Kız arkadaşım benden uzaklaşıyor, yol gösterir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, 2 senelik bir ilişkiye sahip bir üniversite öğrencisiyim. Kız arkadaşımla çıkmamız çok hızlı oldu. İlişkimizde herşey çok hızlı gelişti ve 5. ayımızdan sonra birlikte yaşamaya başladık, malum konuda birbirimizin ilki olduk. Onun çok sık ayrılma konusunu dile getirmesine ramen ben her zaman alttan alan ve ilişkiden ikna etmeye çabalayan taraf oldum. Üniversiteden önce yaşadığı ve aldatılarak sonlanan bir ilişkisi vardı ve bu kişi bizimle aynı okulda. Geçenlerde bu kişinin doğumgünüymüş ve kız arkadaşım bu kişinin sosyal medyada doğum gününü kutlamış (özel mesajlaşmada herkese açık değil) ve ben bunu telefonunda gördüm. Bana yapmak istediği için yaptığını ve buna pişman olmadığını günlerdir belirtiyor. Tek pişmanlığının beni bu olayın üzmesi olduğunu fakat hiç bir şekilde pişman olmadığını, doğru yaptığını düşünüyor. Bunu ilk gördüğümdeki tartışmamızda üzülerek ve istemeden sert bir şekilde boynuna tek elle şiddetli bir şekilde sarıldım ve bunun için ömrüm boyunca pişman olacağım. Bunun üzerine beni üzdüğü için ayrılmak istediğini vs. söylüyor. Bense bunu sineye çekeceğimi ve onun yaptığı hatayı anlayacağını söylüyorum fakat hata yapmadığını ve bunun için yargılanmak istemeyip ayrılmak istediğini söylüyor bu sefer. Şuanda zamana bıraktık fakat çok zor kaldırıyorum bu yükü ayrılmak istemiyorum sadece tekrar bana verdiği değeri ve beni sevdiğini hatırlamasını istiyorum. Sosyal medyalarda profil fotoğrafları bizim olmayan fotoğraflar yaptı ve bunu yapmasının etrafına onu yeni bir ilişkiye hazır olduğunu gösterdiğini söylüyorum fakat öyle bişey olursa sana danışırım diyor. Beni kıracak olması hareketten vazgeçmek yerine beni üzmemek i&cced
Güncellemeler
+1 yıl
Baska yol gosterebilecek yokmu?
Kız arkadaşım benden uzaklaşıyor, yol gösterir misiniz?