Kızlar, Kız arkadaşımın geçmişini çok kafama takıyorum?

Kız arkadaşımın geçmişini çok sorguluyorum ve kafama takıyorum. Bana bazı söylediği sözler hala aklımdan silinmiyor. Mesela biz sevgili olduktan bir süre sonra birliktelik yaşadık bana bunun onun için ilk başta lise aşkı gibi birbirimizden utanmamımız güzel olduğunu söyledi ve önceki ilişkilerinde genelde bundan daha hızlı oluyormuş geç olması güzel gibi söyledi ve gereksiz bir bilgi verdi. Benim geçmişimi hiç sorgulamıyor ve beni çok seviyorum. bende onu seviyorum gelecek adına evlilik gibi hayallerde kuruyoruz fakat geçmişi düşünmek benle şu an yaşadıklarını başka biriyleriyle de yaşamış olduğunu bilmek ve bunun sayısının fazla olduğunu düşünüyorum aklıma geldiği günler uyku bile uyuyamıyorum. Onunla gelecek planlama konusunda tereddütlerim var. Çok bağnazca düşüyor gibiyim fakat kendime engel olamıyorum. Kendisine de durumu daha ayrıntılı soramıyorum. Bir kaç defa bunu yaptığımda geçmişte kalanların onun için önemli olmadığını söyleyerek rahat cevaplar verdi ve bu beni çok sinir etti tartıştık. Ne yapmam gerek bu konuyu nasıl aşabilirim.

Kızlar, Kız arkadaşımın geçmişini çok kafama takıyorum?