Sevgilim olduğu halde başka birinden hoşlanıyorum. Iyi b.. yiyorsun. Sen bir kere ayrıldığını kendin kabul etmemişsin. O çocukla konuşurken seni kim gördü desem sevgilim dersin bari iyi ayrılsaydık diyorsun ama sen ayrıldığını kendin kabul etmiyorsun. Çocukla ilel ebet beraber olacaksın diye bir kanun yok ben ayrılmak istiyorum dersin sebeb olarakda bişey uydurursun. Şimdi seni yalan söylemediğin için takdir edenlere gelelim sen yalanı en başta kendine söylüyorsun halaa çünkü başlıkda bile o çocuğa sevgilim diyorsun bu 1 ve 2 si. Yalan söylemek o çocukla beraberken başkasına vermek istemenden dahamı kötü daha mı omurgasız bir davranış. Neyse sen bunların bütün hepsini boş ver dedim ya
HASTASIYIMMMM HASTA KARAKTERLERİN:D
Soran+1 yılSenden sonrasını okumadım
Soran+1 yılÖzet geç
- +1 yıl
İşine gelmedi. Özetle hastasın. Hemde ağır hastasın.Çocukdan ayrıldığını daha sen kabul edemiyorsun. Neyse boş ver bunları HASTASIYIMMMM HASTA KARAKTERLERİN
Soran+1 yılNe alaka ayrıldık işte
- +1 yıl
Gel gel sen gel. Yanaşşşşşş
Soran+1 yılManyaksın bence sen
Soran+1 yılSanırım ben de öyleyim :s
- +1 yıl
Hahahahahahahahahaha onun için seni istiyorum ya. Ee nede olsa deli deliyi imam ölüyü sever
Soran+1 yılAhahaha aynen:D
- +1 yıl
Ee? Bu cins-i latif nerde okuyor?
Soran+1 yılKimi diyosun
- +1 yıl
Cins-i latif = bayan demek. Yani hangi okuldasın. Merak ettim Senin gibi Manyağın nerde olduğunu
Soran+1 yılHa anladım:D Okulu ne yapacaksın ya
- +1 yıl
Hangi ildesin onu merak ettim. Birde okulunu merak ettim sadece. Amannnnn gelip seni bulacak değilim ya. bir delinin diğer deliyle alakalı meraki :)
- +1 yıl
E? Hele bir isim ver yoksa manyak dahamı çok hoşuna gitti
Soran+1 yılHoşuma gitti evet ahahaha :D aydındayım:)
- +1 yıl
Ben boşuna demiyorum hastasıyım hasta karakterlerin diye. Hem eskisiyle hem yenisiyle aynı okuldasın sanırım
Soran+1 yılEvet aynı okul
- +1 yıl
Ulan sen ne insafsız hatunsun HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA birinin gözünün içine baka baka baka BAKAA başkasına alt dudak ve daha neler neler veriyorsun HAHAHAHA. Peki şimdi ki eleman durumu biliyormu
Soran+1 yılYok ya gözünün önünde yapmam herhalde:D Daha o aşamaya gelmedik zaten. Bildigini sanmıyorum ama biliyo da olabilir
- +1 yıl
Eski sevgilinin arkadaşlarının. O eskiye neler anlattığını düşünsene. "Abi yeni eleman seninkine bir yumulmuş görme yemin ediyorum. Karının ağız haritasını çıkarttı eleman 5 dakkada. Fakat hakkını yemeyelim. Adam araziyi kısa sürede iyi tanımış. İşinin ehli belli"
Soran+1 yılOyle seyler diyemezler çünkü o kadar göz önünde değiliz.
- +1 yıl
Kızım özelden mesaj atsana. Merak ettim seni hadi aaaaa. Merak etme kalkıp taaaa aydına gelecek değilim
Soran+1 yılAhahah atamam hesabı dün actim:D cok ezik duruyor
- +1 yıl
Ve ilk sorun ben bir halt ettim acaba şimdi yapsam tadında oldu. bir nevi yaptığına onay almak için sordun. Ben diğer çocuğa üzüldüm şimdi takmıyorum havalarında olsa gerek. Yana döne birini arıyordur. Umarım okulun sayılı mal mülk sahiplerinden değildin.Hahahahahahahahahaha :)
Soran+1 yılİlk sorumun bu bu olmasında ne var:D ayrıca takmıyor gibi değil daha cok üzüleyim pişman olayım diye ugrasiyo gibi.
- +1 yıl
Çocuğa söyle daha fazla ezmesin kendini. Sen çokdan vazgeçmişsin ondan. Hem ne yapıyor ki?
Soran+1 yılCok bisey yapmıyor sadece kötü kötü bakıyo. Kin ve nefret seziyorum
- +1 yıl
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA çok pardon ne bekliyordun adamın duygularına tecavüz etmişsin alenen. Hem bu kadar kafasına taktığına göre mal mülk baya yerinde sende. Yanlış mı?
Soran+1 yılOyle gülmesene :( Mal mülk me alaka ya yok oyle bisey
Soran+1 yılNe*
- +1 yıl
bir kadında mal mülk olarak ne olur? Parası pulu değil tabi g.tü göğsü boyu endamı. Sanırım bundan sende bol bol var
Soran+1 yılHaa anladım hajshssjsj fiziğim guzel sayılır ya
- +1 yıl
Adam daha doyamadan sen başkasına gitmişsin üstelik okulda standartları yükselten bir kızsın belli adamın nefreti haklıymış. Özellikle göze çarpan bir yer?
Soran+1 yılYok be o kadar değilim. Ayrıca biz hiçbirşey yaşamadık onunla o anlamda.
- +1 yıl
GİZLİ MANYAK. GİZLİ HASTA. Adamın neden nefretini alıyorum şimdi adam nə düşünüyor bilmek istermisin?
- +1 yıl
Manyak? Nerelerdesin? Terk ettiğin eleman bir kötülük mü yaptı sana
bu ne ya daha birini bitrmeden diğeri
012 Yorumla
Soran+1 yılhayır bittikten sonra basladi digeri. aslında baslamadi da cocukla sadece takılıyoruz okulda, sevgili falan degiliz
Soran+1 yılvefat edicem simdi
- +1 yıl
Brezilya dizisi iyiymiş arkadaşım güldürdün beni :)
Soran+1 yılamin
Soran+1 yılAşık olmasam 1,5 sene niye onunla cikayim? Soğudum diyorum
+1 yılSenin klitorisini keserim;) dogru dur
17 Yorumla
Soran+1 yılTovbesst
Soran+1 yılTovbe ya
- +1 yıl
Hakediyosun hic affetmem:) kesmesemde acitirim
Soran+1 yılSapık mısın shjshshjsh
- +1 yıl
Sevgilisi olup baskasindan hoslanmak kadar masum olamadim;/ cok kotuyum ozur
Soran+1 yılIyi laf soktun lan helal :D
- +1 yıl
Eyvallah panpa.hosgorune mutesekiirim.
+1 yılbitmiş herşey istediğinden hoşlanabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
doğru yapmışsın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir sagol:)
+1 yılAyril yazigi aldatma
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık zaten ya
+1 yılAdın çıkar yakında
03 Yorumla
Soran+1 yılDurust oldugum icin mi?
- +1 yıl
Orasını bilemem güzelim
Soran+1 yılAllah allah
Bnce doğruyu yapmışın dürüst davranmışsın
00 Yorumla
+1 yılayrıl.!
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. fazla dürüstsün
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım..
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılSutasmi yorem mi?
114 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
- +1 yıl
Kasar diyorum? Hangi marka
Soran+1 yılAyıp ediyosun ama
- +1 yıl
yan sanayi bunlarr
Soran+1 yılSoylemesek aldatmıs oluyoruz soylesek kasar oluyoruz ne yapacagimi sasirdim cidden
- +1 yıl
Kusura bakmada sen ayibi anlayamamissin daha. bir kizin sevgilisi varaa diger tum erkeklere kardes gibi bakmali ! Bence git sevgilinden ozur dile ve barisin. Diger erkeklerede kardesin gibi bak. Kardesim.
- +1 yıl
Aldatmissin zaten? Sevgilin varken baska erkege baska gozle bakmissin hatta bunu egleme gecirmeyi dusunmussn bu kasarliktir.
Soran+1 yılOzur mu diliyim
Soran+1 yılAldatmıs mı sayılıyorum aqq sinirlendim ya. Sadece tanıştık çocukla diyorum
- +1 yıl
Hoslandim diyorsun !! Yan gozle bakmissin ve tanismissin tanismayi birak gidip erkek arkadasindan ayrilip onunla muhabbeti ilerletmeye calisiyorsun... ayip
Soran+1 yılNe yapsaydım peki
- +1 yıl
Hoslanamassin sevgilin varken birinden. Kimseye o gozle bakmamalisin. Ayrildikdan sonra insanlara o gozle baksan anlarim. Ama sevgilinden bu yuzden ayrilman kaypak gonullu oldugunu gosterir...
Soran+1 yılHoşlanmak istekle olan bisey mi? Hoş buluyorsun hoşlanıyorsun
Soran+1 yılAy gidip de su cocuktan hoşlanayım demedim herhalde
Gizli Üye(36-45)+1 yılaferın ıyı yapıyon
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol canım
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiz busunuz işte
016 Yorumla
Soran+1 yılNeyiz
Cevap sahibi+1 yılağzımı bozdurma
Soran+1 yılKess
Soran+1 yılKimin sorusundan kimi kovuyorsun lan
Soran+1 yılCirkeflesirme beni.