Moda & Stil Kombinlerinizde şapka kullanmayı sever misiniz? denizköpüğü1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben şapka çok sevmiyorum ama bazılarına çok yakışıyoor. Siz kullanıyor musunuz? Kombinlerinizde şapka kullanmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Pek sevmiyorum 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı. Son zamanlarda şapkasız çıkmamaya çalışıyorum. 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yaz kış çok sık şapka kullanırım , seviyorum şapka takmayı 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Saçlarımı kamufle etmek için ve güneşten korunmak için ara ara kullanıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben bir kaç kere denedim torbacı gibi duruyor bende o yüzden tercih etmiyorum :D 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nefret👍Farklı renklerde modellerde şapkalarım var🤣 0 0 Yorumla
karavanlagidelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Çok severim hava kattığını düşünüyorum 0 0 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kafam küçük bana hiç yakışmıyor :( 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Bazen kullanmayı seviyorum evet. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. Selam tercihim değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Pek sevmiyorum
Son zamanlarda şapkasız çıkmamaya çalışıyorum.
Yaz kış çok sık şapka kullanırım , seviyorum şapka takmayı
Saçlarımı kamufle etmek için ve güneşten korunmak için ara ara kullanıyorum
ben bir kaç kere denedim torbacı gibi duruyor bende o yüzden tercih etmiyorum :D
Nefret👍Farklı renklerde modellerde şapkalarım var🤣
Çok severim hava kattığını düşünüyorum
Kafam küçük bana hiç yakışmıyor :(
Evet çok fazla kullaniyorum
Bazen takarım
Şapka yazın kullanıyorum
Bazen kullanmayı seviyorum evet.
Evet yüz gizlemek için ideal :D
Evet
hayir
Evet
Severim