Gizli Üye(30-35)+1 yılBay superzeka ; bekledigim zihniyetin %25 ine sahip bir insansin o yuzden cevap veriyorum...
hayaller ve hayatlar diye bir sey yok. Ikisi cok da farkli seyler degiller. Yasadigin bu hayatin bir ruya olup olmadigindan tek bir an bile tamamen emin olamazsin. Ve tek gayen bu ruyayi gerceklestirmek. Yoksa aptal sıkıcı bir kabusa donusecek. Keske herkes senin gibi olsa... bizim gibi filmlerde yasayan insanlar baska siradan insanlarin hayal ettigi seydir. Yani velakin diyorum ki bence denemelisin. Cantayi yemiceksin ve hatta bir kalp kazanicaksin bence (tabii muzigi iyi secersen sjsjsj) Karsindaki kisi her kim olursa olsun bir filmde yasamayi dilerdi. Onu bu filme dahil etmek istiyosan sakın durma. Ha bir de... Hizli ilerleme final ayni olmayabilir sjsjsjsj Denersen bana yaz iyi sanslar (Ciddiyim ! Why Not? ;))23 Yorumla
Soran+1 yılne güzel laf sokup sonra sivazladin 😂😂 bidaha yapsana ya. 😤
Cevap sahibi+1 yılLaf sokmamıştım -.- Aradigim zihniyet olayina takildiysan "bu sahneyi bir filmde gordum yapsam mi" diye sorman hosuma gitti ondan dedim. Yani ileri seviyeleri de var bu olayin. Sen yuzde yirmi beslik kisimdasin sjsjsjsj Hayalperestligin yuzde yirmi besi var sende ;))
Soran+1 yılyok yahu geyik amacli sordum. cevaplara takiliyorum bos bos. neler neler diyen var. 😄 Teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılO bir Türk kızı unutma tokadı yersin 😀
582 Yorumla
Soran+1 yılSağlık olsun 😊
- +1 yıl
:DDDDDDDDD süper diii
+1 yılOoo cok cool ya ;)
Ama bizim milletimiz bu tur davranislara cok kapali.
Malum 20 yasinda kizi o metroda kesen en az 2 tane 45lik amca , 3 tane 50lik dede vardir.
Kizin bir ufak tepkisi ile hepsi gunun kahramani olmaya calisir. Yani kafa goz patlar.120 Yorumla
Bu olayı "medeni" kızlar sevebilir, Türkiye'de yaşıyoruz unutma. Ama kızın kılık kıyafetine, hareketlerine bak, modenr biriyse, kezban değilse yapılabilir, dikkatli ol.
6111 Yorumla- +1 yıl
Hahaha doğru yazmışsın + verdim 😄
- +1 yıl
Medeni konusu eğitim olarak geldi aynen aklıma master yapmış biri mesela , ya da yurtdışında okumuş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Bence filmlerde gördüğün herşeyi uygulama :) Tokat yeme olasılığın yüksek diye düşünüyorum. Öyle karşısına dikilip bakınca bir kere "Ne bakıyosun be" gibi bir tepki ardından da Daha o kulaklığı takmak isterken "Napıyosun be sapık" gibi bir tepki alabilirsin :D Keşke herşey filmlerdeki gibi olsa :D
130 YorumlaWuuu çok romantik bir davranış bu ! :)
Benim metroda aşık olduğum , uzaktan sevdiğim biri olsa ve birbirimize açılamasak kulaklığını kulaklarımı takıp müzik açsa sonra dudaklarıma yapışsa , emin ol ondan fazlasının devamı da getirirdim ben :)
İzlerken bile etkilendim.. Müthiş bişi bu.
Yalnız hoşlandığın kadının yapısı da önemli romantizmden anlamayan bir kezban ise durum değişir kesin tokat atar.. Bol şans kardeş.
Not : 20li yaşlardakini kesen osterepoz erkeklerini saymıorum tabiki. Denk birisini baz alarak yazdım bu görüşü.10 Yorumla
+1 yılFilmi izlemedim anlattığından yola çıkarak konusacagım. Filmdeki adamın davranışını modern veya medeni bulmadım. Hiç tanımadığın biri arkadan dibine kadar yaklaşsın sapık mı hırsız mı ne olduğu belli değil. Peşinden gelsin bir de seni öptüğün de ona karşılık ver. Buna hangi ülke kızı olursa olsun kendini bilen aklı başında biriyse gerekli tepkiyi gösterir. Çalışmak, üretmek, sığ düşüncelerden çıkabilmek, zamana ayak uydurup geleceği daha güzel bir yere taşıyabilmektir medeniyet. Tanımadığın insanla iki dakikada o pozisyana gelmek değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. eline zor taşıyacağın paketler al zorlanıyormuş gibi görün ve birtanede gül olsun uygun zamanda şunu tutarmısınız de gülü ver, merak etme itina ile tutacak sonra senin geri almanı bekleyecek ilk durakta in oyalanma nereye gidiyorsun bunu almayı unuttun diyecek gülümseyeceksin unuttuğum birşey olduğunu sanmıyorum günlerce planladığım gibi diyeceksin
61 Yorumla- +1 yıl
O kalbalık metroda yanına bile yaklaşmadan merdivenden çıkma ihrimali var :)
+1 yılHiçbir zaman yaptığının sonu bu filmdeki gibi opusmekle sonlanmaz ama hic degilse denedim dersim. Kızlar ask filmlerinde bu sahnelerde "ya çok duygusal, ne kadar guzel bir ask başlangıcı" diye düşünür gozleri buğulu hayallere dalarlar ama gercek hayatta boyle bir durumda sizi yuksek egoları öncülüğünde gayet guzel tersleyip "bugun bir gerizekali bana bunları yaptı ben de boyle yaptım" diyerek anlatırlar. Tabi bunda sokaklardaki apaçi, çava, zalım prenslerin de rolü buyuk.
Bence yap gitsin olmazsa o günden sonra dolmuşa binersin :)10 Yorumla
+1 yılHiçbişey hissetmedim la suna bakarken ben mi odunum hissizlestim diyorum inanmıyorlar :/ eskiden olsa hissederdm belki bu arada kıza boyel bişey yapamazsn biliyosun demi:D bunu Birak o kulaklığı bile takamaybilrisin
49 Yorumla
Soran+1 yılordan bakınca ciddimi göründüm acaba 😄
- +1 yıl
Valla ben takabileceğime inanıyorum ama yinede sen bilirsin tabii :D
- +1 yıl
@Sucuklusutlac emin misin :D
- +1 yıl
@SucukluSütlaç
- +1 yıl
valla ben dayak yemeyi her zaman göze almışımdır. O sakızı verdiyse o iş her türlü olur bence.. Tabii sonda öpüşme falan olmadan :D
- +1 yıl
@Sucuklusutlac aslında biraz o an ki duruma bağlı etkilesim mi denir yani ya da ne biliyim bisry hissederse takabilirsn evet yani o an ki etkileşim önemli :)
- +1 yıl
@SucukluSütlaç..
- +1 yıl
o yüzden takabiliirim dedim ya.. Etkileşimim iyidir benim :D
+1 yılHiç riske atma kendini. Bakışın bugün bakarken gülümse gülümserse bir anda çevir kafanı deki sıktır. Yok şaka bir kenara o da gülümserse bir göz kırp bakalım tersmi yumuşakmı davranıcak. ona göre git muhabbet et bak bigün bir sabah bir bakmışsın metroda elini biri tutuyor olur. Üzülürsün. Üzerler
20 YorumlaHahaha ama bunların önceden bir mazisi var hatırlatırım.😀 sen direk tanımadığın bir kıza bunu yaparsan ya deli ya sapık olduğunu düşünürler 😀
110 Yorumla
+1 yılBence bunlar önceden çıkıyorlardı bir küslük oldu falan. Herneyse sen böyle bişi yaparsanı bırak, aynı güzergahı ve araçları kullanıryorsunuz. Bir terslik olursa kaç gün farklı taşıtla gidebileceksin. Nasıl yüzüne bakarsın bir daha. Herşeyin yolu yordamı var. Off bende amma ciddiye aldım, sanki sen bunu yapabileceksinde...
Nezareti boylamakta var güzel bir risk bence.
Yap bakalım nolcak bende merak ettim şimdi...10 Yorumla
+1 yılböyle bir son olmayacak ben sana söyleyeyim ya etraftaki esnaftan falan dayak yersin ya da kızdan.
erkek olan sensin bence sen ilk adımı atmalısın hem ne kadar cesur olduğunu gösterir bu. siz bizden hoşlandığınızı söylediğinizde bizim gözümüzde rezil olmuyorsunuz aksine çok hoşlanır her kız10 Yorumla
+1 yılBana böyle bişey yapsalar çığlık atıp taciz ediyor diye bağırırdım sonra da dayak yiyişini izlerdim :)
34 Yorumla
Soran+1 yıldegisikmis 😄
- +1 yıl
Yesss :) hiç nasip olmadı bunu yapmak ama hedefim bu :)
Soran+1 yılne cirkinlere asiliyolar. dua etcem. senin icin 😊
- +1 yıl
Dur bende sana edeyim :)
Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Birisiyle her gün aynı taşıtta karşılaşsam ben de bakarım. Çok normal bi' şey. Farklı anlamlar yüklemeye gerek yok. Güzel bir fikir ama pek hoş karşılanacağını sanmıyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılfarkli anlamlar neye yuklenir neye yuklenmez. anlayacak kapasite var şükür 😊
Bence dene. bana yapilsa dayak falan atmazdim. ne gerek var. ama devaminda tabiki opusme olmayacak. o kadar uçma 😃 kulaklik ve şeker sempatik seyler ki sana bakiyosa ilgisini cekiyosun demekki
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen baksin yeter bencede 😄
Ben olsam 5kg çantamla geçiririm kafana 😂
Yapma bence. 😄63 Yorumla
Soran+1 yılzevksiz seni pehh 😄
Soran+1 yılAllah seni napmasin 😄
böyle bitmeyeceği kesin :d skız seni bir kaç gündür kesmiyorsa, tokadı yersin :D
31 Yorumla
Soran+1 yılyok ful kesiyo ya 😄
+1 yılFilm deki o asansör sahnesi Allahım içim yine ciz etti. .
Bun taktik filmde ise yarar reelde döverler adamı:))37 Yorumla
Soran+1 yılofff evet 😢😢 gecenin 5inde izleyip o kafayla sordum. sinirle günün sorusu yaptim bende 😄
- +1 yıl
Guzel filmdi. . gözler harikaydı ya.. gitti 2000 xper:))
Soran+1 yılgec kaldik. iptal etmede 😂 kaldi 22bin
- +1 yıl
Amann boşver giden xper olsun:)
Soran+1 yıllazimsa vereyim ayip ettin 😄
- +1 yıl
fazla var bende de ise yaramıyor sagolasin:)
+1 yıloff çok güzel bir hareket ama kesin tokat yersin. sen önce kıza daha ufak bir hareket yap karşılık verirse devam edersin.
11 Yorumla
Soran+1 yılnapim napim 😄
+1 yılben yolda çok beğenirdim birine yanına gidip telefonunuzu kullanabilir miyim nolur çok önemli bir durum oldu telefonumu kaybettim 2 dk sadece mesaj atacam arkadaşa demiştim vermişti kendime mesaj attım :D sonra muhabbete devam buluştuk falan şimdi görüşmüyoz
10 YorumlaOpustuklerini gorup gaza gelmissin de burasi turkiye be kardesss😂😂kiz bisey yapmasa bile metrodakilerden dayak yersinnn😂😂
92 Yorumla
+1 yılBence yanına gidip günaydın diyebilirsin her gün görüyorum selam vermek istedim gibi. Bugün tanışırsın aceleye gerek yok. Her gün görüyorsan zamanla da muhabbet ilerler zaten. Toplu taşımada sadece tokadı yemekle kalmayabilirsin.
20 YorumlaUzgunum tatlm ama biz turkiyede yasiyoruz bizim ulkemizdeki kizlar bunu anlamaz ben genis biri olmama ragmen ben bile biri bunu bana yapsa bir an sok etkisiyle tekme atar doverm tacizciler cok malum ulkemiz cok dindar ya tacizler gunah degil
20 Yorumlabence cok romantik tam olarak böyle olasi gerekmiyor kulakliklari uzat eger kabul ederse bence eder :) istedigin sarkiyi acarsin beraber dinlersiniz zaten sonrasi gelir :D
hangi sarkiyi düsünüyorsun?20 YorumlaTurk kizlarindan bahsediyoruz kulaklık takmayi bosver yanına oturdugun an taciz ediyolar diye bagirma ihtimalleri var :D
21 Yorumla
Soran+1 yılabartma canim sende 😄
+1 yılçok romantik ama tehlikeli..
bir kartvizit vermeyi dene21 Yorumla
Soran+1 yıltabi bizim metro biraz kalabalik oluyor 😂
O dediğin ancak filmlerde olur canım bırak filmlerde kalsın düşünsene kız sapııık var diye bağırırsa linç ederler alim allah. Daha farklı yollar dene mesela yine göz göze gelmeye çalış sonra kıza el salla saat sorucam bahanesiyle bir şeyler sor kısacası ufak adımlarla muhabbet kapısı aç. Ama bu yöntem çok tehlikeli :d
00 Yorumla
+1 yılKardeşim aslında çok güzel bir plan ama bunu uygularken bir anda kendini aptal gibi hissedebilirsin o yüzden sana baktığını gerçekten hissettiysen yanına git ama çekinmeden hafif tebessüm ile deki böyle her gün flört mü edelim yoksa tanışalım mı ya da onu yapacak kadar mütevazı bir bayan değil ise yanına git telaşlı bir şekilde pardon acilen telefonunuzu kullanabilir miyim de o da nezaketen tabi buyur diyecek al hemen kendi telini ara çaldığını görsün saolun sizi ararım de teşekkür et hemen gözden kaybol sonrasıda artık çok kolay :) :) bunlarda kafana yatmazsa söyle başka şeyler bulalım sana hadi kolay gelsin sakın geceden hayal etme bu dediklerimi yarına afallarsın unutma anı yaşa :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılFilm işte. Aa sapık var imdat diye bağırmasın ayrıca modern olunca dudaklarına mı yapışılıyormuş. Modernlik buysa kezban sıfatına tabi kalmayı yeğlerim. Erkek eig olan arkadaşı kınıyorum
30 Yorumla kızın ya sevdiği biri varsa videodaki kız gibiyse bakımlı değilse öpüşebilir
11 Yorumla
Soran+1 yılhimm o zamanda ben tokati yapistiririm noluyoz diye 😄
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Türk kezosuna mı yapacaksın bunu? Bir daha düşün.. Hatta defalarca.
12 Yorumla
Soran+1 yıldüşündüm. yokum abi 😄
bence hiç sohbetinin olmadığı birine okadar yaklaşman iyi fikir değil:D ilgisi olsa bile bu hoşuna gitmeyebilir
15 Yorumla
Soran+1 yılyani bencede 😄
Soran+1 yılkonusmaktan utaniyorum mu demisim soruda 😄
Soran+1 yılyav sen soruyu anlamadin. iyi okumadi anlaminda kinaye yapiyorum. yaptigim kinayeye cevap geliyor. ömür torpusumusun sen 😄
Kız şekeri verdiği anda niyetini belli etti zaten :D
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede 😄 ordan cesaret aliyo çakal
+1 yılhayaller, hayatlar... NOKTA
151 Yorumla
Soran+1 yıl+ mantık
+1 yılGeçenlerde mahkemeye gittim izlemeye eglencesine bu durumda bir adama rhastladim adam kizi metro da gordu hiç konusmadi surekli ayni saat ayni trene biniyordu kizi gormek için... Durumlar ilerledi adam takip etmeye başlamiş kizi mektup birakirdi kiz uzaklaştirma aldi adamda ruh hastalik varmiş ve timarhaneye sokucaklardi yani dikat et boyle durumu hani iyi guzel belki seni begnir ama git konus yoksa yanliş anlayablir
10 Yorumla
+1 yılBence romantik bir yaklasim. fakat böyle birseyi bizim metrolarda yaparsan kizdan önce yolculardan dayak yersin. Hele bir de metroda 70-80 yaslarinda beli bükülmüş sevimli yaşli bir teyze varsaaa yandin ya idam edilirsin ya da sürgün :-D
10 YorumlaCanim mobilim napiyor adam orda bana acikla yorum yapim
15 Yorumla
Soran+1 yılkiza bakiyo metroda. kizda ona bakiyo. gidiyo yanina oturuyo. sonra kiz seker veriyo cocuga. kiz kalkiyo ayakta dururken. cocuk gidiyo kulakligi kiza takip muzik aciyor. sonra cikip gidiyorlar 😂 cocugu kulaklik kablosuyla arkadan kosturuyor kiz. sonra opusuyolar 😄
Soran+1 yılhahhaha 😂 ya videodaki kulaklik. pc kulakligi gibi olandan. ama benimkiler normal olan 😄 ordan kaybediyoz
Guzel yontem uygula bakalm ama turkıyedesın unutma;)
23 Yorumla
Soran+1 yılmendil. atmasinimi bekleyim. napayim 😂
Soran+1 yılolmaz 😄
Ona bak, sana bakmasini bekle. ve gülümse. bosver öyle böyle numaralari
11 Yorumla
Soran+1 yılben gulmemki 😕
+1 yılbir bana mi cok komik geldi ya pesinden o kabloyla suruklemesi 😂😂
31 Yorumla
Soran+1 yılbir sana filmin sahnesi komik geldi. millet beni linç ettiriyor 😄
+1 yılBu kızın adı astrid berges frisbey değilmi? bu filminin adı ne
11 Yorumla
Soran+1 yılTürkçe adı kök
+1 yılÖpüşme kısmı hariç, tepkisi ne olursa olsun yapabilirsin bence. Farklı birşey 🙃
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😇
Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Ağzına tekmeyi koydu mu görürsün... Türk kızıyız biz. Bize bu numaralarla gelemezsiniz :D
40 YorumlaBiliyorsun değil mi bu sadece bir film. Filmler de aşklar hep mutlu sonla biter ama gerçek hayatta hangisi öyle? Bence kendinizi boşa kandırmayın. :D
40 YorumlaDostum amerikan kizsa sansin cok ha yok turk ise sen sen ola kulaklikla yaklasma :) ama sana bir taktik vereyim kizin yanina git kagidini kalemini cikar onun girecegi okuyacak kadar dikkatini cekmelisin kiz sana hic birsey demeyecek ama okumaya devam edecektir kagi da gunaydin nasilsin die basla son yazin senden hoslaniyorum olsun ve devamini getirme kiza sarkintilik imaji verirsin yoksa ertesi gun karsilastigin da guven vererek muhabbete baslarsin kapis :)
00 YorumlaBu video daki kızın Türk kızı olmadığını hatırlatmak istiyorum.
40 Yorumla
+1 yılBu film çok iyiydi ya :) işte hep filmlerde olur böyle şeyler.
43 Yorumla- +1 yıl
Film bizim dinimize göre değil yalnız bikiyosun değil mi? :)
- +1 yıl
@Zayıfbiruh Bizim dinimizle ne alakası var? anlamadım filmle dinin ne alakası var :) öpüşme sahnesini izlemek günah mı ne demek o
- +1 yıl
Ha yok learkarnasyonu anlatan bir film
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha film çok acayip geldi yani bir erkek ve romantik olmak , türkiyede bunu düşenen bir erkek olmas. acayip geldi filmin içeriği kötü değilse izlemek isterim, bir kızı seviyorsan müzik kısmı mümkün hatta güzel ama öpmeyi deneme linç edilirsin ve sonuçta tanımadığın biri hoş değil yaniı
00 YorumlaBu çocuk kdr tatlıysan müziğini dınlerım bozmazdım o anı.. bir kere böyle heyecanlar yakalanır
14 Yorumla
Soran+1 yılbu kız bu cocuga bakiyosa diyosun. sen daha iyilerine layiksin anlaminda yani. Sağol valla hic gerek yoktu. Teşekkürler
Soran+1 yılyok ya vazgeçtim. clasimi sarsamam 😄
+1 yılHa Mentosu veren sen mi olucaksın? Mentos degilde cukulatta ver bence :D
13 Yorumla
Soran+1 yılnutella virecem 😁
- +1 yıl
Yok ya bence bir şey verme direkt tanışmanı tavsiye ederim. Yani Taksim&Kadıköy arabasında çok kişiyle tanışmışlığım var. Çekingen olma hem bak göz gözede geliyor muşsunuz. Bence direkt yanına git ve Merhaba de.
Soran+1 yılhee soru detayinda yüz vermiyom. giciklik olsun diye konusmuyorum demisim. sonra dalgasina boylemi yapsam diye film sahnesi atmisim.
sonuc: cekingen olma konus sunu yap bunu yap öğüt veriyosun 😄
Hayir guzel ama oyle bir anda yapma seni gorsun ve bu kulaklikla yap
13 Yorumla
Soran+1 yılarkadan gelip gizlice yapacak halim yoktu zaten 😄
Soran+1 yıluzaktan kulagina tutturmayi denesem 😄
+1 yılBen olsam tokat falan atmazdım gülerdim konuşurdum her kız bir değil tabi ters teperse falan bilmem
11 Yorumla
Soran+1 yılyok ya. kendi kulaklığı var hep. birini alıp ben takacam 😄
+1 yılTokat yeme ihtimalin var ya da napiyosn be salak diyebilir biz kizlarda yelkenler cabuk inmiyor ugrasman gerek :D
20 YorumlaBence gayet sevimli. Ama onun da senden hoşlandığına emin ol. en kötü ihtimalle kibarca red edilirsin. Tokat konusunu düşünmek dahi istemem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kızdan tokati yersn ustune taciz var diye bagrrsa linç ederler ki benim krsmda olay olsa bnde dalardım çocuğa.
10 Yorumla
+1 yılkulalkiçi kulaklık değil bildiğimiz kulaklık alcan son ses oluyo sende duyarsın hem denemeden bilemezsn :D
10 Yorumla
+1 yılya abi git konuş ya ne kaybedersin sen de ya :) ayrıca baktın red etti sonra hiç ısrar etme daha çok kafasına takar emin ol :D
10 Yorumla
+1 yılNe kadar da romantik ama gerçekte olamayacak bir sahne :D
41 Yorumla- +1 yıl
denenebilir aslında ya :) :) :)
+1 yılAkşam haberleri
Şok şok şok metrodaki tacizci halk tarafından linç edildi...22 Yorumla
Soran+1 yılhahhaha 😂
- +1 yıl
burası turkıye bırader aman başına dert alma :)
+1 yılSen bunu türkiyede yaparsan erkaklar seni linç eder :D
21 Yorumla
Soran+1 yılo g*t var diyosun iyiymis 😃
Çok romantik hareket ben severdim ama Türkiyede olduğumuz için tokadı yeme şansın daha yüksek :)
20 Yorumla
+1 yılMuhtemelen şöyle bir şey olur
https://youtu.be/bnopUxN3QvI23 Yorumla- +1 yıl
@ramazan94 sherlok holmes
- Devamını Gör (264)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası