Benim çok yakın erkek arkadaşım var kendisi bana hergün mesaj atar hergün konuşuruz. Aramızda ççok güçlü bir bağ var ve o da bunun farkında. Ben ise onu seviyorum. Aralık ayından beri hergün daha da yakınlaştık. Yüz yüze utanırdık konuşamazdık çok ama mesajda çok iyiydik 15 tatilimiz beraber geçti hatta. Saat gece bir den 4 e kadar konuşurduk.. Bu onu sevdiğimi öğrendi. İki gündür okulda ağlıyorum o görüyor halimi eve gider gitmez bna mesaj atmış neden bu kdar üzgünsün ben mi üzüyorum seni diye. Baya konuştuk bana; "Son günlerde hayatta en değerlim sendin" dedi. Ben böyle görmek istemiyormuş eski beni özlemiş falan. Ama neler neler bir ara şu muhabbet geçti; "Umarım inş o aramızdaki bağı hiçbişey bozamaz." dedi. "O bağlar senin ellerinde" dedim. "Ben asla bozmam" dedi. "Ben bozamam.. " dedim. "Çok Alıştım ben ki ben sana" dedi. gibi . Artık iyice itiraf ettim onu sevdiğimi ama şuan öyle birşey yok dedim. O da "etkilenmedir o aşk değildir" dedi. Bende sen hiç mi etkilenmedin dedim. O da hayır etkilenmedim demiyor sinirlerimi iyice bozuyor laf ebeliği yapıyor; "ya biz senle çok farklı tanıştık dostolduk hemen, kardeş gibi tanıştık sanki birbirimizi anlıyorduk" dedi. "Konu o değil bana hayır bunca konuşmamıza rağmen hayır etkilenmedim de bunu de bana" dedim. "Sadece karakterinden etkilendim " dedi. Yani yine tam olarak hayır demedi bana. Sonra kendini suçlu buldu ve "Belki gerektiğinden fazla yaklaştım sana biliyormusun senin benim gözümün içine bakışın bile farklıydı. Gözlerin herşeyi anlatıyordu sanki" dedi. Özür diledik birbirimizden . Sonra tabi ben artık dayanamadım ve şunu dedim; "Sen böyle yapma suçlu değilsin. Ama böyle olucaksa bundan sonra okuldada faceddede çıkmam karşına" dedim. Dediği şey şu; "Çık karşıma çık ayrılma gözümün önünden."
Yaa bu çocuk ne istiyor. Gerçek bir dostmuyum onun için. Beni deliler gibi seviyorrrrr ama ne olarak bi dostmuuu yoksa var mı ondaada bir etkilenme. . Korkuyoorumda şimdi ben üzülüyorum diye mesafe koyucak diye yardım edin nolur ağlamaktan bi hal oldum
Bir erkek arkadaşım konuşmuş onunla "Onun seni sevdiği gibi seviyormusun" demiş. "Hayır demiş" o da. Arkadaşımda " "bence bunu açıkca söyle ona o da ümitlenip daha da üzülmezin" demiş "Söyledim" demiş. arkadaşta " iyi o zaman ona destek çıkmaya çalış yine üzülmesin yaa" demiş. "Çıkyorm zaten" demiş o da.
aşk adına bişey hissetmiyo beni arkadaş olarak seviyo ve arkadaşlığını kaybetmek istemiyo da ondan mı yapıyor tüm bunları yoksa hayır bu dostluk sınırını aşmış mı diyorsunuz
Yaa bu çocuk ne istiyor. Gerçek bir dostmuyum onun için. Beni deliler gibi seviyorrrrr ama ne olarak bi dostmuuu yoksa var mı ondaada bir etkilenme. . Korkuyoorumda şimdi ben üzülüyorum diye mesafe koyucak diye yardım edin nolur ağlamaktan bi hal oldum
Bir erkek arkadaşım konuşmuş onunla "Onun seni sevdiği gibi seviyormusun" demiş. "Hayır demiş" o da. Arkadaşımda " "bence bunu açıkca söyle ona o da ümitlenip daha da üzülmezin" demiş "Söyledim" demiş. arkadaşta " iyi o zaman ona destek çıkmaya çalış yine üzülmesin yaa" demiş. "Çıkyorm zaten" demiş o da.
aşk adına bişey hissetmiyo beni arkadaş olarak seviyo ve arkadaşlığını kaybetmek istemiyo da ondan mı yapıyor tüm bunları yoksa hayır bu dostluk sınırını aşmış mı diyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Beni kıskanıyordu da bu arada.. Belirli konularda sonra da şaka şaka alınmam böyle şeylere diyordu..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer