ciddiye almayın makara cevaplar verin bana :D
gülderme seçeneğini yogunlaşın lütfen :D
allam ya ''bir kadın niye onu öldürmeni istiyor'' diye soruya anlam veremedm cevaplardan çıkaraym dedim cevaplar daha akasız geldi ve tekrar soruya baktım ki ''öldürmek'' değil ''güldürmekmiş'' iki saattir anlamaya çalışıyorum noluyor diye:@ neyse benm uykum bayağı gelmiş anladım... güldüreceğin birşey gelirse aklıma uykumu alınca yazarım yoksa bu kafayla öldürecem :D
bak benmde eski seviglim bana öyle diyordu :)) aldım karşımaa dikdik baktım önce ciddi ciddi baktımda baktımm sonra birdenb i kahkaha attı:)) bi keresindede iki elimle kulaklarımı çektim maymun yaopar gbi dilimide çıkarıp deli gibi yapmştm kendimii:)) ama en güzeli donmuş gibi bakıcaksın böyle ciddi de değil donup kalırsın ya o şekilde:))
Saçma şeyler konuş,
Mesela,
- xxxxx sana çok ama çok öenmli bir şey söyleyeceğim.
- Neymiş o çok önemli olan ?
- Biliyor musun fareler kusamıyormuş.(Beden dilin çok ciddi olsun)
- Ne saçmalıyonlan manyak.(Genelde gülerler)
Bunun gibi saçma şeyleri ciddi beden diliyle söyle.
Gıdıkla.. :P
Cevap
7Cevap
Ona küçük sürprizler yap...
Ne bilem kafasına taş maş at şaka yaptım de ..
Durduk yere insan nasıl güldürülür yahu :D
oke anladık o sitedeki mesajına üzlmüş ama niye senin onu güldürmeni istiyor pek anlayamadım ama ona mesela doğal dawran tuhaf hareketler yap farklı ağızlarda konuşmaya çalış :)
Ben olsam uzak dururdum.. Sen onu güldürmeye çalışacaksın da, o senin için ne yapacak ? Böyle koşullu birliktelik olur mu ? Bunu da yüzüne açık açık söyle.
güldür ya da unut mu? bence ikincisini yap,son gülen iyi gülsün
gülerek güldür karşısına geç gül ama abrtısız gül öyle bir gülki dayanamasın gülsün
kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar. kadınlar hoşlandıkları erkeklere gülerler :)
küstüyse barışmaya çalış güldürmeye çalışma :D
yanında dğeilsen bu dedikleirmi web camdanda yapabilrsin web camda daha iyi duruor:)
ben anlamadım nası güldürmeni istiyo yada beni unut diyo.kafam karıştı...
istersen msn de konuşalım özel ve ince konular olduğu için burdakiler anlamz;)
şaşırt güldür, şaşır güldür :D
Gülerek unuturum dersın
kulak memelerini oynat..
Bu sayfanın linkini gönder, ben denedim oldu:p
koş hemen bi 'Penguen' al okudukça güler:D
Unut gitsin.
ya beni güldür ya unut demiş ya
unutma o zman:) hayırlı işler..
gıdıklamandan başka çaren yok gıbı :))
Bayılana kadar gıdkla:)) Umarım benim gibi gıdıklanmayan cinstten değilidr :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar