kadını mutlu etmek için adam yerine koymaman gerek sanki o senin kullandığın bir araçmış gibi değer vermemen gerek haketmedikleri için süprizler yapmaman gerek ona aşşağılık bir et parçası muamelesi yapman gerek böyle yapınca yeterince seviyorlar secdiklerine görede mutludurlar kime böyle davrandıysam kapımda köle oldu kime değer verdiysem de pişman oldum şimdi beni taşlayabilir ya da sayıp sövebilirsiniz ama bu böyle olduğunuz gerçeğini değiştirmez herksi böyle yargılama da diyebilirsiniz ama böyle olmayanların oranı yüzde 1 ya da 2 onlarında hepsi burda değildir herhalde
Ben kadını mutlu etmek için Dost gibi dinler, Arkadaş gibi korur, adam gibi severim. Diyolarki kadınları anlamak mümkün değildir. Aslında biz erkek ler asıl kendimizi anlayamıyoruz. Kendi arzularımız ne istiyorsa onu yapıyoruz. Kadınların duygularını önemsemediğimiz için suçu kadınlar da arıyoruz. Buda biz erkeklerin en kolay başardığı şey Veeee en kötüsü de kadını anlamamak. Ne zaman kadını anlayabilirsek. Yüzünü de güldürmüş oluruz. Diye düşünüyorum.
Ona sevdiğini hissettir beklemediği anda güzel bir söz uzaktaysa zamansız bir telefon sesini özledim , zamansız gelen bir mesaj seni özledim durup dururken zamansız bir sarılış ardından gelen sıcacık bir gülüş bir bakış sonra çek git bir kadın bunu ömür boyu unutmaz
En İyi Cevaplar