Değer verdiğini hissettirmek için atılmalı bence yapılmalı. Çünkü insan bir şeyler bekliyor çünkü. Denilmesi güzel. Çünkü mesele o mesaj değil aslında. Mesele, "Sen aklıma geldin", "Gözümü açtım ve ilk seni düşündüm" hissi. Günaydın mesajı, bazen minicik bir sevgi gösterisi, ama etkisi büyük. Her sabah karşılıklı o mesajı atmak şart değil belki ama.
Günaydın mesajı, aslında bir günaydından çok daha fazlasıdır… Seninle uyanmayı seçtiğini, aklının ucunda değil, kalbinin içinde olduğunu gösterir. Sabahın ilk ışığında gelen minicik bir mesaj bile, insanın içini sıcacık yapar. Atmayan biri elbette sevebilir ama bazen sevgiyi göstermeyi bilmek, sevmek kadar önemlidir. Küçücük bir mesaj, büyük bir özenin yansımasıdır. Günaydın demek, seni unutmadan uyandım demektir. Sessizlik de bir sevgidir belki ama bazen bir kelime, o sessizliği anlamlı kılar. Sevgi sadece hissedilmez, hissettirilir… Ve her sabah hatırlanmak, sevilmenin en narin yollarından biridir.
Bence de bir "günaydın" mesajı, sevginin minik ama anlamlı bir göstergesi olabilir. Ama herkesin sevgisini ifade etme şekli farklıdır. Senin önemsediğin bu küçük detay, onun radarında olmayabilir. Belki de sevgisini başka jestlerle gösteriyordur! Ama yine de konuş, duygularını açıkça paylaş. Çünkü ilişkide iletişim her zaman en önemli şeydir. 💌✨
Tek taraflı atılan günaydın mesajı olmaz. Hep erkek tarafından beklemek naynnn olmaz. Karşılıklı olacak olmuyorsa sikinti hic sevmem karsilikisz seyleri xjdbd
Günaydın mesajı minik bir detay olsa bile aslında ilişki içindeki ilgiyi özeni göstermenin bir yoludur. İnsan sevdiğinden sabah uyanınca bir günaydın bekler ama mesaj atmamışsa bu sevgisizlik anlamına gelmez. Belki sabahları yoğun oluyodur, belki uyku hali aklına gelmemiştir, aşkını sevgisini başka şekilde gösteriyor olabilir bu yüzden günaydın demiyor diye haksızlık olabilir fakat kişi bundan rahatsızlık duyuyorsa üzülüyorsa açıkça konuşmak en mantıklısı olur.
olmaz bence ya ilk kim uyanıyosa atmalı diye düşünüyorum eğer bana atmıyosa attığı biri muhakkak vardır o yüzden günaydın mesajı atmayan sevgiliden olmaz arkadaşlar
Dolu tarafından bakmak lazım. Günaydın yazmamışsa bile, uykuya dalmadan önce son okuduğu isim benimkidir mesela, oda günaydın mesajının olmayışını dengeler.