Pisman degilim, bundan sonra birini seversem namerdim. Hicbir sekilde baglamak istemiyorum.
Kız arkadaşımın geçmişi Çok önemli?
Pisman degilim, bundan sonra birini seversem namerdim. Hicbir sekilde baglamak istemiyorum.
'' Niye gercekten oyle. Geneleve gitsem oradaki rus kadinin rusyadaki ailesini dusunurdum. Bu da beni rahat birakmaz. ''
Yorumunu gördüm.
Hayatı farklı yorumlarız , herkes için de farklı gelişir bu.
Bana göre de hoş bir şey değil. Ruslar hakkında sözün beni etkiledi. Bu yüzden neyin doğru neyin ne derece yanlış olduğunu senin için söyliyeceğim. Kısacası seni bir çıkmazda görüyorum fakat bu doğru değil.
Bak arkadaş kızlara bu şekilde körü körüne bağlanma , sen erkeksin ve doğada olduğu gibi her yönden güçlü ve gösterişli olmalısın. Bunu elde edersen bu tür şeyleri kafana takmazsın ve bir başka insanla da mutluluk sağlayabilirsin. Şimdi sen o kişiden keyif aldın belki ama diğer kişilerden de alabilirsin. Kısacası durum bu..
Birisi bana böyle yapacak direkt gider kafayı gömerim.. Bizde imalı hareketler olmaz sorun neyse tak çözülür. Kısacası her yönden güçlü bir yanın varsa bunu yapabilirsin fakat seni güçlü görmüyorum çünkü aşırı empatsın ve hayatını yaşamak yerine daha çok sanki başkalarının düşünce ve duyguları senin hayat enerjini emiyor gibi. Kısacası bugüne kadar hiç bir kız bana kazık atamadı atamaz , herkese benzemem misal örneğin.
Kısacası için rahat etmediyse bırak gitsin hiç bulaşma , girişken isen yeni arkadaşlar da elde edebilirsin , tanışabilirsin.
Yardım tiyo beklersen de yardımcı olurum. Şimdi senin için daha açık konuşacağım , eğer orta kararda birisiyim ve yeni birisiyle flirt tanışma imkanını geliştiremem , başka adalar keşfedemem diyorsan önündekiyle idare etmelisin bundan iyisini bulamam diyorsan? ama elimi sallasam ellisi diyorsan boş ver başka kızları daha doğru düzgün tanımaya çalış..
Bana göre elinde yeterli güç potansiyel var ise , diğer kızlarla tanışmaktan çekinmiyorsan ayrıl zaman kaybetme derim ama bu işler şans deneme yanılma yoluyla gelişen şeyler. Yolun açık olsun diyebilirim eğer gerçek aradığını bulmak istiyorsan ama rus kızlar hakkındaki yorumun beni gerçekten etkiledi.. anca bizim mallar NATAŞHA derler hiç düşünmezler
Dedigini anliyorum. Toplu bir Para bulayim ilk isim eskort bulmak olucak. Bundan sonra zerre duygularimi vicdanimi dinlemem bu konularda. Para, tip bunlar sorun degil kadinlari cok yuzeysel buluyorum. Bundan sonra benim icin kadinlar 3 deliktir.
kardeşim bak şimdi önce bir kadının son erkeğimi yoksa ilk erkeğimi olmak istiyorsun? ayrıca madem geçmişe takılıyorsun bakirsin o sana gelene kadar bir haltlar yemiş bu kız seninlede bir şeyler yapacak ve onunla yattığın zaman sana söylüyorum temiz net bir adamsın daha çok bağlanacak eşin gibi sahip çıkacaksın ama sürekli kafanda geçmişi ve bu kız seninle yatacak vs. bunu normal ilişki çerçevesinde görecek bu tamamen senin bakış açınlada alakalı sen çok iyi biri olduğun için gerek ilgin gerek sevgin üst düzeyde olacak kız seninle uzun çıkacak ama %70 seni bırakacak bunları düşün sonuçta hayat senin... saygılarımla.
Kesin birakir mi ki?
7. ayda bırakacak ama 2 gün sonra dönecek sonra 2. senede kesin bırakacak benden söylemesi o yatakta verilen sözler yalan veya işte sana sarılır ağlar aşkım hayatım bilmem bir sürü şeyler onlar da hikaye sen bilirsin yani.
Ayrilacaktim zaten tam gaz verdim hadi bakam.
kardeşim ben seni daha şimdiden kurtarıyorum şu anda 3 gün kafana takarsın öbür türlü 5 ayda kendine zor gelirsin yaşadık biliyoruz kadınlar katildir bunu unutma
Genelevlerle yaptigin yorum cok yerinde ve seviyeli kutluyorum seni ama bence bir kizin geçmişine cok da takilmamak lazim bir hata yapmış olabilir kendini enayi gibi hissetme bence son olmak en önemlisi hem tiksinmen de cok sacma sanki sen onu opuncr agzina çocuğun dolu mu gelicek yapmis olmuş bitmis gercekten seviyorsan etrafındakiler ne diyor dıye de dusunme birak enayi desinler sen mutlu olmana bak
Bulasmaz ama igrenc geliyor. bir de o cocugun oyle pislik biri cikmasi daha da igrenclestiriyor durumu. Dusun ki kocan senden once kadinlarin anusunu yalamis bu dusunce seni rahatsiz etmez mi?
Neyse ben muhacirim, en iyisi muhacir koyunden temiz, namuslu bir bosnak kizi bulmak gibi duruyor.
Faşist takilma ya ne alaka hala iyi kizlar var ben gibi djdkksks
Yok ya ben sarisin, mavi/gri gozluyum. Zaten bu kiz bosnak degildi, turktu esmer ve kisaydi, butun fiziksel ozelliklerimi domine eder. En iyisi tipi, huyu, suyu benzer bir bosnak kizi bulmam.
Iyi bakalim
Tabi ki iyi cogu Turk kulturuyle yetismis RUS kizi gibi) hem okumusu çok hem okusa bile modernlik ayagina feminizmle sacma sapan seyler yapmiyorlar.
Soylediklerin faşistlik baska bisey değil. Bu kafayla gidersen daha cok sorarsin sen bunlari genellemelere inanarak hayatini mahvetme derim
Fasistlikse fasistlik. Ben Slav'im, kendim gibi etnik olarak Slav birini bulacagim. Sorunu simdi daha iyi anliyorum. Annemin turk kiziyla evlenmek istememe kizmasini simdi anliyorum. Avrupali gibi olacagim diye sadakat gibi kavramlardan uzaklasiyorsunuz, halbuki dogustan batili olan cogu balkan kizlari bu konularda daha saf ve feminenler.
En azindan duzenli agda parasi vermem, benden killi/esmer bir turk kizi bulmam anlatabildim mi ;)
1. si avrupali olcaz diye böyle kavramlardan uzaklastigimiz falan yok o senin banel anlayışın ve ayrıca Türk kizlarina killi diyorsan eğer demekki senin şimdiye kadar tanrının Türk kizlari seni adam yerine koymamis da öyle cikmis karsina hayatımda böyle cahil cüheyla bir düşünce görmedim. Doğuştan feminen kavrami sarışın mavi gozlu olunca mi oluyor? O zaman sende feminensin. Ki düşüncelerin. Evet bir erkek böyle düşünüyorsa hem aklindan hem erkekliginden suphe ederim. O kiz sana fazla bile. Az bile demişler. Aklin neyse zikrin o falan da değil. Kutlamistim seni geri aliyorum. Bir nane etmezsin.
Yok ya gecmisi onemli degil diyerek modernite kasan biz miyiz?
He kivanc da feminen o zaman de mi?) Kaldi ki cogunuzun dibinin dustugu Iskandinav erkeklerinin de sarisin. Kaldi ki 43 cm biceps, 1.87 boyla ne kadar feminen olunur))))
Hmm yani genetik olarak killi oldugunuzu kabul ediyorsunuz yani.
Neyse siz genelevlerden cikmayan hpvli modern erkeklerinizle mutlu olursunuz umarim))
Kıl dediğin şey lazerle 10 seansta ömür boyu çözülebilir bir sorun. Ayrıca ben onlara feminen demedim. Sen oyle dedigin icin var sayimda bulundum. Senin aklinin yetersizligini yüzüne vurdum yani anlamadın.
Ayrıca geçmişi onemli degil diyerek avrupai tarza gelmiyoruz sadece önemli degil yani. İnsanlık kalp sevgi bunlar daha onemli seyler. Bir gecmisten yasanmisliktan cok daha onemli şeyler. Sen kilsiz diye bir kizi seciyorsun. Bense sevdiğim icin birini seciyorum. Aramizdaki farki gorebiliyor musun? Niteliksizsin tek kelimeyle.
Evet bilkentte burslu makine okuyan, advanced ingiluzce upper int almanca bilen bir niteliksizim.
Kil 10 seyansta lazerle cozulur ama ilerki jenerasyonda yine ortaya cikar.
Yo hem kilsiz, o konuda saf kalmis, hem okumus kulturlu milyon tane slav kizi var. Anneme diyecegim hamarat muhendislik okuyan sari bir muhacir kizi bulsun bana)
Kilsiz olmak sadece bir parametre. Kaldi ki insanlik yasanmislik onemli degil diyorsunuz ama turkiye avrupada en cok aldatmanin oldugu ve dna testinde negatif sonuc cikan ulkelerden. Bu ne perhiz ne lahana tursusu.
Bilkentte okuman neyi değiştirir? her okuyan her guzel bir üniversiteye giden haklidir mi demektir bu? Hayir. Senin icin etiket onemli işte. Kılı bu kadar sorun etmen de saçma. Seansta falan ortaya çıktığı da yok. Cidden kafani ders kitaplarindan kaldirdiginda gordugun tek şey bunlar miymis? Acidim sana. Hangi devirde yaşıyoruz ki sevecegimiz insani anneler buluyor? Kusura bakma cahil ve niteliksizsin bunu hic bir şey degistiremez. Bilkentte okuman yalnızca bir etiket. Mühendislik okumakla adam olunmuyor. Ben gelip sana Ege Üniversitesinde tip okuyorum diyip bölümümle hava atıyor muyum? Zeka bunun ölçütü degil. Mutluluklar dilerim ama olacagini sanmıyorum bu kafayla
Ahaa haklisin tamam tmm) ben kendimi bilirim o bana yeter) doktor hanim.
Sonuç olarak benim için SLAWA Slavs!!!
Herkes kendi soyundan birini bulur olur biter))
Bakirler ile bakireler, bakire olmayanlar ile bakir olmayanlar evlenir bunun aksinde zaten nikah tutmuyor diye biliyorum. Bence ayrılabilirsin ama geçmişinde bir hata yaptı diye ayrılmakta çok doğru değil
Oyle bor sey yok.
Nasıl bir şey yok?
Yani bakir ile bakire olmak zorunda diye bir kural yok ama bu durum zoruma gidiyor. Ayrilmak en iyisi gibi duruyor.
Sen benim dediğimi araştır bence böyle bişey var diye biliyorum. Ayrılman da çok doğru değil bir hatadır yapmıştır. Aynı şeyi ben de yaşadım ordan biliyorum
Cevap
13Cevap
yerinde olsam bırakırdım benim sevdiğim önceden başkasıyla birlikte olcak ve o şerefsiz bana bunu bir marifetmiş gibi zevkle anlatacak bende dinlicem kabul edecem öyle mi yok ya... defolsun eski sevgilisiyle evlensin. başkasının oral yaptığı bir kızı asla öpmem bn
Lütfen akıl verin kiz arkadasimla uzun bir birlikteligim var yaşı küçük bana ilk başlarda konusulmicak kelimler kullandı acaba çocukluk etkisi mi dicem milli oldun mu şöyle böyle 1.5 seneye yakın ilişkimiz var ailesi biliyor ama geçmişin den şüphe duyuyorum ve bir pismanlkk yaptık yani ben pişmanım geçmişinde ki eski arkadaşı olur olmadık bir kelime kullandı ama yaşı küçük sanmıyorum pek yok ya felan diyorum acaba bişey yaşamış midir düşüncesi yok diyor ilk sen yemin ederim gibi si ama gel gör cebime para katan biri alışveriş yapıyorz evine felan ama geçmişinden şüphe duyorum paronoyak olmuşum yardım edecek var mı?
Bu senin bileceğin iş kardeş fakat ben olsam ayrılmıştım. Kız arkadaşımın benden daha çok şey yaşamasını istemem ben. Bırak evlenmeyi daha önce cinsel ilişkiye girmiş bir kızla bile birliktelik düşünmem.
Bence ayrıl yoksa psikolojin bozulur gerek yok he üzülmem diyorsan o zaman terk eden sen olma
Hmm anladim. Ben hazmetsem millet ne der. Yarin obur gun evlensek en yakin arkadaslarim bu durumu bilecek. Ayrilmak istesem bile bu nedenle ayrilsam kotu durur.
Ayrıl tabi soruyon mu bide öpüşürken aklına gelmiycek mi sanki?
Aynen diyorum ya gecen opmek istedi, geri ittim diye. Ben muhacirim en iyisi bizim muhacir koyunden benim gibi birini bulmak gibi geliyor.
Ben olsam bunu ayrılık sebebi olarak görmezdim. Zira başka biriyle de evlenmeye kalksan geçmişinden asla emin olamazsın. Bu konularda katı birine hiç bir kız geçmişteki ilişkisini itiraf etmez. Evlilik uzun bir yoldur ve mutlu olmanın sırrı bu detaylarda değildir. Çok daha farklı konulara yoğunlaşmalısın iyi bir seçim için.
tamam haydar dumen bey.
Kompliman ne Allah askina
"Complement"tan tureme. Iltifat desene suna hocam. Ayrildim cok gec artik. Bence hala en iyisi tip, egitim, boy pos gibi seylerin goz onune alindigi gorucu usulu tanismak. Modern olacagim diye insanlarda tahammul kalmadi.
Bu piremseslerle ugrasacagima bizim Bosnak koyunden karakteri, egitimi, tipi boyu posu benle uyusan bir muhacir kizi bulurum daha iyi. Biraz uzunum 1.87 genelde turk kokenli kizlar yanimda uymuyor bile zaten.
Simdi ben kız olarak söylüyorum bunu benim sevgilim olsa ve bir kızla boyle bisey yaşamış olsa ben ayrılırdım sanırım büyük konusmamakla beraber söylüyorum bunu tabi. Ben boyle bisey yaşamış olsaydım baska bir erkekle sevgili olmaya cesaret edemezdim heralde insanlar cok rahat boyle yasayabiliyolar anlamıyorum
Ben ayrılırdım benım görüşüm sen bu tur seylere umursamayan takılmayan bırısıysen sorun yok hocam
Hicc kimseyle bisey yasamamissin kiz arkadasin yasamis sonra bu sorun olabilir ama sen bilirsin
İgrendiysen ayril kardes. duzeltemezsin bu durumy kiz gozunde hep o seviyede kalcak ask bitmis. Ayril.
Tebrik ettim yemin ederim
Bu kadar enayi olusumu mu? Olayi bilen butun arkadaslarim bu gozle bakiyor. Keske hic kalbim olmasaydi.
Genel evle ilgili yorum ilkndefa bir erkegin boyle dusungune sahit oluyorum. Ici rahatlarmaz ama varsin beni kirsinlar ben kimseyi kirmiyim. Ne bu dunyada nede ibur dunyada altindan kalkamam...
Niye gercekten oyle. Geneleve gitsem oradaki rus kadinin rusyadaki ailesini dusunurdum. Bu da beni rahat birakmaz.
Bence fahise ile yatan her erkek kiz kardesini o fahisenin yerine koyabilmeli.
Ben de sizin ozverili dusuncenizi begendim. Keske ben de o kadar olabilsem ve kiz arkadasimi kabul edebilsem ama icgudu gibi bisey buna engel oluyor.
Üstüne sağ tıkla. Açılan menüden Geçmiş seçeneğine 1 kere tıkla.
normalde bu bir ayrılık sebebi değil ama tiksinecek derecede kafaya takıyorsan bence ayrılmalısın
Geçmişi geçmişte kalmalı herkesin hatası olur önemli olan hatalarından ders çıkarabilmesi
Geçmiş geçmişte kalmalı bence ayrılma
Ya ilerde evlenirim, cogumuz falan olur da o cocuk foto ile gelirse. Keske bu konuyu takamasam ama ic gudusel olarak kizdan igrenmeye basladim.
Herkes yapiyor diye dogru degil bence. Bilmiyorum baskasinin penisinin sperminin degdigi yerden sut emecek benim cocugum. Bu dusunce igrenc geliyor. Keske hic soylemeseydi eski sevgilisi.
Peki gelecekteki esinin amaci para kazanip ailesini gecindirmek olan bir rus kadiniyla birlikte olmasini sen nasil karsilardin. Ben bu dusunceye Engel olamiyorum. Keske olabilsem erkeklik onuru falan bunlari gectim ama icim kaldirmiyor. Gecen opmeye calisti geri ittim, o sahne geldi aklima.
Dogrusunu bilmiyorum. Tek bildigim ondan tiksindigim. Barbarliksa barbarlik, ama bunu icim kaldirmiyor cidden. Kucaktan kucaga hoplayip okul bitmeye yakin oglan kiz oglan tipi birini bulmak istiyor gibi geliyor bana.
Senden öncekiler seni ne ilgilendirir ki? Neden tiksindiğini de anlamadım sanki seni aldatmış gibi...
Ilerde Karim olcaksa ilgilendirir. Eger gecmisi kirli bulacaksam, gider hastaligi olmayan bir rus genelevde calisan kadinla evlenirim daha iyi.
Kizin karakteriyle alakali bisey bu bence bir hata yapti diye mahfetmek gerekmiyo insanlarin hayatini. Sen nasil taniyosun onu oynak bir kizmi anlarsin yani az cok. Ona gore karar ver
Ayrilacagim bu kesinlesti. Umarim o manyak eski sevgilisiyle olur da, baskasinin basini yakmaz.
Peki sen bilirsin senin hayatin ne diyelim
Daha duruyormusun be kardeş
Benim de erkek arkadaşımın.
Kanka eski sevgilisi yavsakmis kizda sorun yok
Ayrııl
Ayril madem
Oyle temizsrn ayrul
Gecmisi seni ilgilendirmemeli
Ne kadar da modernsizin. Ya hpvli ya da hepatit falan varsa. Ben onla ciddi dusunmuyordum, ilerde ya bu cocuk resimle falan gelirse.
Bence bırak o kızı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar