Lütfen boş yorum yapmayın
1 yıldır güzel giden bir ilişkim var geleceğe yönelik çok planımız vardı ve onu çok sevdiğimi düşünüyordum ama yeni bir işe başladım birkaç ay oldu ve hayatımda ilk kez biriyle birlikteyken başkasına bişeyler hissetmeye başladım kendimi kötü hissediyorum ben böyle biri değilim diye kendime söz geçirmeye çalışsamda olmuyor işteylen onu görünce bakmadan edemiyorum resmen işe onu görmek için gidiyor gibiyim o da bana karşılık veriyor kesinlikle radarında olduğuma eminim ama erkek arkadaşımın olduğunu biliyor o da bildiği halde bana bakmaya devam ediyor yeşil ışık yakıyor yani bi bakışı var anansını avradını diyorum... ben ilişkimi bitirmeyi denedim çünkü ilk zamanlardaki sevgimin kalmadığını fark ettim ve yaptığı bazı şeyler beni soğuttu zaten soğumaya meyilliydim ama karşımdakine çok büyük haksızlık ettiğimi düşünüyorum 1 haftadır problemler çıkarıyorum birçok kez kavga ettik bitirmek istediğimi çok söyledim ama bitmiyor hep alttan alıyor güzel şeyler söylüyor beni yumşatıp vazgeçiriyor bende 1 yıllık anılarımıza güzel günlerimize kıyamıyorum ikilemde kalıyorum napcağımı bilmiyorum birisi için sevgilimi yarı yolda bırakmak mı yanlış yoksa başkasına karşı bi duygu besleyip hala onunla olmak mı yanlış napcağımı bilmiyorum çünkü ben ilk kez sevgilim varken birinden hoşlandım kendimi bi peynir markasına benzetmeye başladım kendimi ona bakmaktan alıkoyamıyorum ama ikisindende vazgeçemiyorum ya da seçim yapamıyorum aklım ve mantığım sevgilimi seç diyor ama onu gördüğüm an her şey bitiyor sanki kalbime söz geçiremiyorum anlamıyorum napmalıyım ya da böyle bi durum yaşayan oldu mu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer