Kızlar P. c erkeklerden hoşlanmaz, sahiplenen ve yanındakine kendini güvende hissettiren erkekten hoşlanırlar. P. c erkeklerde bu özellikler pek yoktur ama adı üzerinde P. c oldukları için arkadaşları ve sosyal ortamları vardır zavallı kızlarımız ikisi arasındaki farkı anlayamazlar bu sayede P. c erkek pek özgüven eksikliği hissetmez böylelikle de kızları çok rahat bir şekilde tavlayabilirler bir erkeğin nasıl koruduğunu nasıl sahiplendiği ortamlarda size olan yakınlığını görerek değil, örnek vermek gerekirse başbaşa sabaha kadar konuşup gün doğumunu izlerkenki takındığı ciddiyet ve sohbetin derinliğinden anlayabilirsiniz oda belki. Kısacası kızlar P. c erkekler ile çıkar ama o erkeğin zırhının arkasında başka biri varsa ilişki ciddiyetle yürür ama göründüğü gibi P. c ise bir süre sonra iki tarafta sıkılır bıkar ve ayrılır. Ben buna kendimce 1000 kızla boş ilşkiler yaşamaktansa 1 kıza bir ömür feda olsun kuralı diyorum hanı her erkeğe giden kız bana gelmesin işte bu yüzden üniversitede arkadaşlarım aracılığı ile gelen çıkma tekliflerini sevgilim var diyerek geçiştiriyorum, o kızı bekliyorum bakalım ne zaman gelicek.
boyle tiplerden korkmamali bunlar sadece imaj sen efendi gorunup yere bakan yurak yakandan korkucan esas... boyle tipler bir kere sever tam sever sevmedimi amaci belli o niyetli olur.. efendi gorunen tipler icin soyluyorum her sakalliyi deden sanma demisler.. kizlar pic dediklerinin sadece tarzlarina asik oluyorlar veya hareketlerine... nasil erkekler sade giyinen suspus kizlari itici bulup suslu bir ton boyali kizlara tav oluyorlar o hesap... efendi goruneninde kotusu var bu pic dediklerininde vel hasil biz dovmelere asigiz :D bir de kaslara hahaha inkar etmeyin kizlar inkar edenin gobekli kel kocasi olsun insallah :))
Öncelikle şunları söylemek istiyorum : Bu ülke de kızlar mutluluk değil güç savaşı yalan eğlence entrika arıyorlar bundan dolayı da, istedikleri mutluluğa ulaşamıyorlar onlar kendilerini aşağılayan küfür eden sorumluluk sahibi olmayan onları bir eşya gibi gören kişilere kendilerini, sunuyorlar ve bu da onların sonlarını hazırlıyor öyle ki toplum da kadına karşı şiddetin ve cinayetin ana sebepleri de budur.
Aldatmayan erkeği ararlar : Aldatmayan erkeği erkek yerine koymazlar erkek dediğin çapkın olacak derler ama hem de sadakat sahibi olsun, isterler bu bile kendilerinin ne derece yüksek bir egoya sahip olduklarının bir göstergesidir bak ben şöyle bir insanım ki erkeği mum ettim deme arzularına yenik düşerler, sonuç ise hayal kırıklığı kaçınılmaz olur ek olarak kendilerini prenses gibi gördükleri için daima yalnızlaşmaya mahkum olurlar.
Son olarak ; Siz aşağılık kompleksine sahip olduğunuz için sürekli yanlış seçimlerde bulunuyorsunuz bundan sonra da, ağlayıp duruyorsunuz o hayal ettiğiniz mutluluğa ise ulaşamıyorsunuz gazetenin kırmızı başlıklı kısımlarına konu olarak ekleniyorsunuz dişiliğinizi değil de, insanı vasıflarını öne çıkartsana hiç bu durumların içerisinde olmayacaksınız kendi ellerinizle kendi sonunuzu hazırlıyorsunuz..
Not : Şunu kimse unutmasın arkadaşlar bu ülke de sağlıklı ve mutlu bir ilişki söz konusu değildir sadece kendinizi geliştirmeye yönelik, adımlar atın ailenize ve kendinize odaklanın..
genelleme yapmiim ama kızlar zevksiz, aptal, tutarsız, bencil, nankör, MANtıkSIZdırlar ve de dengesiz varlıklardır. İstikrarsızdırlar. Kendi kocaları ya da sevdiği kişiler için değil hep başkaları için süslenir, çekici olurlar. Hep başkaları için. O yüzden kendileri gibi mal olanlara çekim hissederler. Kızlar gerçekten iki yüzlü ve Şikayetçi varlıklardır. Hepsi de değil.. Hep beklerler ama vermek nedir bilmezler. Mesela çiçek olayı...
Mesela okur, gider öğretmen olur sırf kariyer için. Öğretmen olur okula gelir, uff puff ile gelir. Şikayet eder. Çocuklara bir şeyler öğretmek için ilerlemek için değil de para ya da marka için meslek sahibi olurlar.
Mesela bazı laflar vardır kadınlar hakkında, biri de sırtından sopayı karnından sıpayı sözüdür. Kadınlarla ilgili bu bütün sözleri toparlayıp ince ince araştırmak lazım, bizden öncekiler neden böyle şeyler söylemişler? Bunu derin derin düşünmek gerekir. Ah kızlar ya, bizi cennetten çıkaran varlıklar.
Yazık oluyor erkeklere yazık. ERkekler çok eziliyor. Dövme ise kalıcı olmayanından, geçici ve derinin kuru olmamasını, derinin ıslanabilmesi şeklinde olmalıdır.
Evrimsel süreçten kaynaklanıyor. Kadınlar erkeklerde savaşçı ruhu arar, çünkü atalarımız böyleydi ve bu da içgüdüsel bilinçaltımıza aktarılmıştır, aslında 21. Yüzyıl'a rağmen durum halen böyledir. Pısırık, efendi, içine sönük bir erkeğin gelecekteki çocuklarına ve karısına bakamayacağı düşünülür. Eh tabi, bir de duygu çeşitliliği durumu var. Her kadın farklı duyguları tatmak ister. Kusura bakmayın kızlar ama sizi bir gün dövüp bir gün sevmek gerekiyor. Siz beyaz atlı prensleri istiyorsunuz ama öküzlere (!) gidiyorsunuz.
bence insana daha sahiplenici geldiği için bide onlarla romantikliği yaşamak ayrı olabilir sonuçta 40 yılda 1 görürsün romantizmi :D ondanda kızım ben yapmacıklığı sevmem böyle sevdimmi adam gibi severim gibi falan klişe laflar daha çekici gelebilir kızlara :D şahsen ben piç sevmem :Dasd
son karedeki adam ile saç tipim benziyor küpede takıyorum ama hiç arzulanmadım sertlikse sertlik romantiklikse o da var illa heyecan istiyorsanız daha önce hiç tatmadıgınız heyecanları tattırırım ama gel gör ki bir tane kız arkadaşım dahi yok peki neden diyeceksiniz sebebi şu 2 tane çakkal oturur bir kenarıya adidası ile nike'ı ile bildigin torbacı diye tabirledigimiz şahıslar kızlara rast gele laf atıp erkeklik göstermek niyetine 1,500 tl lik motosikletleri ile car car bagırttırırlar beni rahatsız eden ses milletin hoşuna gider ben sigara kullanırım bana sigara kokuyorsun derler adam esrar içer b*k gibi kokar aşkım parfümün süper derler ne beklersin abi bu boyle ise ben ne sevgili istiyorum ne de bir kız arkadaş bana medeni insanlar lazım çocuk akıllı kızlar değil unutmayın kadın dediğin ağır olmalı ve ağır insanın bu tür insanlar ile işi olmamalı...
Bu hoslanti meselesi degil aslinda kizlar ic gudu olarak korunmak erkekler ise korumak icin yarat8lmis varliklardir bazie fendi erkekler var evet cok efendiler ama yaninda kiza laf atildigi zaman kizi koruyamicak tipler var ve kizlar bunu farkinda olmadan hisseder ve guvende hissedecegi kisileri secerler serseri tiplerse amaclari yoktur ama serseri olmayan erkeklere gore daha cesurdur
Bir diger gözlemim ise serseri tipli erkekler daha erken davranmasi , ornegin duzgun efendi bir erkek kiza mal mal bakarken serseri tipli elemanimiz coktan o kizla bakisma evresini kısa tutup kiza açıldı bundan kaynaklaniyor
Ama bu 16-23 yaslari arasinda oluyor 24+ yaslarda ise iş gucu ve artik davranis bicimide kizlar icin onemli olmaya basliyor.
Çünkü iyi, düzgün bir erkek olmayacak kadar güçlü, iyi bir erkektir. Çok tercih edildikleri için karakterlerinde bir çok kötülüğü barındırır. İşine gelmeyen noktada terk eder, s. kteri çeker. O kadar çok tercih ediliyordur ki bunları yapmak için özgüven kazanır ve özgüven kazandıkça da bunları daha fazla yapar.
İyi olmak bir insan olmak zorunda değildir içinde olmayan iyiliği tercih edilmiyor diye yaratmaya çalışmaz, tercih edilmiyor diye iyi erkek rolünü oynayanlardan değildir.
Bir de kızlarımız iç güdüsel olarak çekim hissediyor işte bu isyancı erkeklere; yani kadının ruhu kaşınıyor işte ondan dolayı bunları tercih ediyorlar. "Kadınların ruhu fahişedir" derler ya işte o hesaptır.
Buarada fotoğraftaki erkekler nerenin serseri erkeği. Stockhol'ün serseri erkeği olsa gerek. Giyiniş arzına göre hiçte serseri durmuyorlar. Bu erkekler Y kuşağı şehirli erkeklere benziyorlar. Kadınların serseri diye tabir ettiği erkek cebinde 5 kuruş olan onu da sigaraya, esrara, alkole yatıran; sabahtan akşama kadar mahallenin aynı köşesinde pinekleyen iki de bir dövüş eden, dövmeleri bu dövmelerin 1/10 u fiyatına yapılan hapishane dövmeleri olan Türkiye gençleridir. Her yerde az-çok bulunabilen tiplerdir. Büyükşehirlerin elit ilçelerinde az sayıda bulunurlar ama diğer ilçelerde oldukça fazla bulurlar. Örneğin İstanbul'da Esenyurtta, Bağcılarda Bebektekinin 10 katı fazla bu tiplerden vardır. Çünkü bu tipler Bebek, Ortaköy gibi yerlerde hemen fark edilir ve rahat hissedemez. Yukardaki dövmelere en az 3 bin lira harcanmıştır bu adamlar icube.milliyet.com.tr/.../...akalatti-2181192.Jpeg bu tarz dövmeleri oldukça ucuza belki bir paket sigarna güvenen zengin züppeler hanımefendi.
Serseri erkeklerle çıkan bayanlara aslında çekici gelmelerinin sebebi serserilerin tam bir aşk insanı olduğu düşünceleridir
Çünkü eğer bakarsan serserilerle ilgili bir çok aşk hikayesi şiiri flan filan bulursun ve cok acıklıdır... bayanlarda bunlardan etkilenir serserilerin sevdim mi tam seven tipler olduğunu düşünürler...
Ki çoğu bayan için öncelik kim olduğu nerden geldiği veya geçmişinin ne olduğu değil sevdim mi tam sevecek olmasıdır...
Bu bir çok bayan için böyledir hepsi için değil tabi.
Kızlar diye değil yeni nesil kızları demen gerekirdi. Çünkü bizim Zaman'ımızda aramızda her zaman mesafe vardı okulda dahi olsun bir saygı herkes yerini bilirdi, erkekler kızlara hassas davranırdı kötü söz edemez saygılı davranırlardı.. Aşk sevgililik içten yaşanırdı çok nadir sevgili olanlar vardı.. Şimdi ise bakıyorum herkesin bir sevgilisi, elinde sigarası, üstü başı açık seçik alakasız cinsel obje göstergesi.. kızlarımız ne yazıkki kendilerini basitleştirdi işte böyle kızlar bu nesil kızlar bu yüzden serseri erkek tercih ederler.. erkek olsunda ister işi olmasın okulu olmasın önemli değil yeter ki biri olsun düşüncesinde şimdiki kızlar..
neresinden tutarsan tut elinde kalan bir ifade olan "hayat buysa üstü kalsın. sigaramın dumanısın be güzelim..." gibi klişe sözlerle tanımlayan toplum asalaklarının platonik sevdalarından biri. bir yerlerine zeval gelmeden çeşitli kovuklarından kuşatılan bu kızcağızlar bu sevdaya yaş kemale erdikçe daha beter şekilde tutulurlar ki, yürüyen vajina olma yolunda kilometre taşlarından biridir bu. sonra gazetelerde manşet olur H, E, K, B, M (k si kezban) tecavüze uğradılar. mutlu kezbanlar efendi erkeğe döndüğünüzde illa bir iz vardır üstünüzde.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tam tersi. Ev erkeği görünümünde olanlardan hoşlaıyorum. Sonra ben serserileştiriyorum onları bildiğin. Bebekleşiyorlar. Şımarıyorlar. "Dittt" diyeni vardı yanlış duymadınız, "dit."
Ya da tüm kadınların serserilerden hoşlandığı yanılgısında, serserileşme basamaklarında olan ama içlerindeki iyiyi varsaydığımız tiplere rastlayabiliyorum.
Daha henüz gerçek bir erkeğe rastlamadım. Onurlu, cesur (horozlanmak ya da şımarmak değil), yani asil kavramlara sığacak bir adam arıyorum.
Belki bu kadar tekme yediğim ondandır benim. Genelde geri dönülüp aranan, yılbaşı o bu şu ne bahane varsa kutlanıp kahve içilmek istenen türden eski sevgiliyim. Hepsine selam olsun ehehehe
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yine burada bir yerde okumuştum. Sanırım dizilerle ilgili bir benceydi... Çünkü, bence genel olarak kızlar (hepsi değil yanlış anlaşılmasın) serseri tipli erkeklerin çok şey yaşadıklarını bu yüzden serseri olduklarını düşünüyorlar. Bu tamamen yanlıştır demiyorum ama doğrudur da diyemem.. Çok şey yaşayan insanlar genelde soğukkanlı ve daha güçlü olurlar ve hayattan bezmiş bir tavır sergilerler bu tavırlar da genelde kızların dikkatini çeker. (Her kızın değil) Görünüşleri konusunda yorum yapmak istemiyorum çünkü dış görünüşe önem veren biri değilim.
Bunlar benim asla hoşlanamayacağım tipler işte... Hoşlananlar için ise; genelde ergenlikte olan ya da tam olarak aşamamış kızlarımız hoşlanıyorlar. ama bir kızın ayağı yere sağlam basmaya görsün, bu tiplerle aynı masada bulunmak dahi rahatsız etmeye başlıyor. Boş adamlarla işimiz olmaz ;)
İyide Türkiye'nin serseri tipleri tufo giyen, parlak renkler ve acayip renkli ayakkabılar giyen kişiler. Pardon birde tas kafaları olanlar.. Gördüğüme göre siz serseri olanları değil, tarz sahibi olanları seviyorsunuz. Dövmesi olan, küpe yakışan, saçlarına iyi şekil veren kişiler bunlar. Bunların neresi serseri? Ya da serseriyi nasıl tanımlıyorsunuz?
Bir daha düşün; gerçekten serseriler mi tercih ediliyor? :)) Tattoo artist ya da dövmeli sporcu, manken felan serseriden mi sayılıyor? ;) encrypted-tbn0.gstatic.com/images
en basta karizmatikler, coollar, boyle tiplerin geneli cok etkileyici bakar ve bir kiz icin bakislar cok onemlidir. en onemlisi fit vucutlular. ayrica boyle tipler ya cok sever ya da amaci sadece ayipli seylerdir. bu durumda seni sevenini buldunmu gercekten yemede yaninda yat yani😂
Bende anlamıyorum arkadaş bunu. Avm ye gidiyorum hep böyle taş gibi kızlar bu hıyarların yanında:) adam okumuş olur eğitimli kültürlü olur efendi olur giyimi kuşamı yerinde olur sigarası alkolü olmaz bu adama mal derler inek derler. Ama bir de var ki sigara alkol uyuşturucu ne ararsan var afedersin k'cında pantolonu bile durmaz cebinde sigara parasından başka parası olmaz. Zengin bir kız bulayım yiyim derdinde olur işi gücü olmaz boş gezenin boş kalfası olur. Böyle tiplere de bizim kızlar ölüyor
Tıp derken sadece dış görünüşten mi bahsediyoruz? Bence bir erkek ağır ve efendi olmalı Tabi ki cesur ve korumacı olmasi gerekiyor ama bu onu tabiri caizse "Piç" yapmaz. Bazı kızlar onu seven değilde acı çektiren süründürenleri sever onlar işte bana gore serseri ve piçtir. Dış görünüşe bakarsak bu resimdeki erkekler sadece yakışıklı geldi yani bir kategoriye bakmak ile sokamam hareketleri ile yargılarım.
neden mi çün kü benim gibi insanların yanındayken kendilerini güvende hissederler ben mesela hangi semtte olursa olsun benim olduğum yerde her zaman kral benim yani, erkek dediğin mıyırtı olmaz, ben illa kavgacı falan olsun demiyorum ama mesela benim yanımdaki kıza türkiye cumhuriyetinin hiçbir semtinde laf atamazlar duruşum yeter yani..
şimdi güzel kızların yanında genelikle yakışıklı erkekler bulunmaz çünkü bu erkeklerin diğer erkeklerden ayrı yapan onların davranışı dolayı kızların yanında çirkin erkek olur yakışıklı erkeklerin yaptığı yanlış davranışlar lüzümsüz konuşmalar kızın yanında küfür etmeler deli gibi hareket yapmalar DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İSTEYENLER MESAJ YAZABİLİRLER
ne yani kızlar siz istiyorsunuz diye piç gibi mi görünelim? Delikanlı olanı istemiyorsunuz. Bu piçler sizi skip bıraktıktan sonra da vay efendim beni bıraktı diyorsunuz. İşte sorun burada başlıyor, Hayran olabilecek potansiyele sahip biriyle çıkıyorsunuz başkasıyla sizi aldatınca depresyona giriyorsunuz etmeyin boşverin böyle şeyleri.
şunun gibi kaç tane yazı okudum, sonuç;bizim kadınlar dayağı hakediyor arkadaşım. Kimse nedenini zayen sormuyor nedrn dayağı yedi diye. Hani ölen mi öldüren mi suçlu sorusu var ya, hahh işte aynen böyle. İu ana kadar hep tenkit ettim o herifleri de asıl dallama olan sizmişsiniz başka açıklaması yok. kusura bakma.
Bir Çin atasözü şöyle der: "Ren te ma de luotuo ci de haochu."
Yani diyor ki; "Deveye diken, insana bipen yarar." Bazı kadınlar da, tabiri caizse; ağlıyor zırlıyor ama yine de "piç"lerin peşinde koşuyorlar. İlginç bir durum yani... :D
Daha sen kendin, kendi hemcinslerini çözememişken, kalkıp da buradan bir çözüm beklemiyorsundur herhalde... :D
genelleme yapma lütfen bence ben piç tipi erkek sevmem erkekte demem nerde nasıl davranılır gerektiğinde ağırbaşlı gerektiğinde hareketli fakat yok küpe dövme uzun saç serseri giyim yakası acaip açık kız gibi düşünü gösteren erkek sevmem giyimi düzgün olacak
Bence kendilerine olan güvenlerini her fırsatta ortaya koymaları dışardan bakınca çekici ve özgüven dolu gözükmeleri, vücutlarına ve kendilerine yeterince önem vermeleri , popüler ve eğlenceli olmaları başta gelen sebeplerdendir.
Aynen ya bende anlamiyom, şahsen ben hiç bir kötü alışkanlığım yok sevgilimle zaman geçirmek eğlenmek isterim kızlar bakmaz ama cebinde 5 kuruş parası olmayan esrar başından ayrılamayan bide sevgilisine söven bebe kızları götürür çok b0ktan :D
Sonrada sezgılım benle beraber oldu benı kullandı benden ayrıldı Allahım ne yapıcam ben sımdı aılemede soyleyemem kurtaj ne kadardır hangı doktor yapar su ılde bıldıgınız doktor var mı dıye dolaşın :D
bu tipler eğlencelidir ama iş sorumluluk almak evi geçindirmek sadakat olunca arali bulasın. sonra yok kocam beni aldatıyor. yok alkol uyuşturucu kumar oynayıp evine bakmıyor şiddet ıyguluyor diye kıçı kırılmış düe gibi böğürüyorlar. 😆
Fotolar yanıltıcı olmuş konuya hakim değilsiniz sanırım.. Hem tipsiz hem belli bir kültürel birikime sahip olmadığı halde kadınlar tarafından tercih edilen adamlar vardır, bunlar resimdeki elemanlar gibi olsa neyse, o da yok.. Yani adam sıradan efendi erkek görünümünde ama az daha can acıtıyor hatta üzüyor b*k mu varda ne diye hala sevilir onu çakamıyoruz
o yaşlarda öyle olur 35 den sonra değişir bu süreç ama 35 den sonrada değişmiyorsa bir sorun vardır. piç erkeğin gercekte duygusal ve duygusallıgından korkan ondan kacan oldugunu anlarsan yanı zayıf oldugunu etkısı bıtecektır tabı anlamak olgunluk gercek gucu ıcınde hıssetmekle mumkun gercek gucu hıssetmemıssen bılmıyosundur bılmıyosanda anlayamassın aşk hayatın cok acılı geccek demektırkı hayat mike mike öğretir:)
Bende pisliğin tekiyim. Sevgilim bu huyumdan etkilendi. o hümanist insancıklara iyi davranır ben ise ezerim. Benim ince ruhum iyi huylarım körelmişti nasıl başardı bilmiyorum beni tekrar ben yaptı. Ve kopamıyorum çok seviyorum.
Bilader * git ben serseriyim diyen dsn serseri olacak olsa bide serseeiligi guzel gibi anlatma adamlik>serseri sigara alkol yok bende ama dovmedigim serseride yok serserilikle erkekligi karistiranlar var komedisiniz harbi :)))
@crazyman45 ağlamana ya da kiskanmana gerek yok. sereri degilim kotu biriyim. kimseyi yari yolda birakmadik. ve sunuda bil boksor birine bulasmaya toton yemez serseriler kolay dayak yer ama kotuler zor ;)
Korkudan engellemene gerek yoktu bekledigim gibisin klavyeden konusuyon birakta nasil oldular disardakiler belirlesin sen bir erkeklik ogren hep iyiler kazanir bunuda unutma bide kulagina kupe yapamiyacagin sozu soyleme ben seni bulacam dovecem desem yalan olur seni bulamam ama dovecem dedigimide emin ol halletmisimdir bu arada boksorlukte sokmez bizde sokak dovusu yaptik hersey serbest adana ismi yeter yaz kenara ;)) bide kac kere dayak yedin @Mavzerk
Kötü ama seven taraf onlar genelde iyiler hep dramı oynuyo sonu kötü oluyo ama kötüler cesaretlidir her an yanında olabilir bende hep kötü karakterleri severim dizilerde filanda 😂😂😂😂
her şey konuşmada bitiyo bence çok iyi laf yaptıkları için bizi bir şekilde kendilerine çekmeyi başarıyolar
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben hoşlanmıyorum o lise zamanları olur belki çok eğlenceli olduklarındandır ya da insanları belli kalıplara sokmaktan hoşlanmadıklarından olabilir ki çoğu efendi dediğimiz tiple kadınlara ooo. pu diye lakap takmaktan çok hoşlanırlar hani kendileri çok namuslu çok temizlerya
nedeni bellli karakter olarak olgunlaşamama ya da ne biliyim baba sevgisinden yoksuluk şiddet görme sonucunda ben karşımdakini adam etmeliyim diye düşünüyor ve kapılıyor. Bu tanımladığın erkeklerin içi boş kültürel olarak cahil kalmış insanlar yakında görüyor olabilirsin sonuçta cehalet mutluluktur.
Kendini pikolog zannetiğin içindir. Aklınca düzelticeksin bu tipleri ama o iş öyle olmuyor dağılan sen olucaksın... :DDD Tabi cezalandırılmak istiyorsan oda ayrı.. Ayrıca bu tarz erkekler seks meks hikaye genelde iyisini yaptıklarnıı düşünerek sert davranırlar haliyle can yakarlar.. Taksimde bolca mevcuttur..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ergenken hoşlanıyordum. Bence sebebi biraz daha özgür hükmedilemez havaları var çekici gelen bu oluyor hükmetmek isteniliyor ve belaya girmekten korkmayan biri gibi görünümleri olduğu için iyi korur düşüncesi oluştuyor birde serseri biri çok gezer tozar haliyle çalışan birinden beni daha çok eğlendirir algısı oluşturabilir giyime önem verirler genelde bu da çekicilik katabilir. Ama aşktan yana olgun ve mantıkçı düşündüğünüzde tamamen itici gelen tiplerdir :)
Mesela ben bu tipe aşık olsaydım şöyle derdim Bu ezik değil hatta çok cool Aslında çok yakışıklı Ezik değil beni taşıyabilir Aşkımız heyecanlı olur ileride çocuklarıma anlatacağım çok şeyim olur
Kızlar kendilerine acı çektirmekten hoşlanırlar, ve hoşlandıkları için serseri buldukları erkekleri tercih ederler. :) Sonra insanlara minnet eder adam gibi adam yok ki şu dünyada heyy Allah 'ım yaa :D
Emin misin? peki bu kadar soru soran kızlar kim? senin bu gösterdiğin resimdekilerden türkiye de fazla yok bunun ülkemizdeki versiyonu apaçi diye tamınladığımız tipler Kızlara tavsiye gidin adam gibi adamları sizi gerçek seveni delikanlı olanları seçin aa pardon onlar eğlenmelik değil evlenmelik haklısın bu p. çlerle eğlenip delikanlı adamlarla evleneceksiniz demi
Yanlış anlama amacım seni rencide etmek veya kırmak değil ama kızların geneli neredeyse kör göremiyo etrafını senin o p. ç olarak tanımladığın erkekler sevgilisiyle çekildiği resimleri facebook'ta paylaşır, erkekle konuşmasına karışmaz, kıskanmaz, sadece zevk için biriyle çıkar, daha ilk buluşmada seni seviyorum nakaratları çıkar ağızlarından, saçları genelde çok uzundur ve saçma bir tipleri vardır bir işe girip çalışmaktan acizdir baba parası yerler olmadı sağdan soldan isterler ve daha sayamadığım binlerce özellik
hmm özgürsen yapacak bir şey yok ama lütfen bir kaç ay sonra buraya gelipte 'adam sandım sever sandım terketti' demeyin ve bu özgürlüğüde ilimde bilimde dinde kullansan herkesin hayalindeki kız olursun
görüş sahibi tamamen haklıdır geçenlerde bunun gibi tiplerden biri arabası ile geldi önümde durdu sigara istedi vermiyorum diyince de boğazına bıçagı dayadı ya vericen ya kendimi keserim diye ulan şerefsiz altındaki arabayı babam senelerdir çalışıyorda alamıyor dedim bir sigaraya mı muhtaçsın dedim paketi fırlattım arabaya yol aldı gitti bu tür adamları sevecekse bu ülkenin bazı sınıf kızları l*n bende kadınlara ön yargılı olmaz isem kime olucagım?
EVET BUNLARDAN HOŞLANIRSINIZ 2 GÜN SONRA BERABER OLURSUNUZ VE SIZE YOL VERDIKTEN SONRA HAYATI , GÜLMEYİ , EGLENMEYI , Bİ ERKEĞE İHTİYACINIZI BIZIM GIBI DELIKANLILARDA ARARSINIZ , SİZ PİCLERDEN HOŞLANMAYA DEVAM EDIN FAKAT GÜN GEÇTİKCE SİZE KUCAK ACICAK DELIKANLI ERKEKLER KALMICAKTIR BILGINIZE.
Çünkü dağınık olan her şeyi toplamayı severler kızlar serseri erkeği adam ederim nasıl olsa beni seviyor düzeltirim onu düşüncesine girerler ve sonunda hayal kırıklığına uğrarlar.
sonucta biz de bu tipe girebiliriz cok zor bir durum değil , bunlar genelde anne baba parası yiyen veya işte günlük çalısan gelecek kaygısı olmayan tipler , malesef bizim hayat şartları biran önce iş-güç sahibi olmaya zorladı üni. yi bitir işe gir v. s gerçi üni. de de serseri tipliydik orası ayrı :D
Kızlar anlamak istemiyor galiba ulan bunlar size bakmaz baksada ertesi günü baskasına bakar. Sonra vah efendim terkedikdim. Tabi terkedildin. Niye? Çünkü seksi erkek gömer sonra terkeder yoksa seksiliği kalmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aksine böyle tipleri sevmem. Çok yapmacık gelir.
Ben efendi utangaç ama sert erkeklerden hoşlanıyorum. Yani mesela sert olsun ama benden başka kıza bakmasın, güven versin. Maço değil yani. Ama beni koruyabileceğini bilmeliyim ve bana da biraz sert davranabilir, ölçüyü kaçırmadıkça. Sonra merhametli olsun, düşünceli ve insanları önemseyen biri. Kendini bilen tutarlı kişiler daha iyidir benim için her zaman.
Umarım böyle biri yaşıyordur ve yaşı yaşıma denktir.. :d
yanlıs anlamada sen daha cahıllık dönemındesın herhalde cunku ö dönemlerde hoslanıyo kızlar bızde gectık o yollardann yıllar gectı bılıyoruz yanı ne yaptıgını bılmeyen kendını aılesını dusunmeyen dengesız ınsanlar hoslanır ole tıplerden yanlıs yanıs hemde cokkkk
En İyi Cevaplar