Uzun zamandır hayatında sevgili aşkı benzeri şeyler olmadığı için hiç böyle şeyleri dert etmiyorum açıkçası, yani niye kafama takayım ki Eğer hayatımdaki gece bana günaydın mesajı atmıyorsa iyi ki siz davranıyorsa zaten ayrılmak istiyordur, O yüzden doğruyu söylemek gerekirse uzun zamandır hayatımda kimse yok günaydın mesajı aldım kimsede yok.
Hatta geçen gün günaydın mesajı aldım birisi vardı Onunla da iletişim kesmek için elimden gelen bütün her şeyi yaptım en sonunda nefret etti gitti.
Sevgilim yok bu yüzdende günaydın mesajı almıyorum. anca telefon uyandırıyor onun da adını Günaydın yazdım. biri günaydın demiş gibi oluyor. yalnızlara tavsiyem deneyin sdfdsf
Mıç mıç durmadan mesajlaşmak beni sıkıyor ya spontan kafasına göre takılabilir. Belki adam mesajlaşmayı sevmiyor herkes sevmeyebilir. Bu kadar basit bir sebepten trip atmam. Hem özlem ilişkiyi diri tutar, fazla ilgilenince sıkılıyorum. Gözünün içine baktığımda kalpten kalbe geçen o bağ ilgilendiriyor beni daha ziyade
Her daim günaydın mesajı atmasına gerek yok. Gün içerisinde nasıl olduğuna ne yaptığına dair ufak tefek sürekli de olmasa mesajlar atarsa ya da ararsa bu beni daha mutlu eder Gerçi uzun zamandır hayatında birisi yok böylesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum En azından bana haber versin
Evet genelde bu şekilde oluyor takıntılarımız yok çok şükür bazen ben erken kalkıyorum yazıyorum onun zaten okula gitmek için telaşı olduğunu biliyorum o yüzden takmıyorum ve takmıyoruz. d
Gece "yatiorum canım bn, ii gcler." diye mesaj atan sevgilidir. yerseniz. Her sabah aynı kelimeyi papağan gibi ötmedikçe biraz hoş da olabilir. Saçma sapan işlerle uğraşacağına sabahları bana ne yazacağını düşünsün.
İstisnai durumlar dışında sabah uyanınca ilk aklına gelen sevdiğin kişi olur ve hemen (ya da ilk fırsatta) iletişim istersin. Buna ihtiyaç duymuyorsan zaten o kişiyi yeterince sevmiyorsundur.
Sevgilin yokken yine yaşıyorsun ama bu onlayken yaşadığın hayata benzemez.. Bu da öyle bi şey :d onun günaydını ile aydınlanan gün daha bi aydın oluyordur.