AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
uff slk dfl bee der. Benden söylemesi böyle şeylerde anca filimlerde olur.
bu işe yaramaz onu söylim cünkü o bu filmi izlemediyse GÖZ filmin adı bu arada , anlamaz anlamını. DİREK KONUŞ bence. :))) veya bu videoyu aç telefonundan ona uzat izlesin hicbirsey söyleme. sonra in.
sonra bunu yap öyle olabilir. sok sok sokkk
Bunun sonu Kesin... Neyse :D
Dayak l*n dayak ne sandın ;) burası Türkiye ayık ol kardeş :)
dayak diyen sayisi çoğaldı 😄
😀😀😂
benden 8 yas küçük yazan profillerin. kardes demeside cogaldi 😄
Mesela gidip yanına oturabilirsin ve kablolu kulaklıktan tekini onun kulağına takabilirsin kanki öyle hem sapık gibi olmassın
niye gizlendin sen ki ahahah çok mu üstüne gittiler ne :D
Siz bakışmaya devam edin bence ahah 😃 yapma böyle şeyler
Böyle birşey yaparsan tokat yemez metrodakilerden dayak yersin moruk :D
Tokat yiyeceğini sanmıyorum ama Türk halkımız seni linç edebilir dikkatli ol :D :D :D
Filmler gercek hayatta iyi sonuc vermez tokat yiyebilirsin ki oranin turkiye oldugunu dusunursek tekme - yumruk vb temaslar da olabilir
Bakışmanız sevdıgı anlamına gelmıyoki.. Bnmde hergün aynı saatte gördüklerim var ve illada konuşma istegi olmuyo
Ay ne biçimde hoş bir delisin çok güldüm ya güncellemeylen :D
Linç edilmezsen yaparsın kızı taciz ediyor sanarlar ki öyle
Bence birinden yardım alarak şarkıyı ayarla ama basma birine ver o götürsün kıza versin ve dinlemesini rica etsin... Bu filmdeki gibi senn yaklasman bence riskli
İzlemedim gözlerim kanıyo bir erkek bir kadının baş rolde olduğu romantikli şeyler izleyince.
oha çok iyi :D ama kesin senin kezban imdat sapık var diye bağırır seni linç ederler.
kulaklık ve öpüşmeye kadar yapabilirsin... Ondan sonrası Türkiye de zor... Kolay gelsin...
Hiçbir kız sana böyle doğal bir tepki vermez. Bunun film olduğunu unutma ;)
Burası Türkiye dostum sıkıntı yaşayabilirsin. Hele sonundaki olayı yapmamanı öneririm.
Git şansını dene bence, kulaklık sahnesi çok hoş ama öpüşme kısmını hiç bekleme 😄
Kulaklık takıp müzik dinletmesi çok hoş ama öpmek biraz abartılı olur senin durumun için ama böyle bir durumun içinde olsydım ve hiç beklemediğim anda böyle kulaklığı takıp müzik dinletseydi çok hoş olurdu diye düşünüyorum.(çocuktan hoşlanıyorsam tabiki) :))
usta burası türkiye, kız bişe demese etraftakiler perte çıkarır seni :D
yok yav. mahallenin otobüs 😄 bisey yapmazlar
o zaman sıkıntı yok uygulamaya geçebilirsin :D
Bizim kızlar biraz kezban o yönden. Polisi arar boş bana tecavüz etmeye kalkıştı diye yatma boş yere içeride
bu tür yaklaşımlar ana filmde kurgulanır :))) kız bir bağırdığınmı tüm metro halkı dayak atar sana :D
nereye bagiriyo ya 😄
bu flim çoook güzeldi. sonunuz flimdeki gibi olmasın, allah korusun :)) tutar mı bilmiyorum ve pek sanmıyorum. oldukça riskli :/
Sıkım sonik düşünceler, bkz hayal prestliğe gerek yok.
Oha l*n
ben şarkı bile buldum. yaşar ipek bir tanısan çok seversin=)
bak adamım şayet seviyorsan ya da gerçekten hoşlanıyorsan ne olacağını sakın düşünme içinden geleni yap kaybedecek bir şeyin yok zaten ama kazanma ihtimalin var !!! sen sen ol her zaman yeter
Yo sana karsi ilgisk oldugunu dusunuyosan hos olur 👍😏
Bro kizla yanyana gel hergun karsilasiyoruz okulami isemi gidiyosun die sorabilirsin pek tersliceni zannetmem ama belli de olmaz neyse sonra sohbete girebilirse bir kaç gün sonra bu filmi izlemeye gotur sonra taktiği denersin 👍 başarılar
Valla tacizci var diye ortalığı yıkar türk kızı sen en iyisi kağıda yaz numaranı kıza bunu düşürmüşsün diye ver
Ahaha burası Türkiye hadi bunu yaptın diyelim bizim türk insanları teyzeler amcalarburnundan getirir sen se emin ol otobusten inebildigine dua edersin
Yalniz cok iyiydi yaaa vallaa aglicaktom :) bennce sen birak tokat yemei metrobuste tutuncak yer bulcagina dua etmeklkten kizin yanina gdemezsn :)
Arkasından 2 metre yaklaşmadan yaygarayı basar. Demedi deme.😄
Ne gerek var bu kadar zorlamaya seviyorsan git konuş bence 😕
karşılık vermez yani tokat atacağını sanmıyorum ama biraz atarlanır triplenir sende o zaman kendini savunacak kadar sempati içerisinde cevaplar ve sorularla karşı tarafa iletmeye çalışmalısın...
Ne kadar tatlı :) :D ama öpücük olmadı edep yahu :(
Türkiye gibi bir yerde bunu yaparsan önce amcalardan dayak yersin :D
o videodaki müziği söylersen çok sevinirim yanlız.. bu arada aynen o bir türk kızı ama kişiliğini anlyıabiliyorsan ona göre karar ver :D
Şeker gibi bişi verebilirsin videodaki kız gibi yok saol falan der ama normal
O değilde kızın kıyafeti dikkatimi çekti, kafada eşarp, altta şort ve siyah incebir çorap, sfdmgd
sapık damgası yiyip bütün metrodan bile dayak yiyebilirsin 😂
onu bunu bilmem film bir harika sahenizde dun gece izledim burada ismini okuyup
Çok iyi yaa😊türkiyede çok zor. Olmaz bu. başka yöntem bul dostum, kız çok hoş.. dudaklar fenaaa😉
Bu sahneler sadece filmlerde olur bence deneme burası Türkiye :(
Dayak yersin
bide kulaklik normal. kulağına sokmaya çalışcan falan. sıkıntı durum
Normal selam da veremezsin "aa noluyoruz be slk" cevabını alırsın. Sen o kızı unut :)
yok be okadarda değil. ben yüz vermem öyle 😄
Bilemedim olabilir ama zor iş bence inatlaşmaya devam edin bakim kim pes edecek şimdi kulaklık falan zor iş gibi geldi bana 😀
Ammmaan bırak ilk adımı o atsın olmazsa da kendi kaybeder :D
atsada kaybeder. surda egleniyoz 😄
Kız kulaklığı aldı gidio :D Gerçekçi değil maalesef olmaz.
Bana yapılsa hoşuma gider 😊 bu kızın filmlerini beğeniyorum👍
Tokatla kurtulursan iyi sen dokunduğun an başlar bağırmaya tokar atar üstüne millet de gelir seni döver sen de hırpalanmış aşık olarak bir daha onu görmemeğe yemin edersin :D :D
Guzel taktik denemeye deger filmide izlemistim ama kiz sonunda oluyordu :)
Oha cok romantik ama sen kulakligi koysan kiz boyle sakin karsilamaz korkar
Malesef ise yaramaz ama sansli gunundur belki dene bide film cok guzelmis ya :( agladim resmen
Hic kalkisma 100 000 ayri turk kizina yapsan yine bu sonla bitmez
En fazla bir tokat yer sapik muamelesi gorursun yap bence
Dayak yersin metrodaki reislerden aman diyim :D burası türkiye
agzi kokuyosa? gahaha adam acayp tecavüzcülrre benzio xd
https://i.hizliresim.com/j1LD9n.jpg
Bence şansını zorluyor gibisin ;) .
Kulakligi taktigin an" napiyorsun be salak" tepkisini alirsin😄
Tepkisi "Ayy napiyorsun ya slk şey gerizekalı" olur