Uzun suredir bakıştıgim biri var beni evime bıraktı uzak bir yere gideceksem bırakmayı teklif ediyor sigaramı kendisi yakıyor:)
sizce nedendir
sizce nedendir
Seni bu kız benim diye işaretliyor işte, ha bide arabası temiz ise, işte sana tam yürüyor, ya da sürüyor işte anla :D yarın öbür gün seni hazır geldin kafeye filan gidelimmi der, o zaman %100 yes onayı, (kendisi yaptı birine)
hoşlanıyor olabilir veya arabayı yeni almıştır
Arabayi yeni almadigina gore😏
tek başına gıtmesın. Kadınıma bırı laf attmasın.. Hepsı benımm onun her yerı benım leennn... AYAKLARINDA HEPSI :))) dogruya dogru ama:))
başka nasıl tavlayacak?
Nsasbaajk
Cevap
16Cevap
Erkegin kizi eve birakmasi centilmenliktir. Bunun icin illaki asik olmasina gerek yok. Seviyo da olabilir hicbir sey hissetmiyor da olabilir hersey olabilir ama sebebe gerek yok. Sadece centilmenlik adina da birakir bir erkek.
Cevabını biliyorsun.
Fazla nezaket sende olduğu gibi kadınların kafasını karıştırır. Çocuk işini iyi yapıyor.
Nasil yani
Ya seviyordur başina bisey gelmesine izin vermiyodur. Kiyamiyordur cok seviyordur ya da amacı baskadir +18 gibii
Sen arabasına bin, sigarayı da yaktı, niyetni anlama bize sor. İyimiş.. :)
Tanımadığım biri bile erkekse yaşlı olmak kaydıyla bayansa yaş fark etmez akşam saati evine bırakırım. Zaman kötü ne var bunda. Sigara takma işi dersen sevgilim olsa yakmam bana ters :)
medenı ır davranıstır genelde de bızım erkekler bıraz abartır
Okey'e adam arıyordur. Neden olacak ilgisi var sana karşı hoşlanıyor işte bariz belli.
o incelikte birisi isen bende yaparım jest yapmayı çok severim bayanlara karşı
Hemen havaya girme sende iyi niyetli bir insan işte çocuk utanmasa kesin bana yazior diyecek☺
Ya bunu tek birşeye yorumlama bence. Ya hoşlandığı için yapıyordur ya da başka bir niyeti vardır. Bunu dikkate alarak davranmanı tavsiye ederim.
Nezaketten bihaberiz anlaşılan.
Erkekler bal bulsa kaymak ister ates bulsa cakmak ister.
ilk okul cahilliğinde sorulmuş bir soru otur sıfır
Bunu bir de soruyor musun! :)
sana değer veriyor, önemsiyo.. bence sana daha yakın olmak istiyo. şans vermelisin :)
Ama bunlar dışında fazla bir adımi yok gözgöze geldigimizde ufak muhabbetlerimiz oluyo daha cekingeniz birbirimize karsi ne yapıp onu kendime cekebilirim cok hoslaniyorum:))
Onlar zaten yeterli adımlar. Gayet açık işte evine bırakmak ne demek? sigaranı yakmak hele :) sende hoşlanıyosan aynı ortamda daha çok bulunmaya çalış hatta öyle imkanın varsa birlikte vakit geçir onun ilgisini çekecek konuları konuş seninde ona ilgin olduğunu anlasın öyle öyle bakarsın kol kolasınız :D
Ayyyy cok tesekkurlerrrr
hoşlaşmalar görüyorummmm :D
Ulan oha ya
Adam ilgileniyor işte
Oo olmuşta okeye dönüyosunuz :D :D
Hoşlanıyor vakit geçrmek istyor senle
onu anlamıckadar salak mısın sen
:D :D :D neden mi bırakır?
olur öyle liseli cok seyapmamak lazım.
Senden hoşlanıyor olabilir
Sence nedendir :))
Acaba neden