Duvak mı şapka mı?Eşiniz dauvak mı takmalı yoksa gelinlikle şapka takmasına izin verir misiniz?Peki erkek papyon mu kravat mı takmalı?
Duvak
Şapka
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şapka daha modern bir duruş sergiler bence.. yenilikçiliktir ve bence şapka takmak daha hoş olur. şapka takmak isterse "yok efendim ne münasebet" diye karşı çıkmam.. ama bana sorsa şapka derim. ;)
papyon yada kravat tercih etmem.. yakasız bir şeyler giyerim.
duvaksız gelin olmaz
Özlem Tekin medyada eskisi kadar gözükmüyor sebebini biliyor musunuz?
Genel olarak Duvak elbette ama çok hoş şapkalı gelinlik modelleri de var bir arkadaşımdan anımsıyorum.Erkek kravat taksın ya zaten bizim erkeklerimiz kısa boylu penguen gibi oluyorlar sonra.
tarzını yansıtmalı çılgın şeker biriyse şapka hoş olur şimdi tutup da ciddi,ve gülmeyen bi geline şapka takmak saçma olur ama bn duvaktan yanayım şapka her zaman takılır duvak bi kere :))
Cevap
15Cevap
Siyah blazer ceket ve siyah pantolonun altına siyah yuvarlak yaka tişört giydin mi tamamdır...
Kravat, Papyon felan gereksiz şeyler. Ben hırvatmıyım ki kravat takayım. Üstelik bir yararı da yok. Terlediğinde anlını silersin, düğüne gelen yaşlı teyzeler ayıplar bu seferde.
gelinin ne taktığıyla pek ilgilenmiyorum ama "bekaret simgesi" kırmızı kuşak takmasın.
damat olarak kendimi de papyon bir garp hissederim. normalde şık giyinebilen birisiyim. sünnet çocuğu muamelesi yapılmasın bana.
vay vay kimleri görüyoruz ablam benim nasılsın ya evlilik yaklaşdı galiba soruya bakarsak sen giysen yakışır soruyu cevaplamama gerek yok bu arada bayramın mübarek olsun
yok artık şapka diyo:D bence sarık giysin :D:D cevabım A
:))hay ne sapkasi canım ya gelin oldu olacak bide spor sapka taksin beyaz dest gider ben kisa duvak sevyorum cicek gbi kenardan
gelin duvak taksin ne sapkasi kuzum ? ingiltere de mi yapiyoruz dügünü ?
erkek hic bir sey takmasin.
Duvak-papyon bence. kravat cok klise hep kravat takılıyor zaten damat yakısıklıysa ıgrenc durur gıbı bı durum da olmaz bırbırımızı kandırmayalım:)
Ben bi kadında sapkayı daha vahsi ve seksi bulurum ama dugun ıcın uygun değildir bu nedenle duvak gelinlere daha cok yakısır onları masum gosterir. Erkeklere papyon yakıstırıyorum :)
esim duvak taksin ben kravat takayim. degisik olurdu
duvak daha güzel geliyor bana bi de taçlara bayılıyorum :)) erkekler içinde kravat daha iyi gibi sanki :))
Duvaksız gelin olmaz. Bakınız:
https://www.youtube.com/watch?v=ItAVrbxPqBQNikah meraseminde sapka olabilir dugund ise duvak
Damat ise ne kiravat nede papyon
Duvak yada duvaksız-şapkasız.
Papyon takmasını isterim tabiki fakat istemez ise zorlamam.
Mohawk saç yaptırırsa bu tip bir sorunsala gerek kalmaz.
Mohawk candır.
Aynen. :D.
Duvak - gravat
papyon hayatta takmam :((((((((
duvak tabiki upuzuuuunnnn:))
Kapşon giysin gelin erkekde palyaço gibi olsun.
duvak daha masum şapkayı düğünden sonra takmalı
Duvakk.. erkegede kravat.
Duvak daha iyi duruyor. Erkek kravat takmalı.
sapka oyunu verren bendım:)
Duvak papyon öyle oldu.
erkek papyon
gelin duvak
geline ne takmalı dersen bende yanlış anlarım
ne gelınlıgı ya hıc begenmıyorum :D
Duvak , kravat .
Gelin olmuş da şeyini arıyor.
G: Duvak
D: Kravat
duvak - kravat.
Duvak_kravat