En sevdiğim sözlerden birisidir. peki siz nasılsınız? Bu sözde kendinizden birşeyler buluyor musunuz? Yoksa sizin aşklarınızda zamane aşıklarının ten tene değecek anlayışıyla yaşadığı aşklardan mı?
Cevabın nedir?
Namaz kılar gibi Kıyası dinden çıkmayı gerektirebilecek bir söz... Kişi eğer ki tam olarak namaz kılarken Allah'a bağlanır gibi hanımıma veya beyime bağlanıcam niyetiyle bu sözü söylerse dinden çıkar... Şirk = (Ortaklık Allah'a ortak koşmak) Eğer, namazda nasıl Allah'u Teala'dan başka birşey düşünmek ayıp ise... Aynı şekilde namazın bana verdiği ahlak ile benim gözüm, rabbimin bana nasip ettiği eşimden başkasını görmemeli niyetiyle söylerse dinden çıkmaz... Bu sebebledir ki böyle sözlerden uzak durmak gerekir... Peygamber efendimiz s. a. v'e Ayşe r. a validemiz beni nasıl seviyorsun ya RasulAllah diye sorduğunda... İlk günkü gibi, kördüğüm gibi ya Ayşe!.. Buyurmuşlardır... Yeni yeni icad çıkarmaya gerek yok...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTürk edebiyatı İslam'da "Teşbih" çok önde durur. Söylenen ile ima edilen farklı anlamlar taşımakla birlikte doğru noktalara değinir.
Yaradan Bayanları Göğüs boşluğundan yaratmasının tek nedeni, Alt taraftan yaratırsam ayaklar altına alınır, Üst taraftan yaratırsam tapılır düşüncesi ile Orta bölümden yaratmıştır ki kanatlarımız altında tutalım daima. Bana göre ise;
Dil söyleyip Kalp Tasdik ettikten sonra Gözlerin zaten başka bir tarafa bakma ihtimali yoktur!
Nasıl ki Namazımızı severek içten yapmamız gerekiyor ise Eşlerimizi de aynı Sevgi ve Şefkatle yaklaşmalıyız.11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle abicim tebrik ederim
+1 yılben sevmem öyle ten tene değecek falan. bence sınırını bilmeli insanlar. bir kız, babasının evinden alnının akıyla çıkmalı. evlendiğim zaman eşim benim elimi tuttuğunda ben ilk olmanın heyecanını hissetmeyeceksem, bunun ikimiz için de bir anlamı olmaz. ama şöyle de bir söz var. sevişti bir bakir ile bakire, erkeğe milli dediler kadına fahişe. kızlar kadar erkekler de bu konuda titiz olmalı. ama ne yazık ki, etrafımda öyle bir insan bir tane bile yok :)
11 Yorumla- +1 yıl
elbet verir Rabbim gönlüne göre birini merak etme :)
Gönlü Yar'da olanın
Gözü Yerde olur..😉7078 Yorumla- +1 yıl
Vaaay bu sefer hakettin eig yi :D
- +1 yıl
Beğenmemek elde değil ;)
- +1 yıl
Aynen öyle tiksinç bir durum
- +1 yıl
Aynen öyle beklemedeyiz şimdilik ;)
- +1 yıl
aynen oyle demk laf ta cok Guzel
- +1 yıl
@espors
Var neden olmasın 😉 kendi adıma konuşayım şahsen ben kalbimde sevdiğim varken yolda otobüsde yani herhangi bir yerde başka biriyle yanlışlıkla bile göz göze geldiğimde utanıp başımı yere eğerdim. bu tür şeyler sonradan öğretmekle olmaz insanın yüreğinden ahlakından gelmeli 😉 - +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
kıyağım olsun işte bu da sana ;)
- +1 yıl
ben + lamadım ki :D
- +1 yıl
:D idare edicen artık :D
- +1 yıl
uykusuzum mantığım geçici olarak servis dışı o yüzden yani ;) :D
- +1 yıl
sen paylaş sorularını da ben uykulu olduğum bir gün girer cevaplarım mantıklı mantıklı ;) :D
- +1 yıl
Hevesimi kaçıran başka bir soruydu ;)
- +1 yıl
Ne söylediğimi unutup sonra konu neydi falan diye geçiştirmeye çalıştığın ve benim "hevesim kaçtı " yazmama neden olan soruydu ;)
- +1 yıl
Amaan neyse artık geçti gitti geri dönme ihtimali yok ;) hangisi olduğunu bende unuttum zaten :D ;)
- +1 yıl
Valla bende manyak oldum iyice ;)
- +1 yıl
Bilmiyorum ki arada geliyolar bana ;)
- +1 yıl
Olabilir ne olduğunu kestiremiyorum pek ;)
- +1 yıl
bir tabur keçi saydım fayda etmedi zamanında ;) :D
- +1 yıl
Aynen benim çağremi ne doktorlar ne psikologlar bulamadı keçi ne yapsın ;) :D
- +1 yıl
Çıldırtacak bişey olmadığı sürece genelde sakinim zaten ;)
- +1 yıl
Zorla götürüldüm başhekim akrabamızdı adam benden 1 gün sonra emekliliğini istemiş öyle dediler :D ;)
- +1 yıl
Var yalan yok ;) :D
- +1 yıl
Şimdilik yerinde gibi ;)
- +1 yıl
Denemeden bilemeyiz ;) :D
- +1 yıl
He he he hadi 😈😂
- +1 yıl
Ama sende kenan ışığı geçtin eminmisin son kararınmı diye sorar gibi sabırsız insanım ben 😉😎
- +1 yıl
Evet anlamadım ne sordun? 😂😂😂
- +1 yıl
Offfffffffffffff 😡😉
- +1 yıl
Çıldırmaya az kaldı ondandır belki? ;)
- +1 yıl
Yerinde olsam mantıklı olanı seçerdim ;)
- +1 yıl
Bence ;) kendin bilirsin tabi ;)
- +1 yıl
Pişman olma da ;)
- +1 yıl
Farketmez
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
128
Cevap
102Cevap
bu sözü herkes kendine düstur edinse ortada gayi mesru ilişkiler gayrimesru çocuklar olmayacak..
dikkatle bas ! batmaktan kork!
bir lokma, belki haramdan
bir kelime belki yalandan
bir dane , bir lem'a bir iarette bir öpmekte BATMA
bu kadar ucuza satma sonsuz hayatını..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılRomantik müslüman. d
Herneyse.
Allah sevgisi ile eş sevgisi kıyaslanamaz diyerek olaya farklı boyut getiriyorum222 Yorumla- +1 yıl
eşin sana Allah ın emanetidir emanete hıyanet Allah a hıyanet değil midir?
- +1 yıl
Sevgiden ihaneti nasıl cıkardın be
+1 yılİyi de arkadaş esselamın aleyküm verahmetullah sağa ve sola bakıyorsun şöyle çaktırmadan omuz üzerinden. Bunuda kaldıralım namazdan o zaman :)
Çok da namazında niyazındayım ya... Hepsi hak götüre bende :)
Cuma ya bile gitmiyorum, du bakalım sonumuz nolcak...00 Yorumla
+1 yılBenim için hiç bir değeri olmayan kelime topluluğundan ibaret. Karşılığını alamıyacağın şeyleri neden yapma gereği duyarki insan sağa sola bakmadan sevdin de noldu yazan kardeşim gene sonu hüsranla bitmedi mi gene hırpalamadın mı kendını keşkelerle?
00 Yorumla
+1 yılBunu anlayabilmek icin sunları bilmen anlaman hissetmen gerekir ;
Namazda Rabbinle en sevdiginle konusuyosun ve sadece ona odaklanırsın..
Onun huzuruna cıkmak icin heyecanlanırsın...
O na yakın olmak seni hep mutlu eder ve kalbine huzur verir.
Onunla herseyin ustesinden gelecegini bilirsin (ona inanırsan sırtını dayarsan )
Sevgi , saygı , merhamet , merak , özlem , her duyguyu Rabbinle aranda yasarsın... 😊 oyyh namaz dedikde soru neydi?22 Yorumla- +1 yıl
Gece gecetebessüméttir'din :)
- +1 yıl
sağlık olsun senin güzel açıklamanı da cevap yerine sayıyoruz tabi ki :)
+1 yılİnsan evleneceği zaman sevmeli. Onun dışındakiler namazda sağa sola bakmaktan farksızdır. Nikah namazın niyeti gibidir. Namazda niyetten sonra secdeden başkası yasaktır.
41 Yorumla- +1 yıl
doğru olanı budur tabikide
Erkeğin yururken asfalti inceleyeni makbuldur. Erkek olmak mükemmelliğini bir çok kadında ispat etmek değil, tek bir kadına mükemmeli yaşatabilmektir. Seviyorsan tek kisiye ait olmayi bilecek iste o kadar :D
24 Yorumla- +1 yıl
kadınlar bu kadar kolay olmasa erkekler eşşek gibi tek kadına baplanır suçlu kadınlar eskiden neden bu kadar yoktu bu aldatma işleri düşün nedeni eski kadınlar kolay değildi
- +1 yıl
bunu yapması gereken kadınlardır da aynı zamanda demi? sadece erkeğe has bir özellik değil bu geneli kapsıyor :)
Elbette aranızı bozmak isteyenler olacak, elbette aranıza fitne tohumları ekmek isteyenler olacak. Evlilikte namaz gibidir. Niyet ettikten sonra sağa sola bakılmaz. Nasıl ki namazda kafanı seccadeden ayırmaman gerekiyorsa evlendiğinde de gözlerini eşinin gözlerinden, kulaklarını eşinin ağzından, aklını da eşinin sana olan sevgisinden ayırmayacaksın. Zira sürüden ayrılanı kurt kaparmış :)
00 Yorumla
+1 yılSevdinmi kivirmayacaksin..
Adam gibi sahip çıkacaksın; gözün kapalı, kulağın sağır olacak..72 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle kardesim.
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim, bayanlar onayı vermiş zaten. :)
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. İslami açıdan sakıncalı bir cümle.. gizli şirk içerebilir.. Hoş değil pek tabir olarak
00 YorumlaBence bu sözde diyor ki: dünyada eşinden başkasını sevmeyeceksin (sağa sola bakmayacaksin), böylelikle cennetlilk olacak ve orada hurilere istediğin kadar bakacaksin vs ( namaz bitince sağ ve sol omza bakılır )
10 YorumlaTen tene değmeden aşk mı olur be? ayrıca insanlar robot mu? ne o öyle sağa sola bakmayacak.
Ben sevgilimle sabahlara kadar kendimi kaybedercesine sevişemeyeceksem aşk falan yoktur ortada...11 Yorumla- +1 yıl
herkes hak ettiğini bulur.
+1 yılne güzel söyledin :)
benim hayat felsefem bu zaten. insan sevdiğine dokunmamalı, kavuşmak için sabretmeli.31 Yorumla- +1 yıl
gerçek aşk tende değil.
O zaman eşini beş vakit seveceksin.. Belirli kurallar ve ritueller içinde.. Aşk ile nefis terbiye edilmez.. Bir şeye bakmamak için yere bakmak çaresizliğin yansımasıdır.. Belki ben sağa sola bakıp eşimi daha çok seveceğim? Öyle belli başlı kalıplara sığmaz bu işler.. Ancak şiirsel veya efektif bir etki yaratır kelime dizilişi olarak hepsi bu.. O da belli algılarda..
00 YorumlaÇok şukur oyledim aramzda 10 saatlk mesafe vardı bn basım yerde yururdum sevdgn var ayb ders kendime ama buna rağmen nasip olmadı beni bida arama deyb yuzme kapattı e kader işte 😊
46 Yorumla- +1 yıl
boşver sen doğruyu yaptığını biliyorsun ya, o doğru olmasa da olur
- +1 yıl
Aynı şekilde benimde basima geldi çok sevdim ama sadece sevgi yetmiyormus
- +1 yıl
inşallah böyle bir olay ve öyle bir kişi yüzünden karakterini değiştirmezsin.
- +1 yıl
aynen öyle fakat hak etmeyen birine bu kadar körü körüne bağlanmak gereksiz.
+1 yılBunu diyene kadar esine goz zinasindan bahsetmen yeterlidir :)
sevgili olmadan baskasina bakmak gelecekte evlenecegin insana ihanettdir demen de yeterlidir :P10 Yorumla
+1 yılNamazda nasıl sadece ALLAH 'LA bir bağ kurup onu düşünüyorsak. Sevgilinizide sadece onu düşünerek etrafdaki kızları takmayarak seveceksin. Kısacası sevdiğine sadık ve dürüst olacaksın
10 Yorumla
+1 yılOlmasi gereken sadakati anlatiyor bu söz ne yazikki bu zamanda cok zor bulunan birsey Allah hepimize böyle asklar nasip etsin.
11 Yorumla- +1 yıl
amin inşallah.
+1 yılEvlilik namaz gibidir niyet edilince sağa sola bakılmaz 😊
20 YorumlaTek kelimeyle MUHTESEMMMM bir soz ya.. helal olsn
23 Yorumla- +1 yıl
estağfurullah
- +1 yıl
teşekkürler o zaman :)
+1 yılÇok doğru bir söz.. Zaten böyle de olması gerekiyo.. Başkalarına bakacaksan niye yanındakine yar dedin?
21 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılislami romantizme son verin diyorum bu çeşit bir romantizm çeşidi her kızı iter bu cümleyi çok farklı şekillerde söyleyebilecekken bu kadarı gülünç duruyor ayrıca kız belki ateist a. m. k senden saklıyor?
02 Yorumla- +1 yıl
herkes hakettiğini bulur..
Cevap sahibi+1 yılne alaka arkadaşım?
Romantik Müslümanların, romantik aşk sözleri. Ama şirk kokan söz. "Namaza durur gibi" Bu taparcasına sevmeyi ifade eder. Sadakati ifade etmek için daha farklı sözler de kullanılabilir.
00 YorumlaAskta ten tene degedebilir bunun aska bir engeli yok ama dedigin söz sadakat anlamında ask her konuda sadakattir zaten istesende baskasına bakamazsın binlerce imkanın varken gönül gòzün kitlidir
00 Yorumla
+1 yılhayatta taptığım tek şey sevgilim önüne diz de çöktüm çarpıldım da namaz kılmayı bilmem zaten sevmeyi bilirim ben
ayrıca namazda sağa sola bakılıyor diye biliyorum :D00 Yorumlaibadet eder gibi saygıyla sev ve gözün , gönlün , aklın, dilin yani tüm benliğin onda olsun başka hiç bir şey düşünme
20 Yorumla
+1 yılGusul alma sebebım olur musun dıyen romantık sapığı hatırlattı
30 Yorumla
+1 yılçok hoş bir söz yani kendini sadece karını ada gibi bişey, başka kadınlara bakma onlarda gözün olmasın sadece karını sev ona bak :/ (salladı)
13 Yorumla- +1 yıl
sadece erkek için geçerli bir söz değil ama ;)
- +1 yıl
kadınları erkeklerle karıştırmayın ;)
- +1 yıl
ne kadınlar var bilmiyormuş gibi konuşuyorsun :)
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılAynen katılıyorum desem? ;)
Zat6en namazında olan Allah tan korkan insan harama göz atmaz bladerim ;)22 Yorumla- +1 yıl
aynen abicim Allah sevgisi olacak önce insanda gerisi zaten gelir :)
- +1 yıl
Aynen öyle ;) Allah razı olsun düşüncen için ;-)
+1 yılBırak başka erkekleri başka insan oğluna bakmıyozda neyse derin konular. Kıyamet kopsa iyi olur karaktersizler çoğaldı iyicene
11 Yorumla- +1 yıl
yakındır bence Allah hayırlısını versin.
Ah ahh kaldı mı böyle seven.. bu zamanın erkekleri aşkı bedenlerde ariyor..
11 Yorumla- +1 yıl
irade.
+1 yılASK anlatilmaz, kalp ile yasanir.
Nasil Herkes'in cesaret'i yoksa namaz"i kilmaya, herkesin de cesareti olmaz sevmeye ;)11 Yorumla- +1 yıl
cesaret sayılmaz. irade daha çok :)
+1 yılŞimdi namaz var aklı havada..
Namaz var akli mevlada..
Huşu içinde kilinan namaz gibi düşünürsek o zaman bir abdest almamiz lazim. temizlik iyidir :/20 YorumlaErkeğin tesettürü göz kapaklarıdır. - Hz. Ali (r. a) bunun kadar güzel bir söz
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler bu güzel söz ve yorumun için :)
+1 yılnaamazın bir adabı ve edebi vardır çıktınmı dışına namaz bozulur eşinide bu adap ve sadakatte seveceksin sağa sola yani başkalarına gözün kaymayacak diyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle Ekimli Kasımlı Olmaz
Aralık'sız seveceksin kardeş
Safları sık tutcaksın ;)30 Yorumla peki eşim sağa sola bakarsa da yine sevecek miyiz? :D
01 Yorumla- +1 yıl
siz seversiniz bence.
Şimdi biri çıkıp selam da mı vermeyelim dese ne olur 😂
03 Yorumla- +1 yıl
demişler illaki diyende olacak onlar için dalgaya alınacak kadar basit bir olay çünkü.
- +1 yıl
namaz kılıyor musun?
"Karnımız tok diye menüye de mi bakmayalım" sorusunu öldüresi bir sözdür.
10 YorumlaBenim için pek anlam ifade etmiyor. Sevince gözüm bir şey görmüyor zaten
10 YorumlaBöyle bir sözü ben eşime ya da sevdiğime asla söylemem... Namaza durur gibi seveceksin ne ya? seni tapar gibi seviyorum aklım da sen fikrimde sen desen daha mantıklı...
00 Yorumla
+1 yıl''Sevdası büyük olanın, imtihanı da ağır olur'' bence :) Koruyup kollayacaksın, gerekirse göğüs kafesinde saklayacaksın kadınını :)
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
yalnız namzdada selam vermek için sağa sola bakıyorsun kurgusal problemı var. benım anladığım arada baska çiçeklerın tadınada bakabılırsın gbı bır anlam oluyor :D
00 Yorumlanamazda nasıl kıyama durup sadece Allaha yöneliyorsan eşinide seveceksin gözün dışarıda olmayacak. yanlız muhteşem bir sözmüş ya.
12 Yorumla- +1 yıl
sevmeyi ve sadakati bilen herkesin bilmesi öğrenmesi ve örnek alması gereken bir söz.
Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Erkekleri abazanlıktan caydırmak için söylenmiş şahane sözdür, örnek alınız aldırınız efem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılK*çını başını sağa sola sallamayacaksın demek oluyor.
00 Yorumla Ne ifade ettiği malum ama daha namazı doğru düzgün eda edemeyen bizler kaldıki eşimize bu şuurda bakabilelim...
00 Yorumla
+1 yılÇok seviyorum bu sözü ama ne ifade ettigi çok açık zaten
00 YorumlaGuzel bir söz uygulayabi pek az. Şuanda insanlar sensorlu kapi gibi gelene açılıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle :)
+1 yılAllah'a şirk koşmayı akla getiriyor. İnsan sevgileri birbirine karıştırmamalı.
00 YorumlaNamaz (aşk) bitiminde sağa sola bakabiliriz yani :))))
00 Yorumla
+1 yılBu şeye benziyo yayla corbasını kaşıklarken kavurmayı kesersin ya ha onun gibi iste yapmican 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNamaza durunca sağa sola bakınca namazın nasıl bozuluyorsa. Buda böyle işte
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhteşem bir sözmüş. :) Namaza niyet ederken etrafına bakmayan sevdiği için de etrafına bakmamalı. :)
21 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle :)
+1 yılevet bu söz gerçekten gerçek sevginin tanımı..
eğer birini sevdiysen ve evleneceksen kız/erkek diğer bütün kız ya da erkeklerin cenaze namazını kılacaksın kalbinde..
evlendiğimiz kişi bizi cennete taşıyacak kişi olmalı bu da imandan geçiyor..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElhamdulillah yüce Rabbim herkeze eşim gibi eş nasip etsin.
12 Yorumla- +1 yıl
buna amin diyebileceğimi sanmıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılHaha bencede deme
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir iki tane sevgilim oldu ama bekleme moduna aldım kendimi gerçeği ile bir olana kadar bekleyeceğim çünkü aşk ne zaman ile ne mekanda nede bedenlerle yaşanır.
10 Yorumla
+1 yılgötün başın oynamayacak rol yapmayacaksın boynuzlamayacaksın yalan söylemeyeceksin diyor.
10 Yorumla
+1 yılNe güzel duadır
Seni sevene sevdir beni Yarabbi.101 Yorumla- +1 yıl
amin amin
+1 yıl"Abdestsiz kurana dokunmadığın gibi nikahsızda sevdiğine dokunma"
12 Yorumla- +1 yıl
Cok guzel bir soz.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- Devamını Gör (170)
Devamını Gör(215)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Eşini namaza durur gibi seveceksin, Sağa sola bakmayacaksın" sözü size ne ifade ediyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler