Özellikle şapka takmalıyım demiyorum. Ancak kışın farklı tarz ve renklerdeki bereleri, yaz tatillerinde hasır şapka ve zaman zaman da fötr şapka kullanmaya bayılıyorum. Kendinize yakışan bir şapka bulun, bir süre bu şapkayla vakit geçirdikten şapka sayısını artıyorsunuz.
Anlamsız derecede boğuluyormuş gibi hissediyorum. Taktığım çok nadir olur, gerçekten güneşten bayılacak gibi olmadığım sürece asla kullanmam. En son ne zaman kullandığımı bile hatırlamıyorum diyebilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
19Görüş
Kullanmam, nadiren yazın yürüyüşte falan takarım spor şapkaları o da 🧢
Özellikle şapka takmalıyım demiyorum. Ancak kışın farklı tarz ve renklerdeki bereleri, yaz tatillerinde hasır şapka ve zaman zaman da fötr şapka kullanmaya bayılıyorum. Kendinize yakışan bir şapka bulun, bir süre bu şapkayla vakit geçirdikten şapka sayısını artıyorsunuz.
Şapkayı mecbur kalmadıkça kullanmam. Mecbur kalırsamda iyi, kötü göründüğümü umursamadan takarım. Kombin olarak kullanmadım yani
O an ki ruh halime ve moduma göre değişiyor bu. Yaz aylarında sık sık kullanırım gunes vurmasın diye kış aylarında pek değil.
ben de yaz kış kullanmayı seviyorum
Kel erkeklere tavsiye ederim :) yazın tepeniz pişmez , kışın da kafayı üşütmezsiniz..
Şapka ve gözlük en güzel aksesuarlar. Şapkasız çıkamam diyenlerdenim. 👒
Evet severim şapka, bere kullanmayı.. Keyifli günler..
Birtane siyah şapkam var yazın çok kullanıyordum kışın ise en çok renkli bere kullanıyorum
yazın siyah renk güneş çekiyor. daha renkli bir şeyler kullanabilirsin.
Haklısın ama siyah rengi kombinlemek daha kolay oluyor onun için siyah şapka tercih ediyorum
Kullanabilirim ama o anki moduma göre değişiyor
Genelde hayır ama yazsa eğer takarım güneş için
Şapka sevmem aslında ama bazı kombinlere çok yakışıyor
Bazen, duruma ve kıyafete göre
Şapka kullanmayı hiç sevmiyorum
Hayır hiç kullanmıyorum nerdeyse
Şapka olayini sevmiyorum 😀
Şapka takınmayı sevmiyorum
Genelde hatta çoğunlukla hayır
Neredeyse hiç kullanmam. Kışın bere hariç.
bere çok soğuk olunca mecburiyet oluyor
Kullanmam, en nefret ettiğim şey olabilir.
aa nefret derecesinde hem de. neden ki?
Anlamsız derecede boğuluyormuş gibi hissediyorum. Taktığım çok nadir olur, gerçekten güneşten bayılacak gibi olmadığım sürece asla kullanmam. En son ne zaman kullandığımı bile hatırlamıyorum diyebilirim.
Kullanırım ki şapka ayrılmazım olur siyah 🖤