Onu çok seviyordum her zaman beni iyi hissettiriyor onun yaninda kendimi iyi hissediyordum opusmelerimiz falan artık o kesmiyordu evlenelim diyordu ben olmaz annemler bu yasta kabul etmez falan diyordum ve bir gün onlara gittim ona karsi koyamadim zaten senle evlenicez mutlu olucaz dedi simdiden baslayalim dedi kendime hakim olamadim ve bakireligimi aldi 1 hafta sonra beni terketti kendimi çok berbat hissediyorum ne yapicam
Cevabın nedir?
Şu kızlarda suç bulam erkekleride kızlarıda anlamıyorum bir insana güvenmek nedir bilmiyorsunuz sanırım hiç güvenmedinizmi birine hiç biri için birşeylerden fedakarlık etmedinizmi bırakın ya olamazmı kız burada akıl istemiş hepiniz kızın psikolojisini bozmuşsunuz olabilir kim hata yapmaz bırak herşey yoluna girsin belki hergün yataga girdiğinde aglıcaksın ama geçicek unutmucaksın ama geçicek bakarsın gerçekten sevdiyse seni yarı yolda bırakmaz herşeyi zamana bırak birşeylerle ugras durmadan unutucaksın demiyorum ama herşey gibi buda geçicek üzme kendini fazla
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nikahsiz hic cinsel iliskiye girilirmi? Aklindan hicmi gecmedi hadi beni yari yolda birakirsa almak istedini alinca? Anlindami yaziyo senle evlencem diye! Kafaniz nerde ya. Sonrada aglarsiniz terk etti diye tabi terk eder cunku boyle basit kizla kimse evlenmez cocugunun annesi yapmaz boyle cabuk verince. Kafamizi kullanin bir kere
00 Yorumla
Ya bak erkek arkadaşın şerefsizlik yapmış, temiz bir kızı kullanmış açıkçası. O bu kafada çünkü, fakat buna bu şekilde bakmak çok da doğru değil bence. Yani tek taraflı yapılan bir durum değil, iki kişi yapıyorsunuz ben kirlendim o mutlu oldu kullandı attı gibi düşünmemelisin, bekaret alt üstü çok da önemli bir şey değil insanın zihninin bakir kalması önemli, demek ki çok da iyi niyetli biri değilmiş bu arkadaş bu şekilde düşünüyorsa takma zaten kafana bırak siktirsin gitsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBu güzeldi en azından
+1 yılBelliki seni sevmemiş sadece seni elde edene kadar seni seviyormuş gibi davranmış öyle hissetmen için kaç yaşıbdasın bilmiyorum ama belliki 18 20 yas arası duruyosun yazık olmuş çok çabuk kanmışsın böyle şeyler dizilerde olur insanlar görür böyle şeyleri yaşamaz diyordum ama belliki sende yutmuşsun bu numarayı giden bekaretin için geçmiş olsun
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
80Cevap
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q4182883-erkekler-evlenecekleri-kiza-dokunmazlar
Bak ben zamanında bu konuda ne yazmışım oku. Bu yazımdan dolayı tepki aşdığım kişilerde oldu. Okumayan kızlarımız varsa bu linke girsin E. İ. G teki yorumuma baksınlar.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. "zaten senle evlenicez"?
Biri sana "zaten öleceksin bari şimdi öldürüvereyim seni" dese izin verir misin?
Bekarete önem veren biri değilimdir, ama onu bu kadar "salakça" kaybetmenize sinir oluyorum..30 Yorumlaüzülmedim. Bir anlık zevk uğruna bunları yaşayıp gelecekte karşına çıkacak masum aşkı o yatakta öldürdün sen..
70 Yorumla
+1 yılya kusura bakmayin da her seni seviyorum diyene inanip guveniyorsunuz oncelikle. ayrica cocugu sucluyorsun da bu en az onun kadar senin de kararindi unutma. sana tecavüz etmedi sonucta dimi? ayrica kendinizi bir et parçasından ibaret gormeyin, su erkeklere yuz vermeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa inanmayın bunlara. Filimlerde dizilerde bile gösteriyor
İş işten geçti. Ve ona söyle aileme derim mecbursun beni almaya de tehdit et sende. Temiz bir kızı Kirletip nasıl bırakıyo sa oda pis erkek. Gitsin yaşamış kızla yapsın. Şerefsiz erkek dolu inanma ve bidaha ilişkiyr girelim evlenirz derse inanma sakın00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm yasadığın çok bir durum ama Hayatının sonu değil. Bundan sonra yasayacağın ilişkilerde daha dikkatli davranırsın.
Kendini Berbat hissetme. Seni kaybeden o kişi. o yüzden kendini üzme. Hayatına kaldığın yerden devam et...20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Yapcak tek şey var kendini toparlamak, tabi bu yaşandığın durum erkeklere karşı güvenini satmıştır. Böyle erkeklerin yaptığı Ş... Başka erkek ödemek zorunda da mı ya adam güven sağlamak için böyleleri yüzünden on kat daha fazla uğraşıyor.
11 Yorumla
+1 yılVermeden önce düşünecektin. Hep derim resmi nikah olmadan vermeyin diye, kullanır atar diye beni dinleyen yok ki! Olan olmuş, namus gitmiş. Kendin gibi birisiyle evlenirsin artık.
46 Yorumla- +1 yıl
O erkeğinde Allah belasını versin. Kızının başına gelsin inşallah.
- +1 yıl
@Bad_evlad ani sinirden oldu. O zaman ne diyelim öyle beddua edeyilim ki beni bulması kesin olmasın.
- +1 yıl
@Bad_evlad ben erkeğim güzelim sözü hoş olmamış!
Ah ah siz kızlar ah şimdi eleştiri zamanı değil biliyorum öyle karaktersizleri nereden bulursunuz halen anlayabilmiş değilim. Terk ettiğinden eminmisin çok önemli bir mazereti falan çıkmış olmasın.
40 Yorumla
+1 yılNe yapacaksın mecbur ailesine söyleyerek nikah kiyacaksinz öyle bir dünya yok onu beyefendi zevki gelmeden önce düşüncekti. Kadınları peçete gibi kullanan insanlardan nefret ediyorum bir erkek olarak
00 YorumlaEeee ne olmus yani kizlari anlamiyorum yaa namus o iki bacaginizin arasinda degil bakire olupda cagatay ulusoy kivanc tatlitug hayal edip mast yapan ama sevgilisine gulen kisi mi namuslu yoksa asik oldugu kisiyle birlikte olan mi aptal olmayin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok suç sende değil sana bu konuda eğitim vermeyen bunun sonuçlarının ne olacağını sana anlatmayan ebeveynlerinin
33 Yorumla- +1 yıl
Anlatsalar bile kanan var. Suçu hep anneye babaya atmamak lazım
- +1 yıl
@Miss_Salça Allah başımıza vermesin ben sofistike bir ailede büyüdüm ailem bu şekildedir bu zamana kadar bir kızımız böyle bir hataya düşmedi Allah dusurmesin hepsi pırıl pırıl evlendi onlarda daha gencecik 20 li ysslardalar kız çocuğu erkek çocuğuna göre 2 kat daha fazla ilgilenmek gerekir yanlış yerlerde bulunmamasına yanlış insanlarla arkadaşlık etmemesine şu an bu arkadaşımızın durumu çok kötü Allah kimseye vermesin şimdi bu arkadaşımız ailesine nasıl aciklicak bide bilirsin bizim erkek lerimiz önüne gelen her kızla işi pişirirken evlenince bakire ister
- +1 yıl
Sofi bir ailede büyüdüm
Nasıl kanabiliyorsun bu numaraya anlamıyorum? Birine baktıgınızda tipinden anlarsınız ne oldugunu davranışlarından öpüşmelerimiz diyorsun bide yetmedi diyorsun anlaman gerekirdi arkadaşların bile uyarmadımı seni hiç?
00 Yorumlagecmis olsun gecmise cizgi cek hayatini düzene koy bu hayata oyuncaklar erkekler degil oyunun isin kariyerin olsun inan bana ozaman para sahibi olursan iyi bit is kadini bunlarin önemi olmuyor.
10 YorumlaSenin kadar aptalını , onun kadarda şerefsizini ne yazıkki gördüm. Sizden çok var
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış anlama eğer evlenmek ney istersen kapım sana açık yüreği de yanlış anlama. O seni açtı. Üzerine çıktı. Gitti geldi. sonra iki damla kan geldi hepsi bu. ne oldu bozuldun. Eee sen nesin? Araba lastiği. Bu mantığın * olur mu? Seninle evlenirim de. Niye ki sadece evlenmiş demek beyaz gelinlik giyen kız olman için
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılInan ki evlenirim ben senin o çektiğin hasreti 28 sene çektim. 28 sene düşün. Sen ona bir saat cektirmemissin. sana teşekkür ederim o eşşek herif adam olsa. seni bırakmaz di
+1 yılpek birsey yapabilcegin yok aslinda. olan olmus sonucta. seni kullanmis ve sende ona malesefki kanmissin.. otur ve allahdan aff dile.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. işte böyle erkeklern sülalace bennnnnnn hey sabır yaa güvenme güzelim güvenmee yaa evlenmeden olurmu ya bir düşün ya senı sevse evlenmeden olmaz der yaa
00 YorumlaYaqpacak bisey yok keske erkeklerin sereefsiz oldugunu boyle ogrenmeseydin ,... gecmis olsun bacı😑😑😑
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. vermedne önce düşüncektik ne kadar safsın öyle evlenicez diye verdin gitti şimdi düşün taşın bakalım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. bir et parçası için bu kadar üzülme bidahada tam güvenmeden birlikte olma kimseyle
10 YorumlaGit mahkemeye sikayet et kendime hakim olamadım demissin demekki taciz var ortada az cok biliyorum bayanlar azınca kendini bırakırlar dava aç
00 YorumlaSanki sana tecavüz etti çocuk. Kendin de isteyerek yapmışsın. Vicdanını rahatlatmak için 'kandırdı, kirletti' gibi kelimelerin arkasına sığınma.
20 Yorumla
+1 yılSen de hic akilini kullanamiyorsun sen gercek misin
10 YorumlaEvlnicez dedigi icin yaptın nedn pismansin? gudecegi aklna gelmedimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni kirletmemiş her önüne gelene inanırsan böyle olur işte o kadar uyarıyo insnalar inanmayın diye boşuna mı
kendini düzeltmeye bak bidahada aynı hatayı yapma. Oku geleceğini kur en azından00 Yorumla
+1 yılçok kötü olmuş ne desem bilemedim, biraz dinlen düşünmemeye çalış sonra al karşına konuş ama sakın yalvarma
00 YorumlaBOKU YEMİŞSİN yapacak bişey yok. Seni kullanıp atmış.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla yaptı demeyin bari ya kendin gittin evine kendin verdin onu yapacak cesareti ona bile isteye gitti yani sızlanma boşuna
10 Yorumla
+1 yılerkeklere cok güveniyosunuz
mantıgınızla düşünmüyorsunuz10 YorumlaYapcak bişi yok üzülmeye gerek yok zaten sende istemissin böle seleri ihtimale katop yapcaktın, o yüzden kirletti hos değil
10 Yorumla- https://youtu.be/MXNEJL9xHS0
sana bu sarkı uygun uzulme
00 Yorumla ulan salaksınız salak iyi olmuş varya iyiki olmuş böylede artık öğrenirsin aptal aptal insanlara kanmamayı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kirletti ne ya bu kdr mı zihniyet yoksunu oldunuz !
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Yeni birini bul hamama git 40 tas su dökün olmassa omo ile yıkan
00 Yorumla
+1 yılaşağılık pislik şahsiyetler.
bir ah ve bir günah aldı gitti.
bunlar sana ders olsun20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bıktık artık şu sevişip sevişip pişmanlığını burada anlatanlardan biz ne yapabiliriz sana olan olmuş bitmiş işte artık bundan sonra yapacak bişey yok önündeki maçlara bakıcan.
10 Yorumla
+1 yılKirletmek nedir ya eşya mısın sen? Az kendine değer ver ezdirme.
00 Yorumla
+1 yılpsikolojik destek al sosyal ol asosyal olma ark kafelerde çık otur düşünme düşünürsen daha kötü olur
00 YorumlaOlan olmuş artık önüne bak sıkma canını her kör satıcının bir alıcısı vardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. artık yapacak birşey yok fazla kendine dert etme kendini geliştir güzelleştir atlatırsın
00 YorumlaZaten evlenicez nedir ya hala buna inananlar kaldi mi ! acikcasi uzulmedim herkes kendi hatasinin bedelini öder
00 YorumlaBu gün var yarın yok işte değer bilmeze değer ver olacağı buydu neyse önemli birşey değil ruhun kirlenmesin herkezin bir alıcısı vardır sıkma canını
00 YorumlaSalak misin kızım ne kirlenmesi sadece hakkin olarak yaşaman gereken şeyi sadece yanlış kişiyle yaşadın
00 Yorumla
+1 yılYapacak birseyin yok artık bu saatten sonra devam edeceksin yaşamına karşı koyamaman da senin hatan tabi ne kadar sevsen de
10 Yorumla
+1 yılİslam dairesinin dışında hiçbir menfaat yoktur diye boşuna söylememiş büyüklerimiz. Başkalarına ibret olursun artık
00 YorumlaO seni kirlettiyse sen de onu kirletmissindir bir sey olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil olacak
+1 yıltrollsün sen ya bende yedim eminim şu an cevapları okuyup pis pis sırıtıyorsundur...
00 Yorumla
+1 yılbakireliğimi aldı derken aldı da nereye götürdü asfsdgdfhfgjfg
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. bunlar her zaman olan senaryolar allah beyin vermiş onu kullanmak gerekir
10 Yorumla
+1 yılEden bulur merak etme, döner dolaşır gelir.. aynı hataya tekrar düşme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibilere gram acimıyorum *
932 Yorumla- +1 yıl
Aynısının başına gelmesi dileğiyle amin... hiç bir zaman büyük konuşma derim o kızın hangi psikolojide olduğuna anlayamazsın saftır inanmıştır bazen karşındaki öyle profosyonel oluyor ki ben çok zekiyim diyeni bile inandırıyor. Bende senin gibilere kıl oluyorum be aynısı bir gün başına gelirse Ohh iyi olmuş derim
- +1 yıl
Hahahah iyi güldüm 😃 istediğim kadar psikolojim bozuk ya da başka birşey olsun vs. Böyle bir durumda rabbime sığınırım. İkincisi kendimi iki üç günlük herifin yatağına atacak kadar basit değilim. Ailemin hele ki her gün kuran okumadan yatmayan benim ve kardeşlerim için ter döküp bazen eve bile gelmeden sabahlara kadar çalışan babamin yüzünü yere egmem anladin mi beni kızım? Benim bugüne kadar elime erkek eli degmemis sizin gibi her hafta onun bunun elini tutmamisken o basitligi yapmam. He elbette yaparim ama kiminle biliyo musun? Rabbimin gökyüzünde imam nikahimi kiydigi kişiyle. Zina olmadan eşimle.. asil ben senin gibilere kıl oluyorum. Her halti yiyip burada zirlarsiniz. Allaha havale ediyorum
- +1 yıl
@sadecehazar ->birak bunu bu akpci zaten adam olmaz bu hazardan
- +1 yıl
Ne bu samimiyet?
- +1 yıl
Bence @sadecehazar haklı ve katılıyorum uckuruna sahip çıkması ve çıkması lazım herkesin o eve gitmekte nesi? Bekaret sadece zardan ibaret değildir öncesin öpüşüyorduk yetmiyordu ne demek? Yarın öbürgün başka bir erkekle ben tertemizim diye gururla yüzüne mi bakacaktı bekareti bozulmasaydı? Bu bir şerefsizliktir madem bunu göze alacak cesareti gösterdi sonuçlarına katlanma cesaretinide göstermeli
- +1 yıl
Kuran okurken içindekileride anlamaya çalışıyosundur umarım.
- +1 yıl
Teşekkür ederim ikinizede.. başıma gelmez inşallah gelsede o tecavuz olur. Onuda rabbim esirgesin. Birinin yatağına girerken önce aileni düşüneceksin.
- +1 yıl
@Miss_Salça birincisi kurani kerimi okuyan babam. İkinci bende biliyorum anlaminida biliyorum. Ogrenmekle kalmayip ders vermişliğimde var. Cinsellik evlenmeden önce haram evlendikten sonra helaldir. He evet kimin ne yasadigina ben karışamam ama gelip burada yakınırlarsa fikrimi söylerim.
- +1 yıl
Yaa bir kes kızım dinin arkasına sığınıp eminim her haltı yiyosundur iyi gülmüş bide :D :D sana şu tiple kimse bakmadığı için eline erkek eli değmemiştir :D kuran okuyorum demişsin ama ilkokul mezunu cahil kadınlar olurya onlar gibisin hala öğrenenemişsin kınamaman gerektiğini ve büyük konuşmaman gerektiğini neyse ailenin öğretemediğini ben öğretemem zaten :D @sadecehazar
- +1 yıl
Aynaya bakmadan konuş ve Kuranı Kerîm-in adını ağzına alırken destur çek zürriyetsiz seni. Senin gibilere kullanmayı hiç sevmem ama kezban lafı cuk oturuyor. Bana neler karıştırıyosun diyosunda ben evimde ders çalışıp iyi bir güzel bir bölüm kazanıp babamin annemin yüzünü güldürürken sen dön ve yiyişmene devam et güzelim 😊
- +1 yıl
Sende namus eksik onun için gelmiş burada namus dersi veriyosun işte bir insanda ne eksikse onun üstüne çok konuşurmuş :D :D kuran okuyorum diyo gelmiş burada insanları kınıyor hani şu namazını kılıpta dedikodu yapan haram para yiyen ama ortada ben namaz kılıyorum müslümanım diye gezenlere benziyosun. Eğer gerçekten Rabbine bağlı olsan onun isteklerini bilsen kınamamayı bilirdin. Ben daha önce cinsel ilişki yaşamadım bende çok güzel bir bölüm okuyorum ailemi mutlu ediyorum onu bil önce. Ama bende daha önce böyle bişey yaşamamama rağmen senin gibi kınamıyorum çünkü neyi kınarsan ben asla yapmam dersen başına gelmeden ölmezsin anladın beni? Tüm okuduğun kuran boşa gitmiş kızım
- +1 yıl
- +1 yıl
Eminim ki en son okuduğun kitap cin alidir. Ve kelime dagarcigin az olduğundan dediklerimi algilamadigin için namus bekciligi yapıyorsun. Cok zavallica :)
- +1 yıl
@xselen× bana az önce ailen ogretememis dedin ya.. bak en cok buna güldüm :)
- +1 yıl
Bana diyene bak Allahım başkasını tanımadan nasılsa dinine laf atiyor 😃 bu kızı koruyosun ya bak ne düşündüm.. kesin sende onun buna yatağına girdin 😃 evet evet kesin. Senin iki üç erkek görünce şekilden şekilde giren ağzın yüzün var benim ise namusum :) bilmem o 250 gramin anladimi :)
- +1 yıl
Canım ateşin mi var? Bende diyorum ki bir insanin bunu yaşaması için ya cinsel açlığı olmasi lazim ya da gerizekali. ya da ne biliyo musun? AHMAK. istediğin ama istediğin kadar bozuk olsun psikolijin. Önce Allaha sığınırsin rabbim beni yanlıştan kurtar diye sonra kendine hakim olursun. Neymiş psikolijsii bozukmus sevmiş güvenmiş yatagina girmiş. O ayakları geçiceksiniz. Bak dışarıya. Bak kimsesiz çocuklara. O masum cocuklarin cocugun yarısı senin gibilerden..
- +1 yıl
Namus düşüncededir bunuda bil @sadecehazar
- +1 yıl
Ya sizin o 5 dakikalik guvendim adi altindaki zevkiniz için kürtajla ölen bebekler ya da sokaga atılan bebekler var..
- +1 yıl
l*n salak ben psikoloji bozuk yatağınamı girsin dedim kıt beyinli neyse uza git... biriyle bişey yaşamamışsımdır ama düşüncen namussuz bir gün inşallah başına gelir başkada bişey demiyorum.. Bende kimseyle bişey yaşamadım ama senin gibi cahillik yapıpta kınamıyorum anladın? Hiç sanmıyorum anladığını boşa değmemişler cahille muhabbete girme seni sinir eder çünkü cahil yani adı üstünde ve açıkçası hiç namuslu olduğunuda düşünmüyorum :D neyse inan tek kelime daha yazmıcam çünkü algı probleminde sıkıntı var belli :D bb @sadecehazar
- +1 yıl
Ya yaşın 18 o yüzden elimden geldiğince beyninin algılayabilecegi türden konuşuyorum ama işte yok ki k zeka algilamiyo beyin 😊 otur iki uc kitap oku bende beynimi cikartiyim o zaman anca eşit oluruz zar zor o da 😃 dediklerimi yediremeyince cahil demekte sana yakışırdi küçük 😊 evet kınıyorum ve asla ömrümün yettigi yere kadar rabbim izin verdikçe namusumu evlenmeden bir adamin yataginda birakmicam. Buna rabbim ve iradem izin vermeyecek. Şimdi defol o yorumumdan ufak beyinli yobaz :)
- +1 yıl
Girsin ne olacak ki onunla sitesi sadece evlendi demeleri için gene evlenirim. Dokunmadan da 1 ay veya yıl sonra da boşanirm sadece namusunu kurtarmak için yeter mi?
- +1 yıl
Dinin arkasına sığınan namussuz seni :D :D bu kadar büyük konuştuğun için pişman olacaksın beni unutma :D :D çünkü kadın olduğunda vah ben nasıl kınadım diyeceksin aminnnnn :D :D @sadecehazar
- +1 yıl
Biliyo musun kocaman bir zavallisin :) he ayrıca evet eşime namusumu verdiğim zaman yazarim sana helalimle oldum diye mutlu olursun 😊😊😊 hadi canım benim yol al :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. 'Zaten evlenecez' :AS:DAS:D:AS
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIstedigini vermissin ya ne yapacaktı seninle evlenecek miydi evlenmek için küçüksun birde ha? Kendinizi bu kadar kucultmeyin erkeklerin gözünde evliliği de bişey sanmayin evlenince de aynısı olacak ama o zaman ayrılık daha zor tabi
00 Yorumlaiyi oldu namusunuzu bu kadar kolay satarsanız oturup düşünürsünüz böyle şimdi sen 2 hafta sonra nomos bocok orosondo doğoldooor demeyede başlarsın
00 YorumlaAh be güzelim çok safsiniz bu gençler neden böyle oldu 😕
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Bişey yapmana gerek yok. Hayatın sonu değil. Sana bişey olmasın
00 YorumlaMüstehaktır sana , öyle beni kirlettti falan da deme kendin ettin kendin buldun.
00 Yorumla
+1 yılSiz Kızlara Bayılıyorum Ya Ne Kadar Safsınız Ota B*ka İnanırsanız Bu Olur Haydi Cenaze Namazına
10 Yorumlasonunu düşünen kahraman olamaz derken olamadı işte.
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem