merhaba arakdşlar 4 yıllık çıktıgım var 1 haftadır konuşmuyoruz şuanda askerde 4 yıldır bana çok yanlış yaptı aldattı ihanet etti hepsıne göz yumdum çok deger verıyorum herkezi karşıma aldım onun için kımseyle konuşmuyorum erkek kız. cama bile çıkmıyorum sırf ona yanlış olur dıye şu 1 yıldr bana yanlışı olmadı çok takıntılıyım çok inadım her dk onla konuştun mu bunla konuştun mu bana yanlış yaptın mı dıye soruyorum çok sıkıyorum. ayrılma korkusu yok onda. izine geldı benim için ama benımle ıglenmedı kımseylede konuşmadı yanına gıttım yıne ılglenmedı bana el kaldrdı kavga ettık engelledım onu face şifresını falan bılıodum şifreyı degiştirdi. mesaj attım haklıymış gibi bide küfür etti. bugunde instagram açmış. hiç sabredemzdm 1 haftadır sabredıyorum mesaj atmıyorum oda atmıyor aramıor. ne yapmalıyım çok sevıyorum çok çabaladım 1 haftadır uyumuyorum kafayı yiyorum resmen :(
Cevabın nedir?
Allahın nankör gavatı. Kusra bakma sinirlendim bir an 😒 Bende benzer bir şey yaşadım da sonu böyle olmamıştı açıkçası. Senin sevdiğin adam değil ya valla. Bırak diycem olmayacak bekara karı boşamak kolay sonuçta herkes bırak der burada. Sevdiğin için yapamiycaksin onada eminim de ne diyim bilemedim. Adam olmaz ki ondan da be canım Allah yardımcın olsun valla
015 Yorumla
Soran+1 yılherşeyi yapıyor yapıyor barıştıgımız zamnda sinirden söyledim diyor. bu ilişkiyi dzene sokmak için ne yapmalıyım çok çabaladım gerçekten herkezi karşıma aldım.
- +1 yıl
Hani düşünüyorum ne yola getirir bu haysiyetsizi diye ama her şeyi yaptım ettim tuttum demissin zaten. Daha ne istiyo ben anlamadim ya. Beyinle alakalı gerçekten. Askere gidip gelen erkek olgunlaşır derler bunda gram olgunluk yok. Kendini 18 yaşında kızlarla takılıp bırakan ergen saniyo galiba. Evlilik sorumluluk gibi düşüncelere henüz girememiş belli ki. Annesine anlatsana. bir de o konuşsun. Hayır kendini ne saniyo nerden bulacak senin gibi kızı g*vat bu dünyada eğlence arıyo kendine sadece herhalde
Soran+1 yılAnnesiyle hergün konuşuyorum hergün arıyor. sadece düzelir diyo herzamn ki haliniz diyo asker piskolojisi bozuk diyo sen güzel bir mesaj at ona dıyo. annesıde herşeyin farkında. annesine karşıda bıraz öyle. saygı yok çok küfür ediyo çok vicdansız biri allah korkusu yok mu bılmıorum. nasıl canımın yandıgını bılıor ama umrunda bıle degıl. verdıgım degerı bılıo ne olursa olsun bana geri döner ne yaparsam yapıyım bana geri döner düşüncesinde. ben bitmesini istemıorum gerçekten çok çaladım sadece bu ilişkini düzene girmesini istiyorum. bana size büyü yapılmış dediler napıcam bılmıorum beynim durdu gerçkten hep üzülen ben oldum hep iyi nıyetımden kaybettım. çok üstüne düştüm.
- +1 yıl
Ya işte böyle kaybetme korkusu Allah korkusu bilmeyen adamlar zaten bunu yapar. Sen öyle büyü falan işlerine inanma. Bende benzer şeyleri yaşadım anlayabiliyorum seni ama nasıl bir akıl versem inan bilemedim. Çünkü gerçekten beyinle alakalı. Kendisi farkına varır anca. Hani bekle diycem bir hafta daha geçsin. Ama dengesiz sonuçta ne yapacağı belli de olmaz. Belki pişman olur döner ne bilyim tanimayincada emin olamadim tabi. Bana benzer şeyleri yaşatan insan bumerang misali geri döndü her seferinde. Baktı ki surekli onla bunla takılmakla olmuyo yaş geciyo evlenmek mantıklı geliyo anladın mı bunu kendisi farkına varır yani annesi bile laf anlatamazken SSN daha ne yapabilirsin ki
Soran+1 yılya ısterse 1 ay sonra gelsın geri dönsün ama o 1 ay içinde abuk sbuk şeyler yapmasın ya instgram açmış sevemdgımı bıldgi halde. tek istedgim onun düzelmesi ayrılmak falan ıstemıorum ben pişman olmasını ıstıyorum
- +1 yıl
Çok iyi anlıyorum için rahat etmiyo bu şekilde ama sen Yaradana sığın ona değil. Biraz toparla kafanı. Yine takip et napiyo ediyo diye. Etme desem yalan olur zaten illaki edeceksin. Sabret... Emin ol bende o haysiyetsiz doğru yolu bulsun diye dua edicem. En azından biraz olgunlaşır aklı başına gelir inşallah. bir süre daha yazma bakalım. Belliki askerde bir yerleri sıkılmış beyimizin oyun arıyo kendine. Sen gönlünü rahat tut ya Allah büyük goruyo her şeyi. Kimi Allahtan çok seversen onu senden alır derler ya hani, onsuz yapamam edemem deme. Belki yarın ölüp gidicez bu dünyadan bu kadar harap etme kendini..
Soran+1 yılSize nasıl mesaj gönderebilrim mesaj gönderemzsiniz diyo
Soran+1 yılmesaj göderebilmek için x2 olamm gerekıormuş nasıl olabılırım kı
Soran+1 yıleig ne oluyor
Soran+1 yılanladım. yaşam1907 sen mesaj atarmsn
En İyi Cevaplar
+1 yılbeni yanlış anlama ama sen adamın gtünü epey kaldırmışsın. o kadar gururunu ayaklar altına alma. aramıyorsa ilgilenmiyorsa sende yoluna bak. 4 yıl üzülmüşsün, daha ne üzüyorsun kendini? bidaha mı geleceksin dünyaya? bırak o düşünsün.
019 Yorumla
Soran+1 yılherşeyin farkındayım ama sabremiyorum. hep takip ediyorum onu
- +1 yıl
böyle kendini daha çok üzüyorsun. nereye kadar böyle sürecek peki?
Soran+1 yılbilmiyorum. sizce mesaj atarmı ararmı
- +1 yıl
bunu düşünme işte.. aramasın sormasın. zaten yaptıkları ortada. arasa ne değişecek ki pembeli? sağlıklı düşünemiyosun şu an ..
Soran+1 yılHala içimde korku var acaba başkasıyla konuşurmu diye
- +1 yıl
ben sana anlatamıyorum ki. bak şimdi. sen kendini de düşün biraz. onu değil sadece.. biraz da ben nolcam de. nereye kadar acı çekicem de.. anlıyor musun? tamam seviyorsun da. sevmekte bir yere kadar ya.
Soran+1 yılbilmiyorum işde beynım duruyor ya bazen ölmek bile okadar basit geliyor ki. öldiriyim kendımı ozamn mutlu olur işde ozamn anlar degerımı dıyorum.
- +1 yıl
tamam öldün diyelim. yaşarken senin kıymetini bilmeyen adam, ölünce mi bilecek sanıyorsun? ki bilse nolur. sen yoksun artık. kim için öleceksin? 5 gün sonra adını bile hatırlamayacak biri için mi? anneni, babanı üzersin sadece. anlıyor musun? sevmek güzel bişey ama karşılığı olması lazım. tamam acını çek, ama bu kadar kendine zarar vermeyi düşünecek kadar değil.. şu an sana nefes aldırmayan şey, belkide zamanla hafifleyecek.. eğer hayatında olması gerekiyorsa, senin kaderindeki oysa, zaten olur.. nasibinse yani. böyle düşün.
Soran+1 yılher gecede dua edıyorum hayırlısı olsun diyorum herşeyde vardır bir hayır diyorum anlımda ne yazılıysa onu yaşıyorum yaşıycam diyorum. ama zoruma gıdıyor hiç bişey olmamış gibi davranması.4 yıl az degıl sevmese neden okadar dursun kı ben onu zorla tutmadm ki.
- +1 yıl
Demekki artık istemiyor olabilir.. Bazıları öyledir işte.. Bunalır sıkılır vs. Sonra bir gün dönerler bide. Daha iyisini bulamayınca. Kendini üzme değmeyecek insanlar için.
Soran+1 yılYa benden daha iyisini bulcagını sanmıyorum bunu bütün ailesi söylüyor kendısde söylüyor. kımse benım ona karşı odlugum gibi olamaz. ya ona yanlış olur dıye cama çıkmıor face instagram hiç bişey kullanmıyorum hiç bir tane bıle arkadşm yok kız arkdşm bile yok. daha ne ıstıyor kı benden. aldatıyım ihanet edıyım yalan söyliyim ozamn mı ıyı olucam?
- +1 yıl
Biraz fazla takıntılısınız sanırım. Onun bunalma kısmı bence burada başlamış gibi. Aşırı kıskançlık falan.
Soran+1 yılAynen öyle kendiside söylüyor bunları bana çok bunlatıyorsun bazen senden nefret edıyorum yanında olsam öldürürm o derece çok sık bogaz edıyorsun benı. boş yere kuruntu yapıosun falan dıo
- +1 yıl
Bu şekilde de 4 yılın sonunda uzaklaştı yani. Haklı demeye dilim varmıyor. Çünkü sana daha çok üzüldüm. Ama eğer ortada bişey yokken yoktan yere sıkmış veya bunaltmışsanda bu kez o haklı oluyor. Yapmadığı bişeyle suçlanıyosa sıkılmasıda bir nevi normal. Ama seni seviyorsa eğer, bunlar aşılabilir diyorum. Biraz daha kendini dizginle. Yapacağı varsa, zaten yapar ruhun duymaz. Kontrol etmeye çalıştıkça , sakındıkça olur aslında birazda. Bu yüzden takip etme, kurcalama, geçmiş geçmişte kalsın bırak. Cehalet mutluluktur. Sen şuanla ilgilen yani. Ben öyle düşünüyorum bilmiyorum. Haksızsamda kusura bakma.
Soran+1 yılHaksız degılsın haklısın. ama ben düzelmek istiyorum bu işilkiyi düzeltmek istiyorum. takıntımdan nasıl vazgeçerim diye düşünüyorm şu an npaıyım beklemedemı kalıyım. ama insatgram açmış daha çok kafaya taktım. mesaj atasım gelıor
- +1 yıl
Öncelikle kesinlikle mesaj atma. Hislerine yenilirsin, ağır bişey dersin. Şüpheci yaklaşırsın. Ve en önemliside onu haklı çıkarmış olursun. Sakin ol ve beklemede kal.. Ne zaman ki işler çığırından çıkacak gibi olursa, onu kaybetmek istemediğini düşün. Sendeki değişimi oda farketmeli yani eğer yazarsa sana. Ki yazar gibide görünüyor. Instagram hesabı açsa nolur sosyal paylaşım sitesi. Napabilir yani orda en fazla? Böyle düşün. Herkesin kullandığı bir site nihayetinde. Bu kadar kıskançlık cidden iyi değil..
Soran+1 yılilk defa bukadar sabrettım sabredicem 1elbet aklına gelirim çok haklısınız gelmezsede kendı bılır. ne yaşattıysa onu yaşasın derım sevgımıde hiç bir şekılde helal etmem olur bıter. allah görüyor ya benım neler yaaşdıgımı onun için neler yaptıgımı. ben kaybetmem kazanırım ama o kaybeder çnkü benden başka kmse katlanamaz ona bunu kendıde bılıo gtsın takılsın. ama işde diyorum bız ılk çıkmaya başaldıgımz zaman bukadar uzun surecegını bılmıoduk ya bırı çıkarsa karşısına ona takılı kalırsa.
- +1 yıl
Beklemekten başka çare var mı? Bana kalırsa, yok. Sorularının cevabını zaman verecektir. Umarım güzel şeyler olur pembeli..
Soran+1 yılAynen öyle beklicem görücem hayırlı neyse o olsun dıyorum hayırsızsa olmasın zate :(
+1 yılsevgilimde a senin kadar anlayışlı olsaydı bizde şu an küs olmazdıkk
neyse dert etme bizde sizden farksızız07 Yorumla
Soran+1 yılpeki sen onun için çabaldın mı
- +1 yıl
yoruldm artk çabalamıyrmm kendisi gelicek hemde tıpış tıpışş
sende gitme üstüne bırak ne booook yerse yesnn aklı basına gelckk bak nasıll gelick özür dilicekk k bakma ama fazla deger verdinmi g... tü kalkar bu herkes için gecerlidirr... ilgilenme üstüne gitmee yalnız kalınca bak gör nasıl kapanıyr ayaklarınaa dene ve görrrr
Soran+1 yılşu an beklıyorum 1 2 hafta oldu pişam olmasını beklıyorum ama olucak gıbı degıl ben ondan mesaj beklerken o gidip instagram falan açıyo
- +1 yıl
knk bırak seni sevn kendi gelir zaten açarsa acsın şu an takılıyr oradaa yarın birgün ordanda eser kalmıck seni özşück aklına geliceksinn bak bunu yazıyrmm sana kesinlikle dönückk hemn yüz vermeee hiç yazma unutmaya calıs tam unutuckken karsına çıkıcaktırr bu işler böyledir ya şu an konustugu birileri var ya da artk seni sevmrdur bunlardan birisidir ama senin yapıcgn birşey yok yapıcklarını yapmıssın zaten bu yuzden artk rahat bırk ne yaparsa yapsınn
burayada yazdm gelickk birgün sana 2 ayı bulucagını sanmıyrmm asla ve asla tek kelime yazma kendisi yazıctr zamanı gelince
Soran+1 yılkimseyle konuşmuyor konuşmadıgını bılıyorum instagram şifresınıde face şifesınıde bılıyorum ama bıldıgımı bılmıor.
- +1 yıl
knk konussun konusmasn farketmez bırk raht aklına gelince dönück sana takıntı yapma fazlaa sen ne kadar üstüne gidersn adr uzaklasr senden
Soran+1 yılbekliyim en iyisi yoksa hayatım sonuna kadar böyle devam ederiz
Bir asker olarak yorum yapıyorum bu bahsettiğin çocuğun devresi kaça kaç?
028 Yorumla
Soran+1 yıl95/2
Soran+1 yılama o suçlu ben haklıyım neden mesaj atıp haksız durumuna düşeyim yeterınce attım ben ona mesaj biraz daha beklesem iyidegılmi
Soran+1 yılama ben ona korku vermezsem şu an daha hiç bir şekılde veremem. yıne der aha yıne geldı ne yaparsam yapıyım gelıcek der. ayrılmaz der. askerden geldıgınde bu sefer aldatma falan olur hiç kaldıramam
Soran+1 yılhiç bişey kullanamdıgım için engelleyemıorum :D bı watsapdan engelledim işde.
Soran+1 yıl6 ay dayanamam kı ben mesaj atarım :D erkek degılmısınız hepınız aynısınız unutmak okadar kolaymı ya 4 yıl dıyoz 4 yılll
Soran+1 yılozamana kadar ayrı kalırsak hiç mesaj atmazsa başkalarıyla konuşursa bende sogurum zaten
Soran+1 yılya biz kime ne anlatıyoruz :D senin işin gğcğn yok mu bu saatte bıde askerim dıyosun. D
Soran+1 yılnerde askerlık yapıosun
Soran+1 yıldiyarbakır
Soran+1 yılrdm de zaten
Soran+1 yılne biliyim sıkıntılı bıraz :D ama nöbet falan tutmuyor o
Soran+1 yılaynen o dedıgınden :D
Soran+1 yılherkezin hayatına kimse karışamaz :D kendi bilir ben elımden gelenı yaptım aılesıde yaptı. ama şu an bı sıkıntısı yk işde ben delırttım çocugu :D
Soran+1 yılTamam allah rahatlık versin allaha emanet ol kardeşim iyi uykular
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
8Cevap
Eski sevgiline güvenin yokmus ziyani yok seni sileni sen unutacaksin yapacak biseyin yok. Ayrica yillarimi harcadim diye her allahin gunu mutsuz olmaya razi mi olacaktin allah askina azicik mantikli hareket edin. Yedirmeyin l*n kendinizi.
00 Yorumla
+1 yılSanki bu durumda biraz sizin payınız varmış gibi... Karşınızdaki size hayatını tamamen adayamaz ki. Olmuyorsa ayrılırsınız.
07 Yorumla
Soran+1 yılevet benim yüzümden oldu zaten herşeyine eyvallah dedim sustum hiç bırakmadım. ayrılık korkusu vermedim ona.
- +1 yıl
Ayrılık korkusu vermeyin zaten gerek yok. Sadece fazla ilgi var. Biraz ayrı kalıp kendi köşenize çekilmenizde fayda var.
Soran+1 yılevet şu an onu yapıyorum ne olursa olsun hep mesaj atıyordum saydrıodm. ama 1 2 haftadır dayandım mesaj atmadım aramadım sormadım
- +1 yıl
Aramayın zaten. Düşünürsünüz biraz. Zamanla da bir sonuca varacaktır ilişkiniz.
Soran+1 yılİnşallah sonu kötü olmaz ya okadar çabam inşallah boşa gitmez
- +1 yıl
Umarım... Fakat tek başınıza kürek çekmenizi önermem. Sonu istemediğiniz gibi olursa da üzülmeyin. En azından çaba gösterdim diyebileceksiniz.
Soran+1 yılşu takıntımdan vazgeçsem belki herşey yoluna girer ama vazgeçemiyorum işdde
Ya sen salak misin gelecegini mi karartmak istiyon. defolsun gitsin. kendine gel ya ayy ayy askindan ölmüyosun kizim korkma.
00 Yorumla
+1 yılBence iyi olmus senin gibi bir kizi hakketmiyor kurtulmussun karsina daha iyi birisi cikar
00 Yorumla
+1 yılArkadaş, kendine neden eziyet ediyorsun bitir ilişkini olsun bitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim için kolay egil bitirmek 4 yıl benim için az bir zamn degıl
- +1 yıl
E o zaman Bitirme arkadaş , kendi başını yemeye devam edersin
+1 yılgüven yoksa ilişki son bulur ya da bulacak demektir benden demesi
016 Yorumla
Soran+1 yılöyle görünüyor. ama ben ayrılmak ıstemıorum onunda sıkıntıları var çok şey yaşadı
- +1 yıl
ne yaşadığınız önemli değil ama güven yoksa gerçekten bu ilişki er ya da geç bugün ya da 3 5 gün sonra bitecek. bence ikinizde konuşun ve üzülmeden sorunları çözme yoluna girin ya da ayrılın
Soran+1 yılO bana güveniyor ama ben ona güvenmiyorum :/
- +1 yıl
o halde sorun sende ama er geç ayrılacaksınız demesi ya güven ya da ayrıl
Soran+1 yılNasıl güvenicem o bana güven vermeden. yapmıorum etmıorum dıyo yapamdıgını bıdlıgım halde yaptın ettın yapıosun dıyorum
- +1 yıl
güven ucu açık bir kavram
neyine güvenmiyorsun ya da nelerini yakaladın
yalancı mı, üç kağıtçı mı, düzembaz dolandırıcı mı, çok mu çapkın, karı kız peşinden ayrılmayan seninleyken bile gözleri fıldır fıldır bir tip mi
senden gizledikleri mi var en basitinden telefonuna mesaj gelse senin yanında okumuyor mu yanındayken wc ye bile giderken telefonunu unutsa dönüp mü alıyor
yani sorunlar nedir ne?
bence sen çok büyütüyorsun bu çocuğu ve bu değil bende olsam güvenmeyeceksin diğeri olsada güvenmeyeceksin önce hatayı kendinde ara kendini geliştir sonra ilerle derim.
Soran+1 yılHassas oldugumu bılıor kız konusunda. herşeye küfür ediyor eski yaşanmışlıklar dıyelım bız ona çünkü zamanında yaptı şu an yapmıor ama zamnında yaptı oyuzden korku var tekrar yapar diye
- +1 yıl
sana bir abi tavsiyesi yaşını bilmiyorum ama senden büyüğümdür.
küfür ede adamdan cidden hayır gelmez bu bir
ikincisi ise bir kere geçmişte aldatan bunu devam ettirir belki 10 15 yıl yapmaz ama er geç yapar yani aşkından ölüp bitme derecesinde değilsen onu bırak önüne bak derim. belki önünde daha iyi kat kat iyisi var ama bunun yüzünden göremiyorsun. belki bu ilahi adaletin yukardan yolladığı bırakta onu önüne bak mesajı yani neden saplantıyla bunu istiyorsun ki olmuyorsa zorlama ve dediğim gibi önüne bak.
Soran+1 yılYapabilsem yapıcam işde. zorla güzellik olmaz belkide zamanla geçer bilmiyorum belkıde yaşım büyüdügnde bu gübleri hatırlayıp gülerim. pişman olsun istiyorum ama işde ozamn ben dönüp bakmıyım. 4 sene az degılkı çok şey yaşadım herşeyi onda gördüm bazı şeyleri ondan ögrendm çok güzel günlerimiz oldu kötü günlerimizde oldu herşeyin üstesinden beraber geldık. ama bırden bıre neden böyle oldu. emınım kı hala o benım mesaj atmamı beklıor
- +1 yıl
4 sene de neyin nesi bir kaç ayda anlaşılırdı herşey sen çok abartmışsın tabi hayırlısı neyse o olsun diyelim umarım yaşın ilerledikçe olgun düşünürsün.
Soran+1 yılİnşallah Teşekür ederim
- +1 yıl
rica ederim. bu arada özelden yazsana detaylı konuşalım
Soran+1 yılaynı şeyler neyin detayını konuşayım ki :(
- +1 yıl
o halde kolay gelsin sana
Soran+1 yılmesaj göderemıyorum ki x2 olam gerekıormuş fazla anlamıorum ilk defa gırıyorum
- +1 yıl
kullanıcı adını yazarsan ben sana mesaj atabilirim.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu iliski coktan bitmis. Siddet ve guvensizlik olan iliski yurumez.
09 Yorumla
Soran+1 yılneden herkez ayrılık diyo ya :/
- +1 yıl
Fiziksel siddet, gecimsizlik, guvensizlik, aldatma, seni insanlik disi kisitlamasi, ilgisizlik, kufur... Yurumez iliski ayrilmalisiniz. Zor ama yapmalisin bunu cunku zarar goruyorsun.
Soran+1 yılAskerde düzelir dedim izine geldıgınde bunları yaşadık :/
- +1 yıl
Yok demekki ozledigi falanda. Ayril o da rahatlasin sende rahatla. O da seni cok kisitliyor sende onu anladigim. Bu sekilde mutlu olamazsiniz. Ya tamamen degiseceksiniz ikinizde ya da ayrilacaksiniz
Soran+1 yılnasl degişebiliriz ki
- +1 yıl
Olgun insanlar gibi karsilikli oturup tum sorunlarinizi masaya koyacaksiniz. Hepsinde ortak yok bulup bunu uygulayacaksiniz
Soran+1 yılçok konuştuk ama olmadı. butun suç bende çok üstüne düştüm
- +1 yıl
Istedigin kadar ustune dus, bu el kaldirmasini, kufretmesini, aldatmasini, seni eve kapatmasini dogru hale getirmiyor.
Soran+1 yılbenden kaynaklanıyor o söylemeden yaptım herşeyi çok yüz verdım. el akldrdı sustum saldattı sustum eger ona bıraz korku verseydım böle olcagını sanmıyordum
Ya cidden bu kızlar salak mı? Seviyorum seviyorum diyorsunuz aha böyle ediyorlar bir tarafınıza. Böyle sevgi mi olur?
00 YorumlaGurursuz bır kızsan git kapısına sevmesını iste yalvar :D Adam senı aldatmıs cok sevıyorum dıyosun Ayrılcan tabı ne yapcan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hala bunları nasıl yutabiliyosun ya hiç mi gurur yok sende
02 Yorumla
Soran+1 yılAşkta gurur olurmu sence? annesi hep öyle diyor bana kızım aşkta gurur olmaz o askerdir mesaj at diyo
Cevap sahibi+1 yılbende asker bekledim daha nice asker bekleyen arkadaşlarım oldu hiç böylesine denk gelmedim. emin ol o orada senden daha rahat biraz kendini düşün
Gizli Üye(25-29)+1 yılAskerdeyken bir erkeğe ceza vermeyin kızgınsan bile belli etme o asker psikolojisi yaşıyor yanlış kararlar verebilir Allah korusun kendine zarar verebilir ne olursa olsun arkadaşını ara sor konuş.
00 YorumlaSevmiyo seni cok belli bu boşver hayir gelmez ondan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence ayrıl unutmalısın
05 Yorumla
Soran+1 yılkeşke yazdıgın kadar kolay olsa
Soran+1 yılunutmak kolay olsaydı şimdiye kadar çoktan unutrdum :(
Soran+1 yılgözümün önunden gıtmıor kı sılsem ne olur telefonumu kırdım zaten butun resımler gıttı
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Güvenmiyosan ayrılıcaksın.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum çok dege verıyorum 4 yıldır çok çabalıyorum. illa ayrılmakmı geregi bu ilişkiyi nasıl dğzene sokabılırım :(
Soran+1 yılVardı ama ben çok üstüne düştügüm için bitti heralde
Soran+1 yılilla ayrılmakmı gerekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılIlk cumleni okudum cok acizsin hala sevgilin
00 Yorumla gece gece o kadar yazıyı okursam miyop olurum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılherşey güven dir
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği