Sevgilimin annesi beni kiskaniyor?

Bi senelik ciddi giden bir iliskim var ben 19 o 22. Fakat bizim hep baskalari yuzunden tartismalarimiz var. Dunden belli de ayrilim karari aldik geri bu sabah yazdi ozur dilerim felan diye. Problem şu: annesi bunu 2 ay once 35 gunlugune australyaya teyzesi gilin yanina tatile yolladi bileti sormadan aldi. O surectede onun dogum gunuydu ve ben 3 ay onceden keki bile siparis etmistim ozel yapiliyor diye o plan suya gitti tabiki buyuk tartismalar oldu o dondukten 1 hafta sonra 1ci senemizdi oda suya gitti kutlamadik. Ben dedim ki ona annen buna karisti annen anlat benim iliskime bundan sonra karismasin tamam sedi. Baristigimizdan belli diyor annem dediki bizim ayni evde 1 sene kalirsin siz ev alana kadar bende asla dedim 1 sene gec evlerim ama kalmam dedim annen kocasi cocuklari olmasa başim uzerine tamam derim ama kocasi 3 tanede benim yasima yakin kizlari var. Benim annem tek bekimle kaliyor ben gidersem yalniz kalicak. Yok diyor isterse 5 sene sonra olsun ama yinede annemle 1 oturucaz bende dun dedim ki ben annenle bas edemiyorum herseye karisiyor ondan bitsin simdiden. Annesi ona diyor ki sen evlenirsen bizi unutursun evlendiginde oglum bize git gel. Ya daha benim annemin iliskiden haberi yok kadin oglani bunlarla dolduruyor bana karsi oda hep annesini tutuyor. Benimde 3 abim var annemde cok ama cok kotu gelinlere kaynana ama yemin ederim annem boyle bir insan degil. Sizce ben ne yapmaliyim onun annesinin yaptiklarini gormesi icin kac defa anlattim ona.
Sevgilimin annesi beni kiskaniyor?