Sevgilimin annesi bana asiliyormu acaba?

Arkadaşlar, iki yıldan beridir biriyle çıkıyorum evlilik planlamamıştım ilişkinin başında ama zamanla birbirimize bağlandık kesin olmamakla birlikte evlilik kararı aldık. Bunda bir sıkıntı yok benim sorunum kaynanam olacak kişiyle yani. Bana karşı çok ilgili her fırsatta bana çok değer verdiğini beni çok sevdiğini söylüyor. Bunu başlarda normal karşıladım ama bana bakışları falan değiştiğini gördükçe acaba diyorum. Şimdi başımızdan geçen bir olayı anlatayım sevgilim 3 gün hastanede yatması lazımdi ufak bir operasyon. refakatçi olarak annesi kaldı tabi bende kaldım ama ben odaya giremiyodum koridor ta bekliyordum. Neyse kız arkadaşım uyuduktan sonra Annesi geldi yanıma çıkalım hastaneden sigara çay bir şeyler içelim dedi indik bir süre sohbet falan ettik bu duygusallaşıp ağladı bende teselli amacıyla sarıldım ona ama inanın aklında başka bir düşünce yok. sonra bu o haldeyken bu boynumu öptü buse şeklinde iki defa öptü. ben yine aklıma kötü şeyler getirmedim bu olaydan sonra kendi semtin belediyeleri otelde yemek vermişlerdi beni de davet ettiler bende kabul ettim gittik. 12lik masalara oturduk o gece ne zaman dönüp ona baksam sürekli bana baktığını fark ediyodum. Dahası bu olaydan sonra sevgilimle sık görüşemez olduk görüştüğümüz zamanlardada sürekli kızını arar nerde olduğunuzu öğrenmeye çalışır yani evde miyiz yoksa dışarda mıyız. Daha benzer böyle ufak tefek şeyler var onlari anlatmadım çok uzun oluyor diye. Arkadaşlar bunun amacı ne ben mi yanlış anlıyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz fikir verebilirmisiniz.
Sevgilimin annesi bana asiliyormu acaba?