Sevgilimin annesi benimle uğraşıyor? büyü?

Ben bir işyerinde çalışmaya başladım bir kadınla tanıştım ilk zamanlar güzel olduğu gibi cümleler kurdum. Sonradan kızı olan sevdiğim kız arkadaşımla konuşmaya başladık. O sırada kadınla da konuşuyordum ama yaşça büyük olduğu için annem gibiydi. Ancak kadın bana her gün hayatının zorluklarını eşinin kötü olduğunu ve en ince ayrıntısına kadar her şeyi anlatıyordu mesaj atıyordum ona zorla.. Bu sırada kızıyla işi ilerlettik yani âşık şekilde ama anlamadığım sebeple kadından kopamadım. Kadın evine falan çağırdı yemek falan yedirdi. Sonra ise bir şekilde kadından koptum. Kız arkadaşımla konuşuyorduk. Kadın bana kızını bile kötülüyordu. Kızını Beğendiğimi söylediğimde farklı davranıyordu. Sonra ben kızına aşık olduğumu öğrenince işi bozmak için elinden ne gelirse yapmış sonradan anladım. kıza sürekli beni kötülüyormuş. İşi yok şu yok buyok bilmemne. O sıradan sonra kız arkadaşımla hep kavga ettik uğruma ölümü göze alan kız.. velasıl kelam bizi uzaklaştıdı. Farklıillere gittik. Tabi yine annesinin parmağıvar.. Sonradan öğrendmki. Bna yada bize büyü yapmış. Hatta bu yaptığı şeyi kız arkadaşım vasıtasıyla yedirmiş. 60 kilodan 50’ye düşünce ve sürekli üzerimde ağırlık olunca anladım. Kız arkadaşımla konuşunca delircek gibi yapıyor ve çok kötü gözüküyosun suratıma diyodu.. ben büyüye falan inanma ama iyi bir hoca (para almayan) bunları anlattı.

Arkadaşlar şimdi bu kadın nedir böyle ya.. hem kızına hem baan nedir bu insanın yaptığı yatacak yeri yok. Ayırmak ,üzere bizi.kahretsin onu

Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR DALGA GEÇİCEKLER MESAJ YAZMASIN LÜTFEN.. O KADAR YAZDIK..
Sevgilimin annesi benimle uğraşıyor? büyü?