Ayrilmayi düşünüyorum.
Özel günlerde saat 00:00'da mesaj atmayan sevgili ölsün mü sizce?
Ayrilmayi düşünüyorum.
Yav nasıl bir kafa yapısına sahip bir gençlik anlamış değilim, Şahsen böyle bir sevgilim olsa saat tam 00:00 olduğunda ona "seni terk ediyorum" diye mesaj atardım.
Nedir bu tutturmuşsunuz bir sevgililer günüdür gidiyor. Ne bitmez günleriniz var sizin böyle
01- Sevgililer günü
02- Tanışma günü
03- İlk karşılaşma günü
04- İlk baş başa buluşma günü
05- Doğum günü
06- Yeni yıl günü
07- Söz günü
08- Nişan günü
09- Evlilik günü
10- Adet günü
Yav oldu olacak evlenince erkeğin başını yakma günü ve ölüm gününü de kutlayın da tam olsun bare.
Bu arada aklına o yüzden kız arkadaşın yolmuyordur diye geçirme, şükür evliyim eşim var ve oda bu tür şeylere önem vermeyen ve hatta gereksiz bulan biri.
Hayır anlamıyorum yani nedir bu sizdeki 365 günün her birine ayrı bir isim, sıfat takma isteği amaç nedir? O kadar çok seviyorsan sen ona niye saat 00:00 da mesaj atmadın?
yılın 1 günü sevgililer günü diğer 364 günü ne olacak oda sevmeyenler günümü oluyor. Para babalarının derdi cebinizdeki üç kuruşu alma, yani senin anlayacağın para babaları için 14 şubat sevgililer günü değil safların cebindeki paraları alma günü.
Normal zamanda 5 TL lik Gül Olmuş 20 TL
Kimse kusura bakmasın ama benim mantığım derki; Sevgi dediğin bir gün değildir, yılın 365 günüdür. Marifet o güne özel bir şey yapmak değildir onu zaten her kez yapıyor marifet normal zamanda ummadığı anda bir şeyler yapmaktır.
00;00 atılmasının maksatı nedir
:)
manyakmısın sen cidden..? niye ölsün yazık değilmi belki yarın sana bi süpriz hazırlıyor ne biliyorsun? belkide bilerek unutmuş gibi yapıyor. hem erkekler o kadar ince ayrıntı düşünmezler.. :)) kutlayacaksa yarın kutlar. yarın kutlamassa gebersin diyebilirsin :O :)))
ya saçmalama..ergen triplerine girme..olabilr ne olmuş..sende uyusaydın nie bekledin .ertesi gün hiçbişi olmamış gbi devm et... eminim daha iyi olacaktır
Cevap
19Cevap
seni aldatması için dışarı çıkmasına gerek yok
sen gitmiyorsan evine gelecek biri vardır felekten bir gece yada sevgililer günü sabahlara kadar yattığı yerde kutler işte :)
ama pardon senin kafanı karıştırmak gibi olmasın sen beni boş ver salla gitsin :)
unuttu bi mesaj attı dıye olsun dıyorsun yazık degılmı sen mesaj atsaydın mesajı belkı senden bekledı o yada 14 subat sevgılıler gunu kutlamadı dıye dunyanın sonumu olacak belkı sevmıyor herkezın kutladıgı bugunu kendısı kutlamak ıstemıyor
Aynen katılıyorum sana, madem o kadar düşünüyor o zaman kız mesajı atsın enden erkekten bekliyor.
tamam iyi güzel de yüklenme o kadar. belki uyuyo şu an. yarın akşama kadar bekle, sonra istediğini söyle.
Buyurun ayrılın o zaman... Ki düşününce kimse size 'Gerizekalı' dememeli... Ki kişi sevdiğinizse çok ayıp etmiş oldu...
yav bide güncelleme yapmışsın gerizekalı olduğunu kabul etmişsin de değersiz olduğunu kabul edemedin mi hey Allahım bencede ayrıl çocuğun başını yakma
Eskiden ne güzelmiş :D Mesajın gidişi güvercinin tötünün keyfine bağlıymış.Sevgililer kavga etmezmiş niye güvercin 00.00 da gelmedi diye :D
:)))) hahaaaaaaa
Uyuyudur la çocuk.
İste iste, Ölürse zırlarsın buralarda ama.
defolup gidiyim ben.
Allah başka dert vermesin arkadaşım.nelere sinirleniyo insanlar ya hayretle izliyorum böylelerini
Millet uçmuş yeminle =))
Gençlik böyle bir şey işte =))
Yaşlanmadık tabiki soran hatun kırılmasın diye dedim kelimenin aslı "cahillik" ti =))
Estağfirullah.. Çok teşekkür ederim o sizin zarafetiniz..
Sinir yok.. Zerafet var... Tabi öyle olmalı..
Bu Zarif bayanlara nasıl 12den sonra mesaj atmazsınız siz
.
.
.
Geberin Gidin ! :D
sevgilim bana aynı kelimeyi kullansaydı 14 subatı tek basıma gecirmek daha cazip gelirdi
tam 00:00 da..
Saatlerimizi ayarlayalım. Ben böyle romantizmin link gkhjkg
14 şubata genel evde girmek istemiş belli ki işi bitsin atar mesaj merak etme.
ben Greenwich Mean Time'a göre atıyorum en temizi.
Aslında atomik saat daha sağlıklı ama şimdi gel de millete anlat
yok ayrılma çin işkencesi yapalım
kıralım bir yerlerini çağır sen onu buraya
hepimiz saldırır ne olduğunu şaşırır
"Aşkısı seen beenii sefmiyosuun" diye mesaj yazıp ayrıl
hediye almasın diye yapiyordur ahada buraya yazdım
Hediye hazır zaten söyledi ne aldığını.
aynı fabrika imalatı bana da denk gelmişti bir kere..ulen unuttuk işte sdfsdfsd
Sevgililer günü falan filan.. he.
14 şubatmı salla gitsin 15i bekle
gerizekalı dediğine alınmadın da buna mı alındın
Atarlı ergene bağlamışsın sen