Keçi sakalı
Sakalsız
Kirli sakal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
keci sakali- cok kotu duruyor yani o kadar uzun tutulmasi hicte guzel bisey degil itici duruyor
sakalsiz - sarisin olanlara sanirim biraz cocuksu yuz sergiliyor , iyi duruyor . Esmer ve beyaz tenli olupta kumral erkeklerde cok hos durur. Calisan bir erkek zaten sakalsiz olmalidir daha duzgun gosterir insani.
kirli sakal- gunumuzde moda olup tum erkeklerin dikkatini ceken bir model, fakat bircok erkek bazen usendigi icin kesmeyip anlamadan kirli sakalda birakabiliyorlar bu durum hoslarina gitmese bile. Kirli sakaldan hoslanan erkekler ise kesmek istemezler 1-2 gunlugune de olsa tras yapmak zorunda kalmiyoruz boyle iyi deyip devam ederler, bazilari da calistiklari icin sevseler bile sakalli hallerini calistiklari icin kesmek zorundadirlar.
link
bu tarz byk-sakal çk iyi ama sakalının bu şekilde çıkması gerekiyor sanırım
Sakalsız çok baby face görünüyoruz ben kirli sakal bırakıyorum .
Cevap
2Cevap
abartısız kirli sakal hoş duruyor.Sakalsız bebek gibi bir görünüm katıyor.Tabir-i caize kaymak gibi surat.Ayrıca bu Brad Pitt niye her yerde önümüze çıkıyor.50'sine merdiven dayadı artık.Gençlerin önünü açalım lütfen :)
Keci sakalindan nefret ediyorum. Asla ve asla sevmem, sevemem. A'yi eledik.
Sakalsiz da biraz cocuksu duruyor bence.. B'yi eledik.
Kirli sakal her daim favorim. Hastasiyim. C'yi sectim.
şimdi yakışanı var yakışmayanı var linklerden en yakışıklısı ve yakışanı kirli sakal da ki adam olmuş
paylaştığın linklerden de anlaşılacağı gibi kirli sakal.
En iyisi ikinci linkteki.
ayyyyyy 2.link benim olsunnn :D dostumm
:))) mersiii
yakısması lazım kirli sakal severım
Tabiki kirli sakal :)
kirli sakal severim de bu herife olmamış.
bakma bu alttkiler çok zevksiz :p
2.fotodaki kimse abdest bozdurr mazallah
ben onu bunu bilmem 2. resimdekini istiyorum :d
keçi sakal diycektim kirli sakal demişim
Kırlı sakal
kirli elbettee
kirli sakal bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar