Sevgilime güvenemiyorum, ne yapmam gerek?

8 aylık iliskimiz var, mesafe iliskisi. Bu zamanda 7-8 defa bazılarında birkac günlük bazisinda uzun zaman birlikte durduk yan yana gelip. Onu gercekten cok seviyorum, o da beni cok sevdigini söylüyor yaninda iken bunu hissediyorum. Ama ilk aylarda icimde ona karis suphe cok azdı, yine ufak tartismalarimiz oluyor ama sonra ona inanıyordum.. son birkac aydır, bana gozle görünen elle tutulan birsey yaptigini gormesem de ben aşırı bir suphe icine girdim onun hakkinda, bununla kendi kendime bas edemiyorum, ornegin 3-5 saat gorusmedik sonra konustugumuzda bana bu gecen sure icinde ne yaptigini söylemesini istiyorum cevap veriyor ama buna asla inanasim gelmiyor. Gece uyumak icin sohbetten ciktigimzida sabah uyaninca gece uyuyup uyumadigini, ne yaptigini soruyorum, bu sorular beni kendi icimde cok rahatsiz ediyor tutmaya calissamda sormak daha agir basiyor sorabilirim desem cevabina da inanmiyorum boyle cok kotu bir durum icindeyim. Bazen onun dediklerine inaniyor gibi kapatiyorum ama icimde orasi hala açık kaliyor ben bu skeilde iken ona da iyi gelemiyorum biliyorum. Dün yine buna benzer dedigine inanmayip birde sinirlendigim icin kavga ettik, kötü seyelr söyledik, ayrilmak istemiyorum asla ben onu gercekten seviyorum ve ciddi düşünüyorum, ne yapmam gerekiyor, neden boyle inanmiyorum ona karsi suphe icindeyim, ondan habersiz kaldığımda aklimda kötü olumsuz seyelr yaptigini düşünüyorum, ne yapmaliyim buna benzer bir durum yasayan var mı , veya ne yapmam gerektiğinde bir fikri görüşü olan

Sevgilime güvenemiyorum, ne yapmam gerek?