AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
308Cevap
serseri olsun bunlar gibi olsun ama balici iğrenç tipler değil tabiki elinde tesbihle adamlık yapanlar olmasın tabi :D benide böyle serseriler etkiliyor çok fenalar ama ya çok nadir bulunur bunlar :D :D
şahsen bn böyle tipleri sevmiyorum ama böyle serseri tipli olan ama adam gibi seven çok insan var ama işi olan beyefendiye benzeyen bir çok kişide aldatıyor önemli olan tipi şekli falan degil önemli olan karakter diye düşünüyorum
Bazı kızlar tehlikkli erkekleri sever hayatına heycan kattığı için bazılarıda serserileri ruhlarında mazoşistlik olduğu için bazılarıda yumşak ruhlu erkekleri sever tatlı canları olduğu için bazılarıda sıradandır sıradan insanları sever..
Fotograftakiler de iyimis😂😂😂ama bn daha efendi, agir basli ve oturakli adamlar severim :)
benden bahsettı bırısı
Kızlar hayat laylomken onları severler efendi erkeklere gram sevgi göstermezler.
Evlenecekleri vakit o efendi erkekleri ararlar fakat o iyi adamlar çoktan gitmişlerdir.
Sevmeye devam edin o serserileri, çoğu erkeğin neden sizlere karşı nefret duyduğunu anlamışsınızdır artık.
Kızlar mazoşit. Kendilerine acı çektirenlerden hoşlanır. Romantik isterler sözde ama romantik takılan adamı süründürürler.
Iyy asla bu tiplerden hoslanmam. O dedigin 15 16 yaslarinda oluyo suanda tipi azicik olsun beni mutlu etsin dozunda sevsin yeter
https://i.hizliresim.com/NgoEZQ.jpg ...
bunu yazan kişi benim hocam. İnci sözlükte ilk paylaşmıştım şimdi yayıldı durdu. bu facede paylaşılmış.
he aferin.
Acı çekmeyi sevdikleri için... Her şey mutlu mükemmel olursa kadın tatmin olmaz sıkılır, dedikodu yapacak ya da arkadaşları içinde onu ön plana çıkaracak malzeme sunan bir sevgilisi olması lazım...
cunku kimseye deger vermiyor gibi gozuken erkekler sadece size ilgi gostersin onun her seyi olun istiyorsunuz. ve genelde istemenizle kaliyor kizlar uzgunum (:
neden mi.. asi hırçın aykırı davranışlardan dolayı.. her zaman farklı olan dikkat çeker... yasaklar gibi tatlıdır... ama ilişkinin içine girildiği an o tatlı olur heranı acı...
Hayal ettikleri serseriler
https://i.hizliresim.com/82rzGr.jpg
Gerçekte olanlar 😁
https://i.hizliresim.com/B6dzVj.jpg
Sanatçılar, oyunlar hepsi piç gibi takıldıkları için moda hastası olan cinsiniz piç erkeklerden hoşlanır. Ama efendilerle evlenirler o da ne tezattır anlamadım.
Kızların çoğu farklı olmayı sever, daha doğrusu öyle hissetmeyi ve bu kriterdeki insanların peşinden koşar falan filan. Ya çok uzun bir konu yazmaya üşendim ama mantık bu. :D
bu fotoğraflardaki piç mi oluyo şimdi. alakaya maydanoz. serseri ruhlu desen anlardım da neyse.
Hemde en kaliteli piçler.
çünkü serseriler ulaşılmazdır, rüyalarımızı süslerler. olur da günün birinde bir tane yakalarsan merak etme o da muhakkak çekip gidecektir. acıyı ve acıtanı seviyoruz, huyumuz bu
Çünkü akıllarının bir köşesinde bastırılmış duygular var her ne kadar belli etmeseler de bir cinsel meyil söz konusu da ondan
sebebi neydi ki :D evet kızlar malesef bu tarz tiplerden hoslansalarda evlenecekleri zaman nedendir bilinmez bu tarzların yanlarından var olan hızlarıyla kacıyorlar
"kızlar kötü çocuklara değil onları adam edebilecekleri düşüncesine aşık olurlar" demiş birileri aklıma geldi şimdi...
Allahtan belamızı istiyoruzda ondan
Eglencelidirler riskli tiplerdir karizmalariyla kizlari etkilerler ve kizlar bu riski almaktanda hoslanirlar kizlar sorun bulup duzeltmeyi severler bu adamlar asla duzelmeyi istemeyen sorunlu tiplerdir :)
ben böyleyim o yüzden sevilmem :D
c12.haberself.com/res/haberself/123/2/32152_m.jpg
Ya galiba kızlar olarak sahiplenilmeyi seviyoruz ve cesur insanları. Bu yüzden diye düşünüyorum :)
Olabilir cunku serseri kişilerde aksiyon olur sıradan kişilerde olmaz dimi bende monotonluga gelemem
@kalbiye Yani
:)
Kaybedecek bir poku olmayan insan cesur olur tabi..
sahiplenmek dediğiniz şey ise barzoların sizi kıskanması ve üç öğün sopa atması.. :D
Serserilikle cesurlugu karistiran biri daha delikanlilik sigara icmekte alkolde degil yurek ben onlara delikanliliklarini gosteremedikleri icin oyle erkek gozukmeye calisanlar diye tanimliyorum hic biri kavganin s sinden anlamaz cukurovali olarak yaziyorum mersin adana;))))
@kkucukhanimm
@ipekyolu Cesur olmak ille de aptal olmak demek değildir :) Düşündüğünüz gibi bir cesurluktan söz etmiyorum. Kıskanmak ve diğer saydıklarınız tamamen saçmalık. Sizin için bunlar geçerli olabilir ama bu tercih olmazsınız.
@crazyman45 Ya kızların bu serseri tipli diye tanımladığı şeyin serserilikle alakası yok :) Bu yüzden yanılıyorsunuz. :) Sigara ve alkole karşı bir insanım :)
Merak etme bende adanaliyim ama kastettiginiz sey delikanliliksa var ama serseri degilim
@crazyman45 serserilik diye tabir ettiğimiz olay gerçek bir serserilik değil
Onları bir b*k sandıkları için. Aslında aaa gerçekten bokmuş derler ama iş işten geçmiş olur ahaha :D
Kiz erkek dedigin böyle olacak bir seksilik bir seksilik
seksilik arıyosunuz ama iş sexe gelince evlenmeden olmaz deniyor. bu ne çelişki.
Sen burus burus olmussun daha konusuyorsun
Muahhaha. buruş buruş olmuşsun aynen @melikeeeee_
Kiz bunlar hakkediyorlar
Kasiniyorsunuz cunku. Sizi s*klemeyen p*clere sozde asik olursunuz, sonra caniniz yanar, uzulursunuz ve sizi hic uzmeyecek normal, duzgun, iyi erkeklerin omzunda sadece aglarsiniz. O da bir sonraki p*ce kafa rahat gidebilmek icin :D
O dediğin türlerden kazığı yedikten sonra gelir zırlarsın...
Ben hic sevmiyorum klasik giyinimli duzgun trasli ve bakimli bir erkegi tercih ed er im bu ne be ortaokul ergenleri gibi erkek dedigin adam gibi oluck bunlar gayrimesru cocuklara benziyor ayni
Ben de sakin erkek istedikçe serseri tipler çıkıyor karşıma. Belki de zıt kutup olduğumuz için çekiyoruz birbirimizi. Ben sakinim. Onlara hareketli ve eğlenceli. Çok coollar ayrıca. Seviyorum serserileri. Gönlümü hoş ediyorlar :)
bir serseri olarak cevap veriyorum kızlar bizi adam etmek düzeltmek ister ve hayatı deli dolu yaşamayı sever bizi çekici ve güclü bulurlar (hayatıma giren kızlardan yaptığım analiz)
çünkü asiler... düzene boyun eğmemişler sevdikleri şeyleri istedikleri gibi yapmışlar... görüntüden fazlası onların o derinlikleri beni çekiyor
Hangi düzene boyun eğmemişler? Düzene boyun eğmeyen arıyorsan gezi parkında direnen gençlerimize bir bak derim.
@Mühendisbeyoğlum çok haklısın..
aptal, okuyamamış, bir baltaya sap olamamış, ekmek parası kazanmaktan aciz, sıkıya gelemeyen, sorumsuz gibi şeyler diyemiyorlar da neymiş efendim "düzene boyun eğmemişler" :D
@ipekyolu Şu dönemde hiçbir dişi varlığın totsunu kaldırmayacaksın. Tüm hemcinslerime kardeşlerime tavsiyemdir. Kıymet bilenide mutlu etmek elbet bizim görevimiz.
Bugün hoşlanırsın yarın işi var mı evi var mı diye düşünmeye başlarsın ilkokulda Atatürkçü lisede ülkücü uni'de sağcı olduğumuz gibi
Paylaştıgın resimler piç tip degil bir onu seç önce sıradan yurdum türk insanları.. Bence kendi basık ve eglencesiz hayatlarından kaçış yolu olarak görüyorlar..
Gönül bu ota da konar poka da düşüncesi işte. At gibi kızlar kekoların kolunda, bakıyoruz yakışıklıyız, iyi bir adamız, delikanlıyız, çok şükür pek bir kusurumuz da yok. Ama neden bizim olması gereken kızlar kekoların kolunda. NEDEEENN
Ulaşılmaz gibi görünüyorlar öyle olunca daha çekici oluyorlar :D
Bigün girer biyerden acıyınca anlıyorlar, piçliğin bir sınırı var , illahaki olacak olmayacak dğilde fazlasıda sıkıntı , sende çok sentetik duruyosun ha
Hadi ya :)
https://i.capsspot.com/s/25/1/1075629.jpg
...
Bence sağlam sikicen 😂😂😂😂😂
Erkeklere hava çuhhojdiırr
Bu tiplerden nefret ediyorum erkek dediğin efendi olur böyle birini zamanı geldiğinde babanızın karşısına çıkarırken utanmayacak mısınız
bende çözemedim lanet olsun daha seksiler bakış olsun hareketler olsun ulan giyim tarzı bile çok etkiliyor
serseri isteyen bayan arkadaşlarıma duyurulur serserinin alası buyursunlar.
Çünkü istemsiz ilgi çekiyor , havalılar. Kızlarda farklı bir tiple çıkmak istiyor çünkü sıradanlığa tahammülleri yok.
Bence bu tip erkekler disariya göre sert görünürler. Onlarin zaafi olmak kizlarin egosunu yükseltiyor sanirim 😄
Skci erkekler ilgi çekerler.. Uslular ise evlenmek içindir.
genellikle üzdükleri için ve bütün kızlar benim peşimde havasını verir o tipler sende o auraya kapılırsın ;)
Piçten hoşlanan kızda piçtir :) Sanmayınki hepsi hoşlanıyor karakteri düzgün olan kız zaten bu tür erkeklere gitmez
Böyle tiplerden hoşlanan kadın beni sevmesin birader uzasın bir zahmet. Çok fazla televizyon seyrediyosunuz. Filmlerin dergilerin çok fazla etkisinde kalıyosunuz. Senaryolarla yaşıyosunuz,
Cok seksiler Pic deme tarz desene Suna Alala
Piçlikte bir tarzdır şekerim 😜
Ergen kızların, yanlış anlama ergen derken belli bir yaş grubunu kastediyorum, bir çoğu hatta hepsi öyle. Büyüyünce geçiyor. :)
Ozaman ben ömür boyu ergenlikten çıkmak istemiyorum :)
İşte şimdi böyle düşünüyorsun. :) Tadını çıkar tabii ki. Ama dikkatli ol bahsettiğin erkek türleri tehlikeli olabilir. :)
Biri tehlikemi dedi hani nerde 😍
İşte gençliğin ateşi.. Ah ah, neyse. Tehlike her yerde küçük hanım, be careful. :)
Heyacan ariyorsunuz ama is evlilige geldimi beyefendi parasi kariyeri olanlarla evleniyosunuz ;)
Ya kızlar kız bile değil her teklife evet diyor zaten namuslu ZEVKLİ KIZ 1 ERKEĞE EVET der. o da kocası olur ama bunlar SEDA SAYADANDAKİ gibi LOCALARI var erkekleri çok hepsi namuslu bide hjasskstr ullan :D
galeri8.uludagsozluk.com/452/abiler_522826.jpg aslında bunlarda az serseri sayılmazlar
ah ben bir bilsem ah neden bizden hoşlanmıyor ya neden :(
Serseri tipleri niye seviyorsunuz biz de anlaşmış değilizi ama fotoğraftakiler serseri değiller.
Aşkta ve çoğu şeyde cesaretliler. Ben en çokta bu yüzden seviyorum bu tipleri. Ne o öyle diğer erkekler yok utangaç yok korkak kız gibi.
Serseri genis bir kavram nasil bir serseri olduguna bagli?
Niye pic diyonuz ki bize buda bizim hayat felsefemiz amkoyım
Cunku umursamaz tavirlari vardir Ve bildigimiz gibi kacan kovalanir misali
Bizim ülkenin kızlarını anlamak zor cidden. Soğudum 3 yıl içinde evlenmeyi düşünmüyorum bizim kızlarla. Diğer Türk ülkelerine bakacam.
Serserilerden hoslanmamama ragmen resmi gorunce bana biseyler oldu :o jxn
Çünkü bu tipler daha cool duruyo ve biz cool olanı çekici buluyoz..
mekandan çıkmayan elinden sigara düşmeyen adamlar için , akşamları halısahaya cumaları cumaya giden adamları üzdünüz ya kızlar hepinize helal olsun