AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
308Cevap
çünkü genelde bu tip erkekler esprili rahat zeki yetenekli ve tarz sahibi olurlar
üzülmek aglamak sizin genetiginizde var. aziz abiye söyliyelimde sizn o kodunuzuda degiştirsin.. kızlar nerde burnunu boka süren erkek var onlardan hoşlanır zaten. onun için kızlar erkek dogurur adam öldürürler.
nefret ederım bu tıplerden
bunu da alın.
Çünkü birçok kızın ruhu kaşar ve fahişe olduğu için
Kalitesiz eğlencelik gecelik kızlar oldugunuz için tercih bu yönde
Ortami oldugu icin otorite ve lafinin gectiginden dolayi ilgi duyduklarini dusunuyorum ☺️
Sen öyle diyosan öyledir :)
hayır bunlar başka ülkenin mankenleri türkiyeedeki serserileri mi seviyosun yani şu faça kol dazlak saç dızo eşofmen adidas saat air max ayakabı bunlardanmı bahsediiyosun :ÇD :D
Çünkü kızlar o serseri tipli erkeklerle her haltı yemek isterler. Her haltı yedikten sonra da evleneceği yaşa geldiğinde o beğenmediği tipsiz ama işi gücü olan düzgün erkeklerle evlenmek isterler.
Bu tiplerin, tipini s. ikim üste dünyanın parasını da verseler ne küpe takarım, ne böyle zübbe giyinirim, ne de dövme yaparım. Böyle erkeklerden hoşlanan kızlarda bunlar gibidir.
Efendiyim sırf bunları görünce dahada inatla efendi oluyorum çünkü bunlar hep kaybeden biz efendi dürüstlerde kazanan olucaz her şey zamanı gelince yapanlar dan olmak en uygunu
bende anlamıyorum ne anlıyorsunuz. şöyle anadolunun bağrından kopmuş bir erkek hep yanlız. nerde zirzop var baksan erkek bile demezsin ama yanındaki kıza bak bebek gibi.
acayip çekiciler ve kızlar kötü erkekleri iyileştirirler
biraz mantıklı düşününce böyle tipler sevgilisini koruyamaz, boş yere hoşlanıyorsunuz böyle tiplerden
Hoşlanmıyor böyle tiplerle ilgileniyorum.
Serseri değil bunlar sadece benziyorlar, çok iyiler ama
Çünkü aradığı heyecanı onda bulur diğer erkekler ona basit gelir.
e daha modern daha değişik tarzları haliyle çekiciler tabi.
Kisiden kisiye degisir serseri gorunuslu olup romantigini bulmakta var
Resimde attığın kisiler serseri degil yanliz cool kisiler
bir bilsem... piçlerden hoşlanıp düzgün erkeklerle dertleşirler :(
Daha karizmatik durduklari icin belki. Bide en yakishikli fotolari ornek paylashmshsn ;)
Serseri böyle olacaksa amenna. Ama sen serseri diyince benim aklıma esenyurtlular geliyor :D
Her kız için geçerli değil ben beyefendi erkek seviyorum :)
Salak oldukları için. hiç tarzım olmadı hayatımda böyle tipler
zekası düşük olanlar kendisi gibi zekası düşük şekilcileti bulur , no stress
Daha cekıçı geliyor bana😂😂
Sorun değil beğenebilirler ama sonra beni aldattı diye gelirlerse zerre üzülmem çünkü bu geminin delik olduğunu bilerek okyanusa açılmak gibi bir şey
Daha eğlenceliyiz aplacım, daha özgürüz, mantık sınırlarımız yok, yapacaklarımızı kestirmek zor. Hoşunuza gidio demekki..
Siz kendiniz de serserisiniz zaten. Ah bir de olduğunuz gibi görünebilseniz de birşey sanmasak sizi :)
genelde herkes kendine guvenen (ukela degil tabikide) kisilerden hoslanir! serseri tiplerdede o var iste. insana cazip geliyor
kızlar eziklenmeyi sever bu doğanın kanunu. o erkeklerden darbeyi iyice yedikten sonrada erkek düşmanı olarak çıkıyorsunuz piyasaya.
Daha ilginç ve eğlenceli geliyorlar insana. Ya da ben onu değiştirebilirim deyip atlıyorlar. Challenge gibi yani.
her ne kadar bu tiplere hayran kalsalarda yine bizim gibi düzgün adamlarla evleniceniz kızlar bunu unutmayın ve bizi üzmeyin :D
ben bunlara serserı demem kı erkek dedıgın boyle olmaz serseri su ısyanı soyleyen cocuk gıbı muptezel tarzdakılerı sever kızlar bunlar ne be ögg
Adamina gore muammele genelde basit kizlari avlar bu tipler
Ya tam tersiyse ;)
Akli basinda birinin sanmiyorum boyle tiplerle olacagini sonucta uzulen taraf erkek olmuyor 😊
Hallam ya niye bu kadar emin konuşuyosunuz. Delirtmeyin 😆üzülmem üzerim süzmem süzülürüm ;)
Wuuuu sende bad girlsin sanirim 😏
Cute girl. Bad girl. Sad girl. Cat girl hepsinden var 😊
Ne kadarda guzel 😁
Öyle bir genelleme yapamazsın misal konuştuğum bazı kızlar esrar sigara falan kullandığımı ne bileyim serseri deyip bnle konusmYı kestiler mesela. Bu arada kekolardan da değilim * . p
25.media.tumblr.com/...m8kvwe5YwQ1qh3zt1o1_500.jpg vahşetler :D
son dönemlerimde o tiplere bürünmüş biri olarak şunu diyebilirim yaşamasını ve zevk almasını biliyorlar dogmalarla ve beş para etmez geleneklere bürünmek zorunda hissetmiyorlar kendilerini
deveyi diken insanı... tezinin canlı örneklemesi
😂😂😂😂
Serseri tiplerden hoşlanmam fakat ilk resimdekini yerim. Ayrıca bu tiplerden hoşlanan ya gerizekalıdır ya da cesaretlini sevmiştir, çünkü bu tip insanlar cesur olur
Bu serserilerden yok bizde sahinle kizlara korna calanlar var :)
Kızlar kullanılıp atılmayı, daha sonra ajitasyon yaparak avlanmayı severler. Bu yüzden.
Siradanliktan sıkıldıklari icin macera arıyorlar iste
hayatı onlar yaşıyor deyip aldanıyorlar sadece sınırsız diyelim
Bazen çekiyorlar :d anlatılmaz yaşanır :d tabi beyefendiler bir adım öndedir :)
Anlık heveslerdir, gelip geçer ama kalıcı hasar bırakmaz umarım o kişiler, kızlarda :))
öyle yaramaz çocuk gibi erkekleri kendi egemenliğimiz altına alma isteğimizden bence bide öyle tiplerin içinde bir çocukluk oluyo hep nedense
Şimdi şunlara bakarak nasıl kötü bir şey diyebilirim allasen, Allah-u ekber dağında mı yaratıldınız yaa tövbest:..
Piç olduklari icin size değer vermiyorlar ya hoşunuza gidiyor
su katılmamış salak oldukları için seveni üzüp skeni sever ztn bizim kızlar başka bir b*k yapmaz
Çünkü serseri olmak rahat olmaktır, serseri olmak bir ayrıcalıktır, ve en önemlisi sevdiğin kıza değer vermektir
cesur görürsünüz, cesaretlidirler.
güvenebileceğini düşünürsün.
yaramazlık yapmana katılırlar, şunu bunu yapma demezler
...
sonra bizde rus kızlarına yururdukmu kızıyosunuz?:)))))
Artık iki tarafta free takılıyo tatlım siz çoktan tavuğu fırına verdiniz sıra bizde😉
Hahahaha. Haciyida carsiya gonderceniz yani kararlisiniz bu konuda :))) haahha
Karakter , zevkk meselesi. erkek nasıl ki serseri veya efendi takiliyorsa. Kızlar da öyledir. Kişiden kişiye.
kendi içinde bastırdığı yaşamaktan korktuğu kişiyi onunla özdeşleştirip onun gibi hissetmeyi dener sonu genelde hüsrandır
Bence sen cevabini ver :D Ha bu arada gorup gorulebilecek en picin de pici olabiliyorum, o kirmizi cizgim hep vardir,
Kızlar değil ergenler hoşlanır bu tiplerden ağzı kül tablası gibi kokan birinden normal bir kız hoşlanmaz
Herkes hak ettiğini yaşar. Serseriyi seversen yaşamında onun gibi olur. Normal birini seversen normal olursun. Yani üzüm üzüme baka baka kararır :))
tamamaen duygu iniş çıkısı
efendi tam tek duzeydir
serseri iniş çıkısları yaşatır
Macera isteği olabilir. Ne yapalım evde oturan erkeği 😄
Erkek dediğin deli dolu olacak
Bunlardan hoşlanıp iyi aile babalarıyla evleniyorlar (genelde) :D
zapdetme yola getirme iç güdüsü ama her zaman nafiledir